26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Inocent victim 26.2.2008 18:52

Re: Re: Re: Re: Hradní hysterie

pane, vy buď máte gumovou paměť a nebo trpíte dobrovolnou politickou amnezií, ale vězte, dobrovolná slepota ještě nikdy nic dobrého nepřinesla - ani gaunerům..-)

...a teď k věcnosti vámi nastoleného problému - připomenu vám extempore, tzv. odeesáckou důraznou verbální argumentaci Ivana Langra při volbě prezidenta k volitelům, přesněji, křičel půjdete bručet, což v žargonu a i v kontextu proneseného znamená, že Ivan Bursíkovi a ostatním "domlouval" vězením - údajně kvůli špinavé hře, kterou hrají všichni. Když něco takového pronáší ministr vnitra na kamery, tak v normální zemi by to byl okamžitý důvod k rezignaci a k zahájení vyšetřování org. čin. v tr. řízení jestli nedošlo ke spáchání tr.č. min. ze zásady oficiality - ale žijeme v Česku, v zemi diktarury jedné strany, jednotného promodráckého právního pohledu ( i aplikace) na porušování chráněných zájmů společnosti. Pak opravdu nevím, kde je ten fakticky kvalitativní rozdíl mezi praktikami komunistů a odeesmanů. Samozřejmě hrdinný tisk mlčí a nebo dělá, že Ivanovi pouze v zájmu vyššího modrého principu ujely nervy a byl prostě jenom důvodně nepříčetný - bohužel, v tomto případě Paroubkův povolební projev vypadá jako naprosto pravdivý a nadčasový. .-)

Starý J. 26.2.2008 18:49

Jaroušku

co považujete za "hluboké klesnutí" Haase?

To, že nám v otevřeném světle představil Švejnara a jeho podivné přátele? Moc mě zajímá, co máte konkretně na mysli, čeho se pan Haas podle Vás dopustil?

Ale nic nového pod sluncem to není. Něco podobného, podobné články již velice dlouho publikuje Pehe v zahraničí. Navíc pak ve svých "zamyšleních" pro nás se na tyto články odvolává, jako na "zahraniční zdroje"! Je vidět, že Pravdě a lásce nebylo nikdy nic dost odporného natolik, aby to nepoužila!

vojcek 26.2.2008 18:45

Re: Re: victime,

mohl bys chytráku říct, kde by švejnar vzal těch 30 hlasů, co mu na Klause chybělo? Není vše jen o spiknutí ODS

strejda pedro 26.2.2008 18:45

zdalipak vite, ze ...

... upi ztraci zakaznika za zakaznikem ... prave proto, ze co zverejnuje jsou nesmysly ... pochybuji sice, ze by se v americe zvedla boure odporu stran oslavy podvodnika svejnara, ale vim, ze nebyt jejich televizniho a obecne obrazoveho zpravodajstvi, byla by upi uz davno po bankrotu ... to jen tak na okraj ... a nejvic se mi libi, ze prave tihle hosi by chteli davat cechum ejcesy, jak maji zit ...

Dan 26.2.2008 18:43

vtipálek Haas....

Neni Haas ten poradce co Klausovi poradil aby poslal Weigla za Šloufem?

Starý J. 26.2.2008 18:42

Re: Re: Re: Hradní hysterie

Co je moc, je moc! Neplácejte a uveďte konkretní údaje k Vašemu tvrzení, že:

...aby konali vyloženě nezákonným a hlavně totalitárním způsobem....

Zajímá mě a to hodně, o jakém nezákonném způsobu zde plácáte! Pokud neuvedete konkretní údaje, pak otevřeně tvrdím, že jste sprostý bolševický lhář!

Goral 26.2.2008 18:40

Lidé bděte a neblbněte ....

Švejnar se mi od samého počátku jevil jako vykutálený český Honza , který odešel do světa s ranečkem buchet (senátorka Gajdůšková ?), aby se vracel s prázdným větším ruksakem a ten si plnil nikoliv již buchtama .(Kde je moje máma ?) .Přejme mu to , ale ať nekandiduje za českého presidenta a "pomáhá" nám tím v nouzi a sobě rovněž . Stačí se zamyslet , jaké" osobnosti " z politického spektra ho protlačovali přes ucho jehly . Byli to lidé , kteří by volili i Pepu Vyskoče z Haškova Švejka .

Starý J. 26.2.2008 18:39

Re: Re: victime,

Na čem Klaus a ODS vyrostli? ODS má v parlamentu snad bývalé komunisty, nebo ČSSD? Jaké hovadiny zde hlásáte?

Jak vyhrožoval na základě archivu Langer? Snad myslíte, že vyhrožoval Snítilému, že byl spolupracovníkem? A to jako dnes někomu brání být v parlamentu, nebo vykonávat dokonce ústavní funkce? Co by se asi stalo, kdyby tím Langer vyhrožoval? VždyŤ Falmer je místopředsedou parlamentu, bývalý premiér Paroubek byl Kandidátem spolupráce a sami socani vyslali do EU parlametu agenta "tátu pracujícího lidu"! Čím tedy mohl Langer vyhrožovat. Kdyby Snítilý hlasoval pro Švejnara, co by se mu asi stalo, kdyby Langer "prozradil" to, co všichni dávno věděli, že se na vojně zapletl Snítilí s kontrarozvědkou? Ještě více by si ho komunisté a socani vážili!

