30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fafa 15.6.2006 19:24

Atmosfera studene valky

Dobre by taky bylo vysvetlit, proc Ceskoslovensko bylo v te valce na spatne strane. Nebo podle dnesni KSCM to byla spravna strana?

honzak 15.6.2006 9:29

Re: Zelené vcelku nemusím, ale v názoru na KSČM s ním souhlasím.

my starci víme, že kdo činí čertu dobře, odměnou je mu peklo. Doporučuji návštěvu pracovního lágru Vojna, který je vybaven dobovými dokumenty, fotografiemi a reáliemi. Tam se inteligentnímu člověku rozsvítí. Souřadnice N 49 32 22,4   E14 00 11,0 (Mapy.cz).

Zelení jsou opravdu jen další generací věrozvěstů "dobra pro lid za každou cenu".  Nerozpakovali by se použít teroru ve chvíli, kdy by zjistili, že jejich teorie nefungují. Viz ten blbýsek Keller.

Tomas 15.6.2006 9:33

Re: Zelené vcelku nemusím, ale v názoru na KSČM s ním souhlasím.

To je ale blbost! Bez ohledu na naprostou morální zvrácenost vašeho postoje (komunisté současní nejsou odpovědni za komunisty minulé), je naprosto zřejmým faktem, že KSČM je z 99% složena z členů KSČ a z větší části pochopitelně z vlivných funkcionářů komunistického režimu... Ti lidé nejsou tedy odpovědni pouze morálně, ale i ryze fyzicky. Všichni ti okresní, obvodní, závodní a jiní bývalí partajní aparátčíci se podíleli na destrukci této země, hlásili se k její okupaci, podíleli se na pronásledování nepohodlných...

Nevím R, kdy jste se narodil(a), ale takové hlouposti už fakt nepište!

R 15.6.2006 10:15

Re: Re: Zelené vcelku nemusím, ale v názoru na KSČM s ním souhlasím.

Jestliže nechcete pustit  komunisty do vlády, modlete se, aby se fabriky od nás nezačaly přesunovat za nižšími mzdami na Ukrajinu nebo do Turecka,  aby konzervativní politika Eu, co se týká třeba zákazu GMO nebo nestavění jaderných a preference alternativních zdrojů nezpůsobila odliv kapitálu pryč z EU, aby se povedl odklon zemědělské poliky od systému dotací, aby po textilních a obuvních fabrikách nenásledovaly další odvětví, jejichž produkce u nás by byla nahrazena levnými čínskými a indickými výrobky atd. Protože u nás teď momentálně hospodářství jede. Přesto je u nás téměř půl miliónů nezaměstnaných a minimálně dva milióny jejich rodinných příslušníků a lidí s nízkými příjmy žijících doslova z ruky do huby.  A všichni tito lidé ještě pořád očekávají od vládnoucích politických stran nějakou změnu k lepšímu a i proto hodně z nich nevolilo komunisty.

R 15.6.2006 10:16

Re: Re: Re: Zelené vcelku nemusím, ale v názoru na KSČM s ním souhlasím.

Když tyto nepříznivé okolnosti nastanou a hospodářství začne stagnovat, počet těchto nespokojených lidí stoupne minimálně na dvojnásobek.  a potom už bude pozdě zvát komunisty k spolupráci ve vládě.  Protože do voleb komunisté nastoupí pod motem  jako "ODS (nebo Socdem nebo někdo jiný ) měli 20 (30) let na řešení a nevyřešili to. My vám nabízíme změnu a svoje řešení!" Možná i nějaká hesla převezmou i z volebních kampaní mezi 45 a 48  rokem.  No a potom nejspíš ty volby vyhrajou a to se pak budeme skutečně všichni divit. Koneckonců takhle funguje princip demokracie, když někdo vládne příliš dlouho, lidi jim přestanou důvěřovat a začnou věřit těm druhým.

krtek 15.6.2006 14:50

Re: Re: Re: Re: Zelené vcelku nemusím, ale v názoru na KSČM s ním souhlasím.

bla, bla, bla

Jenda 15.6.2006 19:29

Re: Re: Re: Zelené vcelku nemusím, ale v názoru na KSČM s ním souhlasím.

A kdyz je do te vlady pustime tak se presunovat za nizsimy mzdami nebudou?

No mozna ne. Mozna budou mzdy i tady tak nizke ...

