26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr 26.2.2008 22:04

Prezident je hlavně reprezentativní kladeč věnců,

takže nechápu, proč se ještě dnes vzrušovat. Je jasné, že ji pomohl jednobarevný senát a přeběhlíci. Senát je vcelku k ničemu a ODS v něm kraluje hlavně díky Špidlovi a Grossovi, kteří získali z 27 mandátů jen 1 resp. 0.  Doufám jen, že z toho Klausistánu a mafiánských metod Langer a spol. už většina lidí vystřízliví a kyvadlo se zase vrátí do středu. 

H.K. 26.2.2008 22:01

Re: Ellenbogen je neinformovany demagog, v mnohem se myli......

Obecne dustojnosti uradu presidenta tez prilis neprospiva, kdyz posledni 2 volitele se psychicky slozili z toho ze budou musert volit verejne a skoncili v nemocnici. Můžete osvětlit co s tím má společné Václav Klaus?

.Že niceni prirody nikdy neexistovalo. Nic takového jsem neslyšel ani nečetl. Nevěřím tomu, že by to někdy řekl nebo napsal.  Pokud se to dá někde přečíst, tak napište  kde.

 Genialniho komedianta v demagogii stale jeste zdaleka nema. To jako je kdo, ten komediant?

H.K. 26.2.2008 21:46

Re: Re: Re: Odpovede pana Ellenbogena

Volby prezidenta, ve kterých byl V.K. poprvé zvolený prezidentem České republiky,  byly tajné. Nikdo neví kdo V.K. volil. Pokud nemáte nějaké zvláštní informace,  tak to tvrdit nemůžete. Domnívat se můžete cokoliv, věřit můžete čemu chcete, skutečnost může být úplně jíná.

Pete Brich 26.2.2008 21:32

Vodní dýmka, Karime?

:-/PB

Karim 26.2.2008 21:25

Ellenbogen je neinformovany demagog, v mnohem se myli......

... ale v mnohem se ocividne myli i pan Haas.  Dobremu jmenu CR neskodi jen Ellenbogen.....

Dobremu jmenu Ceske republiky by prospelo kdyby pan profesor v touze upevnit si povest odvazneho a kontroverzniho diskutera prece jenom odpustil takove trosicku nedustojne a nediplomaticke vylevy, jako ze Gore je dusevne nemocny clovek (navic je to lez - mozna je Gore cynicky obchodnik s ekologii, ale dusevne nemocny neni....), ze niceni prirody nikdy neexistovalo a ze snowboardisti jsou kryptokomunisti a podobne zertovne  s.acky, kterym ocividne veri hlavne lumpenrpoletariat.

Dale povesti ceske republiky mozna prilis nepridalo, kdyz "osviceny monarcha" pres halasne blaboleni proti rizeni ekonomie politiky najmenoval do DR a na mista reditelu polostatnich bank cleny ODS - Salzman, Tesar, Weigl, Benesova, Kocourek, Prochazka, Lasak, v CS zase pi Livie  atd atd.   Jde o zvyk obvykly v rovnikove africe, v evrope snad jedine ve Francii v Credit Lyonnaise.  Navic skupinka ktera vytvorila v IPB diru 160 miliard Kc (Weigl Benesova Kocourek) nyni vegetuje na hrade ve sklepnickych az knihovnickych funkcich.

Obecne dustojnosti uradu presidenta tez prilis neprospiva, kdyz posledni 2 volitele se psychicky slozili z toho ze budou musert volit verejne a skoncili v nemocnici, kdyz jeden (Pohanka) byl ODS demaskovan jako tunelar v FN Brno (nyni neni tunelar, je vlastenec)  a kdyz jeden (Snitily) k tomu ze se psychicky zhroutil je navic socialni pripad se 7 detmi, rozdrbanym barakem, tezkou hypotekou, tezce nemocny a nedokaze rict na verejnosti nic jineho, nez ze volbe je jeho osobni zalezitost a ze minule volil Zemana.  

Dalo by se rici, ze Ellenbogen je neprijemny demagog, ale na genialniho komedianta v demagogii stale jeste zdaleka nema.

Pete Brich 26.2.2008 21:24

Protrhla se ti guma na svíčce, jeptucho?

;-D;-D;-DPB

J. Tojnar 26.2.2008 21:12

Re: Odpovede pana Ellenbogena

Díky, tohle je fakt síla. Ověření informací nahrazeno uvěřením :-). Super. A Mr. Ellenbogen asi věří i tomu, že kdyby nebyl za velkou louží, tak jej proradný Klaus nechá zmizet i se svým zdrojem :-(. No, snad zmizí na čas alespoň ten zdroj :-).

Realista 26.2.2008 20:47

Vy svoje rodiče ovládáte, kde kdy řeknou kdejakou hloupost?