Vy jste asi vskutku magor!

Inocent victim 26.2.2008 18:38

Re: Re: Hradní hysterie

...právě že zde žiji a vím docela přesně co Klaus a jeho strana jsou zač, původní článek by mohl být k osobě Klause daleko "tvrdší" a stále by se jednalo o objektívní posouzení jednoho egocentrika, který také dopustil, aby se volba hlavy státu hlavně pro jeho potěšení a neukojenou potřebu moci, stala fraškou,a že k tomu donutil své spolustraníky, aby konali vyloženě nezákonným a hlavně totalitárním způsobem, mu určitě na kráse nepřidalo. Ale jak je vidět, někteří spíše vyvyšují cíl před cestou k němu a jsou opět schopni posvětit šovinistické prostředky pro daný účel - pak je mi záhadou, proč se tak durdí, když jim někdo připomene jejich hanebné vlastnosti a způsob boje - pak vypadají velmi tragikomicky, jako někdo s hubou od hoven, který si stěžuje, že přes ní dostal sněhovou koulí..-)

Starý J. 26.2.2008 18:32

Re: Re: Re: Re: Re: Pane Haasi, byly doby, kdy vaše příspěvky byla radost číst.

Vy jste upadl na hlavičku? Zdá se, že ano! O jaké koalici ODS s KSČM to mluvíte? Mohl byste poučit nejen mě, ale doufám i jiné, kteří se nad Vašimi výplody pozastavují? Čekal snad Klaus podporu komunistů, nebo Švejnar, který nepotřeboval pár hlaů, ale všechny komunisty? A s jejichž hlasy dnes Švejnar operuje, když prohlašuje, že prohrál těsně? 141:111. Když mluví o těsné prohře, pak počítá i hlasy komunistů, které nakonec nedostal!

Koalici s komunisty zde měl, pokud vím, jedině Paroubek při svém premiérováním. S nimi, bez ohledu na formální koalici s Lidovci a US, prohlasoval všechny bolševické zákony! S nimi dnes ve sněmovně ve 100% přípaů hlasuje a vyjadřuje nulovou toleranci.

A Vy zde budete idiotsky psát o koalici ODS a KSČM!

xxx Kubeš 26.2.2008 18:22

Švejnar?

Ten se odrovnal svou nejapnou sebechválou, nedivím se tomu, že má podobné přátele.

Starý J. 26.2.2008 18:22

Re: Hradní hysterie

Tak sprostý článek, jaký napsal Švejnarův kamarád podle informací Švejnara si tu "hysterii" jednoznačně zaslouží! Pokládáte-li článek za "vcelku zdařilý", pak buď zde nežijete, nebo trpíte hysterií především Vy.

Nevím, jakou "ošklivou medvědí službu" autor Klausovi udělal. Myslíte tím, že rozebral odporný blaf a seznámil s ním veřejnost? Abychom vědli, čeho je Švejnar a jeho přátelé schopni? Psát o "Klusově bandě"?

Ošklivou medvědí službu udělal Švejnarův kámoš Švejnarovi, že něco takového napsal. Poskytl-li mu k tomu Švejnar podklady, alespoň víme, co si máme o něm myslet. A považujete-li odporný článek za zdařilý, je vskutku namístě se ptát, kdo je tady magor a zda je ten magor normální!

Inocent victim 26.2.2008 18:17

Re: victime,

... prohráli proto, že zdejší ministr vnitra vytáhl svůj archív a začal i veřejně vyhrožovat, a pak máte pravdu, s tím Švejnar a jeho příznivci, že nepočítali - i když měli - měli se kouknout na čem ODS a Klaus vyrostli a nechovat by se tak naivně a důvěřivě.

Inocent victim 26.2.2008 18:14

Re: Re: Hradní hysterie

tak samo jako Haas Klausův, u něj taky nevidím snahu o nějaký objektivní rozbor, jenom hysterii, kterou chce zakrývat jakékoli nedostatky.

Ivan Nový 26.2.2008 18:13

pf,

no ale Švejnara nachytal na hruškách pěkně :-))))))) Vyhmátl přesně to podstatné. Podvůdky a lži :-)))))

Jenda 26.2.2008 18:07

Re: Tolik blbostí v jednom článku jsem ještě nikdy nečetl

Ono kdyz jsme u toho ... srovnat byvale kolonie jednotlivych statu by bylo fakt zajimave. Tipuju, ze nejhur by dopadla Francie.

