8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nup 1.6.2006 17:36

Re: Moc hezka analyza

Hlavně má p*ču :-D

Balů 1.6.2006 17:31

Re: Přečtěte si toto

Paroubek nařídil vydat manifest a pro jistotu si napsal text sám. O nezávislosti BIS si od dob Grosse nedělám žádné velké iluze.

nup 1.6.2006 17:31

Re: Paroubek: Kdyby jen setina byla pravda, musel bych pryč

Pravdivostní hodnota předpokladu implikace nemá požadovanou hodnotu.

Balů 1.6.2006 17:26

Re: Re: Jak dál

Argumentů nemajíce, alepoň hodíš hovnem. FUJ(Y)

nup 1.6.2006 17:25

Re: Re: Re: Žijeme v mafiánském státě......

svatá pravdaR^

em.il 1.6.2006 17:25

Byl na vojně!

Není to tak zlé.;-D

arch.JJ 1.6.2006 17:12

Re: Kdo lže,ten i krade!

Souhlasím s Vámi a to zcela jednoznačně. Je nepochopitelné , kolik lidí zde promrhá zbytečně čas. Jednou jim bude chybět, to už ale bude pozdě. A dobře jim tak. Volím ODS, protože jiná volba dnes pro mne  neexistuje. Věřím panu Kubicemu, podporuji ho a vážím si takových lidí.  Dnešní zpráva na ČT 1 - 12 hod., že vyšetřovací komise nemá jasno, zdali bude vyšetřovat únik informací či jejich obsah mne znepokojuje. Že si Paroubek vymínil během vyšetřování osobní ověřování důkazových materiálů mne také nenechává klidným. Z jeho projevu chování v posledních dnech je zřejmé, že tentokrát je to zásah na jeho osobu hodně přesný. Vypadl z role, je předrážděný a chybuje. Kéž by mu to dlouho vydrželo.

Hezký den

scurra 1.6.2006 17:07

Re: Re: Re: Re: Re: Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

Pane Ladislave N., podle Vás tedy ministr Bublan nelhal, pouze "reprodukoval to, co mu sdělila zmatená policie". To je Váš názor, se kterým nesouhlasím, ale přesto Vás nenazývám lhářem (jeko Vy paní Varadinkovou). Můj názor je, že pan Bublan vědomě lhal. Kdo dokáže, kdo z nás dvou má pravdu? Pouze pan Bublan, protože pouze on ví, zda vědomě lhal nebo ne. Z nás dvou ale každý může mít vlastní názor (ten můj je podepřen jiným páně Bublanovým chováním a výroky). Proč označujete lhářem někoho, kdo má jiný názor než Vy, ale ani jeden nemůžete své tvrzení jednoznačně prokázat? A přestaňte přád vypočítávat, co zla technaři způsobili, debata se týká lhaní pánů Paroubka a Bublana.

P.S. Vaše připomínání Topolánkova výroku je v této souvislosti argumentem typu "a vy zase mlátíte černochy".

Renata D. 1.6.2006 16:47

Re: Re: Žijeme v mafiánském státě......

Ještě že tak, to vaše vládnutí by asi vypadalo.

Jiřik 1.6.2006 16:37

Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

"Po čertech pěkná ženská" je paní Vesecká a automobilovou honičku nahradíme stíhací jízdou Topolánkovy audiny :-D

Jirka 1.6.2006 16:29

Re: Re: Re: Kriminální narušení demokracie

No, to víš, blbečku! Ta subordinace holt už není co bývala. (Za Obziny.)

Milena 1.6.2006 16:18

Re: Žijeme v mafiánském státě......

Naopak Vy, milý Esmeralde, přestaňte provokovat NESTRANÍKY, jako jsem já. Já totiž žádné "soukmenovce" nemám, takže vůbec netuším, komu bych měla škodit  svými "trapnostmi" a na jaké ponorce. Já tady pouze svobodně vyjadřuju svůj názor na současnou vládnoucí mafii. Zato Vy tady vyjařujete svůj hloupý a ničím nepodložený názor na mně, přestože já jsem tady nikdy nevládla ani vládnout nebudu.

občan z kraje města 1.6.2006 16:10

Kubice z vraždy nikoho neobvinil

To jsou jen Paroubkovy kecy, které po něm jeho fanatičtí příznivci opakují, zřejmě neumějí číst. Rozumný člověk ignoruje neověřené, ale fakta jsou jasná. Odvolaný státní zástupce bez vysvětlení, odvolání tiskové mluvčí odůvodněné prokazatelnou lží, vykonstruované cesťáky, stornované spisy, prokazatelné schůzky policistů a policejního prezidenta s Přibylem na pokyn Grosse

Jirka 1.6.2006 16:07

Re: Staří kmotři versus mladí kmotři- i v mafii chce omladina nahoru.

