8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Zdenda 1.6.2006 12:33

Re: Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

Si delas srandu ? Velmi hezka glosa, pobavila me. Klidne by to mohli otisknout i v novinach...

kamil 1.6.2006 12:23

vážená paní novinářko-co objektivní rozbor novináře -co jsou to prověřené fakta-co podezření-co nepavdivé informace-kdo vám dává právo k tomu-aby jste prohlásila,že to co bylo uveřejněno je pravda-to by se o ničřem nemuselo psát a všichi jmenovaní by

Renata D. 1.6.2006 12:16

Žijeme v mafiánském státě

Žijeme v mafiánském státě.  Je to tak a už dlouho, jen co jsme zbavili té komunistické, nastoupila další (Čermáci s revolvery a jejich agenti Wallisové, Kožení,Klausové, Kočárníci a jejich náměstci Klakové, až po Krejčíře a Grosse a Paroubky. Takže žádná novinka tím řečena nebyla.

Saša 1.6.2006 11:54

Velmi přesné.

Stačí vědět, kde je spouštěcí knoflík. A jednou rozběhnutý stroj se pak těžko zastavuje.

gerontusinza 1.6.2006 11:48

Ale ani ne, oni tam jsou všichni takoví! Re: Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

vili 1.6.2006 11:46

Staří kmotři versus mladí kmotři- i v mafii chce omladina nahoru.

Nějaký Štěpánkův fanda , zveřejnil jeho fotky z mládí s tím, že takhle navypadali aktívní svazáci. Já si vzpomněl taky na historku z mládí. Do školy s námi chodil kluk, který "trochu trčel" z řady. Účesem, chováním, oblečením přístupem k učení. Po roce, nebo dvou ho vyhodit už museli. Místní mi jeho odlišnost vysvětlili. Tatínek je ředitelem MEZu ( Moravské elektrotechnické závody). Tak by mě zajímalo, kolik těch ultra pravičáků mělo v mládí za zadkem "kovaného bolševického rodiče". Pana Klause, Topolánka, Tlustého a hradního mluvčího Hájka snad ani rozebírat nebudem, ale jestli někdo zná Štěpánkovi, tak se rád dovím jestli do téhle sbírky pasuje. Já se snažím zjistit jak ten mafiánský stát vznikl.

Honza 1.6.2006 11:45

zajimave souvislosti

http://www.rozhlas.cz/izurnal/cesko/_galerie/248812?type=image&pozice=5

Joska 1.6.2006 11:25

Re: Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

Díky, konečně jsem se dneska zasmál...

Mirek 1.6.2006 11:14

Kocour

O křišťálové čistotě padré Kočky by mohli hovořit světští, kdyby se nebáli. Jedno je jisté. Nyní mají svého kocoura ve strakovce. Až jej nebudou potřebovat, bude s ním zle, Stará známost z Restaurací a jídelen nebude nic platná. Znáte to, se slzami v očích dostane bratr leklou rybu nebo polibek smrti.

ruzova 1.6.2006 11:12

ja si to nezasloužim

není    mou  přirozeností    malík  urvy

milan007 1.6.2006 11:07

Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

Trochu mě trápí, že ji někdo tvoří za naše daně , jinak souhlas .

James 1.6.2006 11:04

Paroubek: Kdyby jen setina byla pravda, musel bych pryč

 TAK NA CO ČEKÁ ?

Sch.glosátor 1.6.2006 10:59

Funguje to trochu jinak.

Není třeba mít všude své lidi. Stačí znát systém a vědět jak funguje. Pak stačí poslat správný podnět na správné místo a strojek na maso se spustí. Stačí vědět, že inspekce, policejní ředitelství, kontrolní orgány a státní zastupitelství fungují tak a tak. Že lidé v nich mívají specifickou mentalitu.  Že sice pravda, nepřímá srdeční masáž zachránila život, ale to je nepodstatné, protože při tom došlo ke zlomení několika žeber. A to, vážení se musí náležitě prověřit, zadokumentovat podle toho a toho paragrafu.Že na všechno mají své předpisy, že každé podezření musí prověřit tak a tak. Že podřízené složky se snaží vykázat aktivitu před nadřízenými složkami a ty před svými nadřízenými složkami. Protože se o to zajímá tenhle a tamten a pan ministr a vláda. A že tenhle v téhle vedoucí funkci už by v ní zítra nemusel být. Takový ohrožený úředník začne dělat divy byrokratického udatenství. Čili je třeba to všechno náležitě zúřadovat a prokázat tak, že nic nebylo zanedbáno a opomenuto. Není třeba mít své lidi všude. Není třeba organizovat spiknutí. Stačí znát systém a být vánkem foukajícím na nasliněný prst.

