19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Džejpí 24.6.2008 13:28

Re: A když si uvědomíte, jak pravičáci (Krupp. Messerschmidt) bojovali proti Hitlerovi a Mussolinimu, ( a levičáci jako anglická královna matka hitlera podporovali) tak musíte dát džejpí za úplnou pravdu

Když se zamyslíte nad rozdílem mezi pragmatičností a ideologií, možná vám dojde vaše hloupost.

Ludva 24.6.2008 13:26

Re: Re: Re: Re: zas jeden pisálek s modrým ptákem

Jestli tady někdo zapáchá, tak je to především vláda. Stavět na přeběhlících - no fuj.

karel.smíchov 24.6.2008 13:26

Re: Re: Kájo - to co jsi zde vyblinkal . . .

Jen připomínku , která strana  si zavazovala  předem   své poslance  při volbě

presidenta ,  tak  žádné  podle svého  svědomí ,  a hlasovali   jako   jeden  muž  ani

jeden  si nedovolil   jinak  !!!!>->-

gerontusinza 24.6.2008 13:18

To neřešte......Re: tomu nerozumím.

mohlo by vám to dojít....;-D   i když z předchozích příspěvků....;-)

gerontusinza 24.6.2008 13:16

Vše je vy troubo na prodej....... Re: Jsou poslanci prodejní a Dalík mistr koupě?

je to jen otázka nabídky a poptávky...... Takhle "hlubokomyslná" úvaha rádobypravičáka jinak samozřejmě zlodějíčka, který bezdomovci příspěvek aby přežil nedá a nedá, ale veřejné fondy by "privatizoval" nejraději do 25% ceny...... ;-D;-D Nejste vy horší svi@ně jak ten skutečný žebrák kterému nehodíte ani ten obolus..... Takových hovad mě už dnes není líto, ty je nutno vykořenit....:-/

janoryna 24.6.2008 13:16

tomu nerozumím.

panu poslanci vyhrožujou za to, že je pro radar jako člen čsd. a když vystoupí z čsd a pro radar bude dál, tak mu vyhrožovat přestanou. takže, za co mu vlastně vyhrožujou ?

gerontusinza 24.6.2008 13:11

Kdybyste sledoval co píši, tak byste pochopil vy blbečku, neumějící číst, Re: Re: A co vy na prožírání jste se neúčastnil? Re: Re: zas jeden pisálek s modrým ptákem

že patřím mezi středně situované občany živící se vlastní prací vč. podnikání,  ale se sociálním cítěním, na rozdíl od blbců vašeho typu, kteří by ty zasr... socky nechali chcípnout jen kdyby na tom vydělali padesátník ..... ne k takovým lidem jako vy se nelze chovat slušně, račte jít do (Y)(Y) a neotravovat blbečku

BuBu 24.6.2008 13:00

Re: Máš Geronte na tu svou neskonalou . . .

. . . debilitu . . . . parádní proti-argumenty : Cituji "ale jinak jděte tam kam patříte.. ano sem(Y);-D"

Parádička geronte - jsi pašák ! (bohužel debilní - ale to je u socanů velmi obvyklá nemoc) Rv

Mard 24.6.2008 12:53

Re: Pane v povolebním projevu byl pan Paroubek po těch sviňárnách co vy považujete za normální ještě umírněný.....Re: Re: zas jeden pisálek s modrým ptákem

Jasně, Paroubek je mírný a slušně vychovaný hoch a vy jste papež! Člověče, jdete se léčit do Bohnic.

bašata 24.6.2008 12:53

Re: Re: Re: zas jeden pisálek s modrým ptákem

Pane Ludvo,také by jste zůstal ve straně,která začala silně zapáchat?Přemýšlejte o tom proč jsou na světě rozvody?

Mard 24.6.2008 12:51

Re: A co vy na prožírání jste se neúčastnil? Re: Re: zas jeden pisálek s modrým ptákem

Vy slovně páchnoucí hulváte, píšete jako kdyby jste neměl dát co do huby vlastním dětem. Co jste dělal místo toho aby jste zaopatřil sebe a rodinu? Hloupě kecal místo práce?

Mard 24.6.2008 12:49

Re: Re: zas jeden pisálek s modrým ptákem

Podle dikce jeho příspěvku a logiky hromadění argumentů, je to typický středový volič, co volí komunisty :-) :-)

Mard 24.6.2008 12:47

Jsou poslanci prodejní a Dalík mistr koupě?

