26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Výstraha

Minulý týden byl na Václavském náměstí na demonstraci „Milionu chvilek“ přečten „Otevřený dopis Senátu Parlamentu České republiky“ s žádostí, aby Senát podal ústavní žalobu na prezidenta republiky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Valenta 5.5.2021 8:48

Tady nejde o M.CH, ale o vlastizrádce v prezidentském úřadě.

A. Renjascu 5.5.2021 9:03

Myslíte tu osobu, která veřejně prohlásila, že podporuje řádně vyšetření celé kauzy a že OČTR mají jeho důvěru i podporu? Zajímavé, zřejmě měl dle vás říct, že podporuje zametení této kauzy pod koberec.

V. Kuhaj 5.5.2021 9:17

Ano. Tuhle myslí. Štvanice na prezidenta pokračuje ve stylu honů na Trumpa. Z toho by vepř zvracel.

Š. Hašek 5.5.2021 12:10

Pane Valento,

cloumá Vámi osobní nenávist. Krystalický případ domovnické hysterie.

K. Křivan 5.5.2021 13:14

Nejsou spíš vlastizrádci ti, co mu dodali falešné pdklady ?

J. Nevrkla 5.5.2021 8:29

Obvinit prezidenta z velezrady za to, že žádá o vynaložení maximálního úsilí na vyšetření případu Vrbětice a zveřejnění všech důkazů, to je opravdový bizar úplných pomatencu. A obviňovat prezidenta z toho, že to tak plánoval či chtěl, to může taky jen pomatenec.

Š. Hašek 5.5.2021 8:37

Přesné. Jsem zvědav, pokud president příště označí jarní mrazíky za normální, kdo všechno ho označí za rozbíječe klimatu! Variantně zas za toho oblíbeného velezrádce.

Zde s panem Jirsou souhlasím.

A připomenu, že ti, kdož byli v minulosti nějakou sešlostí pomatenců prohlašováni za velezrádce (Václav Klaus také), nakonec voličské občanstvo zvolilo i nadále do politiky.

V. Kuhaj 5.5.2021 9:21

R^!

V. Navrátil 5.5.2021 19:39

Souhlas

M. Vlasák 5.5.2021 8:17

Ač nerad, musím s Vámi souhlasit. Ano, tenhle stařec na trůnu by si to zasloužil, ale emoce nejsou vždy dobrým rádcem. Volby do Sněmovny jsou pro budoucnost naší vlasti prvořadé. Riziko, že debata o Zemanovi bude zneužita levicí je velké.

B. Rameš 5.5.2021 8:16

Je to blbost. Parlament schválí zákon "Prezident Zeman se zasloužil o stát". Když to může mít Beneš...

K. Křivan 5.5.2021 8:05

Je to zcela prosté. milí Watsoni.

1) Pan president dostal podklady od BIS, policie a rozvědky. Protože ve svém projevu mluvil o dvou vyšetřovacích versích, musela tato informace stát v podkladech které dostal. Rovněž tam muselo stát, co také řekl. Že jde jen o odůvodněné podezření s vysokou pravděpodobností. Ne o "gerichtlich verwertbare" důkazy !!!! Sorry, nevím jak se to řekne česky. Snad jen "důkazy použitelné u soudu".

2) Když někdo se drží podkladů od BIS, policie a rozvědky, tak nemůže být "vlastizrádce". I kdyby to burani, lháři a ultralevičáci řvali 24 hodin denně. Ani pěna, co jim při tom lítá od mordy nedělá ze lži pravdu.

3) Vznikla otázka, proč president dostal jiné dnes neplatné údaje. Kdo je nastražil, aby burani a lháři z parlamentu mohli řvát a ječet o "vlastizradě" ? Kdo je ten vlastizrádce ? Kdo tu nachystal sprostou past na presidenta ?

J. Houška 5.5.2021 9:28

"Protože ve svém projevu mluvil o dvou vyšetřovacích versích, musela tato informace stát v podkladech které dostal."

To platí za předpokladu, že president v projevu nelhal. Jestli tentokrát lhal nebo ne, to zatím nevíme, ale je známo, že v minulosti byl ze lži několikrát usvědčen a dokonce pravomocně odsouzen.

Volení usvědčených lhářů do vysokých ústavních funkcí s sebou bohužel tento druh nejistoty nese.

P. Han 5.5.2021 10:18

Vybrat si mezi ním a Drahošem byla skutečně makačka na bednu.

K. Křivan 5.5.2021 13:07

Nejspíš nelhal, protože chce ty podklady zveřejnit a to by nemohl, kdyby lháři, burani a zmetkvé měli pravdu. Taakže já vycházím z toho, že pan president nelhal, Lžou burani, lháři a zmetkové, kteří na Zemana útočí při každé příležitosti.

J. Pavelka 5.5.2021 13:18

Počkejme si tedy, co zveřejní....a jestli skutečně zveřejní...

J. Vaněček 5.5.2021 13:12

R^

P. Holmisek 5.5.2021 18:08

Kdo lže krade a může i zabít. Pravda je jen jedna, jediný závěr z vyšetřování po výbuch ve Vrběticích je „nevhodná manipulace obsluhy“, jinou zatím neznám. Máte-li jiný oficiální závěr prosím sdělte mi ho, abych neumřel blbý.

