27.5.2024 | Svátek má Valdemar


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 20.4.2009 9:09

Nejlépe jak rozbít pravicové strany je udělat desítky nových!

No tak se Topolánek panu Klausovi nelíbí a tak je potřeba ODS rozbít,nasadit desítky nových pidistrana a dílo je dokonáno.Má to jednu malou chybičku,Klaus již není tím Klausem co býval,porazil ho Špidlouš a to nebyl žádný geroj jen malinkatý knihomolčík. A byl to Klaus a jeho výsledky práce ,které umožnily  vládu ČSSD na celých 8 let. Takže to dnes házet jen na Topolánka je alibismus a ne přiznání si svých chyb. Prosazovat jen své stařecké myšlenky až do zničení jedné velké pravicové strany a nahradit ji stranou novou nějakého Macha,to je cesta k trvalé vládě komunistů a neokomunistů v ČSSD.:-/

hlava22 20.4.2009 9:16

Re: Nejlépe jak rozbít pravicové strany je udělat desítky nových!

Tady asi nejde o nelíbení. Proč voliči ODS nepřišli ke krajským a senátním volbám. Částečně pro výběr kandidátů - konkurence se musela radostí opít, když viděla, co ODS staví a v taky jako "referendum" o Topolánkově vládě.

vasekpav 20.4.2009 14:03

Re: Nejlépe jak rozbít pravicové strany je udělat desítky nových!

Proboha ,po dvou letech vlády a Třicetikorunových poplatcích nemůže žádná strana počítat s úspěchem v jakých koliv volbách ?!!!!>-

vládík 20.4.2009 9:30

Re: Nejlépe jak rozbít pravicové strany je udělat desítky nových!

To není alibismus

To je Klausova běžná metoda - v odborných kruzích, ve sportu, v politice.

Rosta 20.4.2009 15:37

Re: Nejlépe jak rozbít pravicové strany je udělat desítky nových!

Tohle bych podepsal, Maly Astone

RH

NevericiTomas 20.4.2009 9:06

No jo extrem je vzdycky spatny

vysledkem pak muze byt, ze zasadovy pravicak, dlici toho casu na hrade, se musi spojit se socialisty a komunisty, aby prosadil svoji vuli. To mi prije jeste horsi pad, nez ucelova koalice ODS - Bursik....

jxt 20.4.2009 9:00

Volby začaly

Jak se zdá, hlásná trouba svého pána zadula.

Další dějství bude brzy následovat: "ODS je mrtva, já, norma pravičáctví v této zmatené zemi, vám radím: volte ... , jedinou opravdovou a pravou stranu".

Proč je to všechno tak průhledné? A tak ubohé?

kritik 20.4.2009 8:56

tak tu máme

mlčící většinu, co se nedostala k lizu - a kvůli ní půjde od lizu i ta politicko-podnikatelská menšina

( a hradní blok zůstane izolován )

nup 20.4.2009 8:46

Jakl, Jakl, zkoušejí obvyklej trik

Před volbama se jakoby rozdělit a dohromady pak získat víc hlasů, než kdyby zůstali pohromadě. Média (ach, ta k pravici nenávistná média, to se opravdu povedlo ;-D;-D;-D) budou snadno přesvědčena k hlásání, že volby jsou především soubojem "pravice 1" a "pravice 2".  V 1998 se vám to povedlo na jedničku, ale mám pocit, že tendlekrát jste to trochu přepískli...

P.S. Musím pochválit za tu poznámku o privatizaci ODS. Jenom mi tam chybělo, že tato skutečnost začala tak 14 dní po jejím založení. No dobře, ať nežeru, ale ne později než v červenci 1992.