Připadá mi divné, že by pan Dalík oslovil 4 poslance a všechny 4 kopil. Takovou úspěšnost mít nemůže. A pokud tedy oslovil i jiné poslance ČSSD, tak proč tedy oni mlčí? Vždyť by bývalo bylo tak jednoduché ho nachytat, nahrát na skrytou kameru, zveřejnit a úplně tím znemožnit ODS. A právě tato úvaha mne vede k tomu, že se domnívám že poslance nikdo nekupuje a spíše probíhá odcházení kvůli znechucení. Je možné že nejsem nestranný, protože já osobně bych ve straně vedené způsoby pana Paroubka nevydržel také, ale přeci jen není náhoda, že odešli 4 poslanci z jednoho klubu. Domnívám se že současný křik Paroubka o bezzásadovosti ODS a jejich gansterských metodách, je jen křikem nešťastníka, který si za své rozlité mléko může sám. Je pro něj zcela normální že chyby vždy hledá u cizích, nikdy ne u sebe.

Budíš 24.6.2008 12:46

Re: Re: To neustálé handrkování

Vášený pane, v mnohém souhlasím, ale Vaš projev o otevření nových pohledů chápu jako vynaložené úsílí o prosazování něčeho dobrého - to chápu.Mnoho lidí vstupuje do pol. stran proto, aby mohl lépe ovlivňovat dění ve státě, prosazovat dobré věci ,aby straně pomohl a mnohdy ,aby do strany přinesl, nové prvky ,nového ducha a byl iniciátorem potřebných změn, aby se strana neutopila ve stereotipech atd. Pokud však Vaše pohledy opravdu formuje politická strana a nevidíte i její zápory, jen klady, pak do ni nevstupujte ,protože se stanete jen kusovkou, která bude křičet ať žije kníže pán i když kníže pán bude prosazovat koniny a takových  je zejména v každé pol. straně dost.ODS je v současné době(stále ještě- bohudík) jedinou pravicovou pol. stranou, ale potřebuje přestavbu směrem k demokracii od A po Z.I v ODS jsou nezdravé nedemokratické prvky. O soc. a kom. ani nemluvím-to co ukazuje Hašek s Paroubkem a je trapné a drzé.Co představuje Filip, je sprosté a vychytralé .

gerontusinza 24.6.2008 12:45

Taky ještě ČVUT......HEČ Re: Re: Re: A vy jako vždy modrý půlzáviťák......Re: Re: Re: I nechte je Karle 22 . . . ať si zvracejí . . .

:-D:-D

bašata 24.6.2008 12:40

zas jeden pisálek s modrým ptákem:

Karle, jen jsem V áš článek přelétl očima a už jsem věděl která bije.Vaše ulpění na jakémkoli programu nemá logiku.Existuje program a realita a to je velký rozdíl.Příkladů ,že program někdy nefunguje je spouta, vždy nakonec zvítězí realita.Malý osobní příklad: Udělal a nechal odsouhlasit rodinou PROGRAM na rodinný výlet do Brd na kolech.Když jsme vyjeli, bylo všechno v pořádku,měl jsem radost,vše bylo podle našeho programu.Při jízdě s kopce jsem neubrzdil zatáčku, výlítl jsem s kola jako raketa, dopadl na zem a rozbil si ústa (v té napjaté době jsem řekl držku) a bylo po programu.Potom doma v posteli jsem neřešil můj zdravotní stav,ale přemýšlel o tom a litoval, že jsme nenaplnili náš odhlasovaný (volební) program!!

gerontusinza 24.6.2008 12:40

Pusinku blbečku......Re: Re: Rudý Gerontosaure . . .

