3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mysch 31.8.2006 10:57

ctete radsi

gdanskou trilogii.

ta vam neco prinese. benesoviny tezko.

Ota Spík 31.8.2006 9:32

Omyl hned v základu!

Z příspěvku čiší snaha o dehonestaci premiéra, ale autor je od počátku vedle. Sport ,v němž soutěží dva boxeři, tenisté, šachisté je něco úplně něco jiného než soutěž, ve které nastoupí 20 týmů. V takové soutěži je druhý vítěz něčím naprosto přirozeným. Viz například dostihy koní!

Ota Zník 31.8.2006 10:26

Re: Omyl hned v základu!

Hřebec Jirka je na druhém místě první hned za druhým prvním Valachem Topolánkem...;-D;-D;-D

Auiam 31.8.2006 12:42

Re: Omyl hned v základu!

To je zajímavé, a kdo je DRUHÝ VÍTĚZ posledního ročníku Velké Pardubické? Dotovaných míst je v dostizích 5, ale druhý vítěz je hovadina jako dveře.

Martin Š. 31.8.2006 9:19

Trestnou rundu

jsem musel dát v hospodě P. za to, že jsem volil lidovce, neboť jsem nedokázal hlasovat pro zloděje svícnů a nebylo kam jinam couvnout.  Tak jsem rád, že se aspoň ti sedláci z Moravy vzbouřili. Měli být důslednější a vykopat celé to jejich povedené předsednictvo včetně toho Cyrila. Na socanech se mi nejvíc hnusí, že, jak nedávno řekl v televizi Cepl, nejsou stranou, ale pevným šiikem. Jsou kontrolováni, jak hlasují, jsou pevně ovládáni náměstkem z Raje a ani neceknou. Divím se, že to ani jednoho z nich neponižuje. Neponižuje je ani to, že nynější předseda parlamentu, bůhví, jak se jmenuje, co za normalizace vstoupil do strany, se klaněl u budovy rozhlasu těm, jenž poplival. Vtipné a výstižné, pane Beneši! 

 

Smart 31.8.2006 9:33

Re: Trestnou rundu

To není vtipné, to je ubohé.

prorok 31.8.2006 11:06

Re: Re: Trestnou rundu

Ne,je to vtipné,ale popisuje to tragické věci.

jeff 31.8.2006 8:45

Hleďme, hleďme

 A náhle, hleďme, hleďme, dal vědět svrchovaný lid, lid křesťansko demokratický, že čeho bylo moc, toho už je příliš, a ohlásil to.

Ale to je tak všechno, on se ten lid zas tak moc nepolepšil, i když ve srovnání s Kalousek tedy zaperlil.

M. Zima 31.8.2006 8:36

Pane Beneš, to přirovnání ke Schmellingovi

se moc nepovedlo. A to např vzhledem k otázce pravidel. České volby byly ve více aspektech neférově zmanipulované, nepřinesly vítězství žádné straně, ale velké koalici, což přesně odpovídá intenci provedených manipulací, jak na volebním systému, tak v ČT.

Jistě odhadujete správně český smysl pro férovost a spravedlnost, ale myslím, že "lidovecké povstání" přeceňujete. Podívejte se jenom s jakou bravůrou hráli lidovci roli užitečného idiota u Paroubka a co si tam nechali od komunistů líbit, aniž někdo z nich ceknul. A teď navrhují Parkanovou, vzpomínám si na některá její vystoupení (např. ke Gripenům), její argumentativní schopnosti ji řadí k tomu typu žen, který u člověka posunuje homosexualitu do schůdné oblasti. A zcela opomíjíte, že ta Kalouskova akce byla připravována s kLausem (akceptanci komunistů zvyšující jinak zcela zbytečná jednání na Hradě) a jím nestydatě relativována a uváděna jako "normální politický úkrok". To je to pravé svinstvo, ten Kalousek vlastně jenom řekl, tak budeme pokračovat, jako doposud, ale kLaus to posunul pro komunisty dál.

.. 31.8.2006 7:48

PATRÁM PÁTRÁM

Pátram patrám a hledám něco opravdu něco za co ten Parubek nemuže.A už jsem to našel.Co jsem vypátral--------NEMUŽE ZA BLBOST TĚCH DRUHÝCH   ---TAKŽE ZASE VEDLE---TAK HO ASPON POŠPINTE.Kde jste se to učili PATRÁM PATRÁM ANO BOLŠEVIK TEN TO UMĚL PERFEKT.......Bolševik pokud na někoho neměl tak mu ŠPINIL HUBU.Jo a nezapomente demograti druhý pokus pro Paroubka.Na západ od ná je to norma a na Ukrajině už na to taky přišli.  ZDRAVIM TY NORMÁLNÍVVVálečníci do hrobuRv

Smart 31.8.2006 9:34

Re: PATRÁM PÁTRÁM

R^R^R^

Pavel3 31.8.2006 7:16

Dělej něci jiného

Chlape,jdi dělat raději něci jiného,aby to mělo hlavu a patu.Sesmolit takovou blbostdokáže jenom žák z pomocné školy a divím se redakci,že takové bláboly otiskuje.Dlouho jsem zde na netu nebyl,ale koukám,že úroveň je stále ubohý.Co čekat od takového Beneše,Štěpánka aj.Ubohost.Objektivita je pro ně neznámé slovo.

Chasi 31.8.2006 7:20

Re: Dělej něci jiného

Nechodím tady každý den, ale u pana Štěpánka jsem ještě objektivní článek s nadhledem nenašel...

Čtenářka 31.8.2006 7:15

Překvapení ...