A je to 20.4.2009 8:44

K článku

S článkem vcelku souhlasím.Z ODS se vytratila jakákoliv myšlenka.Volebním tahákem byl hon na Paroubka,žádný program.Místo toho pouze nástin jakých si reforem dobrých pro pár vlivných bohatých mafiánů resp.Tunelářů. ODS se totálně odklonila od střední vrstvy a taky dle toho prosazovala zákony.Topolánek to nejednou potvrdil,např.střední vrstva to vše zaplatí.To je ta část kde může ODS získat lidi,ale ne tím že zařídí trafiky pro Pittry a Sekyry apod.formou např.zprivatizování důchodových fondů,zdravotních pojištoven. Bohužel nevidím ani náznak myšlení ve straně ODS.Klip po svrhnuté vládě jasně ukazuje ODS jako fracka kterému Jyrka rozbil bábovičky.Totéž Zahradilovo plakát,žádná idea.Opět jen hon na Paroubka.

x2u 20.4.2009 10:23

Re: K článku

Prý Topol před minulými volbami na setkání s podnikateli řekl:"Já nemůžu říkat nahlas co budeme po vyhranejch volbách dělat, to by nás nikdo nevolil". Docela bych tomu i věřil.

Kyj 20.4.2009 15:07

Re: K článku

Nedivme se, když se podíváte, jak polsední roky se mění stanovy ODS, jak místní sdružení ODS postupně ostrouhala, moc se začla převádět do vyšších pater, členové místních sdružení se stávají zvedačí rukou, tajné hlasování se nenosí. Topolínek určuje kdo bude lídren do Eu parlamentu bez požehnání oblastního sněmu, tam nahoře se všichni drží za tlapky, aby se přidrželi korýtek, jsou vyprázdnění, nikoho neposlouchají.....voliči ODS přišli o svou stranu, smutné.

Rex 20.4.2009 8:42

Jsou lidé

a pan Jakl patří mezi ně, kdy obsah i pokleslá forma jejich příspěvků jsou předem dány. Je to o to smutnější a nebezpečnější, že se jedná o prezidentova poradce.

Lenka 20.4.2009 8:31

Už mi ten Jakl leze krkem

(Y) začínám se mu vyhýbat. Jak je ta PÝCHA nakažlivá!!!!

Mgr.Milda 20.4.2009 8:27

Je to dobře, že pan Jakl (his masters voice) přiznává, oč jde Klausovi

vytýká ODS, že se nedostatečně vzpírá evropské integraci, nerozkládá EU, jak by si to přál V. Klaus. Kdo zlobí, nemůže počítat s přízní svého nečestného předsedy.

Jinak ovšem i V. Klaus je osvědčený populista a hledá si vhodné náměty v denních událostech. Jeho názory nejsou jednoznačně stabilní a čitelné, orientují se na současné potřebě. Před  25 lety hlásal zcela jiné názory, než před 15 lety   a dnes. Loví své příznivce tam, kde ostatní politici své sítě nerozhodili.

Štváč 20.4.2009 8:17

z vašeho

článku ční zoufalství nad jednáním prezidenta, které se snažíte obhájit. Bohužel, jeho kroky jsou průzračné a jeho gloriola konečně zmizela a zbyl jen slaboch, pomlouvající každého, kdo s ním nesouhlasí. US už dávno neexistuje, přesto jako první, odhalila lživou politiku hradního vejtahy a od té doby se to s ním veze. S vámi taky, víte, že ve státní správě po odchodu vejtahy, nemáte šanci na slušný peníze z daní občanů.

Jara 20.4.2009 8:15

Dobré...

Dobré,výstižné.

jasan 20.4.2009 8:09

sedi

jak "jandak na hrnec"...

bebe 20.4.2009 7:51

Velmi dobře napsané !

Přesné pojmenování stavu věcí. Díky, pane Jakle !>->->-

Kajan 20.4.2009 7:14

Pane Jakle, nenapsal bych to lépe a to mám o sobě sakra vysoké mínění v tomto smyslu ! Jen mi tam chybí větší důraz na hlavního viníka problému, Mirka Topolánka !!! Dzp.