;-)a ale jinak jděte tam kam patříte.. ano sem(Y);-D

Vidlák 24.6.2008 12:36

Re: Re: Re: zas jeden pisálek s modrým ptákem

Tak jste mne označil za "modrobolševika" (co to je?) - a je to!

gerontusinza 24.6.2008 12:36

Pane v povolebním projevu byl pan Paroubek po těch sviňárnách co vy považujete za normální ještě umírněný.....Re: Re: zas jeden pisálek s modrým ptákem

po Kubicem, po předchozích Topolánkových výronech z Kubiceho zprávy, kdyby se to týkalo mě, tak Vidím, topolánek,a langr už nechodí a leží se zpřeráženýma hnátama ochranka , neochranka....... takže si laskavě nechte svá hodnotící kriteria pro sebe a sobě rovné .... Mě nezajímá nyní ČSSD protože můj život se odvíjí od způsobu vládnutí těch basterdů z ODS a spol.... a ten je pro mě  tristní, protože nepatřím do vaší galerky..... a nikdy patřit nebudu, na ubožáky kteří si nedovedou představit výhru bez úplatků, vydírání a zlodějny nedám ani hlas..... a takových jako jste vy mě ani není líto, to je jako bych litoval vašeho kámoše Mrázka.... ani náhodou.;-D A MuDr.Ratha jsem znal  pracovně velmi dobře, velmi dobrý lékař, slušný  a svérázný člověk..... jediní kdo jej pomlouvají jsou nýmandi vašeho a Jůlínkova formátu.... Jinak ať žije svatý radar, s USA navěky věkův amen, neračte si zazpívat..?  Je mě jedno co uděláte vy a tací jako vy, vy jste už své řekli aje viditelná ta hrůzná asociálnost, svinstvo a obrovská míra patolízalství a ubohosti.... vy už nemáte právo vést tento stát ale máte tu drzost dávat lidem náhubky... dobře vám tak, u voleb nashle.... :-/

Marat 24.6.2008 12:33

Re: Re: Delegujte bezpáteřní trouby a budete mít klid na práci, souzi!

Brblale nebrblejte zase tolik.Je pravda že Topolánkek v tomto případě prohlasíl to co nejen prohlašuj ale i činí soudruh Paroubek se soudruhem Rathem.Jenže  jej vůbec nenapadlo vylučovat toho Tlustého ze strany a nutit jej,aby složil mandát.To je ovšem něco co omezeni straníci a jejích přivrženci nechtějí vidět.Ani neřval fuj,zrádce,korupčník nechal se koupit od ČSSD. A v tom je obrovský rozdíl víme, brblale a ostatní.

AD 24.6.2008 12:32

Re: Re: Re: Selský rozum

o radaru se bude hlasovat nejdriv na podzim a

pokud by melo dojit k prechodu dvou poslankyn Zelenych k opozici tak podle techto uvah by se nejednalo o politickou korupci z opacne strany, tedy Paroubka a CSSD ?

BuBu 24.6.2008 12:32

Re: Rudý Gerontosaure . . .

. . . Ty jsi tak neskonale blbý . . . . že ani tak daleko nevidíš !

Kde jsem Ty Knechte zarudlý psal, že mi vadí sociální myšlení ????8-o8-o8-o Snad socialistické - Ty Kreténe !!! Když ho*nu rozumíš - tak zalez někam do kouta a masti si dál šuldu - Debile !

Ludva 24.6.2008 12:32

Re: Re: zas jeden pisálek s modrým ptákem

To ovšem platí pro případy, že by jeho strana prosazovala zákony a praktiky odporující lidským právům apod. Pochybuji, že autoři ústavy to mysleli tak, že poslanec se nechá zvolit za jednu stranu a pak si bude klidně prosazovat jinou stranu. Proč by potom vlastně měly být volby, když by se nevědělo koho volíte ? Vyřešit to opravdu mohou politici a hlavně novináři. Vyjádřením toho nejhlubšího odporu k přeběhlíkům. Jsou to ty nejhorší kreatury, jaké si lze představit.

JC 24.6.2008 12:27

Panu Haškovi a Paroubkovi

Bych chtěl vzkázat následující :

ODS si koupila poslance Wolfa a ČSSD si koupila poslankyně Jakoubkovou a Zubovou.

V případě, že Tak ČSSD neučinila, vyvozuji, že poslanci ČSSD jsou bandou prodejných děvek, kterým pánové Paroubek a Hašk šéfují.

Honza 24.6.2008 12:27

Procházko.....

vy jste hloupej a ještě to řvete do světa.Něco tak debilního se jen tak někde nečte.Ale sem na NP se hodíte dobře,tady co autor,to manipulant,to podplacenej trouba.Rv!!