Přihlouplý nadpis, přihlouplý obličej, hloupý text. Vše v souladu !

eTony 31.8.2006 7:26

Re: Překvapení ...

Tak to nečtěte, taková Rudá záře nad Kladnem, to je bašta. Vynikající titul, geniální text, akorát, že autorem není Delon.

MK 31.8.2006 9:09

Re: Překvapení ...

Co byste také chtěla jiného od "básníka Pavla Daneše", soudružko Hano Hrzalová ?;-D

Smart 31.8.2006 9:34

Re: Překvapení ...

Co by jsi čekala od LN!Rv

někdo 31.8.2006 6:51

Problém ODS

Problém ODS je ten, že jejich činy za dobu její existence se od těch, které předvádí ČSSD mnoho neliší. Rétoriku mají jinou to jo, ale skutečná politika byla velmi podobná.>-

eTony 31.8.2006 6:45

Pane Beneši,

když jste se zmínil o kafi, v RaJi se dělo věcí s tímto nápojem. To se také  ušil starý lógr, do kterého se přisypalo trochu čerstvého kafe, před zalitím malinko sody a byl turek, radost pohledět. Jenže chutnal stejně jako močka. Nebo se dělal vyloženě "druhák". Zažité praktiky z RaJe se hodily, i když v jiném oboru - kdo není slepý, hluchý, socdemák a má mozek, je toho svědkem denně.

eTony 31.8.2006 6:46

Re: Pane Beneši,

sakrapísek ..... samozřejmě sušil .....

Ivan 31.8.2006 10:13

Re: Pane Beneši,

A co dělají současní soukromníci? To byste se teprve divil, jaká kouzla lze na hosty připravit. RaJ byl ještě selanka.  Místnost sice načančaná, ale suroviny? Konec konců, kontroly občas něco ukáží, ale dříve bylo kontrol nesrovnatelně více a nedaly se tak snadno uplatit, jako teď. Na soukromé podnikání - podvádění se holt nesmí sahat. Jen když páně Benešovi chutná. Hlavně ať mu nikdo neříká, co vlastně jí. (Konec konců, shnilé maso v marinádě v supermarketech aplikované ve velkém je jen malý příklad.)

eTony 31.8.2006 10:23

Ivane,,

ale já nepsal o podnikání v pohostinství nebo stravování, víme ?

bruno 31.8.2006 13:33

Re: Re: Pane Beneši,

Ivane, vždyť tě nikdo nenutí chodit k těm zlým kapitalistickým podnikatelům.Můžeš jít jinam nebo si uvařit doma.Je to právo volby.Lidi by neměli být blbí a měli by mít odvahu postavit se každé špatnosti, měli by využít sdružení na jejich ochranu, obrátit se na Českou obchodní inspekci nebo na Zemědělskou a potravinářskou inspekci. Neměli by kupovat to co jim nevyhovuje a neměli by platit špatné služby. To je opravdu jen v hlouposti a neschopnosti zákazníků co si k nim obchodník dovolí.

jiri 31.8.2006 2:24

Fakta, fakta...

Max Schmeling se stal mistrem sveta v roce 1930. V zapasu proti Joe Louisovi v roce 1936 slo o pravo vyzivatele mistra sveta, nikoliv o vlastni mistrovstvi. Mimochodem, i kdyz Max Schmeling vyhral,  zapas o titul mistra mu byl machinacemi odepren. Baera porazil Braddock, Louis porazil Braddocka, Schmeling prisel zkratka...

www racek 31.8.2006 9:38

Re: Fakta, fakta...

nedávno šel na HBO zajímavý film o Braddockovi a taky o přátelství luise a schmellinga ...

Nestranny pozorovatel 31.8.2006 1:43

ODS jiz fakticky prohrava na cele care

1. Pres toho Schmellinga je to zbytecne slozite sdeleni pro obcany CR.

2. Na pripadu Kalouska vidite, kam vede touha po moci a inkrementalismus v jednani.

3. Nemam nic proti revoluci uvnitr jakekoliv strany, ale v socialni demokracii to nevypada na prevrat. Fakticky je dnes Paroubek vetsim vitezem, nez tesne po volbach. Bezzasadovost v ODS, ktera rozvratila trojkolalici znacne posilila Paroubka.

4. Ti obcane, kteri maji dobrou pamet (a nemusi to jit az ke Schmellingovi, staci, kdyz si pamatuji Vlastimila Tlusteho jako komunistu), nebudou jiz volit ODS.

Muj odhad, na ktery jsem ochoten vsadit cely svuj rocni prijem: v dalsich volbach ODS nutne propadne. Ledaze by urychlene doslo k revoluci v radach ODS.

Lea 31.8.2006 5:45

Re: ODS jiz fakticky prohrava na cele care

http://www.blisty.cz/2006/8/31/art30081.html

Uhuhu 31.8.2006 6:13

Re: Re: ODS jiz fakticky prohrava na cele care

Aby se ti z Blících listů neudělalo nevolno !

Ladislav N. :-))) 31.8.2006 6:34

Re: Re: Re: ODS jiz fakticky prohrava na cele care

Oni si chodí číst BL a pak se jdou vykecat sem, protože na BL byly zrušeny diskusní fóra, aby čtenáři nemohli napsat, co si o blábolech tam velmi často publikovaných myslí... ;-P

Martin 31.8.2006 6:43

Re: Re: Re: Re: ODS jiz fakticky prohrava na cele care

neni divu, kdyz si tady clovek precte sprostarny ktere se objevi ihned jako reakce na libovolny nemodry nazor, tak nekdo proste nechtel mit stranku plnou modreho odpadu