24.6.2024 | Svátek má Jan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.VÍZEK 88.100.57 20.10.2008 20:10

Chybí argumenty, tak urážíte ...

Bez argumentů se uchylujete k hrubým urážkám.  Bolševici postupovali obdobně a protože měli moc, s lidmi si to dokázali dokonce vyřídit.  Na tu jste zatím nedosáhl... Doufám.

Moje slova o poslancích Plocovi a Kořistkovi plně odpovídají pravdě. Soudy už rozhodly, ve druhém případě zatím nepravomocně..  Snad dokonce soud připustí i nahrané záznamy z oné schůzky, protože ta je pro běžného občana zcela srozumitelná, byť u soudu jako "přímý" důkaz platit nemusí...  

hulwat 20.10.2008 20:33

Re: Chybí argumenty, tak urážíte ...

Tys byl bolševik a tys měl tu moc! Že s tebou zatočili tvoji soudruzi podobně jako se Slánským je pro tebe možná tragédie, promě je to jen potvrzení toho jací byli, jsou a budou bolševici. Svými výblitky jen potvrzuješ, že ses nezměnil.

Pěkně potvrzuješ svou příslušnost k bolševické totalitě. Důkazy nejsou, ale dotyčný, kdyby chtěl tak mohl Ploce upatit. A proto se odsuzuje... :-P

hulwat 20.10.2008 20:40

Re: Vízku, nemýlil jsem se jsi blb!

Vízku, tvůj výrok: Bolševici postupovali obdobně... To jsem se od srdce zasmál.;-D

Marat 20.10.2008 20:23

Re: Vysvětli...

Slánský a jeho spoluoběšenci byli označen za špiony a sabotéry a proto byl oběšeni.zaručeně špiony ani rozvratníky nebyli.Ani zrádci strany.Takže když Vízek byl označen za antisocialistu,tak to vůbec neznamená že antisocialistou byl a je ! Opakují soudruhu Vízku,tehdejší Kremelské politbyro rozhodlo,že v ČSSR je osmdesát tisíc kontrarevolucionářu,tak na někoho ten los musel padnout a především to byli komunističtí funkcionáři,kdo musel vypadnou s kola,aby se do kola dostali jiní.Soudruh Stalin to řešil čistkami také a navíc následnými popravami.Vy jste měl štěstí,že jste si čichnul k opravdové práci v kamenolomu ale kejhák vás to nestálo.nadf  tím nenaříkejte.Byla to přece pro vás čest,že jste se v tom kamenolomu stál ze sluhy dělnické třídy dělníkem tedy přímo vládcem.

jirka.s. 20.10.2008 20:05

Re: Tož něco mimo mísu... S omluvou ostatním.

"Kolik občanů se může prokázat tím, co pan Vízek, který byl tehdejšími totalitními a komunisty ovládanými soudy označen v rozsudcích za antisocialistu, antikomunistu, antisovětistu a pravicového oportunistu?  "

Minimálně  všichni tihle, ty hnusná ublížená rudá kreaturo!!!(Y)  http://www.totalita.cz/seznamy/seznamy1.php 

jirka.s. 20.10.2008 20:11

Re: Tož něco mimo mísu... S omluvou ostatním.

A to se nestydíš před těmi všemi dávat na odiv tohle?:

Autor: F.VÍZEK IP: 88.100.57.xxx Datum: 27.04.2007 20:43

      Sebevědomí mi jistě nechybí. Proč taky:  dvě maturity, dvě vysoké školy, akademický titul, výuční list, polovinu pracovního života člen vládnoucí dělnické třídy, po "sametu" ředitel, senátor, předseda výboru přes vědu, kulturu, vzdělávání a lidská práva, poté poradce, také sexuálne zdatný a pořád ještě udržím moč...  Tak co bych se nepochlubil ?   Kolik lidí v Česku může nabídnout tak bohatý curriculum vitae ?

F.VÍZEK 88.100.57 20.10.2008 20:13

AHA !

Moje chyba, že jsem režim přežil... 

  Rozumím, pozdní antikomunisto a modrý bolševiku, který poctivým členům ODS děláš leda ostudu.  

Marat 20.10.2008 20:25

Re: AHA !

To je opravdu převeliká škoda,že jste přežil.

Ježek 1 20.10.2008 17:54

Vízek

Vždy mě fascinuje, jak s makroekonomickými daty machrují lidi, kteří o ekonomii nemají ani ponětí. Například pomocný učitel František Vízek.

F.VÍZEK 88.100.57 20.10.2008 19:17

Takže milý pane Ježku...

Můj text se Vám nelíbí? Je plný chyb a omylů? Je nepravdivý? 

Potom skutečný demokrat má řešení:  Místo osobního útoku na autora a obecného odsouzení těch "lží"  nabídne pravdu - bod po bodu ! 

Tak do toho ! Pro začátek by stačilo mrknout bokem a porovnat s čísly  EUROSTATU a také našeho ČSÚ a autora textu nachytat "na švestkách".  