Pepino 15.6.2006 8:37

Jan Keller byl členem KSČ,

a proto bychom se jako demokraté a antikomunisté neměli nechat zmást tímto mravně relativizujícím článkem, jehož autor podporuje výroky Jana Kellera o menší nebezpečnosti komunistů ve srovnání s (autorem tohoto článku blíže nedefinovaným )méně tupým a krvavým všeobjímajícím nebezpečím. Působí to na mne opět dojmem, že autor článku se snaží o sblížení hlasatelů "pravdy a lásky" kolem expresidenta Havla s bývalými i současnými komunisty - tedy i s ČSSD. Á propos - když někdo vypadá jako bolševik, mluví jako bolševik a chová se jako bolševik, nejspíše to také bude bolševik - toto rčení platí pro ( doufejme, že již dosluhujícího ) premiéra a jeho partaj měrou více než vrchovatou. Otázka závěrem : Jsou novináři typu pana Peheho skutečně užitečnými idioty komunistů, nebo to myslí "upřímně"?

Plzák 15.6.2006 8:44

Re: Jan Keller byl členem KSČ,

Pozoruhodné je, jak se Pehe i Havel halí v mlčení.

jepice 15.6.2006 8:34

Než jsem se dobabrala ke jménu autora

a k přiznání, že je členem strany zelených, říkala jsem si, že to mohl napsat jen pěknej srandista a  provokatér. Ale poznání, že to ten hoch myslí vážně, mě uzemnilo.

Mard 15.6.2006 12:51

Re: Než jsem se dobabrala ke jménu autora

Opět se ukázalo že když si někdo říká politolog, neznamená to že má patent na rozum. Holt u některých lidí je přání otcem myšlenky a slabá analytika její matkou.

tom 15.6.2006 8:10

Zelení

Pro člověka,který ztrávil téměř celý život pod kuratelou komunistických zločinců je takovýto článek hrůzou z toho co nás čeká až se zase tito všeho schopní dostanou k moci.To májí u nás lidé opravdu tak krátkou paměť,že jim nevadí,že se zase zformují šiky STB,které čekají na svou příležitost?Stačí si poslechnout povolební projev Paroubka,nebo si přečíst co říkal včera na Slovensku.On do dnes neuznal,že nevyhrál volby a stále doufá,že se mupodaří komunistický puč.

A 15.6.2006 7:34

K článku

Dneska může být politologem každý blbec.At jsi jde radši postavit větrník na zahrádku a nesere se do politiky.Jinak v politice může být opravdu kdekdo.

Plzák 15.6.2006 8:33

Re: K článku

Už je to tady a nebude to dlouho trvat a ti zelení hňupové se spojí s kýmkoliv, i skomunisty.

Plzák 15.6.2006 8:42

Pečínka

Se nechává inspirovat Joschkou Fischerem, nevzdělancem, jehož životní náplní v mládí bylo fackovat se s frankfurtskými policajty a sem tam si přivydělávat jako pomocný taxikář. Nezmohl se ani na maturitu. Nevím, jestli Pečínka umí německy natolik, aby mohl Fischerovy kydy poslouchat v originále. Není mi totiž jasné, čím se mohl inspirovat. Fischer, tento vysloužilý politik, v životě neřekl nic rozumného. Nikdo ať se nenechává mýlit tím, že to byl ministr zahraničí Německa

Pečínka 15.6.2006 7:15

Zelená strana

Ukradli mi Stranu ! Nevadí, založ si novou, proparoubkovskofilipovskou. Větší snůšku nesmyslů už tady píše jenom Zaorálek, Jelínek a Jičínský.

honzak 15.6.2006 7:00

pán je politolog?

a podle čeho se to pozná? Podle článku je to utopický socialista. A melouni budou ještě horší koaliční partner, než Kalousek.

martin tamtaky 15.6.2006 4:47

Škoda

nevyužitého voličského potenciálu - a Marťani to nejsou. Kdyby se Zelení spojili s KSČM, to by byla strana, co?

Rpuť 15.6.2006 4:40

Když se všechny ty barvy smíchají dohromady, vyjde z toho, dosti nevábná, hnědá.:)

68 15.6.2006 6:23

Re: Když se všechny ty barvy smíchají dohromady, vyjde z toho, dosti nevábná, hnědá.:)

Barva hnědá, barvou ovna. Se všemi jejími odstíny, tím čokoládovým nejčastěji.  Avšak i jiné objekty jsou hnědé a nejen hnědé bývá ovno.