3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JH 8.9.2006 8:42

Re: Osoba Bohuslava Sobotky . . .

Tupá a sprostá nenávist - zářný projev "pravičáka" určitě zloděje "podnikatele"- to už známe!

JH 8.9.2006 8:40

Každý pravičák je odborníkem!

Překvapuje mne jak každý pravičák je ekonomickým odborníkem! Zatím vidím, že jsou to ale všichni jen sprostí zloději - viz vlády Klause! Zároveň mne fascinuje jak pravičáci dokážou sprostě dehonestovat člověka pro jeho vzhled- moc by mne zajímalo jací krasavci s minipinďourama jsou ale oni sami! No už podle těch mozkových zvratků to nebude nic moc- inu asi "podnikatelé"!

J. T. 8.9.2006 8:27

Asi si to zatím nikdo nepřipouští

ale ty důchody jsou fakt prů... Hlavně že Pablbek vykřikoval, že s důchodová reforma není ještě potřeba.

Dena 8.9.2006 8:23

Re: Osoba Bohuslava Sobotky . . .

To samé si myslím už od dob kdy byl velitelem poslaneckého klubu socanů.Nechtělo se mi věřit,že v této straně jsou všichni tak naivní a věří takovým nezkušeným hochům Sobotka,Gross a děvče Buzková.nechají je pracovat o oborech,které neznají ani teoreticky natož prakticky:-(Rv?

PROROK ELIÁŠ 8.9.2006 8:19

ASI TAKTO

 Který že to rozpočet byl kdy v naší končině korektní......

aleš 8.9.2006 7:03

Vysmátá zubatá pleš je neštěstím pro nás pro všechny.

Doufám, že jej brzy uvidíme v teplákách.

?? 8.9.2006 6:40

Re: Sobotka za nic nemůže,

Prosím Vás, co chcete od toho Plešatýho vezíra ?  Toho by starej Kočka nenechal vybírat ani jízdné u kolotoče ;-O;-€(Y)!!!!

BuBu 8.9.2006 6:33

Osoba Bohuslava Sobotky . . .

. . . je důkazem diletantství a neschopnosti socialistů ! Posadit na takový důležitý post namyšleného kluka, který plácá naučené poučky a fráze o ekonomice, prolézá nadřízeným řitní otvory a ještě se u toho šklebí jako debil . . . tak to je tedy síla !

Pro Sobotku mám lepší "použití" : Sundat brýle, kolem hlavy mu silnou červenou fixou namalovat obroučku a na vrch hlavy pak udělat červenou tečku . . . . . a nafotit jej na titulní stranu erotického časopisu EXTÁZE !

Jsem přesvědčen, že obrázek to bude dokonalý ! :-D

Honza 8.9.2006 2:16

Sobotka za nic nemůže,

je to naprostý blb, který vůbec není schopen pochopit, co jeho kolegové a úředníci na ministerstvu provádějí. Je nanejvýš tak schopen papouškovat naučené fráze, které mu někdo podstrčí.

mak 8.9.2006 0:34

jina sobotkova lez

pocetni priklad (castky jsou jen ilustrativni, prosim nekamenujte mne, ze nejsou presne), tak tedy: odsouhlaseny deficit 100 miliard, predpokladane prijmy 600 miliard. Skutecne prijmy 650 miliard, skutecny deficit 90 miliard. Sobotka a paroubek se chlubi, jak byli dobri, ze hodne usetrili celych 10 miliard, jak to vidite vy ostatni ????