27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Aleš Goodday 13.4.2007 11:06

Pane Perlíne, nejdříve si zameťte před vlastním prahem

Člen SNK ED Radim Perlín radí jiným a přitom si nevidí na špičku svého nosu. Je členem strany, která sice nesouhlasí s politikou pražské ODS, ale klidně s ní sedí v Radě zastupitelstva Prahy.

Takže SNK ED si nejdříve musí ujasnit, co je cílem jejich politiky. Buď kritizovat Béma, ale s tím padne i jejich účast v pražské vládě, jejich korýtka a jejich dosazené persóny v úřadech, nebo budou mlčet a vytvářet pražské ODS alibi. Nepochybuji, že Radim Perlín a další jeho spolustraníci toto vědí, ale do opravdové opozice nechtějí. Vábivé mikrofony před ústy přímo nutí vyslovovat kategorické soudy a nutí mluvit o morálce. SNK ED snadno takovým svodům podlehli. Na někoho to možná zabírá. Nicméně přemýšlející voličský elektorát se dlouho nenechá vodit za nos ušlechtilými gesty bez konkrétní náplně. Již brzy bude muset SNK ED ta ušlechtilá slova dokázat a naplnit skutky, a tedy rozbít koalici, odstoupit z rady a ztratit všechny pozice. Pro nejmenšího koaličního partnera s nestabilními voliči to bude znamenat pouze jedno. Strana se ponoří do klinické smrti bezvýznamné opozice.

SNK ED jsou na rozcestí. Buď budou za populisty, kteří nedrží svoje silná slova a veřejné proklamace jsou pro ně bezcenný cár papíru, nebo zmizí v bezvýznamné opozici bez naděje další 3 roky hlasitě štěknout na Bémovu pražskou vládu.

Saša 13.4.2007 11:05

Odchod pana Čunka z vlády

by způsobil buď velkou koalici ODS+ČSSD, nebo předčasné volby. Totéž by způsobil odchod Zelených z vlády.

Odchod pana Čunka z vlády by však též smetl některé lidovecké politiky, zejména byl-li by následován předčasnými volbami. KDU-ČSL by se stala více moravskou a více "čunkovskou" stranou. Protože cca 90 % členské základny včetně mne stojí za panem Čunkem.

Samozřejmě, že ' pražským hochům co spolu mluví ' pan Čunek v čele lidovců a ve vládě nesmírně vadí. On je neposlouchá a oni s ním nedokáží manipulovat. Proto vymýšlejí a zintrikovávají jednu protičunkovskou akci za druhou. Leč kosa zatím stále naráží na kámen...

Sch.glosátor 13.4.2007 11:03

Politik ZVAŽUJE ? ANO.

Nebo HODLÁ. Případně dodá, že se o tom poradí se svými právníky (ano, to množné číslo není omyl). Jsou tohle jen běžné mediální hrátky pro plebejce nebo  hra na zastrašování ? Pak  prostřednictvím spřízněných médií vydá prohlášení, že bylo  podáno TRESTNÍ OZNÁMENÍ na toho či onoho. Že ten či onen by se měl stáhnout z politického a veřejného života, protože je PODEZŘELÝ.  Někteří jsou tak oražení, že mají tu drzost požadovat po justici  NA TYHLE A TYHLE LIDI NÁM NESAHEJTE, TYHLE ODPOSLOUCHÁVAT NEBUDETE.  A že  obchodní aktivity by neměly být kriminalizovány. Jaké obchodní aktivity  mají na mysli ? Podvodné úpadky ? Podvody ? Korupci která od určité úrovně se stává součástí jejich standardní politiky ?

oakman 13.4.2007 11:01

Re: Otázka je jestli tahle vláda vydrží do podzimu.

Nechybí, jen je od dubna 1945 zakázaná....

:-) 13.4.2007 10:46

Re: Re: Bursík bude muset přestat útočit na Čunka.

udělal, co mu legislativa dovolila. ostatní mají také postupovat podle platných zákonů. Jenže ostatní kromě kafrání, neudělali zdaleka tolik, jak Čunek, a v tom je jádro pudla.

