27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Grentorád 13.4.2007 7:41

V roce 1935 Paroubek nedostal šanci

Podle nechutné tiskoviny uvedené v odkazu http://www.bwd.sk/pub/cigani nemohl roce 1935 Paroubek a jeho soukmenovci uplatnit své dovednosti v této tiskovině uvedené, dnes je to k lítosti všech extremistů možné. Proto je nutné nekompromisní odsouzení. ETNICKY korektně zapsal GRUNTORÁD.

Vojta 13.4.2007 7:40

Re: Re: Nesouhlasim

R^R^R^

Vojta 13.4.2007 7:36

Ať to zabalí

Zelení se mi zdáli zprvu přínosem. Teď mám názor naprosto odlišný. Táhněte v čele s Bursíkem do jeskyně!

Frank 13.4.2007 7:27

Re: U Zelených jde jedině o populismus.

Bursík a morálka !!  Dost dobré zvláště, když si nechal opravit své nemovitosti ze státních peněz. Kde se člověk podívá, všude samí hajzli. A ještě si dovolí slintat něco o morálce. Velice úsměvné je ovšem zůvodnění Čunkova obhájce, kdo to vlastně volal z jeho kanceláře, když Čunek tvrdí, že byl ve Zlíně. A teď zase O Smolíčkovi jo?

Netřeba 13.4.2007 7:23

Re: . . . lze kohokoliv držet žalobami v šachu.

Na co hned žalobami? Před podáním žaloby je velmi dlouhý a obtížný způsob dokazování. Ale to zase vy a vaši soukmenovci nevíte, že!

Mnohem jednodušší je podávat donekonečna stupidní trestní oznámení, které může kdokoliv napsat třeba na hajzlpapíru. Při troše šikovnosti a koordinaci tím zcela ochromíte vyšetřovací složky policie. Zůstanou dopraváci na Kryštofy a měšťáci na počítání psích h . ven. 

dub 13.4.2007 7:15

Re: Re: výpisy z telefonických hovorů jeho pevné linky . . .

Vy také můžete být v klidu, protože Paroubkova klika je dost silná na to, aby Čunka obviňovala donekonečna. Při dnešním stavu justice lze kohokoliv držet žalobami v šachu. A to vy  a vaši soukmenovci dobře víte. Že?

Netřeba 13.4.2007 6:30

Re: výpisy z telefonických hovorů jeho pevné linky . . .

Buďte v klidu. Jestli  má vláda na Čunkovi zájem, bude se jistě jednat o pyramidovou hru. Ministr Lgangstger zařídí.

Roo 13.4.2007 6:10

Čunkovo zlínské alibi má trhliny

Vicepremiér a šéf lidovců Jiří Čunek se už několik týdnů těšil, jak rozbije důkazy policie, která ho obvinila z korupce. Teď se jeho alibi rozplývá jako pára nad hrncem. Za všechno mohou výpisy z telefonických hovorů jeho pevné linky ze vsetínské radnice.

http://zpravy.idnes.cz/cunkovo-zlinske-alibi-ma-trhliny-d4t-/domaci.asp?c=A070412_212743_domaci_mia

dub 13.4.2007 5:49

Re: Co je hlavní, že nejsou žádné důkazy proti Čunkovi ! Tudíž jde jen o pomluvu, do které

 Zajímavý nápad! Co kdyby se domluvilo minimálně 101 kuřáků a žádalo ČT ať pro ně udělá propagandistickou reklamu, neb chtějí zrušení omezování kuřáků.;-D

trp 13.4.2007 5:41

Re: Nesouhlasim

 Zelení nechtějí být ani leví či praví. Chtějí jediné - moc! Jakýmkoliv prostředkem se dostat k moci, udělat z ekologie doktrínu a pomocí strachu, pudu sebezáchovy, víry v spasitelnost ekologistických teorií vládnout "dočasně" neboli na věky. Demokracie je pro ně nepřátelský pojem a svoboda jednotlivce v jejich plánech  nemá místo!

trp 13.4.2007 5:33

U Zelených jde jedině o populismus.

 Bursík nehraje žádnou kartu o odchodu kohokoliv, hraje jen na moralistické city dalších možných voličů. Je to vlastně sbírání bodů do zásoby. Pravděpodobnost nových voleb ho nutí dělat se hezčím. Sladce milým "slušným" jednáním hraje kartu lídra strany odrážející se z vědeckých poznatků a za spásu lidstva před katastrofou globálních rozměrů. Věří v lidskou blbost, strach a sebezáchovný pud. To jej a taky jeho stranu složenou z nevzdělaných aktivistů má vynést na vedoucí pozici ve státě.

 Bůh nám buď milostiv, jestli se mu to dík lidské blbosti povede!

Alfons 13.4.2007 4:13

Ohrožení naší demokracie je Čunek

Čunek má podporu veřejnosti ,  zkušenosti a ukázal, že umí problém řešit.Tím  se stal nebepečný pro vrchnost a ta na něj udělala současný hon. Do Kostnice a upálit dokud je čas.

