29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 25.6.2008 11:05

Re: Re: JH jen člověk atd.

No, podle lidové moudrosti je i hlupák-blbec nebezpečný ze všech stran! Když se ale ještě zkříží s bolševickou sv/iní, dostáváme tvora daleko nebezbečnějšího, než jsou dráty padlé na zem! ;-)

gerontusinza 25.6.2008 11:02

Ale no tak, napřed jsem měl za to, že se rozčilujete oprávněně, ale pak jsem s hrůzou zjistil Re: JH jen člověk atd.

že jste zklouzl tamtéž co JH. Já taky proti panu presidentovi nic nemám (někdo to prostě u nás dělat musí a pana Klause jsem schopen docela i akceptovat)..... Jen jeněkteré představy ne.... fascinuje mě jeho zanícení globálními problémy a mluví mě v tomto případě z duše..... Jen za těmi humny jako by ani nebyl doma...... Doporučil bych mu opustit tenisovou raketu, na kurtu se toho stejně  moc nedozví a vyrazit s batohem a podívat se po zemi které vládne...... a občas se pobavit s lidmi, neoficiálně.... pak by asi trochu své představy změnil a pokud ne......? pak asi není to čemu se říká vhodný president a hospodář v této zemi....  Už je ten trest vlády pana Topolánka je příliš tristní...........8-o

jirka.s. 25.6.2008 11:11

Re: Ale no tak, napřed jsem měl za to, že se rozčilujete oprávněně, ale pak jsem s hrůzou zjistil Re: JH jen člověk atd.

Měli by ti, gerontosaure, začít před spaním číst třeba  o Karkulce a přestat s těmi Starými pověstmi českými, obzváště by měli vynechat tu o  Ječmínkovi! ;-D;-D;-D

"Ten, aby poznal všechny končiny své moravské říše, objížděl zemi; všude ho vítali s mnohým plesáním a velikou slávou, ať jel na poledne končinami, kde réva zrála, ať požehnanou Hanou, ať na půlnoc í východ i západ dolinami mezi lesnatými kopci. Všude se mu chtěli zachovati; páni a zemané předháněli se o jeho přízeň, lahodili mu, lichotili, dary nosili, radovánky strojili a hlučné hody."

eTony 25.6.2008 11:11

Re: Ale no tak, napřed jsem měl za to, že se rozčilujete oprávněně, ale pak jsem s hrůzou zjistil Re: JH jen člověk atd.

pokud chcete "diskutovat" bez znalosti problému, prosím, to je vaše věc, ale prezident Klaus vykonal a zajisté ještě vykoná cesty po republice, po nejrůznějších místech apod., kde se neformálně potkal s občany a diskutoval s nimi. jednoho setkání jsem byl účastníkem, tak vím, o čem hovořím.....

gerontusinza 25.6.2008 11:27

Neformálně? Se starosty obcí....? Re: Re: Ale no tak, napřed jsem měl za to, že se rozčilujete oprávněně, ale pak jsem s hrůzou zjistil Re: JH jen člověk atd.

no tak, to oba samozřejmě máme o té neformálnosti jiné představy........:-)

eTony 25.6.2008 11:31

Re: Neformálně? Se starosty obcí....? Re: Re: Ale no tak, napřed jsem měl za to, že se rozčilujete oprávněně, ale pak jsem s hrůzou zjistil Re: JH jen člověk atd.

no to víte, jako o  Zápotockém v kladenské putyce to asi není......

gerontusinza 25.6.2008 11:35

Zápotockého vynechte, to byla stejná bestie jako Gottwald.....Re: Re: Neformálně? Se starosty obcí....? Re: Re: Ale no tak, napřed jsem měl za to, že se rozčilujete oprávněně, ale pak jsem s hrůzou zjistil Re: JH jen člověk atd.

navíc potvrdil všechny rozsudky smrti......... Už vidíte proč se s vámi nedá diskutovat vy agitátore?;-) Škoda času.. pro oba

VLADIMÍR 25.6.2008 12:46

Re: Re: Ale no tak, napřed jsem měl za to, že se rozčilujete oprávněně, ale pak jsem s hrůzou zjistil Re: JH jen člověk atd.

Příznačné, dělat kašpara na vesnických veselicích a přitom si myslet nesaháte mi ani po kolena

tomfuk 25.6.2008 10:12

Problémy ve.............