Ty si především pořiď Pravidla českého pravopisu.

vlami2 1.6.2006 15:55

hi

Je dobré shrnutí a otazníky na konci není třeba vysvětlovat, těm co četli pororně.

Volič 1.6.2006 15:50

Možná omluva panu Kočkovi!

Omlouvám se všem poctivým provozovatelům pouťových atrakcí, kteří neplatí  za lepší místo od  vchodu do lunaparku, omlouvám se všem poctivým kolotočářům, co večer po těžké šichtě poctivě  sečtou kažkou korunku co poctivě utržili a vydali na na řádně evidovaný lístek s poř číslem tak jako v kině a pak na konci roku  vše poctivě do poslední korunky  vyúčtovali"eráru" a řádně zaplatili p.Paroubkovi daně, zudr.pojištění, kterého přes zimu vůbec nezneužívají, všem kteří v  rámci této poctivé a daňově průhledné činnosti neulili ani korunku na daních. Pan Kočka pokud mezi ně patří má mou omluvu,pokud nezdanit lo Kč tak je jen zloděj..jde o princip poctivosti.Vyberte si!!

andy 1.6.2006 15:38

http://volny.cz/zeleni_kostlivci

http://volny.cz/zeleni_kostlivci

milan007 1.6.2006 15:36

Re: Žijeme v mafiánském státě......

A Klaus taky může za tu dnešní  zatracenou zimu, za to že Gross nakradl Bůh ví kde, Kraus se v euforii vydával za ředitele a vůbec za všechno.

Esmerald 1.6.2006 15:02

Žijeme v mafiánském státě......

....., jehož  "právní" či "morální" základy položil Váš Václav Klaus. Byl bych velmi, velmi opatrný, paní Varadinková, před pliváním proto větru. Co by jste řekla tomu, kdyby p. Klaus či jeho pokračovatelé bývali jednoho dne vystoupili a řekli :

" Ano, za našich časů se opravdu takové věci děly, dáme je do pořádku, budeme trestat a jsme jasně PROTI korupci, gangsterismu, zlodějině, lhaní, podvodům a svinstvu" !!!!!!

Asi by dnes bylo předvolební jasno v bezkomunistické pohodě. Tedy PŘESTAŇTE, paní Varadinková, PROVOKOVAT I NESTRANÍKY, JAKO JSEM JÁ a škodit svými trapnostmi i svým vlastním soukmenovcům. Připadáte mi jako plavčík na ponorce, kterého učili jen potápění ale ne to, jak se zase dostat nahoru.

Jaroslav 1.6.2006 14:40

Re: Re: vážená paní novinářko-co objektivní rozbor novináře -co jsou to prověřené fakta-co podezření-co nepavdivé informace-kdo vám dává právo k tomu-aby jste prohlásila,že to co bylo uveřejněno je pravda-to by se o ničřem nemuselo psát a všichi jmen

On nadavá Kubicemu , protože ho tento bez jakýcholiv důkazů obvinil a stejně tak obvinil z vraždy dalšího člověka. Tak, jako Paroubek, by se zachoval každý normální člověk v této situaci. Kubice důkazy nemá a navíc ví, že do voleb se už jeho kydání hnoje nemůže vyšetřit. A to byl účel.  

maleficium 1.6.2006 14:38

tajná zpráva

Občan kubice, veden svědomitým přístupem ke zjištěným faktům, sám si již nevěda rady s tím, jak politická mafie shora překáží jeho lidem ve vyšetřování, několik dní před volbami porušil všechny možné předpisy a pravidla, aby mohl čestně upozornit na zavedené praktiky a propast, do které se stát řítí... takže soudný člověk by předpokládal, že si k tomu opatří skutečně průkazné a neprůstřelné argumenty. Zatím to, co vyšlo na veřejnost, je spíš na úrovni zprávy o vedení a provozu  kachní farmy. Nic konkrétního, jen obvyklé JPP co DPP ( jedna paní povídala co druhá paní povídala ). A pokud by tam měl skutečně něco konkrétního, nevěřím tomu, že Vidím a ostatní z bratrstva modré straky ve výboru, tajemství netajemství, s využitím poslanecké doživotní imunity by to nevynesli na světlo boží a nerozmazali po vratech Lidodomu.  Takže zbývá jen jediné resumé... špatně připravený politický podkop se zřítil, a nejspíš se zbortí na svého strůjce, a jeho spolupodkopávače.   

