16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

POLITIKA: Zneužité kraje

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jakub S. 8.10.2008 13:45

Re: Dobvý den pvapove hvězd a pvuhů

Vodpuejskni, bubečku tuapný!!

Jojo 8.10.2008 13:43

Re: Jo a zejména ODS.....Re: Přeci nebudu volit komouše!

Poděkujme Veškrnovi. Vždyť byl první, co si zadal s Čalfou. Oba už jsou napakovaní za vodou.

blbej 8.10.2008 13:42

Dobvý den pvapove hvězd a pvuhů

Ať žije Institut KHB! Huvááá Ať žije amevický vadav! Huvááááá

Jojo 8.10.2008 13:40

Re: volební program

pokud budeme mít poměrný volební systém, nebudou se sliby plnit. každý se může vymluvit na toho druhého. Míchejte vodu z ohněm, nic z toho nebude.

Jojo 8.10.2008 13:35

Re: Ta sestra z toho billboardu už pracuje v Norsku a má se dobře....billboardy ODS nechává těm prostoduchým...

A všichni tleskaji té dryačnici Jílkové, co těm sestrám nesahá ani po kotník. A všichni tleskají celebritám, které jim rtovněž nesahjí ke kotníkům.Není se co divit, že krize je tady, vždyť všichni zblbli, novinaří sejí mezi lidi nenávist a zlobu. Práce která opravdové hodnoty existence, potraviny, život, zdraví, které jsou určující pro existenci, se krčí v koutě. Celebrity, herci, media, zpěváci, absurdní divadlo,  hry! Ale brzy dojde chleba.

bibabu 8.10.2008 13:26

Re: Ta sestra z toho billboardu už pracuje v Norsku a má se dobře....billboardy ODS nechává těm prostoduchým...

Není to jen o penězich. Vždyť na ně (/na ty sestry) kdydají hnůj, plivají po nich media, přitom dřou, nejsou standardy kolik sestery na kolik pacientů.  V zemích EU tam si našich sester považuji, jsou vzdělané,  dobře placené, společenský uznávané, jen musí udělat zkoušku z jazyka. Dobře Vám tak všem, ony ty sestry co přijdou z Balkánu budou lepší.

Olin 8.10.2008 13:18

Re: Co řeší autor?

Tak teď ještě schází zrušit parlament a povolat k moci Kličku, kterej ví, jaké jsou zájmy všeho lidu. Četl totiž ústavu. A Klička vám to všechno splní, a bude pokoj na zemi.

Akorát mi není jasný, prostoduchá kličko, PROČ mají Zelení v našem kraji v programu odmítnout stavbu dalších bloků na Temelíně, zatímco ODS má v programu dostavbu dalších bloků na Temelíně.  Možná bys měl napsat ústavním soudcům, co je vlastně zájem všeho lidu. Krajský volby jsou za rohem, tak neváhej!

 

Malý Aston 8.10.2008 13:16

Re: Jo a zejména ODS.....Re: Přeci nebudu volit komouše!

Komunisté měli být zákonem ihned po roce 1989 zrušeni jako zločinecká organizace.V té době bylo ještě hodně žijících svědků jejich vraždění a zavírání do kriminálu a ostatních za ostnaté dráty Lagru socialismu.Nevidím jeden důvod,proč tuto nástupnickou politickou stranu která se pořád hlásí k Leninovi a Gottwaldovi volit.Také nemohu z výše uvedených důvodů volit socany jejich politickou pobočku.To je vše,kdo chce komouše ve vládě,kdo chce komouše ve vedení krajů tak si je prostě bude volit. Ale já to Vážený nebudu.:-D

Olin 8.10.2008 13:11

Re: Opravdu 1 + 1 = 2.

Co to plácáte, pane? Vaše hodnocení se může týkat jak ODS, tak SDO, nebo DOS, a jakýchkoli  písmen označujících libovolnou politickou stranu. Vaše "poznání" je na úrovni toho dědy, co na každé předvedené "kouzlo" říkal "to měl v rukávu."