Problémy ve zdravotnictví jsou zneužívany to je pravda.Na druhou stranu sama vláda  spolu s krajskými hejtmanstvími se  nemocnic,které na kraje vláda převedla ,zbavovala tím ,že je převedla na akciové společnosti.Co ztoho plyne?1/ Smlouvy mezi akcionáři a hejtmanstvím o provozování akciových nemocnic jsou pro občana nedostupné.2/ Bývalé okresní nemocnice  se většinou staly odštěpnými závody těch krajských .3/V obchodním rejstříku MS jsou tyto odštěpné nemocnice uvedeny bez lékařských.profesí,na venek sice regionální noviny píší o ředitelích těchto odštěpných nemocnic,ale v obchod. rejstříku jsou uvedeny jejich profese jako správcové objektů.Ty mají v obchodním rejstříku jen ty krajské.Taktéž IČ a bankovní konta mají jen ty krajské akciové nemocnice.Takže z odštěpných závodů během doby se mohou nebo také nemusí (na této nejistotě jsou všechny invektivy vůči akciovým společnostem postaveny) stát ubytovcí prostory ,kanceláře nebo opuštěné budovy.Dalších nejasností je víc ,základní jmění akcionářů jsou malá ,10 000000 ?,to je tak cena jedné malé nemocniční budovy.Investice do nemocnic,jakou návratnost a s jakým ziskem akcionáři počítají.......atd.Občan sledující toto dění poučen všemi fakty v této společnosti je nedůvěřivý a mnohdy oprávněně.

Peta 25.6.2008 12:24

Re: Problémy ve............. Stačí se jen trochu rozpomenout

A kdopak převedl zadlužené nemocnice na kraje? A kdopak teď nejvíc řve, když s tím kraje začaly něco dělat?

JH 25.6.2008 9:29

Jen člověk, který nezná skutečný stav t.zv podnikání ve zdravotnictví může nadrapat takovou slátaninu!

Je něco jiného být prominentním pacientem a být jedním z milionů - Julínkova "reforma" je sprostá, zlodějská nestydatost. A vám lze jen doporučit, aby jste se alespoň vrátil na zem!!! Stydím se že na Pražském Hradě sedí taková nestvůra!!!

jirka.s. 25.6.2008 9:31

Re: Jen člověk, který nezná skutečný stav t.zv podnikání ve zdravotnictví může nadrapat takovou slátaninu!

Tož se styď  pěkně do důsledku! Zalez do kanálu a neopruzuj! ;-)

Bianca 25.6.2008 9:31

Re: Jen člověk, který nezná skutečný stav t.zv podnikání ve zdravotnictví může nadrapat takovou slátaninu!

A proc se stydite? Vy jste to snad mohl ci muzete  nejak ovlivnit?

york 25.6.2008 9:37

Re: Jen člověk, který nezná skutečný stav t.zv podnikání ve zdravotnictví může nadrapat takovou slátaninu!

Podívejte se na úspěšné lidi, prohlédněte si je pečlivěji: kam se dostali? Podívejte se na lidi, kteří sedí na trůnech úspěchu: čeho dosáhli? Také se děsí smrti, stejně jako vy se klepou strachy.     

AH 25.6.2008 9:44

Re: Re: Jen člověk, který nezná skutečný stav t.zv podnikání ve zdravotnictví může nadrapat takovou slátaninu!

Kéž by trůn smrti jako výrazu mletí Božích mlýnů obsadila taková stvůra jako je Klaus a jeho kamarila zlodějů!!

jirka.s. 25.6.2008 9:55

Re: Re: Re: Jen člověk, který nezná skutečný stav t.zv podnikání ve zdravotnictví může nadrapat takovou slátaninu!

Bingo, Ádo! A na Hrad nejlépe posadit tohodle fešáka! http://www.photo-base.biz/displayimage.php?album=14&pos=2

eTony 25.6.2008 9:52

Re: Jen člověk, který nezná skutečný stav t.zv podnikání ve zdravotnictví může nadrapat takovou slátaninu!

prezident republiky bude vždy prominentem, ve všem. S tím nehnete. Ale žluč se ve vás vaří pěkně, třeba prdněte .....

milan007 25.6.2008 10:49

Re: Jen člověk, který nezná skutečný stav t.zv podnikání ve zdravotnictví může nadrapat takovou slátaninu!

další chytřejší než prezident. Jen mi vrtá hlavou, že na tom Hradě nesedíte Vy. Tušíte čím to je ?? Já to vím .....

jirka.s. 25.6.2008 10:55

Re: Jen člověk, který nezná skutečný stav t.zv podnikání ve zdravotnictví může nadrapat takovou slátaninu!