:-) 13.4.2007 10:42

věřím

opravdu? a pročpak? :-)

Sch.glosátor 13.4.2007 10:22

Otázka je jestli tahle vláda vydrží do podzimu.

Protože TOHLE není vláda schopná konzistentní politiky. Ostatně, nemáte dojem, že na naší politické scéně chybí slušná pravicová strana ?

Netřeba 13.4.2007 10:12

Re: Re: Re: Tak který výpis je pravý?

Nic jiného tě nenapadá? Tak jsi slaboduchuj!

Netřeba 13.4.2007 10:00

Re: Re: Re: . . . lze kohokoliv držet žalobami v šachu.

Jirko, špatná otázka. Má být : kolik jsem jich musel v minulosti prošetřovat? Číslo neznám. Ale troufnu si odhadnout, že asi 95 až 99 % trestních oznámení byly úplné debility, ze kterých nic pořádného nebylo, protože  si někdo vyřizoval osobní účty nebo měl   "velké oči".

Jelikož nepředpokládám, že by se něco za pár let změnilo, tak kdykoliv dnes v televizi slyším nebo v novinách čtu, že ten či onen politik  "ZVAŽUJE"  zda podá trestní oznámení, dostávám kopřivku. Protože je mi jasné, že je v konci s dechem a zase bude spousta zbytečné práce, pro kterou unikají vážné věci. Ale to je asi účelem.

Takže si odpusť ten náznak ironie, když o tom víš jenom od politiků z doslechu a ze zmanipulovaných sdělovacích prostředků.

Jura Jurax 13.4.2007 9:45

Re: U Zelených jde jedině o populismus.

 hraje kartu lídra strany odrážející se z vědeckých poznatků a za spásu lidstva před katastrofou globálních rozměrů.

Zelení jako strana odrážejíci se z vědeckých poznatků - vskutku dobré, leč nepravdivé. Spíš naopak (viz jihočeská protiatomová mamina Kuchta). No a pozice spasitele lidstva před katastrofou globálních rozměrů, která nehrozí (ono by se mimochodem muselo trošku definovat, co se rozumí pojmem katastrofa - zdvižení průměrné teploty o 2°C lze tak stěží nazvat ) je vskutku srandovní - i když připouštím, že mohou být alternativně inteligentní jedinci, kteří to Bursíkovi sežerou.

Eva 13.4.2007 9:43

Re: Bursík bude muset přestat útočit na Čunka.

Malá poznámka:Čunek nevyřešil problém s neplatiči, on jej jenom posunul jinam, aby se s problémem zabývali jiní.

To není řešení.

Jura Jurax 13.4.2007 9:38

Re: Re: Ať to zabalí

R^R^R^

Ale budou si ku zmlácení muset vyvolit někoho jiného než Kateřinu Žakovou - být před každými volbami mlácena jen ona, mohlo by to přijít divné přinejmenším části voličů zelených ...

Jura Jurax 13.4.2007 9:36

Nemějte iluze

Představa, že koalici ČSSD a komunistů podpoří někdo další (lidovci, zelení), je z říše pohádek

Není. Když jde o koryta, jdou ideály stranou. Středoví lidovci pružně otočí fangli ku větší slávě Boží a zelení na levici principielně patří již svým způsobem vidění světa - jejich angažmá na pravici je jen místní anomálie.

Von 13.4.2007 9:31

Re: HEHEHE

Docela dobrý přispěvek, ale to HEHEHE dle mého názoru není namístě!! Já bych zvolil spíše ACHICHACHICH!

Za těch 18 let se u nás zdiskreditovává jedna strana za druhou a navíc - bohužel - tu, která zde doslova VŠE zdevastovala, od hospodářství po morálku - se stále nedaří demokraticky vykázat z politiky. Navíc pak - její bývalí členové jsou téměř ve všech ostatních stranách. Právě TOTO je příčinou zdejšího marastu. Řešení je v nedohlednu, protože tu vlastně nemáme ani pořádné konzervativce, ani liberály, ani socialisty, a nové strany si o nějaké finanční podpoře nemohou ani nechat zdát.

Pumpescu 13.4.2007 9:20

Re: U Zelených jde jedině o populismus.

