26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ludva 4.2.2009 11:56

Re: Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

Ty jsi zase, jako naše vláda, chytřejší než celá Evropa a dokonce než USA, kde taková opatření běžně dělají. Proč zrovna u nás musíme mít tolik mistrů světa ?

miki 4.2.2009 12:04

Re: Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

aha, nojo no, tak se mějte hezky pane majore

Ludva 4.2.2009 12:14

Re: Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

Povíme si později, ve kterých zemích byl dopad krize největší. Bohužel, přál bych si, abyste měl pravdu Vy.

miki 4.2.2009 11:50

Re: Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

Že jste si nedali stejnou práci s vymýšlením co vyplodit za velemyšlenky na ty ujeté kecy Langera, Bendla, Topolánka a spol...ale tu stejnou práci si dali jiní, určitě včetně tebe                                                                                       

emil 4.2.2009 12:26

Re: Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

Máš pravdu, tvůj příspěvek se zařadil mezi pitomé, kterých nebývalou měrou přibývá. Ujeté kecy z ODS byly před těmi Drátovými. A tenkrát je ČSSD strašně kritizovala, proč tedy nyní kritiku nepřijme ?

rw 4.2.2009 13:14

Re: Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

Lampadusa.Dle vašeho článku a vašeho slovníku je že oplýváte IQ měrou nebývalou.

Jirka 4.2.2009 17:12

Re: Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

Tuším tak asi 25.:-D

Lampedusa 4.2.2009 17:38

Re: Upřímně nechápu, proč někdo cítí potřebu se vyjádřit jenom proto, že má přístup na internet !

Těsně mimo, je to přesně 29,445 - a stačil jsem s tím udělat  vysokou školu, pane profesore a dvojnásobný kandidáte přírodních vět.

ja 4.2.2009 15:27

Jak to souvisí

s panem Rathem a jeho vystoupením.

PETR 4.2.2009 10:49

Peníze za práci

Samozřejmě je Rath, jak říkávala moje maminka, trdlo ( = palička ve hmoždíři, která sebou mlátí ze strany na stranu, nechce nikomu ublížit, ale vedena zkušenou rukou, rozbije vše na prášek), ale to už víme dávno. On prostě chtěl říct, že máme dát lidem možnost  peníze vydělat, aby je mohli utrácet a vzpomenul si auzgerechnet na Hitlerovo zbrojení.  My máme kolem sebe práce nad hlavu: silnice, opravy památek, obnova přírody, krachující sociální ústavy a spousta dalších věcí - to vše může financovat kraj, stát, daňoví poplatníci. Prospěje to všem a lidé budou mít za co platit u lékařů. Jenže pan Rath, to trdlo bóží, jak o lidech, které měla ráda a něco popletli, říkávala moje maminka, to vzal za opačný konec. Peníze, kterými by mohl platit mzdy těch, kteří budou pracovat  na silnicích, v sociálních ústavech apod., utrácí za poplatky ve zdravotnictví. Takže: v ČR se nedostávají peníze za vykonanou práci, ale za návštěvu lékaře, případně pobyt v nemocnici. O lécích nemluvě. Takže teď by bylo zajímavé vědět, kdo to tou paličkou v hmoždíři tak nešikovně mele. Nebo že by sám pan Rath ?   

jirka.s. 4.2.2009 10:33

Jó, když dva dělají totéž ....

Figel 4.2.2009 10:05

pan Jelínek

Upřímně nechápu, proč někdo dává těmhle povídálkům prostor, když prostě jenom blábolí. Nedovzdělaní cink cankové, kteří sežrali Paroubkovo... sexy mozek, to je panečku čtení po ránu.

