6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Haf 21.4.2009 15:47

Klaus zdiskreditoval ODS

Umožnil vstup bejvalej komančů do ODS, praktickou politikou odradil spoustu slušných - sponzorské večeře, Kočárník,Klak a LTO - dodnes neobjasněné vazby, z hesla - členem se může stát každý, kdo se stará vo sebe, rodinu, obec, stát přesně v tomto pořadí, zůstaly max. první dvě a zvrhly se v prachsprosté hrabání pod sebe pod jeho záštitou. Proto ztrácela příznivce i v nízkopříjmových příznivcích. Nakonec dobře to dole popsal Gaston .

Laďa 21.4.2009 13:05

Souhlasím

Myslím, že to je napsáno přesně. Reakce na článek jen ukazují, kdo je ten "skalní" fanoušek ODS, který neuzná nic. Přitom i ta zmínka o podnikatelské privatizaci ODS sedí. Viz Černošický příběh a Karlovy Vary.

Libor 21.4.2009 15:38

Re: Souhlasím

Jo to ,že jsou politici jsou jen loutky v rukách lobistů platí nejvíc na komunální úrovni, kde se cupuje obecní majetek. Ale právě tam v tom společnou rukou s ODS  jede i ČSSD. Prostě se dělí o zisk. V komunálníh volách tyhle dvě strany zapláčí. I když navenek jsou ve velké politice velcí soupeři.

Haf 21.4.2009 15:48

Re: Souhlasím

R^

eva k. 21.4.2009 12:27

výborný článek

Přesné a výstižné. Souhlasím s autorem.

F. Čech 21.4.2009 10:08

Cose vám nelíbí na Pravdě a co se vám nelíbí na Lásce vy ubohý hradní přicmrdávači?

A čím se vlastně vy dva kazisvěti názorově lišíte od komunistů? Nechcete EU, nechcete euro, poklonkujete Rusákům, nemáte rádi disidenty, hlavně Havla a dalo by se dlouho pokračovat. Tak v čem se lišíte?

Mgr.Milda 21.4.2009 8:52

Klaus vidí stále třísky v očích svých protivníků

on sám se považuje za neomylného, jako papež. Je to výsledek jeho vývoje, od zřízence Národní Banky přes náhodné přijetí do Havlovy vlády, kde začal rozvíjet své schopnosti intrikovat. Samozřejmě, co psal a co říkal nebylo nikdy to, co si myslel, jako každý úspěšný politik uměl dělat a mluvit jako z bible. Dělá to každý šejdíř, který vymluví z jalovice i tele.

Připomínat Klausovi jeho omyly k ničemu nevede, on je zřejmě sám dokáže změnit ve svá vítězství.

ahmadinejad 21.4.2009 0:37

jsem socialista

ale naprosto souhlasím s panem jaklem s tím virem má pravdu a bohužel se jeho ztělesněním stal pan havel

Gaston 21.4.2009 0:35

Co to tady plácáte Jakle?

Vezměme to popořádku! Kdy tady živil a podporoval bankovní socialismus? Klaus! Kdo tady přehlížel tunely a ignoroval morálku v podnikání? Klaus! Kdo nevěděl o špinavém financování své strany? Klaus Kdo tady předběhl trhem právní systém? Klaus! Kdo často napadal Ústavní soud? Klaus! Kdo ze své ješitnosti nejmenoval jediného " vzpurného" mladého soudce, který bude jistě (právě proto) soudcem dobrým a neovlivnitelným? Klaus! (Klaus miluje lidi stádovité, jemu po vůli. Vy Jakle jste jistě výjimkou) Klaus se napáchal obrovských škod, které jsme my všichni pěkně zaplatili a