Klička 8.10.2008 13:05

Re: Co řeší autor?

V Ústavě České republiky je to tak napsáno. Zeptejte se ústavních soudců, co tím mysleli. Podle mého se "lidem" rozumí občané této země. Pod formulací " hájí zájmy všeho lidu" rozumím důležité a zásadní věci, které se těchto občanů bezprostředně dotýkají. Předpokládám, že tím není myšleno na čí zahrádku létají včely, nebo na čí květinu si sedne motýl. Vaše osobní zájmy Vám nezajistí žádný systém, ty si musíte zajistit sám.

Dušan Polanský 8.10.2008 13:03

Opravdu 1 + 1 = 2.

Asi tolik Váš článek říká pro po moci a penězích toužícího člena ODS. Tedy zatím jiného ODSáka jsem nepoznal. Vaše poselství: jedině my jsme ti praví; poctivá, obětavá, pracovitá,  asketická ODS. Problém je, že tomu nevěří ani jeden ODSák i když to každý z nich heleká. .  

gerontusinza 8.10.2008 13:02

Jo a zejména ODS.....Re: Přeci nebudu volit komouše!

tzv Organizace Drzých Spratků zlodějských..... to si vážně myslíte že Radarová Pěnice, Gulový Tupolánek a Pravdomluvný Kalousek je to co potřebuje tahle země......? Chlape, vaše hlupácví je ignorance sama...... To díky takovým jako vy získávají komunisti body, a zasloužení vý stupidní ubožáku.... ať žije svatý radar, s USA na věčné časy a  nikdy jinak, neačte si zazpívat..?.....;-D

gerontusinza 8.10.2008 12:57

Re: pane strážmistr, voni sou hlava...

R^beze slov

Malý Aston 8.10.2008 12:56

Přeci nebudu volit komouše!

Já to mám jasné.Komouše u socek a komouše u komoušů volit nebudu.Ty ostatní politické strany mají jasno.Koalici se všemi ale  ne s komouši.Tak si vyberu a někomu svůj hlas vhodím.Nemám rád,když někdo něco slibuje a nemá na to prachy.Žádná politická strana ani komouši ani socky nám nic nedají zadara.Dokonce ani vláda,pokud nás nebude zadlužovat nemá nic,jen naše daně a to ještě jen některých.Všichni,kteří jsou placeni ze státního rozpočtu si na placení daní,sociálního a zdravotního pojištění jen hrají.Výplatu dostanou z daní těch kteří něco vytváří rukama nebo hlavou. Ostatní je jen "naoko" a práce pro účetní.Takže mne osobně slibotechna Paroubek a debil Rath nepřesvědčí že něco bude zadara.Lháře prostě volit nebudu a komanče jejich pobočku také ne. Kdo lže ten i krade.:-D

gerontusinza 8.10.2008 12:55

Pane Procházko, proč pořád tomu Parobkoblbovi radíte když to dělá tak blbě....

člověče, vy nemáte co psát ale žvaníte skutečně tak, že bych ten vášn institut pro totální blbost nechal zavřít...... Nemusím mít rád Paroubka ani Ratha, abych nepoznal drzost,  zlodějství, aroganci a pitomost současné koalice   ...;-D a to k tomu nepotřebuji pana Kmenta z MfD, ....  ;-D

RomanL 8.10.2008 12:45

Re: Komunisté

Dobrá, polivina národa je infantilní... ;-D

jk-jiny 8.10.2008 12:45

pane strážmistr, voni sou hlava...

...ono to mnoho lidí totiž jako ono referendum chápe: ODS neplní sliby voličům a koalice program...a co jiného může podvedený volič dělat? Máte pravdu asi jako McCain o silné ekonomice a Kalousek o tom, že se garance zvyšovat nebudou...

RomanL 8.10.2008 12:38

Re: volební program

A vy chcete prachy kam? Jestli nevíte, můžete je posílat mně! ;-P

RomanL 8.10.2008 12:37

Re: V krajských

... a potom ho komunisti pověsí...