Nebuďte takový hnidopich..;-)

Realista 26.2.2008 20:44

Pokud se dobře pamatuji to rozhodla vláda...

a v době, kdy Špidla nebyl premiér, ale Gross. Nesměšujte hrušky s jablky. Je pravda, že Špidla neodmítl. Vy byste odmítl? ;-)

Realista 26.2.2008 20:42

No když má někdo mafiána ve straně, tak se asi kontaktu s ním nevyhne dokud se ho nezbaví.

Ale jiní se s ním přece stýkat nemusí..;-D Ale řekněte, nezdá se Vám to podivné, když levicové nedůvěryhodné lidi přijímají a setkávají se s nimi pravicoví politici, kteří si říkají seriózní a konzervativní? Mimochodem jedni z nejvyšších ve státě? ;-D Víte jak by vymetli Busche, nebo bývalého Bléra atd.? Ovšem ti nebydlí v banánu.;-D>-

Realista 26.2.2008 20:37

Božínku a kdo říká, že někteří sociální demokraté také nekradli?

Jistě, že kradli, protože mohli. A beztrestně. Taháte je z klobouku a byla by to pohádka na pokračovanou. Divíte se tomu, že politici kradou? Tak je už konečně nevolte! Žádné strany nejsou vůči takovým imunní. V ODS také najdete zloděje a korupčníky. Ale také čestné lidi. Volte ty čestné ve stranách a žádejte změnu nedemokratického volebního systému, kde nemůžete řádně ovlivňovat pořadí politiků, kteří jsou pro voliče nevolitelní, ale většinou v prvních řadách preferencí stran.>-

buš 26.2.2008 20:00

Chtěl bych požádat pana Neffa:

nešlo by výplody tohoto Radia Jerevan uvádět častěji? Třeba místo tankisty Jelínka...

zcr 26.2.2008 20:00

"...and did not approach or meet with them..."

Chachá.

Inocent victim 26.2.2008 19:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hradní hysterie

milý starý, i lhát se musí umět, a to vy rozhodně neumíte, takže prostě a jednoduše, Klaus získal místní trůn nekorektním, nezákonným a nedemokratickým způsobem, jestli vám je to jedno, je to váš problém, ale ostatním, a věřte je jich většina, to vcelku jedno není a doufám, že to vládnoucí partaji spočítají v příštích parlamentních volbách -toto bude tučně

Inocent victim 26.2.2008 19:48

Re: Re: Odpovede pana Ellenbogena

S falešným rituálním antikomunismem tady nejvíce operoval Klaus,a je také známo, že právě i hlasy komunistů mu pomohly do prvního prezidentování, ale tady jaksi nevidím, že by se chtěl takového mandátu vzdát a že by to jeho příznivcům nějak ukrutně vadilo, ba naopak, oceňovali pragmatičnost a čecháčkovskou vychytralost o jakém si vypečeném staříkovi, který sic obutý do rudého střevíce šel vždy v pravdě bos..-)

Starý J. 26.2.2008 19:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hradní hysterie

P.S. A pokud jde o prostředníček, račte se laskavě podívat na záběry z volby, kde prostředníček několikrát vztyčil Rath směrem k presidentovi a vládě! Při volbě presidenta! Račte si posloužit vlastními zdroji od Vám libých a skvělých buranů!

Starý J. 26.2.2008 19:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hradní hysterie

TAKŽE LHÁŘ! Žádné příklady nezákonností jste neuvedl. Jen a jen zase hloupé kecy! Tady nejste na Novinkách (nebo odkud jste přšel) abyste předpokládal, že se zde předháníme v hloupostech a plácání bez důkazů.

Zase jeden příklad: Langr pronášel na kamery! Vy zřejně už nevíte, jak se ostat z blamáže na základě nesyslů, které zde hlásáte! Langer na žádné kamery nic nepronášel, Langer mluvil s Bursíkem  a kamery ho zabíraly na dálku a snímal jej hlukový mikrofon od stolku předsedy parlamentu, který dotyčný nevypnul. Tomu vy říkáte pronášel na mikrofo! Zřejmě je naprosto zbytečné s fanatikem a lhářem Vašeho typu, který naprosto všechno zcela záměrně překroutí, vůbec ztrácet slovo! O diskuzi pak už vůbec nejde, tam lidé navzájem se přebíjejí argumenty, ne evidentními pitomostmi!

A o tom, co říkal Langer Bursíkovi, a čeho se to týkalo, nemáte ani tušení: Ale na to už Vás upozornil další diskutující, zřejmě opět marně.

Fafa 26.2.2008 19:37

Re: Odpovede pana Ellenbogena

Dear Mr. Fafa, it is true that the Communists voted for Prof Svejnar in the first and third rounds, and probably some in the 2nd as well. They are a legal party and may vote for whom they would like. As Prof Svejnar did not try to get the Communist to vote for him, did not promise them anything, and did not approach or meet with them, I did not see it as an issue. My point with Klaus is that he sought the Communists vote and promised them rehabilitation to get their votes. He met with the Communist Party leader this time around as well. Svejnar did not do that. That is why I did not mention it. Personally it makes me sick to know that they are the "king broker". That is why Klaus courted them the first time, and this time as well. I hope that answers your question.

