29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
GRUNTORÁD 18.8.2008 12:22

Re: Pro modré ptáky je ruským agentem každý, kdo nechce nadvládu USA.

PŘI POHLEDU NA OZBROJENCE V G. NELZE ROZEZNAT KDO JE RUSKÁ ARMÁDA A TI OSTATNÍ, VŠICHNI MAJÍ AK, PG, T 72 ATD......... TAK JAKÉPAK SVEDECTVÍ O PROTI NEBO PRO- RUSKO.

Jiří 18.8.2008 19:48

Re: Pro modré ptáky je ruským agentem každý, kdo nechce nadvládu USA.

Ivane,Ivane,

ty bys pochopil  možná,až by tě ráno probudily ruské tanky.Já jsem to už jednou zažil a netoužím po opakování.Američtí neocons,kterými jsi zjevně posedlý nás opravdu okupovat nebudou.

Ivan 18.8.2008 11:38

Zloděj křičí "chyťte zloděje".

Lidové Noviny a Mladá fronta dnes jsou zcela prolezlé bývalými propagandisty bolševické KSČ a propagandisty ze Svobodné Evropy financované vládou USA. A mají tu drzost mluvit něco o pionýrech ve straně zelených. Když Topolánek pochází ze staré funkcionářské bolševické rodiny (matka dělala sekretářku krajskému tajemníkovi Mamulovi v Ostravě a Mamula byl jeden z nejhorších sekerářů padesátých let. (Mimochodem, podoba Topolánka s Mamulou vyvolává mnoho otázníků o tom, kdo je vlastně jeho otcem.)

Karel 18.8.2008 12:12

(Mimochodem, podoba Topolánka s Mamulou vyvolává mnoho otázníků o tom, kdo je vlastně jeho otcem.)

To byste Mamulu urazil....

GRUNTORÁD 18.8.2008 12:24

Re: Zloděj křičí VÁŇA KŘIČÍ"chyťte zloděje".

Zloděj křičí VÁŇA KŘIČÍ"chyťte zloděje".

Marat 18.8.2008 14:02

Re: Zloděj křičí "chyťte zloděje".

Váňo,Ivane Ivanoviči,žije v ČR člověk,který by nebyl nakažen rudým virusem? Vždyť všichni jste byvalí pionýři,svazáci,kandidáti členství KSČ i členové.I dnešní děti a dorost ve školách školí,učí staří a staré komunistické kádry a i ty nově zrozené,kteří se teprvé chystají chodit do školy,budou učit ti,kteří jiného neznají,jak komunistické fráze.Jak je možné Ivane Ivanoviči,že vy vidíte bolševiky jen  a jen u modrých,nebo také jen v Topolánkoví ? To jste tak skalně přesvědčen,že u socdemáku se bývalí komouši nevyskytují? Nebo Paroubek,byl funkcionářem strany ČSS,ale to nebyla odnož KSČ? Nepatřil do komunistické nomenklatůry? Kdyby nepatřil,tak by žádnou ani ekonomickou funkci nemohl vykonávat.

pepino 18.8.2008 21:02

Re: Re: Zloděj křičí "chyťte zloděje".

Pane Marate,pokud mě paměť neklame,tak s komunisty vládli pouze lidoví demokrati,nikoli sociální.Takže asi plačete na cizím hrobě.A lidovci zastávali důležité funkce.

promirul 18.8.2008 20:46

Re: Zloděj křičí "chyťte zloděje".

IVANE ,to tvé psaní čiší hloupostí a naivitou.

MK 18.8.2008 11:29

zelení všeho druhu

Osobně jsem se zelenými všeho druhu skončil chvíli po 11.9., když se "významný filozof" Erazim Kohák nechal slyšet v televizní debatě, že "Amerika si za to může sama".

Ani by mi tolik nevadil popleta Kohák kousající ruku, která ho živí - horší byly názory různých zelených, kteří se ho zastávali, relativizovali, US a Izrael hanili, hadrohlavy obhajovali.

Marat 18.8.2008 14:09

Re: zelení všeho druhu

MK,soudruh Erazim Kohák je křivák a prokomunistický kádr. V 68 roce také honem honem přichvátal do ČSSR, doufaje že urvé nějakou významnou funkci.Ivani,hordy Brežněv Barbar-Chána mu udělai čáru přes rozpočet,tak honem se vrátil do USA.Soudruh Kohák touží po socialismu,je ultralevičák.Měli by jste toho chlapa nakopat do pozadí a vyekspedovat někam,kde se ten buduje socialismus.Jenže tam mají své soudruhy chtivé moci a koryt,takže ani tam by soudruh Kohák by žádnou funkci neurval.Proto alespoň smrdí v ČR.

Ros 18.8.2008 11:25

Užiteční idioti

jsme my / ČR /, neboť jenom blbec může dělat terč prvního pořadí, přičemž ať dopadne válka jakkoliv my už tu nebudeme.

Kon 18.8.2008 11:12

Protizápadní

Oni ti zelení jsou nejen "zelení" ale i protizápadní, protiameričtí a protidemokratičtí. Jejich plánovaná "zelená diktatura" je neslučitelná se západním liberalismem, a tak vidí možnou podporu svých snah spíše v autoritativních režimech (včetně ruského) než v euroamerické demokracii. A to snad i bez ruského finančního přispění (které tím nevylučuji). Ono to prosazení zelených ideálů demoratickou cestou není možné, a oni jsou si toho vědomi.

Hansus. 18.8.2008 11:20

Re: Protizápadní

Na tento problém by byl lék. Lidé chodí k jakýmkoliv volbám v malém počtu a tak se stalo to, proč jste zareagoval. Je to sice risk, ale mohl by se vyplatit. Kdyby voličů přišlo k volbám více, tak asi o 20%, možná, že některé politické subjekty by musely měnit svůj postoj vzhledem k životu a potřebám našeho obyvatelstva. A to by znamenalo lepší život pro nás všechny.