To tě ale musí teď , soudruhu, pěkně sr/át, že jsi jenom jeden z 10 milionů, viď ? Bývávalo to lepší, když jsi byl nejhůře jedním z 1 701 085, že? :-/ 

york 25.6.2008 9:24

Budiž ku cti

pana prezidenta, že dal přednost české lékařské vědě. Oproti těm " vlastencům" které když něco píchne běží k felčarům za hranice.

Miloš Zfrantišku 25.6.2008 11:47

Re: Budiž ku cti

Ono kdyby ho píchlo něco pořádně tak je za hranicemi také.

jirka.s. 25.6.2008 9:20

Páně prezidentův idealismus?

"Chci žádat všechny parlamentní politické strany, ať se od letáků tohoto typu důsledně distancují. Je to laciné, je to nezodpovědné a je to zneužití nesmírně vážné věci. Jinak není možné jít dál."

Jak se, proboha, jisté "politické" strany mohou od podobných letáků "distancovat", když je samy vydávají?

Bianca 25.6.2008 9:30

Re: Páně prezidentův idealismus?

Jo, vzpominam take na jeden takovy letak.  Vyzyval tenkrat k mobilizaci proti levici. Kratce pote se vyzyvajici strana spojila s CSSD v "oposmlouve". Kdo jen to tenkrat te vyzyvajici strane sefoval?

jirka.s. 25.6.2008 9:40

Re: Re: Páně prezidentův idealismus?

Skutečně si "vzpomínáte", co bylo v onom letáku? Bylo tam skutečně jedno jediné slovo o "levici" ? Pamatujete si opravdu ještě skutečně text oné démonizované mobilizace?

Tady je: "Mobilisace. Spoluobčané! Volám všechny, kteří chtějí žít svobodně! Volám všechny, kterým není lhostejný osud naší země! Volám všechny odpovědné ženy a muže! Rozhoduje se dnes! Zítra bude pozdě! Volte ODS!"

http://www.vaclavklaus.cz/klaus2/asp/clanek.asp?id=vyRZ9SiHctAQ

Jak vidno, máte přístup k netu, zkuste si občas, než začnete lhát, zagooglovat! :-/

Bianca 25.6.2008 10:02

Re: Re: Re: Páně prezidentův idealismus?

I bez googlovani, nekdy postaci pamet prosta, byt nemusi byt zcela presna. To slovo levice tam tenkrat nemuselo byt vubec obsazeno. To bylo v dane situaci naprosto jasne.

Stejne pragmaticke konani, jako ono poukazovani na zhoubnou cinnost komunistu a pote s vdekem prijata podpora pri presidentske volbe, vyvedeni komunistu z izolace, jejich prijeti  v Lanech....

Ono hlasovani pred lety na jedne schuzi ODS v Praze, kde byl nejdrive (za nepritomnosti tehdejsiho sefa partaje)  odhlasovan nesouhlas s prijimanim byvalych clenu KSC do ODS, aby pote, co se sef na jednani dostavil, bylo hlasovani revokovano a nadele clenove byvali KSC do ODS mohli byti prijimani... Co take tehdy napr. s pany Kocarnikem..., Tlustym..., ze? Ale mozna, ze mi opravdu ta pamet tak neslouzi... Zkuste vygooglovat  jak to tehdy bylo...

TBB 25.6.2008 10:13

Re: Re: Re: Re: Páně prezidentův idealismus?

R^R^R^

Taky si pamatuji, byťjsem v Česku býval jen sporadicky. A taky si pamatuji památné Klausovo a Klausové vystoupení na Václavském náměstí s tou rádoby lidovou "stařenků" z jižní Moravy. To tedy byla politická prostituce nejvyššího kalibru - všem výsostně pragmatická, taky to potom projel.

TBB 25.6.2008 10:17

Re: Re: Re: Re: Re: Páně prezidentův idealismus?

Nějak zlobí klávesnice (nekupujte si notebook Amilo Fujtsu-Siemens made in China). Mělo být pochopitelně "byť jsem" a "ovšem výsostně". Ale ač do toho buším jak do staré Underwoodky, občas se klávesa nechytí, stejně jako mezerník.

Karla 25.6.2008 11:37

Re: Re: Re: Re: Páně prezidentův idealismus?

pokud není paměť přesná, není to paměť, ale kec. Neodvolávejte se na paměť když chcete něco špinit. To je jen zvůle.

Bianca 25.6.2008 11:40

Re: Re: Re: Re: Re: Páně prezidentův idealismus?

Spinit jiz uspinene? Skoda prace, pravda....

drak 25.6.2008 11:25

Re: Re: Páně prezidentův idealismus?

:-D Bianko, máš;-O u mně bod. Liidé mají krátkou paměť. Velmi krátkou!!!