17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
clay 20.8.2008 17:28

"...Neměl by nikomu sloužit jako záminka pro mezinárodní politiku..."

tak teď už dokonce naivní?8-o

bukowsky 20.8.2008 17:09

Re: SLOVA, SLOVA, SLOVA

jen o těch masakrech Gruzínců na jejich vlastním území se zatím nepodařilo vyrobit přesvědčivé fota. Ty co byli, se ukázali jako podvrhy. Noční střelba z gruzínských kaťuší Gradů se vydává za denní střelbu ruských kaťuší v rozporu s digitálním datovaním a uvedením v čase, kdy ještě nemohlo dojít ke střelbě Rusů. A další fakty, které nepasují do propagandy. Mimo jiné neochota ukazovat Cchinvali, vydávání zničených osetínských obcí za gruzínské a další.

A na základě těchto faktů, mimo jiné potlačování vyjádření Američanky ve Fox News mám věřit, že pravda je na straně Gruzínců? Ano, ale to si budu muset vyoperovat mozek, pokud mi ho nezakadí demokratická propaganda jako vám. Pak je to zbytečné a neekonomické.

gerontusinza 20.8.2008 17:08

Máte pravdu Klaus by měl dostat nobelovku.....Re: Kosovo byla až poslední fáze

že v 90 letech nepostavil armádu proti Slovensku, byl by to paradox kdyby i slováci v čs jednotkách udržovali celistvost Československa.... myslím že by to proběhlo klidně, jen Čarnogurský by asi požádal o celý štos biblí....;-D;-D

gerontusinza 20.8.2008 17:02

Už to jak se blbě ptáte je evidentní že nevíte a nechápete vůbec nic......Re: neví, odkud pan prezident ví, že začala Gruzie

to že vyplula jak vy říkáte je tzv demonstrace síly a jen vůl ve vedení státu nechápe co to znamená a že je to varování (viz "přátelské" projížďky letadlových lodí ve středozemí při Kosovu) a když si myslí, že protivník nemá informace o jeho úmyslech je vůl dvojnásobný....:-/

Jo a zeptejte se proč američani bombardovali mosty ( a dokonce i čínskou ambasádu)  ale vy jste takový truhlík ,že ve vedení státu byste asi byl překvapen vždy.......

Ještě štěstí, že se s vámi pan klaus neradí, vaším poradcem je předpokládán pan Štětina, inu rozhled by odpovídal...;-D

bukowsky 20.8.2008 16:59

Re: neví, odkud pan prezident ví, že začala Gruzie

a prosím tě, máš i nějakou k věci, anebo jen k propagandě?

jakovy 20.8.2008 16:58

Re: Souhlas

jasně: Ein Reich, ein Volk, ein Führer. My jsme sice provokovali, pár jsme jich zabili, ale jsme ti hodní. Že jo, všichni odtrženci.  :-P

gerontusinza 20.8.2008 16:53

Historiku je skutečně pravda že Rakušan Áda dal němcům pocit velikosti...? Re: Re: Re: Re: J, V, Stalin

opak je pravdou, prohrály 1. světovou a měly obrovské ztráty a "dohoda" jim nabídla jen pokoření, reparace a bídu...... A pak přišel "velký" Áda a sdělil postupně, že už nemíní nic platit a že co chce si vezme.... (někdy mám pocit že totéž jaksi parktikují dnes USA) a najednou bylo vše jinak......A pak co, totální a důsledné zblbnutí mladé poválečné generace, která se začala chovat jako nadlidi až pak najednou zjistila, že se z celým světem jaksi válčit nedá....... a vědí to dodnes.... Ale američani? pořád mají pocit nadřazenosti a odstupu ze vzdálenosti ..... ale pozor, rakety lítaj a vybuchují oběma směry, takže USA už chce zlikvidovat protivníky jako v e Srebrenici, bez ohledu co to jejich "spojence" bude stát........  a o tom to je a proto vyprovokovali gruzínské vedení a to je zcela evidentní, žeani  nesplnili očekávané tímto vedením.....  A o tom to je, jen pitomci to nechtějí vidět...;-)

jakovy 20.8.2008 16:51

Re: Re: Re: Patolízal

Klausův syn? Asi tak 13:04 - 13:08. Taky bych chtěl, patolízale.  8-o

orange 20.8.2008 16:46

Re: Re: Re: Budte radi, ze mate moudreho prezidenta.