ještě za ně platíme. Co se týče ODS. Ta si rozhodně Vaše hodnocení nezaslouží. Poprvé jsme měli vládu, která něco řešila ( na rozdíl od těch předchozích Klausových) a reformovala. Byl zde dobrý ministr spravedlnosti, i mnou dříve nerespektovaný ministr Langer se ukázal jako člověk, který si uvědomuje nebezpečí neřízené imigrace ( které nečinně přihlížel Klaus), zjednodušil služby občanům státu, ulehčil policii, byl zde odvážný ministr zdravotnictví, který chtěl svůj resort konečně řídit a zefektivnit a byli zde Vondra, Schwarzenberg, kteří mají v hlavě jasno a vědí moc dobře, kde máme být bezpečnostně ukotveni. ( To opět na rozdíl do vašeho Klause) A vy tady budete něco plácat co nemá hlavu ani patu. Bylo by dobře, kdybyste prohlédl, ale to Vám zjevně nehrozí.

Jediné, o co se Klaus v dobrém zasloužil, bylo založení ODS a jejího jasného (spíše jasně napsaného) politického programu. Tím jeho (dobré) zásluhy končí. Ano máte pravdu. ODA pohořela, US také. I má oblíbená DEU skončila a možná, že skončí špatně i ODS. To však vůbec neznamená, že je to pro tuto zemi dobře. KSČ je tady pořád a má pořád své voliče a soudruh Paroubek se svou equipou má také dobře našlápnuto. A Vy nemilý v...e se svým guru děláte vše proto, abyste se postarali o ještě větší pád na hubu. Docela Vámi opovrhuju

ahmadinejad 21.4.2009 0:44

Re: Co to tady plácáte Jakle?

ale vy uz asi máte v hlavě něco jiného v tuto hodinu opovržení je vzájemné

Gaston 21.4.2009 0:59

Re: Co to tady plácáte Jakle?

Nějaké argumenty by nebyly?

Monte Christo 20.4.2009 23:22

Smlouva s lidem

Takova smlouva je o tom jak ojebat starecka a nabrat si do sve kapsy hromady malych drobnych bankovek...Lid sice zaplace az pozdeji ale Ti co maji malo se budou opalovat v tichomori a budou slastne rikat po nas potopa...Nu a kam to vlastne vede?Jak jiz rekl jeden nejmenovany politic:Do pekel...

Monte Christo Washington DC Illegality Ma zeme Me srdce

chouan 20.4.2009 23:04

Pane Jakle, bohužel máte pravdu

Pojďte se mnou volit SSO.

alois 21.4.2009 8:24

Re: Pane Jakle, bohužel máte pravdu

To je i má volba. Kdysi věrný volič ODS budu napříště volit SSO.

Libor 21.4.2009 15:40

Re: Pane Jakle, bohužel máte pravdu

SSO po volbách vlítne s ODS do koalice a bude se jednat o jednu stranu.

Robin 21.4.2009 20:30

Re: Pane Jakle, bohužel máte pravdu

Volte SSO. Už je vás dvacet.

derik 20.4.2009 22:59

ODS = Havlova Nova Unie Svobody (HNUS)?

Havel kdysi prohlasil ze by se mu jako prezidentovi dobre vladlo s Paroubkem jako premierem. Prohlasil ze klalice CSSD+KSCM by byla lepsi nez koalice s ODS. Podporoval i Svejnara ktery v komunistech visi perspektivni silu. A ted najednou bude pomahat Topolankovi v  boji proti levici? A Topolanek rozstepil pravici, zradil program a postoj k LS, prohlasil ze ekenomickemu programu ODS nikdu neveril, vystrnadil poslance ODS, vyhrozoval zrusenim mistnich organizaci, odradil zakladatele ODS, a privodil  vznik nove pravicove strany, ten ted chce integrovat a Halvem pravici? Nejsou to oba zoufalci?

Libor 21.4.2009 15:43

Re: ODS = Havlova Nova Unie Svobody (HNUS)?