Ivan Nový 26.2.2008 18:06

victime,

jak napsal svůj názor na Klause, když ani neví, kde leží ČR? Victime na základě imitátorů Klause si můžete taky utvořit názor na Klause a pak v reálu jste udiven, že je to jiný člověk. Na to dojel Švejnar, a jeho příznivci, v hlavě měli jen obraz Klause pocházející od jeho nesčetných imitátorů v médiích a byli natolik hloupí, že mu uvěřili :-)))) A proto prohráli.

Jenda 26.2.2008 18:04

Re: Hradní hysterie

Nekdo jmenovite Svejnaruv kamos a kolega.

pf 26.2.2008 18:04

nee hass

jako penzista, ktery zile v cesku aby nebyl chudy kanadsky duchodce, ktery si prividelava propagandistickou praci pro Klause a je presne ten typ emigrantskeho vsudybyla a vsudykouka, co chce kazdeho poucovat.

Jenda 26.2.2008 18:03

Re: zeptal se

Mozna spis kolik loni prispel aby to v Groznem nebylo tak grozne. Potkal jsem amiky co se divili jaktoze mam pristup na net kdyz jsem z ty Cecny.

Inocent victim 26.2.2008 17:58

Hradní hysterie

No, Haas si prostě nevidí do huby, proč chce omluvu po Švejnarovi?? Někdo napsal svůj názor na Klause, sic neoslavný a vcelku i zdařilý a tenhle hradní poskok chce aby šel Švejnar " umravňovat" autora a aby se kál za všechny hříchy světa - je ten magor vůbec normální?!

Teda jestli chtěl klausovi pomoci vylepšit renomé, tak teď mu udělal hodně ošklivou medvědí službu - ale vono taky jaký pán takový kmán..-)

Ivan Nový 26.2.2008 17:57

Slavo,

kdyby bylo více Haasů v Únoru, pak by Únor nebyl. Únor byla věc hlupáků a lumpů, kteří je chtějí využít. Ta samá cílová skupina, na jakou vsadil pan Švejnar.

Ivan Nový 26.2.2008 17:56

SUMO,

ne, znamená to, že hlupáci jsou všude. I v USA :-))))

SUMO 26.2.2008 17:37

Re: Re: Re: Re: Pane Haasi, byly doby, kdy vaše příspěvky byla radost číst.

Ale soudruhu já na rozdíl od ODS Klause a vás s KSČM  žádnou koalici nemám. ;-D;-D;-D

SUMO 26.2.2008 17:35

Re: A nekdo je prekvapen?

Takže vadí i USA a americký tisk. A pak že nejste bolševici. ;-D;-D;-D

jirka.s. 26.2.2008 17:28

Re: Za to vy ve svém hulwátství sezobnete skutečně už skoro fšecko.....Re: Re: Re: Pane proč házíte Švejnara do stejného pytle jako člověka kterého kritizujete.....

Gerontosaurus mluví o hulvátství! No, to je GÓL!!! A co takhle ještě někoho pověsit, nakopat do (Y), případně do koulí? To bys ve svém repertoáru nenašel?

Autor: gerontusinza IP: 82.142.87.xxx Datum: 11.06.2007 16:42Drž hubu a nepleť se do diskuzí do kterých máš govno co mluvit. Táhni.(Y)

slava 26.2.2008 17:27

Re: Moc jsem nechapal jak mohlo dojit k "Viteznemu unoru"

Já zase chápu, jak mohlo dojít k únoru, když čtu výplody pana Haase a váš.

krokodyl 26.2.2008 17:25

A nekdo je prekvapen?

Typicky clanek, jako vystrizeny z New York Times nebo z jinych americkych levicovych novin. Tak ted pise vetsina americkeho tisku, fandiciho Demokratum. Nic noveho pod sluncem. 

Jenda 26.2.2008 17:17

Re: jojo, lobbying

Ale houby prestrelil. On nepotrebuje aby Svejnara tady nekdo obliboval. On potrebuje prezentovat CR jako zaostaly klausistan aby mu pomyleni humanisti sverili penize na pozvednuti tech lidoopu co prave kdesi v asii (nebo je to afrika?) slezli se stromu. Tam jsou penize, ne tady.

derik 26.2.2008 17:06

Moc jsem nechapal jak mohlo dojit k "Viteznemu unoru"

Kdyz jsem vsak cetl mnohe dnesni komentare, kteri nereagovali na podstatu, snazili se odvadet pozornost, osocovali a urazeli autora, tak se ani nedivim. Tito lide by ve 40-tych letech byli schopni zakazat ODS, Klause a Haase poslat do vezeni, jejich priznivce vyhodit z prace,a jeste pritom tleskat. Dnes jsou k dispozici informace. Z nich vychazi clanek a uvadi se puvodni zdroj. To vsak mnohym nebrani v pouzivani "unorovych" metod bez ohledu na dusledky a povest Ceske republiky. Ellenbogenuv clanek, zalozeny na Svejnarovych informacich, je sokujici ukazka kam jsou az jeho priznivci ochotni zajit. A snaha o odvraceni pozornosti a utoky na autora clanku jsou smutnou ukazkou urovne priznivcu Paroubka, komunistu, a Pravdy+Lasky.