5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dvd 4.2.2009 19:36

Neměli by toho Ratha vlastně vyloučit z ČSSD ?

Postup A.Hitlera je obdobný postupům, které doporučuje ČSSD.

Výsledkem Hitlerových postupů byla válka a zničení vlastního státu. --Výsledkem postupů ČSSD pak bude...   ---Nechtěl on vlastně před takovýmito postupy varovat?

Rad 4.2.2009 19:28

ani jsem to nečet.

Když jsem zjistil, že je to o nějakém zakomplexovaném Rathovi, který má problém s tím, co si o něm lidi myslí, tak mě to nezajímá. Za to mě ale zajímá, kdo zaplatí ty prachy, co ten podměrečnej magor rozhazuje, moc rád bych, aby to zatáhl on a jeho soukmenovci a ne zase já.

vlcak 4.2.2009 16:48

Neotravuj

Nevím jak Vám to již normální lidé mají říci,aby jste tu neotrvoval..Soudruhu Jelinku(nebo jelimánku?)pište si do Halo novin nebo do "Novinek,ale zde neotravujte svou demencí.

hleena 4.2.2009 16:05

Pověs si to na postel prolhanej bolševiku Jelínku :-)

http://img.aktualne.centrum.cz/202/64/2026400-rathitlereflex.jpg

Kačka 4.2.2009 15:35

Výborný článek! A modré a hnědé ňafání na tom nic nezmění.

A modré a hnědé ňafání na tom nic nezmění.:-P

hulwat 4.2.2009 15:52

Re: Výborný článek! A modré a hnědé ňafání na tom nic nezmění.

Drůbeži, myslíš to Rathovo hnědé? ;-D

PRA 4.2.2009 16:52

Re: Výborný článek! A modré a hnědé ňafání na tom nic nezmění.

Ale vždyť Rath se vůbec neodchýlil od svého zaměrení. Hitler byl přece socialista. Jsou oba ze stejného hnízda.

janka 4.2.2009 15:33

POLITIKA: Zástupná pře o slovazpět na článek

Pan Rath může akorát tak tlachat. A kdo by v našem státě zbrojil. Vždyť Zbrojovku nechali vytunelovat a další strategické firmy,ve kterých se dříve vyráběly zbraně patří dnes zahraničním majitelům a ti určitě nebudou    poslouchat  "rady" nějakého českého poslance.;-D

Starý J. 4.2.2009 16:23

Re: POLITIKA: Zástupná pře o slovazpět na článek

Trochu se mýlíte! Rath nechtěl, aby se krize řešila zbrojením, jenom projevil obdiv (a marně to zapírá) ke způsobu, jakým to Hitler řešil - dal lidem vydělat, v případě Hitlera zbrojením.

Podruhé se mýlíte, že Zbrojovka byla vytunelována. Zde nemáte skutečné informace o Zbrojovce. Zbrojovka již dávno vyráběla jen minimum zbraní, a to jen lovecké (v řádu desítek). A tato výroba byla doslova manufakturní - ruční, založená na několika bývalých zručných zbrojařích. Tam nebylo co tunelovat, jen ponky těch několika machrů.

Jinak byla dávno přeorientovaná převážně na kancelářskou techniku (organizační automaty, psací a později tiskárny pro výpočet,techniku, vše v technické úrovni minimálně 30 let za úrovní ve světě. A již nikde nepoužívané dálnopisy (krom SSSR) v západoněmecké licenci, kde skončila jejich výroba v šedesátých letech.

Pro Zbrojovku byl její konec doslova vysvobození (jen pro zajímavost - tiskárna pro počítač vážila téměř 40 kilogramů, paměťové disky byly 8 palců - vše se vyrábělo ještě po revoluci!)

Richard III. 4.2.2009 15:13

Komu ku prospěchu autor kvičí - opravuji: křičí?

Základní myšlenka článku je vskutku "objevná", jen škoda, že se jí autor drží jen tehdy, když jde o "kamaráda Ratha". Až bude takto obhajovat každého, možná i uvěřím, že má čisté úmysly.

hank bukowskiy 4.2.2009 14:35

Pane Jelínku

A tuhle o házení perel sviním znáte?