Jsou. Ale nejsou lidi. A ke komu by se chudák měl přiklonit, když už jeho kámoš agent CIA Vondra vlezl kvůli radaru do ODS. Chybí jim ještě Ruml a jsou komplet.

woka 20.4.2009 22:06

poloviční pravda

je často velká lež, říká ruské přísloví. Už delší dobu ztrácíte formu, pane Jakle, rychleji z kopce to jde od té doby, co jsou u vás evropští prezidenti "kdejací papalášové" ( kdežto když se na na V. Klause podívá někdo křivě, hned je to bezprecedentní útok). No jo, no - kdysi jsem vás ráda četla, teď už je to blbé a nuda.   

J.CESNA 20.4.2009 21:56

Dobry sluha sveho pana .

 Takove zvasty mohou uspokojit jen Vaclava Klause.Proto take byly napsany. V posledni dobe se Jakl ac nestranik velice angazuje v nazorove rovine presidenta,nebo snad je to naopak.Hradni pan realisuje moudre rady pana poradce Jakla ?Komu oba vlastne slouzi ?

miroslavb 22.4.2009 12:03

Re: Dobry sluha pana klaus-e

oddany a v clanku si protirecici. neco tak nejapneho ja prolhaneho jsem uz davno necetl - leda tak za socialismu. mezi zajimava prohlaseni patri i kvalifikace "oposicni smlouvy".

V 20.4.2009 21:35

to vsechno je sice pekne povidani

ale trochu hypokriticke, kdyz ta kritika prichazi z nestranickych kruhu a tak nezatizena stranickou politikou.

Ono se vsechno jevi jinak kdyz je clovek u vesel a procenta pro nej maji zivotni vyznam. V. Klaus sice drzel ODS u tvrdsiho jadra, ale nikam to nevedlo, zvlast jak roky sly kupredu a dnes by byl asi kde s nejakym tvrdojarovym pristupem?

Taky Topolanka nemusim, ale jak znam V. Klause, tak ten kdyby byl jeste u vesla v ODS, tak by byl v praxi stejne rozplizly, jako kazdy skalni pragmatik, kterym on je.

Na tvrde jadro by stranici byli, coz o to, ale uz ne obcane. Ono se to lehce mluvi na prednaskach v CEPu o svobode, kdyz je clovek mezi svymi, ale praxe uz zlomila nejednoho snilka.

Stellberg 20.4.2009 20:46

Jakl je slepě oddaný vykladač jediné pravdy

Jaklův blábol nesnese přísnější měřítka. Podle těchto vývodů by byla ODS v době Klausovy opoziční smlouvy socialistická strana, která se podílela a umožňovala zvěrstva sociální demokracie. Z tohoto hlediska je, slušně řečeno, Jaklův text irelevantní. Hrad po volbách 2006 navrhoval velkou koalici, z čehož vyplývá, že extrémně levicový populista Paroubek je Klausovi bližší než Bursík, který kývl mj. na rovnou daň a adresnější sociální systém. Jaklovy články hodnotím jako názory naprosto slepě oddaného individua bez vlastních názorů, který pouze názory svého guru zesiluje a radikalizuje. Hrad je hnízdo nenávistných osob, schopných raději podpořit levici, než nenáviděné zastánce jimi nemanipulovatelné pravice.

Niky 20.4.2009 21:35

Re: Jakl je slepě oddaný vykladač jediné pravdy

Vy blbe opoziční smlouva,byla nástrojem jak zabránit socanům v rozhazovačné politice,vy nevíte co vzniklo za vládu složenou z ČSSD,KDU-ČSL a Unie svobody.První rok této vlády byl vytvořen deficit státního rozpočtu ve výší 65 miliard a v druhém roce už 109 miliard,vy si nepamatujete jak Unie svobody musela podepsat ponižující dokument,ve kterém se socanům zavázala,že bude poslouchat na slovo!!!!