 

Fafa 26.2.2008 19:36

Odpovede pana Ellenbogena

Zeptal jsem se pana Ellenbogena, proc se ve svem clanku nezminil o podpore komunistickych volitelu pro pana Svejnara behem volby. Ocenuji, ze odpoved prisla temer obratem. Je dost zajimava a prikladam ji v plnem zneni.

krokodyl 26.2.2008 19:24

Re: SUMO,

To je pravda, proto jste si mohli jednoho vypujcit jako Antiklause.  A nechybelo moc a meli jste ho na pet let.

Inocent victim 26.2.2008 19:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hradní hysterie

...hele, ty spravedlnost sama, a co to mění na faktu, že si to v žádném případě ministr vnitra nesmí dovololit ani obecně( i když on byl velmi konkrétní k Bursíkovi), k tomu máš asi jediné, že - Topolánkovský prostředníček?! :-)

PetrN 26.2.2008 19:20

Re: Marc S. Ellenbogen is chairman of the Global Panel Foundation

Jo jo, naprostý souhlas... R^

vojcek 26.2.2008 19:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hradní hysterie

no tomu říkám argument. Když už, tak si ten Langerův projev poslechni POŘÁDNĚ ať tady neplácáš takové nepravdy.

Pete Brich 26.2.2008 19:14

Marc S. Ellenbogen is chairman of the Global Panel Foundation

Tady nejde o žádné idee nebo blaho ČR. Podle toho jak tento emerický skunk prská, byla už založena tunelářská společnost a špatně investovala. El Dorado, garantované světoznámým Nobel-Švejnarem, jim ufrnklo před čenichem, jako by se dobře vykrmená a vypečená husička najednou zvedla z pekáče a na rozloučenou jim zamávala křídly;-D;-D;-D

Však oni to těm opičákům ze střední Evropy ještě spočítají!;-O

PB

Pete Brich 26.2.2008 19:11

Re: vtipálek Haas....

To byl mistrovský tah. Bylo tak jasně prokázáno, že Klaus ke zvolení komunisty vůbec nepotřeboval. ;-D;-D;-D

PB

Inocent victim 26.2.2008 19:08

Re: Re: Re: victime,

...a možná provedl Snílity na vojně něco hodně ošklivýho, možná donášel na svého kamaráda a pěkně to té rozvědce i růčo popsal, a Ivan jenom zneužil dávné slabosti chudáka vojína, co si chtěl vysloužit opušták. Protože mi nejde do hlavy, když se ho někdo v mediích zeptal těsně před volbou na jeho osobu a na jeho preferenci ke kandidátov,i tak začal do kamery něco mektat o tom že je ženatý a má tři děti... a to vše po " domluvě" Langrem, prostě vnímavý posluchač si udělá obrázek o korektnosti a odbrovolnosti takového hlasu Klausovi určitě sám..-)

Inocent victim 26.2.2008 19:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hradní hysterie

...prostě to říkam, národ s gumovou pamětí.O:)))

Inocent victim 26.2.2008 18:59

Re: Re: Re: victime,

...to ja taky netvrdím, komunisté mu nikdy hlas dát ani nechtěli, ale i tak ods prostě znervozněla, znervozněla po projevu Bursíka a ostatních, kdy druhý kandidát měl být do počtu a najednou se i vlastní koaliční partneři začali dožadovat jakési férovosti a rovnosti šanci, plus si dovolili kritizovat jejich partajního boha. Pak teprva nastal ten pravý kolotoč, hádek, intrik, tahání kostlivců a nedůstojného nátlaku na některé volitele, jenom aby Václavovi nedej bože nebylo ublíženo, pak všichni do jednoho zapoměli na své domluvené role i jakési zásady demokratičnosti a vypadalo to jak na vesnické zabijačce, kde se už počitají jenom jitnice - prostě modrej hnuj.:-(

vojcek 26.2.2008 18:58

Re: Re: Re: Re: Re: Hradní hysterie

proboha. Langer neříkal Bursíkovi, že pujde bručet, jak jsi na tohle přišel? On řekl "víš kolik lidí bude bručet", to je něco jiného, obzvlášť proto, že zveřejnění  nahrávky z toho hotelu bylo nezákonné. Někomu tak vymazanému socdemáckou propagandou jako jsi ty to ale nejspíš nemá cenu vysvětlovat. Obzlášť když obdivuje Paroubkův povolební projev.

Starý J. 26.2.2008 18:52

Re: Klaus není zastáncem komunistů!

R^R^R^