Pája45 24.6.2008 12:26

Re: Milé "Tx"

Říkáte jen část pravdy, zapoměl jste na drobnosti - jako že francouz bere v průměru 4 - 6 x více než průměrný čech. Nehovoříš o systému zdravotnictví,  jako o celku (našem a francouzkém).  30 Kč je možná pro většinu lidí u nás zanedbatelné, ale proč tyto peníze nejdou do systému (pojišťovny), ale do rukou lékařů a lékárníkům. Snížením daní pro majetnější (tím nižší odvody i do zdr. poj.), je potřeba nějak nahradit ušlé miliardy do rozpočtu státu. Kdo je zaplatí - občan (viz výše). Ti, kteří pracují (berou plat, mzdu atp.) chodí méně k lékaři, kdo tam chodí více? Důchodci a malé děti. I k vůli prkotině nebo i zbytečně zajde rodič s dítětem, přece nebude krkavčí rodič. Co na tom má poplatek regulovat - asi zbytečné obavy milujících rodičů? Důchodci se také chodili k lékaři i vykecat , ale drtivá většina z nich k lékaři musí (chronická onemocnění - tlak, cukrovka, srdeční a cévní nemoci atd.), minimálně pro recept na léky, ale také občas na nejakou prohlídku. Kdo tedy zajišťuje příjem z Julínkovného. Ti co na to mají nebo ti bezbraní a nevýdělečně činný - děti a důchodci  se směšnými důchody (ty jsi také neporovnal).

Marat 24.6.2008 12:25

Re: Tak se nyní dělá u nás politika

Luďku,vy si také pletete parlament a politiku s vojenskou dobrovolnou kázní,že ano? Jak jste se to naučil v Lidovědemokrtatické,či už socialistické armádě.Poslanci jsou podle vás  něčím jak rekruti na vojně a musí poskakovat jak kaprál velí.Jedině co na zařvání befelu soudruha kaprála smí,je zařvat  : PROVEDU SOUDRUHU DESÁTNÍKU".Jako na vojně i v parlamentu,ten kdo se dobrovolně nepodřídí dobrovolné kázní,tak půjde do lochu.Od toho máme prokurátory.Že ano veledemokrate Luďku. Mnozí neustále se dovoláváte Ústavy,tak mě prosím prozraďte,který článek té vaší Ústavy ukládá povinost poslancu se podřizovat ve všem soudruhu generálnímu tajemníkovi strany ČSSD? Který článek té Ústavy jím nařizuje zvedat nebo nezvedat pacičku na rozkaz nejvyššího svého velitele?

gerontusinza 24.6.2008 12:20

Pane, vaše nectěná blbost je veskrze známa, Re: Re: Kájo - to co jsi zde vyblinkal . . .

 a pokud mám sociální myšlení tak se za ně nestydím, ale když slyším a vidím socku jako jste vy, která si ve své blbosti dokonce podřezává pod sebou větev, s myšlením "mě se to netýká", a nechá rozkrádat i to co je přibitý a zloděje nechává vykrádat vlastní barák s ujištěním "komunisti byli přece horší"..... Vy jste tak blbá kavka , že to těm modrákům musím schválit, jen ty blbce takového formátu ořežte, ale zbavte je svéprávnosti, aby nechtěli náhradu abych ji za ně musel platit..... Vy jste objekt nikoli pro "černé ovečky" ale  pro pojmenování "blbé"  .....;-D;-D

karel 24.6.2008 12:20

Re: Re: zas jeden pisálek s modrým ptákem

typická ukázka vašeho (modro)bolševického myšlení - když je paroubek hajzl, proč by nemohl být topolánek ještě větší hazl, tím má všechny sviňárny omluveny, protože je nám bližší názorově, to je v kostce celý problém marasmu naší společnosti. Bohužel v lidech zakořeňuje představa že vše je vůči protivníkovi dovoleno - až se začnou lidé kvůli nějakému ismu zase zabíjet, už bude pozdě bycha honit, a vy k tomu svým myšlením přispíváte

Klička 24.6.2008 12:18

Re: Tak se nyní dělá u nás politika

Vážený pane, pokud máte pro tato svá tvrzení jekýkoliv důkaz, potom podejte trestní oznámení. Nemáteli, potom, prosím mlčte. Osočovat kohokoliv bez důkazů umí kdekdo, není to však demokratické ani slušné.