7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
milkom 26.2.2008 9:16

Toho troubu snad platí Kreml

Ellenbogen zřejmě nevidí rád úspěšná jednání o vízech a přípravy oficiálního stanoviska obou zemí k radaru. Druhá možnost by zřejmě byla jakási duševní nedostatečnost tohoto určitě jinak skvělého reprezentanta zámořské velmoci.

Jirka Stejskal 26.2.2008 9:10

Pokud neverite, podivejte se sami - je to dokonce obrazem

ale pouze pro silne natury. To co tu o sobe uslysite je pro silne zaludky.

 http://youtube.com/watch?v=HOXf4_t0jE4

Mimochodem - taky to potvrzuje tento clanek.

Svejnar si proste mysli, ze jsme narod idiotu, kteri nectou a neposlouchaji anglicky, kterymu staci par koralku a bude ho nosit na ramenou jako hvezdu.

Je mi z nej na zvraceni.

Jenda 26.2.2008 8:51

Re: Zastance komunistu pry zvitezil.

Kdyz s nekym nedokazu argumentovat tak se ho pokusim zesmesnit ...

Jenda 26.2.2008 8:50

Re: Re: "Klaus byl předsedou vlády. Proslul nekontrolovatelnými výbuchy vzteku...."

Tedy ja vam nevim ... nepise on Hvizdala porad jeste do Psa? Nejak to s tim mizenim novinaru nefunguje. Nebo ze by to Klaus jeste nestihl?

plisken 26.2.2008 8:48

k únoru

Včera večer jsem si na internetu přečetl titulek k článku :

 

Demonstrace proti vládě, za socialismus a k 60. výročí Února 1948. Na náměstí Jana Palacha v Praze ji 25. února pořádala KSČM s Komunistickým svazem mládeže. (a dále následuje informace o tom že asi dvě stovky komunistů se svými ikonami nad hlavou demonstrovalo proti vládě)

    Tak tato krásná věta vyšla v oficiálním sdělovacím prostředku. Co se mi na ní zdá krásného? Představil jsem si, že by mi ji někdo řekl, dejme tomu tak v roce 1982. Tedy převedenou do budoucího času - třeba takhle: Na 60. výročí února 1948 budou dvě stovky komunistů protestovat proti vládě na náměstí Jana Palacha v Praze. No co byste si tehdy mysleli kdybyste takovou větu slyšeli? Já bych si řekl že to je jen krásný sen. A VONO JE TO TADY !Ne že bych si snad o naší dnešní vládě dělal nějaké buhvíjaké představy, ale při té vzpomínce je pořád ještě zlatá :-)

Jenda 26.2.2008 8:47

Re: Re: Ladislave

Jasne, mizici novinari jsou taky jenom privlastek.

Jenda 26.2.2008 8:46

Re: Re: A pro mnohé jejich čtenáře je dnes Česká republika diktaturou kde se ztrácí nepohodlní novináři.

No ja bych se obaval, ze lidi jako vy je po svete dost.

Jenda 26.2.2008 8:42

Re: Re: Re: Re: Jak znám Haase, tak si zase z článku vybral jenom to, co se mu hodí "do krámu", a co ne, zamlčel...

Ctenari vasi inteligence mozna, ostatni si vsimli, ze citace jsou kurzivou a jeste k tomu v uvozovkach.

josef 26.2.2008 8:35

Re: Jeden bludař píše o druhém.

Nesmysl. Bolševici jsou bohužel legální parlamentní stranou. Klaus žádnou ošklivou bolševickou překážku nevytvořil, vytvořili ji voliči v parlamentních volbách. Švejnar nebyl ničí kandidát. Šlo o pouhou figurku antiklause, jejímž prostřednictvím si socani a zelení chtěli jednou provždy vyřídit své mindráky a fobie z VK. Bolševik Falmer si svou rudou polívčičku přihřeje na každých kamnech.

Is 26.2.2008 8:33

Re: 2003 byl Klaus zvolen hlasy komunistů.

Saša 26.2.2008 8:32

Děkuji pane Haasi za informace.

Pečlivě si je ukládám pro případ, že budou moci být někdy zhodnoceny. Na toho pána a jeho organisaci rozhodně nazapomenu.

Is 26.2.2008 8:28

Klaus utrpěl vítězství.

Zcela upřímně mu lze k tomu kondolovat.

novotny 26.2.2008 8:27

Re: Budte rad, Haasi, ze aspon nekdo o Klausovi neco napsal.

