14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
janoryna 18.8.2008 12:52

jako levičák musím říct, že na tom, co říká

pan březina něco bude. nevím, že by po roce 1989 zelení někde ke zlepšení životního prostředí nepřispěli. stačila mi jejch akce proti žižkovské televizní věži, kdy nás přesvědčovali, že obyvatelé žižkova vymřou na rakovinu a neplodnost. nevím o žádné jejich akce proti nelegálním skládkám nebo nedodržování podmínek jejich provozu. jedině protest proti vylepšení temelína vyvolané jejich připomínkami, vyvedení autorpvozu z centra prahy nebo plzně. i neznabozi budou souhlasit, aby nás bůh ochraňoval před tím, aby se z NGO stali GO.  činnost současných zelených ministerstvech je skrytou hrozbou temné strany "síly"...   

TTSO 18.8.2008 12:43

myslím ,že po událostech na kavkaze je volba jasná ´- lepší 100 američanů než jeden ruský batalión

což je asi tak síla nutná k poražení české armády ušlapáním.

Obzvlášt když cestu bude prošlapávat nějaké tupé hovado s postavou vůdce české levice

wbgarden 18.8.2008 12:41

Re: To je ale kampaň

Budu neustále opakovat. Američani už tady měli být od pětačtyřicátého a ušetřili bychom si desítky let front na banány a hajzlpapír. Američani se vším všudy a ne jenom radar nebo nějaká jiná polní kuchyň, ale pořádná base s rozkročenými mariňáky, protože tam kde stojí rozkročený americký mariňák tam se hordám těžko leze. Modré přilby umí akorát Srebrenicu....

Karel 18.8.2008 12:29

Tož, kámo, nechlašči, bo buděš jak ten synek od mamule, ten Topolanek...ni??

sciitek 18.8.2008 12:28

Březina to trefil do černýho!

Velmi, velmi poučné. Tohle by si měl přečíst každej, kdo chce spasit svět před jádrem, GMO, globálním oteplováním nebo invazí marťanů R^

GRUNTORÁD 18.8.2008 12:25

Re: To je ale kampaň

NA PRVNÍ POHLED JE TO SKUTEČNĚ ALE SKUTEČNĚ PRAVDA!!!!

GRUNTORÁD 18.8.2008 12:24

Re: Zloděj křičí VÁŇA KŘIČÍ"chyťte zloděje".

Zloděj křičí VÁŇA KŘIČÍ"chyťte zloděje".

GRUNTORÁD 18.8.2008 12:22

Re: Pro modré ptáky je ruským agentem každý, kdo nechce nadvládu USA.

PŘI POHLEDU NA OZBROJENCE V G. NELZE ROZEZNAT KDO JE RUSKÁ ARMÁDA A TI OSTATNÍ, VŠICHNI MAJÍ AK, PG, T 72 ATD......... TAK JAKÉPAK SVEDECTVÍ O PROTI NEBO PRO- RUSKO.

mobo 18.8.2008 12:20

To je ale kampaň

Jak tak čtu tak vlastně všichni kdo nechtějí radar jsou komouši a nejde jim vůbec o nějaký ten radar.Takovou koninu jsem už dlouho nečetl.Ať žije anální turistika směrem na západ a nejlépe přímo do zámoří (Y)

jm 18.8.2008 12:18

ODPŮRCE ZELENÝCH = PODPŮRCE RADARU?

ODPŮRCE ZELENÝCH = PODPŮRCE RADARU? Tedy pane Březino, kdyby jste se do výšky hlavy potenoval a s dalšími proradaristy si to po hubách navzájem pomazali, tak ani o mrť neposílíte důkaz, proč to s radarovým  obranným spojenectvím  Česka a USA dopadne jinak, než se všemi obrannými spojenectvími české kotliny v historii doposud? Tedy plat prtné?

GRUNTORÁD 18.8.2008 12:18

Re: "Zelená chapadla" kolem radaru

A KAREL JE ZELENÁ CHÁTRA, ŽE KATUŠKO, PŘÍŠTĚ HO UŽ NENECHÁM ZVOLIT, EHM,EHM!

Karel 18.8.2008 12:12

(Mimochodem, podoba Topolánka s Mamulou vyvolává mnoho otázníků o tom, kdo je vlastně jeho otcem.)

To byste Mamulu urazil....

Karel 18.8.2008 12:11

"Zelená chapadla" kolem radaru

Není pán tak trochu hysterický Renault ("pochopové či přisluhovači amerického imperialismu") anebo taky feťák, že - ale blbým se to může líbit... 

honzak 18.8.2008 12:03

Re: Pro modré ptáky je ruským agentem každý, kdo nechce nadvládu USA.

Ech ty Váňo, Ivane! Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses medvědem.

zeolit 18.8.2008 12:00

Ivan Brezina je pan Novinář.

S tím velkým "N" jsem se nespletl. Nevím jak poděkovat za práci, kterou I.B. odvádí. Mohl by být vzorem, jak psát a ne pouze spekulovat. Tuttera jsem slyšel "přednášet" na semináři CEPu. Celý večer jsem potom nevěřícně kroutil hlavou. Je to fanatický  "levák" jako vyšitý.

TTSO 18.8.2008 11:52

Nemohu ze zbaviti dojmu, že greenpeace jsou nejslabší v těch zemích které obdivují.

A nejsilnější v zemích kterým vrtají díry do podpalubí. 

Osobně mě velmi mrzí, že jsem kdysi několikrát naivně přispěl na ochranu "chundelatých a ploutevnatých  zvířátek" organizaci, která se nyní  etabluje v ochraně zastaralých technologií, zavádění těch předražených a v politickém boji proti USA.