Najděte si normální (opravdovou) práci v oboru, do kterého aspoň trošku vidíte, pane Jelínku. Tady se jenom zesměšňujete mezi lidmi, kteří (i když jsou to často úplní blbci) jsou na tom inteligenčně mnohem lépe než vy.

arlon 4.2.2009 12:30

Re: pan Jelínek

R^R^;-D

Džejpí 4.2.2009 9:56

Rath pouze (neopatrně) přiznal,

že levičáci mají vždy k sobě názorově blízko, ač se občas navzájem zavírají a vraždí. Jestli jsou sociálové národní nebo demokratičtí je jedno, pořád to je jedna pakáž.

LERAK 4.2.2009 9:54

Problém

všech rudochů a tam s.Jelínek dozajista parří je ten, že příčinou tzv. krize bylo rozhazování levice (v podobě dostupnosti hypoték všem, včetně, téměř i bezdomovcům. Pak se s malou efektivitou věc napravuje veřejnými financemi (rozuměj dluhem). Díky levicový odpade, ale nechci.(Y)

Honza 4.2.2009 9:42

Co číst v NP

V Neviditelném psu většinou nemá cenu číst reakce na článek. V některých případech ani hlavní článek. Jako tento. Autor má však pravdu, výroky o Hitlerovi jsou v případě Ratha jen mediálním humbukem, sám Rath zatím dělá věci daleko horší, a o těch se nepíše, že pane "novináři"?

jan 4.2.2009 9:41

jde o to co rath neřekl a jak řekl to co řekl :-)

A neopatrně dodal: „Jak řešil krizi Adolf Hitler? Vy se smějete, ale to

jsou vážné věci. Hitler řešil krizi tak, že začal zbrojit, čímž dal

lidem práci a nastartoval ekonomiku! (platil to z peněz ukradených židům ale to nevadí)  On s tím vyhrál volby! Pak to tedy

vyústilo ve válku.“ (ve které umřeli miliony lidí, ale to nevadí - On s tím vyhrál volby!)

Rath se poučil - zařízl první pořádnou reformu zdravotnictví po dvaceti letech, ale to nevadí - on s tím vyhrál volby! doopravdy nemocní teď stojí v lékárně dlouhé fronty na léky, spolu se zdarvými kteří se předzásobujou acylpirynem ale to nevadí on s tím vyhrál volby! Opět nás budou okupovat rusové, vrátí se kgb a gulagy ale to nevadí On vyhrál volby!

Ludva 4.2.2009 9:45

Re: jde o to co rath neřekl a jak řekl to co řekl :-)

 Ve frontě na léky nikdo stát nemusí, lékárny jsou za každým rohem. Spíše se zamyslete, proč ty fronty jsou zrovna za této vlády.

jan 4.2.2009 9:53

Re: jde o to co rath neřekl a jak řekl to co řekl :-)

pokud budou chodit zdraví nebo relativně zdraví lidi k doktorovi - budou zdržovat ty doopravdu nemocný, komplikovat jim průběh choroby a ještě riskujou, že se sami nakazí - já jsem naštěstí z Prahy - tady vesele platíme poplatky a máme klid - fronty byly jsou a budou, zrovna tahle vláda mě se zdá jediná pracuje - za socanskejch se řešily spíš skandály, zrovna co se zdravotnictví týká byl tehdy chronickej nedostatek peněz a dlouhatánksý pořadníky na operace - kdo si házel marod aby se ulil v práci měl se líp, kdo byl doopravdy nemocnej měl se hůř

Kef 4.2.2009 11:23

Re: jde o to co rath neřekl a jak řekl to co řekl :-)

R^

Jouza 4.2.2009 19:20

Re: jde o to co rath neřekl a jak řekl to co řekl :-)

Někde jsem četl,že Hitlerovi půjčila Česko-slovenská republika peníze.Prý několik miliard!A pan Baťa pomáhal seč mu síly stačily.Celá Wermacht pochodovala v jeho holínkách.Naši otcové a dědové makali na zbrojení Německa, až se z nich kouřilo.Tak sklapněte zobáky ,vážení a tiše se styďte,nejen ,že někdo vypustil slovo Hitler!:-(:-(

