23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Janus 2.12.2005 16:59

Re: Re: Nikdo se nepozastavil

A že by to vyšťoural za tak krátkou dobu?   Spíš to měl někdo připraveno pro případné vydírání a teď to výhodně zpeněžil, protože by ta nahrávka později nemusela mít už tu cenu.
Pete Brich 2.12.2005 12:02

Re: Nikdo se nepozastavil

Já se pozastavuji.
Jak to, že ho policie nezve na vyhlídkové lety vrtulníkem? Jako Večerka s Dalíkem?
Aha, jde jenom tři melounky.
PB
Omri Šaron 2.12.2005 17:37

Re: Nikdo se nepozastavil

Nejdulezitejsi je fakt, Rath patri za katr. Vse ostatni je spravny takticky postup.
 
Rath za katr.
Groha 2.12.2005 8:54

Vyrazit dveře i sf utrama

Podobný příměr použil i Zeman v bamberské aféře a ukázalo se, že jeho svědomí nebylo tak čisté, jak tvrdil. Myslím si, že stejná situace je i s Rathem.
Andrea 2.12.2005 6:58

tohle je už jen perlička, ale symptomatická, fakt se bavím. Rath začíná vypadat jako perla v náhrdelníku ČSSD.

David Rath se tím zatím nepochlubil, ale před několika měsíci založil humanitní společnost s názvem Da Vinci klub.
Cílem občanského sdružení je podle stanov "podpořit vzdělanost, vědu, a hlavně kultivovat politiku". A tak organizuje přednášky. Třeba toto úterý se jedna taková uskutečnila v pražském hotelu Palace. Diskutovalo se tu o "postdemokracii, globalizaci a mediakracii".
Rath se přednášky nemohl zúčastnit, protože byl ve Sněmovně, kde "kultivoval" politiku tím, že v rozpravě o zdravotnictví křičel na poslance, že "se chovají hůř než chovanci psychiatrické léčebny
Jan Hájek 2.12.2005 8:22

Re: tohle je už jen perlička, ale symptomatická, fakt se bavím. Rath začíná vypadat jako perla v náhrdelníku ČSSD.

NO, když občas sleduji přenosy ze sněmovny, nemohu než s Drátem souhlasit.
pinta 2.12.2005 8:39

Re: Re: tohle je už jen perlička, ale symptomatická, fakt se bavím. Rath začíná vypadat jako perla v náhrdelníku ČSSD.

ano souhlas, ráth tam plně do té bandy zapadá
Klaudius 2.12.2005 9:45

Re: tohle je už jen perlička, ale symptomatická, fakt se bavím. Rath začíná vypadat jako perla v náhrdelníku ČSSD.

Toto sdružení je sponzorováno farmaceutickou firmou Boehringer, kde donedávna pracovala přítelkyně dr.Ratha. .Tato firma vložila do inzercí do časopisu Tempus řádově statisíce.ČLK vydala závazné ustanovení o užívání léku Actilyse.Dr.rath si nepamatuje, zda pro to hlasoval, doknce si nepamatuje, zda se toho jednání zúčastnil.Nepamatuje, zda má sdružení místopředsedy či ne ani kdy bylo sdružení založeno.Nemůže se však zbavit dojmu, že by se Topolánek mohl podílet na korupci v nadaci. Opravdu skvělé příspěvky pro kultivaci politického prostředí.
Pete Brich 2.12.2005 12:05

Re: Re: tohle je už jen perlička, ale symptomatická, fakt se bavím. Rath začíná vypadat jako perla v náhrdelníku ČSSD.

Jak se může pamatovat, když se zápisy ztratilz?
PB
Pete Brich 2.12.2005 12:06

Re: Re: Re: tohle je už jen perlička, ale symptomatická, fakt se bavím. Rath začíná vypadat jako perla v náhrdelníku ČSSD.

stratily - hrome!
PB
VladaPing 2.12.2005 14:12

Re: Re: Re: Re: tohle je už jen perlička, ale symptomatická, fakt se bavím. Rath začíná vypadat jako perla v náhrdelníku ČSSD.