Jirka 20.4.2009 7:22

Re: Pane Jakle, nenapsal bych to lépe a to mám o sobě sakra vysoké mínění v tomto smyslu ! Jen mi tam chybí větší důraz na hlavního viníka problému, Mirka Topolánka !!! Dzp.

Hlavním viníkem je Klaus, což Vám, jako že máte o sobě vysoké mínění, jaksi uniklo. Nechci urážet, ale jste mimo mísu.

5P 20.4.2009 7:28

Re: Pane Jakle, nenapsal bych to lépe a to mám o sobě sakra vysoké mínění v tomto smyslu ! Jen mi tam chybí větší důraz na hlavního viníka problému, Mirka Topolánka !!! Dzp.

Co takhle trochu konkrétní viny? Nebo to neumíme, a opět se jen vztekáme?:-)

Jirka 20.4.2009 8:15

Re: Pane Jakle, nenapsal bych to lépe a to mám o sobě sakra vysoké mínění v tomto smyslu ! Jen mi tam chybí větší důraz na hlavního viníka problému, Mirka Topolánka !!! Dzp.

Chcete-li konkrétně tak konkrétně. Klaus vystoupil na sjezdu ČSSD.Neřekl nic závažného, ale Paroubek to pochopil tak, jak Václav Klaus chtěl. A svrhl vládu a zůstal s otevřenými ústy civět, co to vlastně udělal. Jakl píše tak, jak Klaus chce, nebo je to naopak? V tom případě řídí prezidenta Jakl? Pan prezident je natolik chytrý a protřelý, že se umí sám o sebe postarat. Prošel výsluním i pády a nezapomíná!

Jirka 20.4.2009 19:48

Re: Pane Jakle, nenapsal bych to lépe a to mám o sobě sakra vysoké mínění v tomto smyslu ! Jen mi tam chybí větší důraz na hlavního viníka problému, Mirka Topolánka !!! Dzp.

a doplním - mstí se!

honzak 20.4.2009 6:39

autor objevil

nový světadíl. Tuším, že Ameriku.

Vezmi Jakle hadry a jdi mezi lid, jak praví klasik. Uvidíš a uslyšíš jak je to doopravdy. Např. že "nejpravicovější" stranu vede banda hýzlů a gaunerů, systémově totožných se soudruhy z lihového domu. Že toto panoptikum soudný člověk  NEMŮŽE volit, musel by se štítit sám sebe.

Taky to vyřiď Klausovi. Jako prezidenta ho docela beru, jako zákulisní tahač nitek mě dost szere.

Ladislav N 20.4.2009 4:49

To je těžké, věřit Klausovi, když vyhlásí "mobilisaci" proti levici a pak s levicí uzavře kartelovou smlouvu na moc ve státě

A s Jaklem je to ještě těžší, když pak po letech hlásá coby Klausův blízký spolupracovník, že Klausova "mobilisace" vlastně vlbec proti levici nesměřovala... ;-P

Jděte do háje všichni!!

Kajan 20.4.2009 7:15

Re: To je těžké, věřit Klausovi, když vyhlásí "mobilisaci" proti levici a pak s levicí uzavře kartelovou smlouvu na moc ve státě

Ano, tady se shodneme. Také považuji tzv. opoziční smlouvu za největší politickou chybu mého místního guru, Václav Klause ! Dzp.

bebe 20.4.2009 7:54

Re: To je těžké, věřit Klausovi, když vyhlásí "mobilisaci" proti levici a pak s levicí uzavře kartelovou smlouvu na moc ve státě

Chybou bylo  vyhlašovat mobilisaci, ne uzavřít opoziční smlouvu.>->->-

JVR 20.4.2009 4:29

Již tehdy, Jakle,

když jsi chodil na stojáka na Václaváku k Vrtbovcovi, jsem měl z tebe takovej hnusnej pocit, že jsem si musel jít okamžitě stoupnout k jinému pultu do jiného rohu místnosti. Je dobře, že už tam nechodíš.

Jarda 20.4.2009 1:16

souhlas

a za vsechno muzou trpaslici