Ladislav N :-))) 20.10.2008 23:44

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Pořiď si na ty tvoje bláboly robota, Vízku, výsledek bude stejný, jako když to sem plakátuješ sám. ;-P A ty si můžeš v klidu sedět u televize a koukat na majora Zemana, jak to těm "pravičákům" pěkně nandal.... 

Minutus 20.10.2008 17:53

Nu což pane Vízku

Napsal jste pravdu a to se nedělá. ;-)

AndyO 20.10.2008 18:32

Re: Nu což pane Vízku

to se dělá, ale bohužel to není případ pana Vízka.

divana 20.10.2008 17:28

Vízek: Kéž by tyto volby přispěly ke kultivaci politického prostředí v České republice.

Paroubek: Jenom politicky stupidní člověk volí proti ČSSD  

Ladislav N :-))) 20.10.2008 17:40

Re: Vízek: Kéž by tyto volby přispěly ke kultivaci politického prostředí v České republice.

Kdo nejde s námi, jde proti nám!  Jako byste to neznala... ;-)

Minutus 20.10.2008 17:51

Re: Vízek: Kéž by tyto volby přispěly ke kultivaci politického prostředí v České republice.

Ale právě tak se tu projevuješ Vladislave.

brána 20.10.2008 18:07

Re: Vízek: Kéž by tyto volby přispěly ke kultivaci politického prostředí v České republice.

Tak to jste Vladislavovi dopomohl ke klidné, diferencované reakci, což jste měl za lubem.

Stanley 20.10.2008 17:13

Licoměrníku !

Vy můžete mít sice přání jaké chcete, ale zůstává faktem, že Vy a Vaše plky možná ovlivnily pár nedouků a malounko se přičinily na současném stavu věcí !  Vaše licoměrnost a škodolibost je očividná ! A vůbec, víte Vy, že Paroubek prohlásil, že kdo bude ve druhém kole senátních voleb volit kandidáta ODS, je politický dement, respektive analfabet ! To je malá ukázka" předvolebního boje" oranžových !  To se Vám líbí a to je správné ?!!   Vy nad vítězstvím socanů jásáte zrovna tak, jako Paroubek, chtěl jste soc.dem. kandidáta na prezidenta, chcete vítězství socanů v senátních a sněmovních volbách, přejete si ,aby padla vláda a jedním dechem zároveň tvrdíte, že jste proti totalitě, že jste pro svobodnou soutěž názorů a myšlenek ?  Jste starý, směšný, mentorující kantor v. v. a nejspíše člověk, který ani neví co vlastně chce ?!  A kdyby, tak senátorské křeslo, to už Vám Paroubek nikdy nenabídne, na to už si sehnal jiné lidi!      Pokud píšete o chování Topolánka,Tluchoře,Langra,Nečase,pak jste jistě slepý a hluchý k chování Paroubka,Ratha,Haška, Jandáka a dalších oranžových výtečníků !!!

Ferda Mravenec 20.10.2008 17:43

Re: Licoměrníku !

Nechci rozdmýchávat mezigenerační spory. Je však nutné některým lidem připomenout, že doba se změnila. Pan Vízek prožil svůj celý život v socialismu a je zvyklý, že vše je zadarmo a proto slyší na hlasy levice. Jenže, když bylo dobře, tak předáci tloustli a kupovali si vzdušné zámky třeba na Floridě a ještě umožnili zlaté padáky a rozdávali dividendy k funkcím (např. lidem v ČEZu), aby po té co udělali vír ve státní kase přinutili ČEZ vyplatit dividenty a zalátat děravou státní kasu. Přesto že je to polostátní firma, tak si bere nehorázné peníze za monopolní služb. Stejně tak černá díra zvaná ČD. Kde jsou ty peníze? Proč byl tak velký dluh?

Pane Vízku nic není zadarmo, ani zdraví. Vydělejme si na to a pak si užívejme. Co jste dělal celý život, že nemáte 30Kč na lékaře?

A na závěr: pan Paroubek neunesl prohru a neunesl ani výhru. Je mi ho líto, ale je pro mne nevolitelný.

brána 20.10.2008 18:04

Re: Licoměrníku !

Nechci rozdmýchávat ideologické spory. Ale podporoval bych schopnost považovat silnou kontrolu zájmových skupin za hlavní podmínku systému, který by se neřítil do totality. Něco takového je občanská mravenčí práce. Což normalizační charaktery neumí a neoliberální mládí zpité konzumem klouže po povrchu kamsi. Zítřejší krize nás přinutí k novému chování.

Ferda Mravenec 20.10.2008 18:16

Re: Licoměrníku !

Souhlas, pokud bude kontrola efektivní ne svazující. Mládí asi jiné nebude, ale od dřive narozených očekávám moudrost a schopnost kompromisu.

MR 20.10.2008 19:46

Re: Licoměrníku !