Ta má tady nejčistější uplatnění.

hulwat 4.2.2009 15:01

Re: Pane Jelínku

Každý ty svině vidí jinde! Co se týká těch Jelínkových keců, tak to jsou povětšinou opravdové "perly", které nikomu nehází, ale sám se v nich s gustem rochní.

Kecal. 4.2.2009 15:09

Re: Pane Jelínku

R^

nepolitik 4.2.2009 14:04

Ono nejde o slovíčkažení, ale

o způsob myšlení Davida RathaTen je zcestný a nebhajitelný.

hank bukowskiy 4.2.2009 14:34

Re: Ono nejde o slovíčkažení, ale

jenže ten tvůj výkřik je jen výkřikem bez relevantní měřitelné jednotky. A o tom je celý článek. O holi ber kde ber, bo brát je potřeba, bez ohledu na cokoliv. Pouze stranícke tričko je svaté. Chudáčku můj, ani nevíš, jak se to už zajídá a nudí to vaše veskrze bolševické straníctví.

hulwat 4.2.2009 14:56

Re: Ono nejde o slovíčkažení, ale

Jaké je barvy to správné tričko?:-P

Starý J. 4.2.2009 13:41

Autore

.....Své si užili Mirek Topolánek, Marek Dalík, Ivan Langer i Petr Bendl.....

Samozřejmě! Interpelace ve sněmovně, projednávání ve sněmovně, neustálé omílání v TV, tisku, v Paroubkových článcích! To vše se dělo již dva roky před Rathovou kauzou s Hitlerem!

Dnes Rath zcela po právu dostává stejným dílem. Jen Rath projevil obdiv k Hitlerově hospodářské politice! To nijak a ničím neokecáte! Když to uvedl mimo jinými příklady jako dobrý příklad , projevil tím obdiv!

Kdo s čím zachází, s tím také schází? Čemu se divíte? Byla to snad ODS, kdo  kauzy na téma nacistické období, začala zneužívat v politickém boji?

hleena 4.2.2009 13:15

Vykladači Ráthových úchyláren,bejvalej think tanku ,nelžete prosím veřejně !!!!

Každý si blití soudruha nomenklaturního spratka Rátha může poslechnout a udělat si názor sám,včetně názoru na jeho inteligenci !!!

http://www.lidovky.cz/multimedia.asp?m=a&styl=&c=&r=&idAudio=090125183033339

Další vaše demagogické kecy nestojí za komentář ,že ČSSD začíná nápadně připomínat  NSDAP a propagandistické lži soudruha Zaorálka nápadně připomínají Goebbelse,není vina těch co to tak cítí,ale vaše !!! Nechvalně známý Sládek byl proti vašemu Krakenovi ,jak samy obdivně nazýváte prase Rátha,umírněnej navoněnej frajer ;-D;-D;-D

Pavel Urban 4.2.2009 12:19

Rath měl pravdu. Jen to trochu zkrátil

masové investice v nacistickém Německu vyvolaly inflační tlaky. Bylo nutné zavést kontrolu cen. To vyvolalo nedostatek zboží. Bylo nutno zavést kontolu distribuce. To vyvolávalo další nedostatky. Ty byly kompenzovány zahraniční politkou, která se stále stupňovala, až vedla k válce.

Pokud československé zbrojení mělo stejný efekt, pak je zajímavé, že mu hospodářské oživení časově předcházelo. Zdá se, že krize v roce 1933 prostě dosáhla svého dna a pánové Hitler či F.D.Roosevelt měli štěstí. Zvítězili s ekonomickou politikou, která za jejich předchůdců krizi naopak prohlubovala.

