2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Zemanova „velezrada“

Miloš Zeman je politikem velmi nemilovaným. Tak bych hodnotil úvahu STAN o tom, že toto hnutí podá na Zemana žalobu z vlastizrady, což má být „překlep“, a míněna je tím velezrada. TOP 09 se připojí

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Brzák 29.3.2018 9:08

Re: Bartoň předvádí klasickou filipiku pro hlupáky,

Paní Václavíková, Vaše argumentace by byla logická, pokud by skutečně naše země mohla být původcem onoho tajemného jedu. Možná, že Zeman ví, že jsme původci novičoku, možná že skutečně chce, aby bylo tvrzení Ruska potvrzeno. Ale právě tak může být správná ta logika, že Zeman chce, aby bylo i naším vyšetřováním potvrzeno, že Rusko svým tvrzením o původu vražedného nástroje z Česka přestřelilo.

Rozhodující rozdíl je v tom, co si o Zemanovi myslíme. Kdo si o něm myslí, že je proruský šváb, tomu je samozřejmě "jasné, o co jde". Kdo si o Zemanovi myslí, že je to náš zachránce před migrací, ten bude možná i rád, když bude házet vidle do propagování "ruské stopy" v oné hrůzné situaci.

Já nevím, co se tam stalo, nesedím v Zemanově hlavě (díky bohu) a tudíž asi nejsem "soudný" - není mi vše jasné...

J. Václavíková 29.3.2018 9:03

Re: Ač Zemana

Naopak. Upozorňovat na to, že Zeman nejedná v našem zájmu, ale v zájmu nepřátelské mocnosti, je třeba neustále. Aby bylo jasno, že Zeman nereprezentuje naši politiku.

P. Lenc 29.3.2018 9:01

Ač Zemana

opravdu nemusím, tak Kalousek a Topka se propadají do naprosté zoufalosti a směšnosti.A ano, tento "boj" začíná připomínat "pokrokovou" Ameriku.

J. Václavíková 29.3.2018 8:58

Bartoň předvádí klasickou filipiku pro hlupáky,

co se rádi nechávají opít rohlíkem.

Jinak je totiž každému soudnému jasné, o co jde. Kdyby šlo jen o to vyšetřování, požádá o ně v tichosti. Zatímco jemu jde právě o ten mediální humbuk, který má za účel zdiskreditovat gesto vlády s vyhoštěním Rusů. Když už tomu nedokázal zabránit. Celá tahle kauza je právě o gestech. Gesto Rusů, dávající na vědomí, že si nikdo na světě nesmí být jist životem, gesto Západu, že si to nenechá líbit, a gesto Zemana, že udělá všechno pro to, aby podpořil ruskou interpretaci událostí. A nakolik lze COKOLIV Rusům věřit, jsme byli nejen v poslední době ubezpečeni nespočetněkrát.

K. Janyška 29.3.2018 8:53

Zeman a Babiš jsou čistým zlem.

Navíc nevzdělaným a tedy nezorientovaným. Kdo nezná kompozitivní teorii, ten takovým je... Dzp.

A. Reček 29.3.2018 8:52

Re: Gazdík je korunovanej

Vy víte prd jaké smýšlení mají občané v Suché Lozi o Gazdíkovi!

R. Gramblička 29.3.2018 8:29

Re: Jak tak koukám na ty příspěvky v diskusi,

ale prosím vás, tady vycházejí články, které by v Lihovkách neotiskli ani na 1. dubna. A usuzovat na něco z reakcii diskutérů je dost mimo mísu. Jsem tady zhruba 10 let a převažující názory na různá témata jsou vesměs tatáž.

P. Chládek 29.3.2018 8:23

Máte pravdu. Neviditelného psa čtu od jeho počátků v 90. letech. Posledni dobou se to silně mění. Přibývá trollů mezi autory článků a idioti v diskuzich...

M. Drašner 29.3.2018 7:58

Vážně nevím,

co místní diskutéry tak překvapuje. Zkuste se podívat třeba na americký tzv. "pokrokový" tisk a levicovou reprezentaci vůbec a jejich útoky na prezidenty/kandidáty na prezidenta, podporované republikány, resp. alespoň s trochu pravicovým smýšlením. To ti naši novináři i pravoblokoví demokraté jsou ve srovnání s tamní žumpou slepá koťátka.

E. Vašátko 29.3.2018 6:03

Jak tak koukám na ty příspěvky v diskusi,

tak už celkem zřejmé, že NP již opravdu patří svému vydavateli, tedy Lidovým novinám, Škoda, teď už se tady dá číst jenom v sobotu ta stránka vtipů, dříve to byly docela slušné noviny.

J. Strakoš 29.3.2018 5:44

Re: RE

Očividně ano - míra nenávisti k prezidentovi je u některých tak silná, že jakýkoliv útok považují za dobrý bez ohledu na logiku nebo oprávněnost.

A reklamu jim to nějakou udělá - píše se o nich.

Kdysi to zkoušel Sobotka - neustále vyzýval někoho k odstoupení za cokoliv - nakonec se to stalo prázdnou frází.

K. Wágner 29.3.2018 5:44

Domeček z karet pana Gazdíka

No on se ten domeček z karet pana Gazdíka jaksi hroutí: „Specialisté dosud identifikovali největší koncentraci nervové látky na domovních dveřích bydliště,” uvedla ve středu britská policie. „V této fázi našeho vyšetřování se domníváme, že Skripalovi přišli do styku s nervovou látkou nejdřív na jejich domovních dveřích,” řekl šéf protiteroristického oddělení londýnské policie Dean Haydon a dodal, že vyšetřování se z velké části soustředí na bydliště Skripalových a jeho okolí.

Jak ale potom mohl být Skripal otráven jednou z nejúčinnějších nervově paralytických látek zvanou novičok, údajně 8 x účinnějších než sarin, u níž se otrava projevuje ne po hodinách, ale po vteřinách, a přitom stihl ještě zajít do restaurace, jejíž návštěvníci si měli vyprat všechno své oblečení, poněvadž i oni údajně mohli být zasaženi stopovým množstvím novičoku ??? A kde se vzal ten novičok v klimatizaci Skripalova auta, jak psali naši novináři, když byl policií nalezen na domovních dveřích Skripalova domu ???

Inu, jak na jiném serveru pod nejnovější zprávou v diskusi jeden z přispěvatelů píše: „Nervový jed, po jehož aplikaci si ještě stihnete nakoupit a zajít na procházku? Chčijí nám na záda a už se ani nesnaží předstírat, že je to déšť.“

P. Dvořák 29.3.2018 4:17

Zapomněli jste na stárnoucí hysterku

(že by již s příznaky demenece?) Miroslavu Němcovou.

L. Písařík 29.3.2018 1:59

Gazdík je korunovanej

Rodiče dětí v té škole, okud zběhl, si musely řádně oddechnout. V politice nenadělá tolik škody jako při výuce.

M. Krátký 29.3.2018 1:28

Re: RE

Kdyby jenom pánové - ona se k této blbosti vehementně přidala i Mirka - usychající bývalá politička - bohužel

M. Jandáková 29.3.2018 1:05

Re: RE

Oni jsou jen uzavřeni v nevyléčitelné sociální blbině.

P. Götze 29.3.2018 0:44

RE

Co dodat. vazne prestavam ty nase "demokraticke strany" chapat. Oni si ti panove vazne mysli, ze tohle jim prizene nejake hlasy?