Když chcete silně kontrolovat zájmové skupiny , tak to hned můžete začít u ČSSD! Jste proti konzumu, jsem vyrozuměl, a to je jako pro Vás co ten konzum? Každý, kdo je na tom lépe než Afričan v chýši, je nadstandardní konzument? To se máme vrátit do jeskyně nebo na stromy a jíst kořínky? Zajímala by mne Vaše definice této neskutečné hlouposti. Já už jsem asi stáří zpité konzumem a vůbec mi to nevadí, a představte si, že mým cílem je být zpitý do němoty.

jm 20.10.2008 17:02

MILÍ JÁSAJÍCÍ NAD VOLEBNÍ VÍTĚZSTVÍM.

MILÍ JÁSAJÍCÍ NAD VOLEBNÍ VÍTĚZSTVÍM.Ještě daleko máme, my standardní,normální,obyčejní občané čeští a jak nám ještě jinak vytlemenci vyvolení nadávají, k nedalekému vzoru občanské demokracie (Švýcarsko), kde již od roku 1848 nepřetržitě ďábelsky spolehlivě funguje  například to, že:zastupitel mandát v průběhu volebního období může ztratit rozhodnutím  svých voličů (mandantů). Při nenadálé, v Česku hojné, změně zastupitelova "vědomí a svědomí" nevyjímaje...že: - na čem se neshodnou zastupitelé všech úrovní jednomyslně, o tom musí  rozhodnout  jejich mandanti(voliči) sami v referendu

gerontusinza 20.10.2008 16:53

Pane Vízku to směřujte k Paroubkovi, aby si uvědomil že on ve svém, relativně, nicnedělání nic nevyhrál......

prohrála hlavně ODS vastními lžemi a způsobem chování a jednání.... a že totéž se bude opakovat i v jeho případě, pokud se zpronevěří občanským principům. Aby se pak zase nedivil i on jak se prohrává tzv. "vyhraná" bitva.... 20 let je dlouhá doba aby se ještě někdo chtěl vymlouvat na "komanče"...:-/

Ladislav N 20.10.2008 17:26

Re: Pane Vízku to směřujte k Paroubkovi, aby si uvědomil že on ve svém, relativně, nicnedělání nic nevyhrál......

Na vašem a Vízkově příkladu lze doložit, že 20 let vůbec není dlouhá doba. Ani 20 let po zhroucení komunistického režimu nevymizeli z běžného života komunisti. Mají střední dobu života podstatně delší, než 20 let.;-)

F.VÍZEK 88.100.57 20.10.2008 19:23

Pokud neumětelství vládní garnitury poroste...

Pokud neumětelství vládní garnitury poroste a stále půjde proti smýšlení většiny občanů, můžeme se lehce dočkat toho, že KSČM notně posílí.  Vždyť její členové už skoro 20 let nebyli u "koryt" a s korupcí a zlodějnami z té doby mají máloco společného. 

Tvrdím to už dva roky, že Topolánek a jeho garnitura dělá pro úspěch  KSČM co může...  

Výsledky svobodných voleb demokraté musí respektovat, byť jim "pod vousy" nejdou. A pracovat líp, aby soupeře poslali do opozice. 

Ladislav N 20.10.2008 23:49

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízku, ty nejsi většina občanů. Ty jsi jenom myšlenkově zapouzdřený člen zločinecké organizace - KSČ a jejích pohrobků (KSČM, ČSSD). Pro úspěch komunistů tady léta hlásáš své nesmysly ty sám, a taky je vidět, že ti přitakávají jenom místní komunističtí extrémisté.

Bořek 20.10.2008 16:05

Nejsem

si tak jistý,že ČSSD zvítězila proto,že je lepší.Podle mne se Topolánek a Julínek pohyboval jako slon v porcelánu.Tím podráždily občany.ČSSD zvolila líbivou politiku.Rath plamenně vystupoval proti poplatkům,ačkoliv je jako president České lékařské komory navrhoval.K této funkci nepotřeboval podporu veřejnosti.Ale jako politik ?Proto změnil rétoriku.Poznal,že nálada lidu je proti poplatkům a hned toho  využil.Když Paroubek zjistil,že většina dotázaných ohledně radaru je proti,promtně změnil názor.Kdyby byl tehdy ZÁSADNĚ proti,tak by ČSSD vůbec nezahajovala jednání s Američanama.Ale oni jednali.Souhlasím s nárorem,že Topolánek nemá na to,aby byl premierem.Sebereflexe nulová,vulgární,arogantní,neumí se ovládat.Za prohrané volby mohou sami hejtmani.Problém je v tom,že alespoň já,pokud se mýlím ,budu jen rád,na politické scéně není vhodná osobnost na funkci premiera.

Bořek 20.10.2008 17:20

Re: Nejsem

Kdo může za prohrané volby-to je vyjádření Topolánka ,né moje.Oni doplatili na chování svého vůdce.

Jan z Rokycan? 20.10.2008 16:01

Kdo vás bude živit

když bude vše oranžovo-rudé? Hugo Chavez s Putinem?