Vy jste ale blb. Každý ví, že volby skončily takto. Klaus 141 hlasů : Švejnar 111 hlasů. Rozdíl činí třicet hlasů, nikoliv jeden jediný hlas. Proč cintáte o věcech, o kterých nic nevíte? Takže platí ta první věta.

Miloš Zfrantišku 26.2.2008 8:25

Jeden bludař píše o druhém.

Číst tendenční oslavné člány tohoto pána je  ztráta času. Tak jenom k těm bolševikům. Je pochopitelně smutné, že se Klaus dal porazit  pouze s podporou komunistů. Ale proč. Klaus sám svým chováním  tuto ošklivou bolševickou překážku na cestě na Hrad úmyslně vyrobil. Stále slyším jeho řeči o  laciném antikomunismu, jeho útoky proti disidentům, evropské únii, jeho podlézání Rusku a podpora Miloševiče a podobných kreatůr. Co mě však na zvolení Klause překvapilo, byla bezmezná podpora ODS. A že alespoň ti slušnejší poslanci a senátoři za tuto stranu nepochopili, že Švejnar byl vlastně jejich kandidát.

Vítek 26.2.2008 8:20

To snad ani není pravda.

Tak co, pane Bursíku, ještš považujete vašeho prezidentského  kandidáta za vysoce morálního člověka s vizí do budoucna? Je to stejný hulvát, lhář a podvodník jako vy. Byl to šílený nápad tahat sem nějakého cizáka, navíc jej navrhnout na presidenta. Podpořili vás ti praví. Socani a komouši, kterýžto fakt hovoří sám za sebe. Švejnar je nechutná nula, kterou zůstane i nadále. Bojí se na cokoliv vyslovit jasný názor, touží se zalíbit všem, je to takový tichošlápek. Navrch huj, uvnitř fuj.

tony 26.2.2008 8:19

Re: Re: Re: "Klaus byl předsedou vlády. Proslul nekontrolovatelnými výbuchy vzteku...."

Ano, bylo, a omlouvá to V.K.?

Jan 26.2.2008 8:19

Budte rad, Haasi, ze aspon nekdo o Klausovi neco napsal.

I negativni reklama je reklamou.

Agenturam ve velke vetsine statu sveta Klaus nestal ani za to, aby nem napsaly radku, ze zvitezil v 6. kole a opet o jeden jediny hlas a diky trem podplacenym poslancum. Bezvyznamna nula, ktere se zapadni statnici vyhybaji. Jesteze ma Klaus aspon zastani u Putina, Lukasenka a Turkmenbasiho.

Historik 26.2.2008 8:14

Švejnar byl pouhý Antiklaus

Švejnarovi jsou stále přisuzovány kvality a vlastnosti, které vůbec nemá. Jeho „politickým názorem a kvalitou“ bylo ostouzení Václava Klause před volbou prezidenta ČR, bohatě přiživované z řad Zelených a ČSSD. Dále tam byla Švejnarova sebechvála jako základní Švejnarův „politický názor“, to byla taková univerzální konstanta Švejnarových volebních projevů do sdělovacích prostředků a při různých debatách.

Švejnar-Antiklaus splnil svou roli volebního mouřenína a jeho historická úloha skončila. Jeho upotřebitelnost na českém politickém trhu je nulová, vzhledem ke kvalitám, které nemá, a které tedy nemohl projevit v ČR při prezidentské volbě 2008. Bez masivní účelové podpory ČSSD a Zelených, která byla úzce účelová a byla možná jen při volbě prezidenta ČR, je Švejnar prostě politické nic.

Švejnar chce teď mít v ČR výlučné postavení a domnívá se, že takové výlučné postavení už získal svou kandidaturou na prezidenta ČR (u Švejnara nekritický následek Paroubkovsko-Bursíkovsko-Jacquesovské glorifikace). Stalo se u Švejnara přesně to, o čem celou dobu hovoří Václav Klaus, mánie tvořit elitní kluby nad společností a mimo demokratické mechanismy, s nimiž bude nutno se neustále utkávat (tj. NGOismus ve stále nových podobách).

Legrační je zkazka o tom, že Švejnar jako první udělal to, co před ním neudělal nikdo a objel Českou republiku, to se musí každý obyvatel ČR upřímně zasmát a poklepat si na čelo. Tyto bláboly můžou konzumovat nanejvýš lidé v USA, kterým je ČR pravděpodobně předkládána jako nesvéprávná východní země, která je snad vůči USA zaostalá. Připomenu jen českou Tamaru a následovníky, ze které jsou v USA na větvi, protože lehce zjišťuje jejich slavné „neviditelné bombardéry.“ Snad proto mají Havla v USA tak rádi, že za jeho panování se Američani s Tamarou seznámili a byla jim dána k dispozici. Následně ještě za Havla byla velmi poškozena ČR, když na pokyn USA nesměla být Tamara vyvážena do ciziny a výrobní závod byl ekonomicky ničen.