J. Vorlický 5.5.2021 7:33

Vidím to takto: veškeré polemiky o panu prezidentovi teď již považuji za zcela trapné. Proč? Protože nikam nevedou, jedna žaloba sem, druhá tam a je to furt jednou za 18, podruhé bez 2 za dvacet. Zvolili jsme si pana prezidenta (myslím, nasadil nám ho sem někdo?)? Zvolili. Přijal pan Štěch, jako předseda Senátu, od pana Zemana slib, že se jako prezident bude správně chovat? Přijal. Žádal jsem pana Štěcha, ať to nedělá? Žádal. Pan prezident se teď chová, dle svého soudu určitě správně, tak co furt na něm chceme??? Zkusme počkat až mu vyprší termín - a on vyprší - no a pak poučeni zkušeností, zkusme zvolit někoho, koho nebudeme musit brát pořád k odpovědnosti. Třeba hodně lidem dojde, že při volbách na každém hlasu záleží, a je to, ne? Kdyby nastala situace, že se prokazatelně zbláznil, nebo že vyloženě lidem a státu škodí (což myslím zatím nenastalo; to, že se z něj stala jakási mezinárodní rarita, je spíše úsměvné a trochu trapné), tak holt ho budeme muset slušně ignorovat. Vyřešeno. Jako bychom nevěděli jak Ústavni soud funguje. Je to dlouhá cesta.

V. Církva 5.5.2021 6:22

No myslím si že na tomto odkazu něco pravdy je: https://ceskapozice.lidovky.cz/forum/kauza-vrbetice-protizemanovska-anticharta-jak-nechat-pravo-stranou.A210428_135937_pozice-forum_lube

Nejsou přímé důkazy. Pak ale nelze soudit ani tu ruskou rozvědku, natož Zemana.

No a pokud hysterie kolem Hamáčkovy cesty (i kdyby ta zjištění byla reálná, nešlo o Jidášský groš pro Hamáčka ale snaha zkusit dostat z Rusů kompenzace) je hlavní téma k odvolání vlády, či rozpuštění parlamentu, začínám se klonit k třetí variantě, že Vrbětice odstřelil Rakušan a doutnáky mu připravoval Fiala a olizovala je Pekarová. Kdyby se tímto směrem BIS správně ubírala, bylo by mnohem víc času řešit teď skutečné problémy voličů.

Jinými slovy Zeman asi ví, že není dobře aby ti co to udělali: Fiala, Pekarová a Rakušan za logistické podpory Pirátů a zdá se i Mináře běhali na svobodě. A to si myslím taky i když ty Rusy ať taky přiberou.

V. Církva 5.5.2021 6:25

Tak já vím, je to asi blbost - zapomněl jsem totiž na Adamovou. Ta v tom jede samozřejmě s nima !

Teď už je to správně.

K. Salajka 5.5.2021 6:30

Pekari - Adamová běhá v tandemu !

J. Vlček 5.5.2021 6:55

Kdysi jí tu kdosi dal jednoznačně výstižné pojmenování, které vylučuje jakékoli pochybností, zda jde o Pekarovou, či Adamovou: Kulioko TOP 0,9 ;-D

K. Salajka 5.5.2021 14:03

Já si ji pracovně označuji tetovaná páž - nechala si vytetovat arabská jména svých dětí na ruku. (Myslím, že to udělala proto, aby jí v tom Maroku neznásilnili).

A. Renjascu 5.5.2021 9:08

Pekari je jihoamerické prasátko ke kterému ma hezký vztah jaguár:-).

J. Vaněček 5.5.2021 1:30

Bohužel se pan prezident sám chová jako hyena. Viz jeho lži o novináři Peroutkovi, viz jeho historické lži o tom, jak "Češi nikdy nezavírali Němce do koncentračních táborů" (opak je pravdou a ty tábory se jako koncentrační i přímo nazývaly; teprve po intervenci západní veřejnosti byly přejmenovány), viz jeho nemravný postup v X dalších věcech, například v kauze reportáže ČT o udané židovce Štěpánce Mikešové.

Hyenismus je to, co provádí náš prezident.

R. Langer 5.5.2021 5:35

Tak určitě! ;-D

K. Salajka 5.5.2021 6:28

Na internetu koluje foto Peroutkova článku z 28.října 1938. Vypadá poměrně věrohodně, i když musím přiznat, že v archivu na internetu jsem článek hledal marně. Přiznám se, že bych to Peroutkovi odpustil. V té době to vypadalo, že se nás spojenci zřekli navždy, a kdyby je Hitler nenapadl, možná by to tak i bylo.

Ono je dost rozdíl v tom, jestli se ve zplundrované zemi soustřeďují lidé, kteří pět let dávali najevo svoji nadřazenost a podporovali likvidační válku, nebo jestli se vytváří systém na totální exploataci fyzických těl nežádoucích ras a národů.

Takže Miloš Zeman do 8.března 2023 (pokud se nesplní předvolební věštba)- podaří se do té doby najít někoho, kdo vyhoví požadavkům českého lidu, jejichž ztělesněním jsou 3 miliony nevyúčtovaných chvilek ?

J. Pavelka 5.5.2021 12:39

Není to ten článek s Čapkovi vily, k jehož autorství a vytvoření čísla se přiznal nějaký performer?

V. Církva 5.5.2021 6:33

Tak jistě celou 2.světovou válku někdo Němcům škodil. Z Čechů největší svině byli partyzání, piloti co bombardovali krásná německá města plná dětí (jejich otcové bojovali proti komoušům tak nebyli doma) a dokonce jsem četl že se proti Němcům spojili i s Rusákama, což je fakt hrůza. No a někteří z nich byli dokonce komouši.

Část Němců jsme už před válkou zavřely do koncentračního tábora Sudety. Chudáci Němci! Běžte se s koncentrákama pro Němce vycpat!