ztratily, do prdele už konečně!!!!!
Rpuť 2.12.2005 6:54

Vzhledem k tomu, že drrát hodlá vyrazit dveře s celým zdravotnictvím, je paní MUDr. zcela nepodstatná.

bett 2.12.2005 1:57

To informovaný

Takže ony by ty nemocnice fungovaly dál jako zprivatizované? A kdopak to bude platit, když VZP s těmito nemocnicemi neuzavře smouvu? Kraje? A z čeho? A jak myslíte, že to bude trvat dlouho, než ty nemocnice zkrachují? Ovšem Rath za to nebude moct, hodíme to na kraje, že? Těch nemocnic bude asi 80, bylo to v příloze sněmovního tisku 810, než to MZ stáhlo, asi z obavy, aby se to nedostalo do novin.
Jarda Musil 2.12.2005 13:08

Re: To informovaný

No přiznávám, že z toho nejsem zcela moudrý - ale o privatizaci nemocnic začal mluvit nějaký Bendl, no a teď mu nějaký Rath dává možnost si tu ptákovinu zrealizovat - tak vo co go?
Janus 2.12.2005 14:42

Re: Re: To informovaný

Jestli nebude rozdíl v tom, co chtěli p. Bendl privatizovat původně a tím, co by k oné privatizaci zbylo.   Ty "zbytky" asi nebudou tak lukrativní, že jo
Informovaný 2.12.2005 16:39

Re: To informovaný

A na to jste přišel jak - že s nimi pojišťovna neuzavře smlouvu?
Navíc lze předpokládat postupný rozvoj spoluúčasti a zřejmě i komerčního připojištění. Zde by se právě vytvářel prostor pro privátní nemocnice.
 
Informovaný 2.12.2005 0:23

To je blábol!!

Nejedná se apriori o rušení nemocnic. Jde o poslanecký návrh zákona o veřejném zdravotním zařízení - pokud by byl schválen byla by vytvořerna síť veřejných zdravotních zařízení - pochopitelně by neobsahovala všechna existující. Ta která by do sítě nebyla zařazena by pochopitelně fungovala dál - a právě tato by byla pravděpodobně privatizována.
Návrh zákona je v poslanecké sněmovně, jde o sněmovní tisk 810 a i s pozměňovacími návrhy je k disposici na
Vlasta(on) 2.12.2005 0:16

Jdi do kytek

Nic na něho nepoví! Už se dávno domluvili (už ji vysvětlil), že jedině když zůstane v "křesle" tak ji může pomoci to překonat a umožnit ji návrat. Bude ho krýt až "do roztrhání těla".  To je jiná kategorie, než ten běžnej socanskej póvl!
Osobně jsem doufal že narazíve sněmovně na "jinou" kategorii než v ČLK. Podle posledního vystoupení Topolánka jsem se nemýlil. Bohužel pouze v absolutní hodnotě.
slovan 2.12.2005 7:49

Re: Jdi do kytek

Vlasto, souhlasim s Vami. Pred verejnosti a v mediich ji hodi pres palubu ale ve skutecnosti ji za loyalitu podrzi. Ten Pfizer si ale ted musi drbat hlavu - kazdy bude mit strach se od nich nechat namazat a tim budou mit ztizenou pozici na trhu s lecivy u nas. Pochybuji o tom, ze se takhle(podmazavani) chovaji sami ale ostatni to netahaji na verejnost
jeff 2.12.2005 9:08

Re: Jdi do kytek

no kdyby se finanční úřad koukl (ale to by musel chtít) na účetnictví p. Klimovičové, tak by asi objevil jak se pěkně klikatí penězovod od "inzerentů" k panu doktorovi.
Jarda C. 2.12.2005 9:58

Re: Re: Jdi do kytek - problém je v tom

že finanční úřady, policie, státní zastuptelství (a možná i justice) jsou defacto v jedněch rukou - ve zlatých rukou krále Paroubka. Ten samozřejmě nějakou kontrolu firem svého oblíbence nepřipustí. Pokud náhodou ano (aby uspokojil to blbé stádo oveček, tj. lid obecný), je předem jasný výsledek. VŚE OK. Jen se to ale musí vyzkoušet na nečisto - jako  to včerejší cvičné hlasování v pražské organizaci ČSSD o budoucím lídru Ráthovi.