;-D;-D;-D

Klička 20.8.2008 16:42

Re: Re: Co je možno akceptovat

Mluvím o jednom referendu v celém Československu, v celém státě.Ne o jednom v ČR a jednom na Slovensku. Jsem přesvědčen o tom, že pokud by se konalo toto jedno referendum, pak by 80% občanů rozdělení státu odmítlo. Pro rozdělení byly nálady pouze v Praze, Žilině a možná Bánské Bystrici. Mám však za to, že ani v Praze by rozdělení nezvítězilo. Klaus nebyl předvídavý, Klaus zradil vlast - Českou a Slovenskou federativní republiku. 

Antiprezident 20.8.2008 16:42

neví, odkud pan prezident ví, že začala Gruzie

Pane prezidente, odpovězte a) kde se tak rychle vzalo tolik ruských tanků a vojáků,

b) proč vyplulo ruská flotila před konfliktem ze Sevastopolu a zaujala postavení u břehů Gruzie,

c) kdo provokoval, Gruzie nebo Osetinci a v čí režii, d) proč ničí Rusko gruzínskou infrastrukturu.

Otázek bych měl více. Pane prezidente, ve Vašich vyjádření schází jakékoli argumenty, a to je na pováženou. Nemáte-li argumenty, nechte si svoje názory pro sebe.

Realista 20.8.2008 16:41

Nestřílejte jako Džamila, když řeknete A, řekněte i B.Nebo mlčte.

Pak bude konec spekulacím. Vyjadřujte se jasně, s plnohodnotnou myšlenkou a vyčerpávajícím zdůvodněním a komentářem.Třeba jako v tomto článku. Pak nebudete muset psát co Klas neřekl. Pokud toho nejste schopen, mlčte, nic nekomentujte. Pamatujte na přísloví mluviti stříbro, mlčeti zlato. Stříbro v ústech narcise se stává vybučnou zbraní. Zlato v ústech narcise neskonale jeho intelekt snad zkrásní.:-) Buďte krásný;-)

Abraham 20.8.2008 16:27

Vyjádření státníka s velkým S

Škoda jen, že  s takovou rozvahovou nejednal v minulosti !  I tak děkuji.

Frank 20.8.2008 16:20

Re: 7-letá gruzínská dívenka o zvěrstvech Rusů

Ta dívka má 7 let? To je dobrý fór. 7 let, ale odpracovaných. To je ale ubohá propaganda. A teď O Smolíčkovi. Odtamtud čerpal Štětina informace?

Historik 20.8.2008 16:11

Re: Re: Re: Pokud pravdivě neřekneme, kdo konflikt začal a co tím sledoval, spravedlivé a trvalé řešení nenalezneme.

R^R^R^

Historik 20.8.2008 16:10

Die for Danzik

Pamatujete???? Nakonec se stejně servaly velmoci a i ty, co se chtěly skoro za každou cenu vyhnout válce. Třetina německých tanků, které převálcovaly Francii byly naše LT-35 a LT-38, ukořistěné Němci.

Frank 20.8.2008 16:09

Jako každý mám k panu Klausovi mnoho výhrad, ale v tomto případě se zachoval

jako opravdový politik. Ať si ten valašský mamlas říká co chce. Zajímal by mně taky názor pravdylásky, jestli by nebylo lepší Gruzii humanitárně rozbombardovat?

Xaver 82.117 20.8.2008 16:08

Nechte ho, s pravicovým důchodcem MA musela být za totáče na schůzích

nebo v průvodu docela prča...;-D;-D;-D

Historik 20.8.2008 16:05

Re: Re: Je hnusne odmitat podporu - dneska 20.8., 40 let pote.

R^R^R^

Frank 20.8.2008 16:05

Re: Re: Beze slov Re: zástupná hra

Nemusíte se hned posrat, to máte pravdu. Stačí si zopakovat gramatiku nebo se poserou vaší učitelé. Pokud byste nepochopil, ta se píše "lézti".