Milan 4.2.2009 11:44

Rath je nalezenec

Pane Jelínku, vy přece vždy a vše víte, tak byste nám mohl říci, kdo byl vlastně otcem Davida Adolfa. Možná se jedná o podstrčené dítě a to byste měl zjistit. Je to totiž jasné, protože jak řekl David Adolf cit.  " Zahynula prakticky celá rodina mého dědečka z otcovy strany.....přežil jen dědeček a vzdálenější příbuzní." . Deklarovaný otec Davida Adolfa (tedy syn dědečka) , známý agent STB Ratmír Rath se narodil v roce 1931. Ale jak říká pravdomluvný David Adolf , který se narodil 1965 " celá rodina zahynula za války", takže to nějak nehraje. Bylo by už načase dozvědět se pravdu, tím by se mnohé vyjasnilo.

PROKOP BUBEN 4.2.2009 11:16

NO ANO

Ráth by si měl vzít k srdci úsloví, že  mnohdy méně, znamená více, ovšem řev jmenovaných výtečníků je opět více, než přitroublý....

milan007 4.2.2009 11:25

Re: NO ANO

Rath a Jelínek se mýlí, snížení nezaměstnanosti nebylo jen vlivem zbrojení, nepočítali se do něho Židé , daňové zákony v podstatě donutily ženy odejít z pracovního procesu, a příšerné zadlužení Neměcka v podstatě vyústilo v nevídanou věc, ve vydávání nekrytých dluhopisů státem. Jestli s tohoto si bere Rath příklad, tak nás ochraňuj Bůh.

Ivan 4.2.2009 12:11

Re: NO ANO

Jak jste přišel na to, že si z toho bere příklad? To vám nějak vyplynulo z textu? Žádný návod to přece nebyl. Naopak, protože uvedl na konci zmínku o tom, že zbrojení vedlo k válce, tak to přece bylo varování. Nevydávat se takovou cestou. 

Je strašné, jak sprostou propagandu ta ODS používá.

emil 4.2.2009 12:24

Re: NO ANO

Ivane jdi domů, čeká tě Natáša !!!!!!

rw 4.2.2009 13:08

Re: NO ANO

 Ale napřed mu  to pomohlo vyhrát volby.Zneužívání krize k dosažení volební výhry není nic jiného,SOUDRUHU:

Lampedusa 4.2.2009 10:55

Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

;-€Řazeno sice sestupně, ale pitomost příspěvků stoupá měrtou nebývalou. Dojímá mě, když z autora někdo chce dělat pitomce, který ničemu nerozumí - a již z prvních, většinou holých vět rádoby diskutéra, je poznat, že je to pitomec, jehož IQ je nepatrně nad úrovní šimpanze a popovídat by si mohl stěží i s delfínem. A takových se tady dnes sešlo požehnaně. Že jste si nedali stejnou práci s vymýšlením co vyplodit za velemyšlenky na ty ujeté kecy Langera, Bendla, Topolánka a spol. A rád bych znal váš názor i na duchaplná díla autorů Ulče a Doležala, zde se permanentně prezentujících. A dále by mě třeba i zajímalo, o čem by se tady diskutovalo, kdyby dva nejvyšší představitelé vlády (tím myslím v situaci, kdy by  premiérem a ministrem financí byl někdo z ČSSD -  před nějakým měsícem  s útrpným úsměvem prohlašovali (jako to předvedli Topolánek s Kalouskem), že opoziční předseda by měl být zažalován za šíření poplašné zprávy, protože naše ekonomika je v nejlepší kondici a rozhodně nelze očekávat nějaké potíže. Teď se předvádějí v televizi s nějakým NERVem, a tváří se jako největší odborníci, kteří určitě vyvedou spolehlivě naši zemi z ekonomické krize. RvRv

Jouza 4.2.2009 11:13

Re: Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

Pan Lampedusa vyjádřil vše co mám na srdci i já.Díky za jasný rozbor a poučení pro všechny,co jej pochopili!:-DR^

Ludva 4.2.2009 11:41

Re: Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

R^ nejhorší je, že oni se jenom předvádí a ve skutečnosti nedělají proti krizi nic. Pokud nepočítám zkrácení podpory v nezaměstnanosti, co může za krize udělat jen asociální šílenec.

miki 4.2.2009 11:53

Re: Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

ano ty vendelíne, v období finanční krize je nejlepší řešení půjčit si prachy a ty potom prožrat