STK 8.10.2008 12:31

Re: Milý pane Procházko,:

Právě jsem pochopil, proč se ve všech filmech různé potrhlé ženy jmenují "Irena".

Palava 8.10.2008 11:21

LOJZO

Po přečtení Vašeho zvěstování jsem pochopil , proč je právě Vaše jméno synonymem pro blba .

Olin 8.10.2008 11:21

Re: Co řeší autor?

Jo, nepřehnal jsem to, jsi korunovanej.

Rád bych viděl toho poslance, co hájí zájmy všeho lidu, když já mám jiný zájmy než moji sousedi. Ale jistě bys uměl zařídit i to, kdo je lid a kdo ne. 

www racek 8.10.2008 11:04

Re: KDYBY TO TAK BYLO ...

viz výše ... a proč nepoučitelný? já se sakra a rychle poučil. pochopitelně, z poučení z krizového vývoje ... :-D

Klička 8.10.2008 11:04

Re: Co řeší autor?

Demokracii vymysleli ve Starém Řecku. Přečtěte si o tom něco.K vládě většiny opravdu může pomoci většinový volební systém. Do voleb mohou jít politické strany a jiná uskupení. Volební obvod by opravdu musel být jen jeden a to celá ČR. Každý účastník voleb může kandidovat tolik kandidátů, kolik je mandátů. Je to trochu složité, ale proveditelné. Právě ty pidistrany, které zmiňujete výše by ani tolik svých členů kandidovat nemohlo, protože 200 členů ani nemají. Nebo si myslíte, že je normální, aby se voleb zúčastňovaly všelijaké erotické iniciativy a Balbínovy poetické strany nebo Ostrava se baví. Jejich účast ve volbách jenom nahrává KSČM.Když už nic jiného, většinový volební systém by jen donutil současné parlamentní strany, aby na kandidátky daly skutečně kvalitní kandidáty, u kterých by byla zajištěna ústavnost, t.j., u poslanců by byla jakž takž zajištěna skutečnost, že tito by v případě zvolení hájili zájmy všeho lidu,jak jim káže ústava a ne pouze zájmy svých spolustraníků a ev. voličů, jichž je vždy menšina

www racek 8.10.2008 11:03

Re: KDYBY TO TAK BYLO ...

no, já se ho nechtěl dotknout, vona to byla jen taková malá provokace, :-D

Olin 8.10.2008 10:59

Re: volební program

Ty jsi kuba! Skutečnost, že nevíš o žádném způsobu jak si vynutit plnění volebného programu, vůbec neznamená, že to neexistuje.

Ale zapravdu ti dávám ohledně důvěryhodnosti kandidátů. Je to jeden z mála postřehů vedoucích správným směrem, co se v této diskusi objevil.  Volit bychom měli podle kvality kandidátů, přesněji podle třech hledisek. -co chtějí,   - čeho jsou schopni,   - dá-li se jim důvěřovat. A to třetí není až třetí.

Mistr Jan Hus 8.10.2008 10:54

No pěkně jsi nám to vysvětlil modrý politruku !

;-D

j 8.10.2008 10:52

Re: Autore,

Lojzo ty seš opravdu lojza

JJ 8.10.2008 10:52

Re: Jak muze nekdo napsat takovou kravinu

Diktatorske praktiky smrdi. Strkate dobrovolne hlavu do opratky - nedivim se, ze cesi tak snadno prisli o svobodu.

Nevim, ve kterem kraji bydlite, ale Rath ma ze sveho ministrovani na rukou utrpeni tezce nemocnych. Proste se na nej muzete spolehnout, ze od nej nic dobreho cekat nelze.

Olin 8.10.2008 10:46

Re: Co řeší autor?

Ten Klička je ale vůůůl! Demikracii vymysleli u Kličků v kuchyni. Od tý doby je vláda menšiny nedemokratická. A k vládě většiny pomůže většinový volební systém. To proto se jmenuje většinový!

Klička zapoměl dodat (nebo takticky zatím pomlčel) že k vládě většiny vedou jednomandátové obvody, kde je v každém obvodě nominován jen jeden kandidát.