0T0T0 26.2.2008 8:13

Re: Re: Re: "Klaus byl předsedou vlády. Proslul nekontrolovatelnými výbuchy vzteku...."

R^

liberal shark 26.2.2008 8:11

Re: kdo je vlastně Švejnar ?

Právě jsem se dočetl u pana Lukeše, že ta budova vedle ÚV KSČ je sídlem CERGE. To nebude náhoda.

Roman 26.2.2008 8:11

Švejnara vykopat zpátky.

Zmiňovaný článek jsem nečetl. Pokud ale obsahuje vše, co zde píšete, je to na žalobu. Nad mnoha výrazy a větami otvírala se mi ona pověstná kudla v kapse. Copak se nelze bránit a kdejaký lhář může do novin nalhat úplně všechno?

JC 26.2.2008 8:11

Ten článek Švejnarova přítele o "Klausovi a jeho banditech"

by si měl povinně přečíst každý, kdo nalítnul na masivní mediální propagandu neznámého amerického kandidáta na českého prezidenta. Ten tedy má "morální kredit" Rv;-€!! Naštěstí pro Čechy se Pravdělásce nepodařilo protlačit tohoto "charaktera" na pražský Hrad. To bychom asi nestačili koukat, co by se z něj vyklubalo!!!

MF 26.2.2008 8:02

Re: Re: "Klaus byl předsedou vlády. Proslul nekontrolovatelnými výbuchy vzteku...."

No, já bych tomu fotografovi nejenom zahodil mobil ale ještě nakopal do ..., protože na hovada se musí jejich stylem.

MB. 26.2.2008 7:52

Re: Re: Standardni postup

Nemysl. Solidni noviny nam vecnou reakci vzdy otiskly.

liberal shark 26.2.2008 7:51

Re: Re: "Klaus byl předsedou vlády. Proslul nekontrolovatelnými výbuchy vzteku...."

A nebylo to telefonování pana redaktora náhodou také příznakem hulvátství a nedostatku slušného vychování ?

liberal shark 26.2.2008 7:49

kdo je vlastně Švejnar ?

Jak jsem tak šel v sobotu ulicí Politických vězňů, potkal jsem budovu ÚV KSČ(m) a hned vedle stála budova Švejnarem založeného ekonomického ústavu AV ČR. Náhoda ? Nebo mají pravdu ti, kdo označují Švejnara a jeho rodiče jen za spící agenty KSČ, včas uklizené do Švýcar, aby se v pravý čas mohli vrátit ?

Milan 26.2.2008 7:48

Amatéři jsou všude

a to že jsou novináři třeba z Ameriky neznamená že jsou lepší. Jak je vidět tak naopak. Novináři jsou prodejné děvky stejně jako umělci. Slouží tomu kdo je platí. Jenže na rozdíl od obyčejných lidí můžou ovlivňovat milióny lidí a mají tak velkou zodpovědnost a z toho se nemůžou vyvléct. Jenom do dnes nedovedu pochopit v čí debilní hlavě se vzal ten naprosto idiotský nápad kandidovat někoho kdo trvale nežije u nás. Komouši to nejsou, socani - to je málo pravděpodobné. Lidovci nemají nikoho a volí až vítěze. Melouni na to nemají IQ takže jim to bylo napovězeno. Přesně tohle bych mohl očekávat od Havloidů. Prodali by nás klidně do pekla, jen když to naštve Klauze že ? Tůdle.

malstoka 26.2.2008 7:30

Re: Re: Komunisté volili Švejnara i ve třetím kole....

stačí si přečíst jak kdo hlasoval!

Ladislav N. 26.2.2008 7:18

Re: Re: Re: Jak znám Haase, tak si zase z článku vybral jenom to, co se mu hodí "do krámu", a co ne, zamlčel...

"Ocitoval"... tak, že už si čtenáři pletou původní text s tím, co napsal demagog Haas. ;-P

Ladislav N. 26.2.2008 7:14

Re: Ten clovek je lobbysta a zjevne pracuje pro...

Haas je Klausův poradce a používá ty nejhorší a nejodpornější propagandistické metody. Jak už jsem napsal dřív - autor kritizovaného článku co se demagogie týče je jenom slabým odvarem toho, co na NP (a dalších serverech) předvádí Haas.