Jap 13.4.2007 2:25

Nesouhlasim

Cela uvaha  clanku stoji a pada s predpokladem, ze jsou zeleni v pravicove koalici na trvalo, a ze se jim tam bude libit, na trvalo a ze tam preziji na trvalo.  Zeleni  ale jsou prirozene levicovou stranou a jsou  cleny  skoro vsude cleny levicovych  koalici, cesti zeleni jsou vyjimka, ja osobne si myslim,  ze se tak stalo  z duvodu osobnich zajmu Bursika, ktery uz byl v  nekolika  stranach , prevlekl uz nekolik kabatu a kazde dalsi  prevleceni kabatu je pro nej nebezpecne,  tak radeji  celou stranu dotlacil na pravici. Otazkou je na jak dlouho.  Zatim ma Bursik  velkou zasluhu a z toho plynouci autoritu protoze stranu dovedl do snemovny,  take mu pomaha neunosna pozice KSCM, jako nereformovanych komunistu,  a obcas i hloupe, prilis ideologicke  reci ceske pravice  vcetne prezidenta na jedne strane,  a vseobecna propalenost , nekolika generaci  vedeni CSSD. 

 Bursikovo stesti nepotrva vecne, bude muset spolknout   politiku ODS  a nest za ni  nasledky ve volbach. Po vstupu  zelenych do snemovny se rozpouta boj o  hlasy zelenych volicu , protoze uz se nerozdeluji ostatnim parlamentnim stranam  jako pred  jejich vstupem do snemovny.  Ve strane zelenych take  za par let vyroste nove vedeni a objevi se kvalifikovani  kandidati, a poslanci, se kterymi to Bursik nebude mit tak lehke jako nyni.   CSSD  asi prehodnoti svoje politicke postoje ve snaze nejake volice zelenym odloupnout.   A stale tady zustava alternativa  mensinove vlady s CSSD,  tolerovane komunisty, Proste ceska pravice se dostala k moci a drzi se u moci  jen tesnou vetsinou a diky zelenym kteri jsou na pravici jen omylem . Naopak po prechodu zelenych k levici se muze vytvorit stabilni levicova koalice na dlouhou dob.  Popularita ODS muze po reformach klesnout,  Cunek soustavne vede KDU na pokraj propasti  zvane  5%  limit.  Proste dnesni pravicova koalice  nema zadny duvod jasat a muze  lehce zmizet  na radu let.

 

Lípa 13.4.2007 1:41

Co je hlavní, že nejsou žádné důkazy proti Čunkovi ! Tudíž jde jen o pomluvu, do které

Co je hlavní, že nejsou žádné důkazy proti Čunkovi ! Tudíž jde "jen" o pomluvu, do které se zapletla nešťastnice zhrzená Urbanová.

Česká televize se může vzteknout, štve Romy proti Čunkovi, překrucuje výroky Jiřího Čunka a vyvolává neopodstatněnou nenávist Romských spoluobčanů proti místopředsedovi vlády, svolává manipulované Romské spoluobčany na demonstraci 10.4.2007 před Úřad vlády, kam přišlo pouhých sto osob. Přesto ČT vysílá propagandu namířenou proti místopředsedovi vlády. Dne každý může požadovat, aby Česká televize věnovala obdobnou „zpravodajskou pozornost“ každému setkání 100 osob!  

?? 13.4.2007 1:39

Bursík bude muset přestat útočit na Čunka.

To je totiž jediný člověk, jenž mu může pomoci udržet se v koaliční vládě. Bursíkův problém jsou jeho vlastní lidi  ve vládě -Kuchhtová a Džamila pro svoji nezkušenost. Obzvláště pak Džamila jako ministr pro etnické minority. Aby něco dokázala, musí  mít zkušenosti a hlavně peníze.Obojí ji evidentně chybí.  Etnikum  se kterým zatím jednala - Romové -zajímají pouze peníze.A navíc jsou nejednotní. Džamila má také minimální podporu  veřejnosti. Jsem zvědav, jak dlouho  jí ten tanec mezi  vejci  vydrží....

Čunek má podporu veřejnosti ,  zkušenosti a ukázal, že umí problém řešit.Tím  se stal nebepečný pro¨vrchnost a ta na něj udělala současný hon.

Vladimír 13.4.2007 1:06

Re: Přeceňujete pražské křídlo KDU-ČSL

To je jedno, které křídlo lidovců je silnější. Nesmí uhnout ani jeden jejich poslanec. A podpoří Severa nebo Kalousek Čunka a jeho partu a obráceně je to stejné. Čunek neustoupí, protože není síla, která by ho odvolala tak, aby neztratili koalici. Proto jsou Zelení se svými výkřiky vedle.

Mell 13.4.2007 0:34

Přeceňujete pražské křídlo KDU-ČSL

Máte ten článek pěkně promyšlený, ale přesto se mi zdá, že přeceňujete pražské křídlo KDU-ČSL  (myšleno těch, co se v Praze dlouhodobě zabydleli, díky svým funkcím), protože hlavní síla této strany je papírově i fakticky na Moravě, pragocentrismus  nemá momentálně dost síly, i když mu v tom všemožně pomáhají media, ale tyto mediální masáže kupodivu na Moravany moc nefungují. Váš názor  bude spíše přání než realita, podobně jako u Topolánka a jeho pražských rivalů, co by si rádi vyzkoušeli premierské křeslo a vládli s Paroubkem..