Xaver X.X. 1.6.2006 13:59

Jo, Renato D., to už bylo... :-)

Co se nehodí, škrtneme a je to...

Kaps. 1.6.2006 13:42

Re: Jak dál

A nejlepe, kdyz nas o tom, ze krast, lhat a podvadet se nema, presvedci Varadinkova, dlouholeta oddana sluzebnice estebaka Cuby v komunistickych Slusovicich.

Ivan Nový 1.6.2006 13:41

Velím si sám!

:-)))))

jena 1.6.2006 13:33

Re: Re: Re: Re: Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

Kdyb\y se takhle technaři zachovali třeba ve Francii, tak by na nářez od policie  nikdy nezapoměli.

Stále si pleteme demokracii s anarchií.

Ivan Nový 1.6.2006 13:32

Mirku,

evidentně už černou známku dostal, podle toho jak se chová, hraje va bank.

Janík 1.6.2006 13:18

Re: Re: vážená paní novinářko-co objektivní rozbor novináře -co jsou to prověřené fakta-co podezření-co nepavdivé informace-kdo vám dává právo k tomu-aby jste prohlásila,že to co bylo uveřejněno je pravda-to by se o ničřem nemuselo psát a všichi jmen

Přesné !!!  R^

Milena 1.6.2006 13:08

Re: vážená paní novinářko-co objektivní rozbor novináře -co jsou to prověřené fakta-co podezření-co nepavdivé informace-kdo vám dává právo k tomu-aby jste prohlásila,že to co bylo uveřejněno je pravda-to by se o ničřem nemuselo psát a všichi jmenovan

Sám Paroubek svým chováním dokazuje nejlépe, co je pravda. Tím, jak hystericky reaguje. Tím, jak zametá stopy. Sprostě nadává Kubicemu, tlačí na Veseckou, ať na Kubiceho něco najde, tlačí na BIS, aby změnila své zprávy. Viz  to, co Paroubek četl včera na Primě - tedy něco úplně jiného (evidentně narychlo spíchnutého  pod Paroubkovým tlakem), než byla oficiální zpráva BIS přednesená předtím tiskovým mluvčím.

Nevinný a čistý premiér by přece vzal Kubiceho zprávu smrtelně vážně a nařídil by prošetřit, kdo se to vlastně snaží mařit vyšetřování Mrázkovy vraždy. Nezametal by pod koberec vážná podezření, že organizovaný zločin pronikl do státní správy a nejvyšších pater policie. Ne tak Paroubek. Jeho reakce ho usvědčují lépe, než jakákoliv informace ve zprávě pana Kubice. Je to stejné jako s Grossem - i jeho usvědčily jeho vlastní lži mnohem dokonaleji, než by byl kdy schopen ho usvědčit jakýkoliv vyšetřovatel.

Malý Aston 1.6.2006 12:42

Kdo lže,ten i krade!

Vážení,co tady a proč tady někdo obhajuje Paroubka,Bublana,Husáka a proč tady někdo osočuje pana Kubiceho.Pokud pan Kubice,něco řekl a já se domnívám,že řekl jen nezbytné minimum.Tak by normální premier,normální ministr vnitra,normální policejní ředitel,normální ředitel BIS a normální a ne zmalovaná Vrchní státní zástupkyně,volby nevolby odstoupili ze svých funkcí a trvali by na řádném prověření a vrátili by se do politiky až se to všechno vyšetří.Ale oni ne,oni nechají zavřít pana Kubiceho.A já Vám něco povím,já si platím pana Kubiceho ze svých daní a dle mého dobře pracuje. A žádný zákon nezakazuje státnímu úřednikovi,když nenajde podporu u svých nadřízených obrátit se na naše demokraticky zvolené poslance a řekl,nemohu pracovat. A naši poslanci z ČSSD a KSČM to vhodili pod stůl.A já půjdu k volbám a taky jejich lístky vhodím pod stůl a ne do bedny kam chtějí.A mohou tady štáby ČSSD dále psát své hovadiny,nikdo jim nevěří jen zaplňují místo pro normální diskuzi.A můžete stokrát psát že jste čistí jako lilie,nikdo a nikdy již Vám věřit nebude.