Rath navyhrál volby jen proto že zařízl reformu,ale proto,že ODS se chová arogantně a neodborně.Julínek byl asi jedinným,kdo tam něco kloudného udělal a přesto jej pan Topoplánek"podržel"Neumějí se domluvit s opozicí ani s koalicí

Ludva 4.2.2009 9:14

Média útočí na opozici v jednom pravicovém šiku

Včera Blesk, dnes Český rozhlas: Politici ČSSD berou dva platy - za poslance a za hejtmana. A dost. Mám dojem stejně berou dva platy vládní ministři a premiér za funkci ve vládě a za poslancování nebo senátorství. Mýlím se snad ?

pozorovatel 4.2.2009 9:14

Rath a fašismus

Samozřejmě nevěřím, že dr. Rath by se ztotožňoval s holokaustem svých příbuzných, ale nebyl bych si tak jistý, kdyby se jednalo o jeho osobní nepřátele např. tu prožluklou ODS, Nejde skutečně jen o pár vět ekonomického a historického nevzdělance, ale o to že tento člověk má nepochybné autoritářské sklony ne nepodobné některým politikům s fašistickými sklony. Ostatně dovedete si ho představit jak panu Topolánkovi bez obvyklého hulvátství  říká větu drahou všem demokratům "nesouhlasím s tím co říkáte, ale do konce svého života budu bránit Vaše právo říkat to" ? Hezký den

Ludva 4.2.2009 9:15

Re: Rath a fašismus

Od Topolánka si to opravdu představit nedovedu.

jan 4.2.2009 9:45

Re: Rath a fašismus

při vší úctě a pietě k rathovým příbuzným, zajímalo by mne kolik jich skutečně bylo v koncentráku, původně zmínil jednu část své rodiny, paroubek z toho udělal téměř veškeré příbuzenstvo, u ratha bych se nedivil kdyby již to první číslo bylo nadsazené - je to poněkud cynické, naopak mu přeju co nejmenší počet obětí v rodině, stejně jako obecně, leč když už si je bere do huby chci vědět, že nekecá

novaz 4.2.2009 9:11

pokrytecký socan

Zdá se, že spárkatý šestnácterák nemá nic vážného na práci a tak obhajuje mladého führera. Pokud si dobře vzpomínám, nejvíce omlátil o hubu Topolánkovi jeho větu o noci dlouhých nožů právě Davídek Ráthů. Jelen obhajuje za jidášský grošík neobhajitelné. Socanská vrána k vráně sedá.

gerontusinza 4.2.2009 9:07

Zlatá slova a zejména..

"Cena omluv, cena slov, klesla tuze nízko"   Pane, musím konstatovat z Ratha se stal politik (tak samozřejmě nemohu označit ty stupidně ňafající modré zatemnělé mozky) a z vás rozumně uvažující a píšící autor...... líbítese mě stále víc zdravím;-)

jirka.s. 4.2.2009 10:32

Re: Zlatá slova a zejména..

Jak to tak vidím, gerontosaurus asi tak za 14 dní spárkatce vojede! Až tak se do něj zamiluje! ;-P

Marta 4.2.2009 9:03

Politici a novináři,

obě branže jsou naprosto nemožné. Politikům jde moc dobře vzájemné handrkování, ale aby se starali o stát, tak to nechávají volnému pádu. Dúležité záležitosti odkládají až do úplného vyhnití. A novináři ? To je bulvár. Všichni melou pořád do omrzení dokola to samé, vytrhávají a překrucují.

Malý Aston 4.2.2009 8:35

Řiťkolezec Jelínek!

Soudruhu Jelínku,vždyť stačí napsat " Miluji Paroubka ,Ratha a Filipa" a jsem ochoten jim lézti do zadku a't se děje co se děje.Bude to krátké,výstižné a nemusíte psát sáhodlouhé kecy.:-D