Jasně, "moralistické city" a "lidská blbost" jedno jsou. Vy budete asi nějakej nemoralistickej chytrák předpokládám. Sladce, mile, "slušně" a tudíž populicticky vás vyzývám, abyste si udělal v hlavě důkladný jarní úklid prosím.

jirka.s. 13.4.2007 9:19

Re: Re: . . . lze kohokoliv držet žalobami v šachu.

Tvou znalost o podávání trestních oznámení na hajzlpapíru ti docela věřím. Kolipak jsi jich podal sám?

mn 13.4.2007 9:07

Re: Re: Tak který výpis je pravý?

netřebo ty jsi chuj!

Hariet 13.4.2007 8:59

Nevěřím

Čunkovi neěřím ani slovo... Samá vytáčka a lež. :-/

oakman 13.4.2007 8:45

HEHEHE

No, pokud se pán cejchuje členstvím v SNK ED měl by místo rad druhým popřemýšlet jak se jeho vlastní partaj do parlamentu dostane dříve než bude radit těm, kteří tam již jsou..... Zdá se, že autor trpí typicky českou nemocí - sám nevim kam, tak aspoň poradím druhým...;-D Pozdravujte Moničku a zeptejte se jí, jestli už pořešila ten ukradený stávkový fond SUS. Aby neskončila jako Čunek a Gross.

Mrazivý dech 13.4.2007 8:35

Re: Nesouhlasim

proč by měli být přirozeně levicovou stranou?? to že na západě přiběhli do zelených socialisté a jiná podobná chátra podobného ražení, když ty bldy co hlásaj, už nikoho nezajímají??? nechápu proč by měla být ekologie pravicová či levicová;-D

jarda 13.4.2007 8:27

Opalovací krém

značka Čunek. Nezbytný pro jednání na sociálním úřadě.

Netřeba 13.4.2007 8:27

Re: Re: Re: . . . lze kohokoliv držet žalobami v šachu.

Jistě jakoukoliv aféru. To má obecnou platnost.

Netřeba 13.4.2007 8:25

Re: Tak který výpis je pravý?

Jak říkám, to určí ministr Lgangstger.

Taky George 13.4.2007 8:14

Re: Re: U Zelených jde jedině o populismus.

Také mám rád pohádky, co se týká těch "podivných" telefonátů, u toho prvního si nejsem jist, ale ten druhý je zcela jasný.:-D To se potřeboval pan Čunek sám sebe na něco zeptat!!!!;-D;-DMožná, jestli už se vrátil ze Zlína.8-o8-o

ja 13.4.2007 8:12

Re: Čunkovo zlínské alibi má trhliny

Ach jo, uvědomte si, co znamená jakýkoli výpis hovorů - jen to, že dvě technická zařízení byla v určenou dobu propojena. Nic víc. Zajímavější je jiná věc - odkud to ctěný soudruh novinář ví? Od policie? Kdo ho zásobuje informacemi? Navíc včera proběhla zpráva o výpisu hovorů zcela opačná - poslední hovor po deváté ráno. Tak který výpis je pravý?

Ben Fato 13.4.2007 8:04

Když už píšete o ČT

Nemohu si odpustit poznámku na adresu ČT. Nedávno jsem počítal, jaký prostor dává ČT politikům z jednotlivých stran. Typický příspěvek, nevím už k jakému tématu to bylo, vypadal takto: 2x pár slov Topolánek, 2x různí komunisté a 5x různí sociální demokraté. Asi tak dávají soudruzi z ČT prostor ve své televizi zástupcům jednotlivých stran.  Nelze se tedy divit, že usilovně štvou proti Čunkovi.

clovek 13.4.2007 7:56

Re: U Zelených jde jedině o populismus.

R^R^R^

dub 13.4.2007 7:56

Re: Re: . . . lze kohokoliv držet žalobami v šachu.

 Jistě i trestní oznámení je forma, jak Čunkovu aféru prodlužovat!;-D

clovek 13.4.2007 7:54

Re: Ať to zabalí

postal zelené do kytek, když je mají tak rádi.

Grentorád 13.4.2007 7:43

Re: Ať to zabalí

Týden před volbama se zase nechaj zmlátit a lidumilní blbci jim zase hlas pro setrvání u koryt poskytnou.