Pozorovatel 20.8.2008 16:03

Zpanchartělá "česká" vláda

Prave ctu: "Vlada zrusila statni dotace na mleko pro skoly. A o kousek dal: Ministri odsouhlasili 150 milionu pro Gruzii.“

Ja dodavam - banda Tuprdlankovych vladnich kriplu pod kytky! Vecna hanba marasmem stizenemu uslechtilemu Jeho Velicenstvu pánovi Hrábě.

Ja dodavam - banda Tuprdlankovych vladnich kriplu pod kytky! Vecna hanba marasmem stizenemu uslechtilemu Jeho Velicenstvu pánovi Hrábě.

Historik 20.8.2008 16:02

Kosovo byla až poslední fáze

Napřed bylo Slovinsko, skoro bez boje. A Chorvatsko, kdo první začal střílet. Pak Bosna a Hercegovina. Kosovo přišlo až na konec.

A pak je tu Čečna, kam se hrabe konflikt v Gruzii.

Historik 20.8.2008 15:59

A jak daleko do minulosti hodláte jít

"Nezávislou" Abcházii totiž mimo jiné stvořili ruští dobrovolníci už před nějakými 15 lety.

Historik 20.8.2008 15:55

Re: Re: Re: J, V, Stalin

Kdyby to bylo v Německu (a Rakousku !) povoleno, pár pomníků by tam už stálo. Z úplně stejného důvodu, jako někteří Rusové oceňují Stalina, dal Němcům pocit "velikosti."

Mimochodem, existuje také pomník Tamerlána, který ve své době trumfnul i Stalina s Hitlerem, akorát se na to s odstupem času pozapomnělo (to byl ten pán, co např. stavěl věže z usekaných lidských hlav). Evropa může být Tamerlánovi nicméně vděčná jako my Stalinovi. Oddálil totiž pád Cařihradu o nějakých 50 let, neboť porazil Turky.

Harpyje 20.8.2008 15:49

Re: Tohoto člověka neudrží ani USA poradci...... Re: Re: Pokud pravdivě neřekneme, kdo konflikt začal a co tím sledoval, spravedlivé a trvalé řešení nenalezneme.

Tak to s ním máte něco společného.

Harpyje 20.8.2008 15:47

Re: Re: Budte radi, ze mate moudreho prezidenta.

;-D ;-D ;-D

Historik 20.8.2008 15:47

je to přesné

Jižní Osetie má stejné právo na nezávislost, jako Čečna. A v Abcházii dokonce ani žádné významnější boje nenastaly, tady je Gruzie nevinná i co do zástupného problému.

Mimochodem, Rusko nám ZNEMOŽNILO dovoz kazašského zemního plynu, kterým chtěl Kazachstán zaplatit své dluhy přes své území, klasický příklad embarga. Nakonec byla pojledávka prodána za zlomek původní ceny RUSŮM.

Když se Ukrajina hádala s Ruskem o cenu plynu, neb si mohla zatím dovolit uzavřít tranzit, výsledná dohoda byla taková, že Ukrajina nakoupí od Ruska určité množství plynu za světovou cenu a Rusko za to UMOŽNÍ tranzit určitého množství kazašského plynu do Ukrajiny. 

Tolik pro blbečky, kteří nechápou, o co jde.

Harpyje 20.8.2008 15:46

Re: Pane prezidente!!!

"Pane  prezidente... po tomhle vás budu volit..."

;-D ;-D ;-D

Malý Aston 20.8.2008 15:44

Re: Beze slov Re: zástupná hra

Naprosto souhlasím s Vámi i s vyjádřením našeho pana prezidenta. I když jsem pro spolupráci s USA a nejsem nadšený z Ruska,zásadně odmítám lésti do zadku těm nebo oněm jen proto,že to jsou oni.I když mám někoho rád,nemusím se ze všeho co dělá posrat.:-D

Pozorovatel 20.8.2008 15:43

Re: zástupná hra

Pane Ferdinande, podepisuji Vas prispevek.

"Nasi" diplomacii pracujici pilne pro americke dobyvatele planety se nedivim. Senilitou a marazmem postizeny pan Hrábě praktikujici nazelenelou politkorektni zahranicni politiku to bohuzel vidi jinak. Amik rozkazal a poddany slouha se musi kroutit podle rozkazu. Tak se krouti. Jen by mel jim navrhovanych 150 milionu gruzinskemu zlocinci saskovi Vilimu poskytnout z vlastni kapsy a ne z kapes danovych poplatniku.