PLK 1.6.2006 10:55

Re: Varadínková si myslí, že objevila Ameriku.

No, ja bych sel mnohem dal .. k tomu okamziku, kdy Kain trisknul Abela po palici .. a od te doby se to s lidstveme veze ...    ;-)

PS: To co jsi napsal je pekna kravina,  zalozeni statu nema s chovanim "svoloci"  na jeho uzemi nic spolecneho.  Chovani se formuje postupne, pomalu, obvykle pomoci vzoru elit .. napr.  vlady    A kdo mel vladu v poslednich 8 letech?   Aha ?   ;-)

Mard 1.6.2006 10:54

Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

Tu pěknou kočku by mohla hrát s přivřenýma očima ta Vesecká a mohlo by se to okořenit nějakou úchylkou, třeba že by doma bičovala manžela :-)

Hovorka 1.6.2006 10:53

Paní Mileno,

protože vám ve vaší bajce pro mateřské školky v závěru docházely otazníky, tak vám nějaké posílám.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,

Tuhle Varadinkovou byl Klausovi čert dlužen! :-/

Joska 1.6.2006 10:44

Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

Houpá glosa

Joska 1.6.2006 10:41

Jak dál

Tato společnost potřebuje  přesvědčit, že krást, lhát a podvádět se nemá, protože na to doplatíme všichni včetně těch, co krátkodobě ze lží podvádění a lhaní profitují. Ti pravděpodobně ještě dřívěji a hůře...  Ale kdo to zařídí a kdo s tímto vědomím pracuje? Jedním z nich je jistě pan Kubice. Bude to také paní Vesecká? Bude to policejní prezident Husák, ministr Bublan? Bude to však také možná budoucí ministr vnitra Langer? Ano ve Vašich rukách je veliká zodpovědnost a měli byste velmi, velmi vážit, zda jste pro své funkce a poslání náležitě lidsky vybaveni. Pokud ne, utečte a živte se jinak.. Vaše kompromisy, drobná selhání roztáčí kolotoč nevídaných mafiánských praktik, podvodů a nakonec vražd, jak sami vidíte. i Vy soudci, policisté a advokáti neselhávejte, nebo Vás to semele zrovna tak. Nečekejte až ke stáru zmoudříte a dostanete rozum... bude již pozdě

Vilém 1.6.2006 10:38

Re: Re: Re: Re: Kriminální narušení demokracie

Ale to vše přeci odpovídá.

Kubice se rozhodl, že jsou jeho podřízení nevinní, což samozřejmě musí vědět lépe než nějaký odporný legální orgán určený k šetření trestné činnosti policistů. odvozovat z toho, že Kubice je osm let ve funkci, odpovědnost ČSSD je pomýlené, protože za náhlé zešílení jednoho plukovníka samozřejmě nemůže předseda vlády.

Spis takto sepsaný není použitelný vůbec k ničemu, natož k veřejnému hodnocení jmenovaných osob. To je zjevné ze způsobů jeho sestavování obecně (prostě si nějaký fízl píše svojwe hypotézy), tak z jeho konrétního obsahu.

Tomas 1.6.2006 10:35

Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

Čestnej polda (Kubice), záporňák (Paroubek, Gross), chlap na špinavou práci (Přibyl), mafián (Pitr), nájemný vrah (Kočka).... Je v tom vydírání, vražda, zkorumpovaní poldové, atraktivní prostředí (Matějská pouť - tam by mohla proběhnout nějaká přestřelka). V celém příběhu tedy už chybí jen po čertech pěkná ženská a samozřejmě automobilová honička.