kacir 20.4.2009 22:10

Re: Jakl je slepě oddaný vykladač jediné pravdy

Ty hlupáku, kterej plácá nesmysly o Schumanovi a Monetovi, vůbec jsi nepochopil co se snaží kolega příměry  ukázat ... ale chápu, že s tvojí hlavou jsou asociace nemožné :-D

honzak 20.4.2009 20:16

doporučuji ctěným

diskutérkám a diskutérům sledování pořadu REPORTÉŘI ČT dnes v cca 22 hodin. Slunéčko jasné, maják ODS, kamarád vlastíka tlustého, "kulatá hlava" rádl & jeho melody boys budou vysvětlovat, jak vůbec, ale vůbec nechtěli vydrbat se zákonem a nechtěli se ani náhodou obohatit hnusnou pozemkovou spekulací. Oni jako zastupitelé Černošic přeci jednali krystalicky čistě a podle přísného mravního kodexu české politiky! Že chtěli koupit pozemky (jako už několikrát dřív), poté je obratem "překapřit" na stavební a pak prodat stavebníkům / developerům se ziskem v desítkách milionů není ani trochu pravda. To by neudělali ani za 20 melounů eurodotací na hliněný val, oddělující páně starostovy (kulatá hlava rádl) pozemky od železniční tratě 170 Praha - Plzeň. Neudělali by to ani za vystěhování invalidních manželů z drážního domku, jsou přeci tak ušlechtilí! Dokonce by je k tomu nedonutila ani povodňová dotace, za kterou se udělal projekt ne rekonstrukci ulice ve výšce cca 70 metrů nad hladinou Berounky! Ani Mirek Dušín není ušlechtilejší!

Takovou sebranku může volit jern pitomec! To prohlašuji jako bývalý letitý volič ODS....

kolemjdoucí 20.4.2009 21:40

Re: doporučuji ctěným

Lidé spřažení s ODS na komunální úrovni - ať podnikatelé či politici - se vůři občanům chovají velmi často jako arogantní pra-sata, byť mají občana paradoxně v názvu strany. To tvrdím po osobní zkušenosti, ne na základě reportáží z televize. Nikterak se nepoučili z posledního výprasku v krajských volbách. Tam, kde dosud drží komunální koryta, v předtuše jejich možné brzké ztráty hrabou a hrabou, dokud to ještě jde.  Takže jako taktéž bývalý  volič ODS ( až do opoziční smlouvy ) jim na komunální úrovni již nikdy hlas nedám. To mi ovšem nezabrání, abych jim tam, byť s krajní nevolí, vyjímečně nehodil kandidátku  v předčasných  volbách parlamentních,  protože představa listopadových oslav dvacetiletí převratu s Paroubkem jako čerstvým  premiérem, Rathem jako ministrem vnitra   a komunistrickými ministry ve  vládě je skutečně ke zblití.

honzak 20.4.2009 22:32

Re: doporučuji ctěným

jako obyvatel Černošic mluvím také o vlastní zkušenosti.... Po shlédnutí reportáže doufám, že chlapci půjdou do tepláků. Z jejich zabaveného majetkuby se konečně mohla vyplatit školka z restituce, aby ti hýzlové byli alespoň k něčemu dobří.

Libor 21.4.2009 15:56

Re: doporučuji ctěným

Nic se jim nestane, ale vy je užr ozhodně nevolte. Zkuste si najít nějaké slušné zastupitele i když je to těžké.

derik 20.4.2009 18:40

Velmi dobry clanek

Vystihuje skutecnost. Snad bych jen dodal ze nekteri P+L kdyz videli ze se svymi nazory neobstoji nebo je nedokazi prosadit v otevrenem politickem stredu do berou jako celozivotni krivdu. Snazi se pak sve nazory prosazovat zakulisne a pres media. Vetsinou pomlouvanim a sirenim drbum protoze na nic vic vetsinou nemaji. U nekterych to prerostlo az v nejakou psychyckou uchylku nebo poruchu.