Marat 18.8.2008 14:17

Re: Re: Protizápadní

Hansus, vaše rada je mimo. Komunisté měli i za I.republiky deseti procentní zastoupení v parlamentu.To znamená,že je volilo více je deset procent českých voliču.Neboť Slováci a jiné národnosti v takovém množství komunisty nevolilo.Tak vždy bude v Čechách dosti hlupáku,kteří se budou starat aby komouši a jinéí levičáci nevymřeli.Také jediný stát,kde se komunisté bez násilí a bez pomoci armády SSSR dostali k moci a k tomu s převelkým nadšením většiny čsdského občanstva.Komunisté v 48 roce neudělali žádný puč,protože ho vůbec  díky zblblím čecháčkum dělat nemuseli.Prostě, v Čechách je levičáctví,socialistické blbé představy nezmarem.

pepino 18.8.2008 21:14

Re: Re: Re: Protizápadní

Pane,vy se tváříte jako kdyby jste osobně zkontroloval kandidátky všem voličům od roku 1921.

rv 18.8.2008 9:15

obranné zařízení

"Proč tedy tak urputně bojují proti americkému obrannému zařízení?"

  Možná proto, že pokud mám kvalitní a neprůstřelnou obranu, s lehčím sdrcem se pouštím i do útoků. Nemáš-li kvalitní obranu a vrhneš síly do útoku, hrozí, že dostaneš gól.

Proto byla v roce 1972 podepsána smlouva o omezení protiraketových systémů - jako způsob, jak horkým hlavám znepříjemnit pomyšlení na útok.

bob52 18.8.2008 11:14

Re: obranné zařízení

Pokud si namontuji na dveře více zámků, znamená to předzvěst agrese? 

rv 18.8.2008 17:16

Re: Re: obranné zařízení

Přesně tak. Pokus své království učiním nezranitelným, provádí se mi agrese s lehčím srdcem, než když mi hrozí odplata.

Didi 18.8.2008 11:16

Re: obranné zařízení

Ale co s těmi, kterým je docela jedno kolik gólů dostanou, stačí jim, že si aspoň jednou kopnou.

rv 18.8.2008 17:22

Re: Re: obranné zařízení

Tak pro ně je jednodušší dojít pěšky - což se stalo už vícekrát, než přiletět na raketě - což se ještě nestalo.

pepino 18.8.2008 21:22

Re: obranné zařízení

Pane,plně zdílím Váš názor,Jen bych chtěl podotknout že lézt do zadku těm,kdo nám prostřednictvim někoho vládnou,ať jsou to komunisti nebo odesaci,je asi naše česká specialita.

Karotka 18.8.2008 9:11

chudák (?) příroda

Čtu Psa už dlouho a všímám si, jak lidé, usilující o ozdravení životního prostředí dostávají do své branky jeden gól za druhým právě od těch, kteří se prezentují jako jejich zástupci a představitelé. Je mi srozumitelné, proč tolik čtenářů Psa nenávidí či alespoň pohrdá zelenými cvoky.

Tak jako by Ježíš byl smutný, kdyby viděl, jak se jeho učení stalo nástrojem k demagogii, manipulaci a utrpení, stejně tak by mohla "příroda" polykat hořké slzy zmaru nad tím, jak se její blaho stalo nástrojem k uspokojování mocenských a egoistických chtíčů nevyrovnaných jedinců, nástrojem k demagogii a manipulaci a dost možná už teď viditelnému utrpení.

František I. 18.8.2008 10:18

Re: chudák (?) příroda

Bohužel za vším hledej člověka. I Pravda a láska byly jednu dobu vznešené ideály, dokud je sami protagonisté nezměnili v tu nejhorší karikaturu původního slova smyslu. Totéž se stalo u melounů. Jako dlouholetý odběratel časopisu Nika a v prvých letech i sponzor některých zelených akcí, v současné době vnímám Greenpeace jako ruské a komunistické pohůnky (jak je vidět, máme v tomto případě s panem Březinou stejný názor) a stranu Zelených jako škůdce české ekonomiky a v podstatě i přírody jako takové. To jsou ty paradoxy....

ps 18.8.2008 9:03

Za největší

úspěch zelených, jako placených agentů moskvy, považuji to, že se jim od 80.tých let, svou antijadernou kampaní, podařilo učinit evropu energeticky závislou na rusku.

František I. 18.8.2008 10:19

Re: Za největší

R^

Gonzales 18.8.2008 10:28

Re: Za největší

V Rakousku z toho zeleného trojčení mají dokonce "jeden z pilířů budoucnosti" ;-)

mpscz 18.8.2008 8:59

U Greenpeace platí beze zbytku přísloví

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Víc snad nemá cenu dodávat.

h.p. 18.8.2008 8:54

Bezelstné přiznání, za koho kopou? Nabeton.

wbgarden 18.8.2008 8:41

Prosba

Tímto prosím spojené ekopošuky aby přestali zneužívat zelenou barvu. Na rozvracení obranných, dopravních, potravinových a energetických záležitostí státu zelenou nepotřebují. Většina z nich nerozezná jedli od smrku. Vím o čem mluvím.

text

A je to 18.8.2008 8:19

K článku

Postavil bych zde nejen radar,ale z ČR bych udělal základni amerických ozbrojených sil.Mohli bychom se stát taky jedním ze států USA.Tím by bylo vyřešeno mnohé na hodně dlouho.Ma evropu bych si nevsadil ani korunu.Ta neudělá nikdy raději vůbec nic.Teda kromě Němců-ti půjdou zase sami za svými zájmy.