Čestnej polda samozřejmě, přes to, že mu nadřízení házejí klacky pod nohy, možná ho i suspendují, případ vyšetří. Ovšem v závěru nemám ještě jasno - může to dopadnout tak, že záporňák vyklouzne a odnesou to jen malé ryby, případně i tak, že čestnýho poldu někdo sejme a konečně i tak, že záporňák skončí v klepetech. Každopádně si závěr tohohle seriálu nenechám ujít...

Saša 1.6.2006 10:34

Zbývá jediná nejasnost, a to,

zda organisovaný zločin ovládl socdemáky, či zda naopak socdemáci ovládli mafii. Jejich propojení je dnes už tak pevné, že je vlastně ztotožněním a původní vývoj nelze rozlišit.

dph 1.6.2006 10:30

Re: Re: Re: Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

takže 20 technařů v trenýrkách zahnalo naše speciálně vycvičené těžkooděnce (jejich výbava stála přes 600mil.Kč) na útěk? Pane probuďte se ,už máme rok 2006 a ne 1421. A ty policejní videozáznamy  jsou akorát pro .....

BH 1.6.2006 10:29

Mate pravdu....

Dalsi vec je to, ze Mafie pinglu z prazskeho RaJ propletena s vekslaky, taxikari a STBaky tu funguje uz od casu minulych velmi zdatne... Mozna to tak nevi lide mimo Prahu , ale my ,kteri jsme se v Pryaze narodili, jsme to videli a vidime denne....  A pan Kocka, to je klan snim odjakziva spojeny, tam se praly prachy a perou se zjevne dodnes.....

Takze .....

Em 1.6.2006 10:24

Agitátorka ODS

Varadíková nikdy nezklame;-D. Ale proč zrovna zde?

Em 1.6.2006 10:20

Re: Re: Re: Souhlas s L.N.

Doporučuji rozhovor s Motejlem: Jinej by to vzal na bodáky8-o

Ladislav N. 1.6.2006 10:12

Re: Re: Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

Stále ještě mám několik GB videozáznamů z CzechTeku, jak "hodní technaři" na svou "obranu" zahnali policejní početné těžkooděnce kameny, láhvemi a vším, co bylo po ruce, na ústup.  Běžte si dělat legraci z někoho  jiného... ;-)

Zálohovaná data 1.6.2006 10:09

Zálohovaná data budou asi slušnou bombou...

Když se takhle razantně chce tutlat a mlžit a odvolávat,ať to stojí, co to stojí. To asi budeme koukat na oteplákované politiky ...........dlouhé roky...

ruzova 1.6.2006 10:01

pokud nemá dětičky

a  chce s e  dát  všanc,.......já když  jsem pracovala  na zastupitelství,  tak  mě  měsíc hlídali  vedne  v noci  tajný  a dodnes  nevím,  kdo  a proč  je tím  pověřil,  bylo  to takové  upozornění....a  když  jsem  to  někomu  řekla,  měli  mě  za blázna.....vše  státnímu  zástupci  naznačuje -  do ničeho  se nepleť, nic  neřeš,  policie  ti  vše předloží, buď  rád, že  můžeš  hezky  trávit volný  čas....A  jak je  zřejmé  z  reakcí  na czech tech,  hloupým  argumentům  anonymních  servilních policistů  věří   vždycky jen ten  slušný  hlupáček  dokud  mu  nedojde, že  musí  věci  řešit. Buď  si koupí  bambitku, nebo odejde  na Vysočinu...

Joska 1.6.2006 9:58

zapadá to do sebe docela dobře

hlavně aby se to doopravdy vyšetřilo..... Pan Kubice se zdá být charakterní a zodpovědný člověk, věřím že konal tak jak mu velí svědomí a vyhodnocené riziko situace, bez ohledu na nějaké volby. Je naší povinností tyto lidi chránit a podporovat bez ohledu na něčí stranické zájmy...

slim-jim 1.6.2006 9:55

Varadínková si myslí, že objevila Ameriku.

Ano, žijeme v takovém státě, jaký si jeho otcové, Havel s Klausem, založili a v jakém si zasloužíme žít. Nic víc, nic míň paní Varadínková!!8-o