Do doby než greenpeace zastaví politickou činnost nedostanou od mé rodiny ani frfník....

Ivan 18.8.2008 11:42

Pro modré ptáky je ruským agentem každý, kdo nechce nadvládu USA.

Propagandisté na psu mají jednoduché zadání od svých chlebodárců. Propagovat snahy USA o světovou nadvládu. Proto všechno, co chtějí neocons v USA je dobré a co chtějí všichni ostatní je špatné,  pokud to nechtějí neocons v USA. Jak vypadá v USA tzv. svobodná výměna informací" se lze názorně přesvědčit na You Tube v záznamu reportáže, kdy se moderátor Fos News snaží zastrašit a pak přehlušit mĺadou dívku vyprávějící očité svědectví z Gruzie. (Jistě i fandům modrých ptáků bude jasné, že je to svědectví, které není protiruské.)

Ivan 18.8.2008 11:38

Zloděj křičí "chyťte zloděje".

Lidové Noviny a Mladá fronta dnes jsou zcela prolezlé bývalými propagandisty bolševické KSČ a propagandisty ze Svobodné Evropy financované vládou USA. A mají tu drzost mluvit něco o pionýrech ve straně zelených. Když Topolánek pochází ze staré funkcionářské bolševické rodiny (matka dělala sekretářku krajskému tajemníkovi Mamulovi v Ostravě a Mamula byl jeden z nejhorších sekerářů padesátých let. (Mimochodem, podoba Topolánka s Mamulou vyvolává mnoho otázníků o tom, kdo je vlastně jeho otcem.)

MK 18.8.2008 11:29

zelení všeho druhu

Osobně jsem se zelenými všeho druhu skončil chvíli po 11.9., když se "významný filozof" Erazim Kohák nechal slyšet v televizní debatě, že "Amerika si za to může sama".

Ani by mi tolik nevadil popleta Kohák kousající ruku, která ho živí - horší byly názory různých zelených, kteří se ho zastávali, relativizovali, US a Izrael hanili, hadrohlavy obhajovali.

Ros 18.8.2008 11:25

Užiteční idioti

jsme my / ČR /, neboť jenom blbec může dělat terč prvního pořadí, přičemž ať dopadne válka jakkoliv my už tu nebudeme.

Hansus. 18.8.2008 11:20

Re: Protizápadní

Na tento problém by byl lék. Lidé chodí k jakýmkoliv volbám v malém počtu a tak se stalo to, proč jste zareagoval. Je to sice risk, ale mohl by se vyplatit. Kdyby voličů přišlo k volbám více, tak asi o 20%, možná, že některé politické subjekty by musely měnit svůj postoj vzhledem k životu a potřebám našeho obyvatelstva. A to by znamenalo lepší život pro nás všechny.

Didi 18.8.2008 11:16

Re: obranné zařízení

Ale co s těmi, kterým je docela jedno kolik gólů dostanou, stačí jim, že si aspoň jednou kopnou.

bob52 18.8.2008 11:14

Re: obranné zařízení

Pokud si namontuji na dveře více zámků, znamená to předzvěst agrese? 

Kon 18.8.2008 11:12

Protizápadní

Oni ti zelení jsou nejen "zelení" ale i protizápadní, protiameričtí a protidemokratičtí. Jejich plánovaná "zelená diktatura" je neslučitelná se západním liberalismem, a tak vidí možnou podporu svých snah spíše v autoritativních režimech (včetně ruského) než v euroamerické demokracii. A to snad i bez ruského finančního přispění (které tím nevylučuji). Ono to prosazení zelených ideálů demoratickou cestou není možné, a oni jsou si toho vědomi.

Starý J. 18.8.2008 10:43

Re: No myslím,že......

Čí Vy jste vlastenec? U vás už také rozdávají ruské pasy jako v Osetii?

Starý J. 18.8.2008 10:33

Re: Re: důvod zcela jiný

Nevím, co si myslet o výkřicích na téma: Jo, takhle evropský radar, to je zcela něco jiného! Jako kdyby pisatelé si neuvědomovali naprosto jasný fakt, že doposud nebyla EU schopna udělat ani minimum pro nějakou společnou obranu, že není schopna se dohodnout na nějakém financování drahých vojenských projektů, že kromě směšných vyhlášení žádná evropská společná obrana neexistuje!

Vystihl jste to ve dvou krátkých a stručných větách naprosto přesně. EU je schopna se jen vymezovat vůči USA, ovšem k čemu je to dobré ví jen ta tlupa nevolených špičkových představitelů EU. Snad jen k tomu, aby zdůraznili sami sebe. Jiný efekt to nemá a nikdy mít nebude!

Gonzales 18.8.2008 10:28

Re: Za největší

V Rakousku z toho zeleného trojčení mají dokonce "jeden z pilířů budoucnosti" ;-)

Gonzales 18.8.2008 10:26

Jsme pro ale i proti pražákům

Jsme pro ale i proti pražákům... No tak hlavně že máte v této otázce jasno ;-D

Starý J. 18.8.2008 10:23

Re: Re: Re: důvod zcela jiný

No, tím jste nevyvrátil ani jeden jediný fakt, který "gintoník" uvedl. A zároveň nedoložil své tvrzení o tom, že "moc a sláva Spojených států SKONČILA". Tvrzení, které je spíše Vaším zbožným přáním. Tvrzení, které poslouchám od února 48, s malou a kratičkou přestávkou po "sametu".

elsie 18.8.2008 10:22

Východní Čechy Pardubice???

Tak to Hradečáci požádaj o ruský pasy a začnou ostřelovat Polabiny ;-D;-D;-D