3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek Šejna 23.1.2007 10:52

Astone, sklerotiku

Paroubek tu možnost udělat to využil v prosinci. A dokonce už byl s Topolánkem a Čunkem dohodnut na stabilní velké koalici. Topolánek pak s touto představou šel na vedení ODS, kde mu to zatrhli. Nějak Vám tato okolnost unikla. O víkendu v televizi tuto věc připomněl sám Topolánek, když se ho ptali, proč nedal přednost stabilnímu řešení. Odpověděl, že chtěl, ale v ODS byli proti.

Ladislav N. 23.1.2007 10:52

Re: Re: Re: K článku

Vy jste, Šejno, ten pravej... Rv;-D

Ladislav N. 23.1.2007 10:49

Re: Diktatura malých stran

Vaše fantazie neodpovídají reálným poměrům v Parlamentu ČR.

Můžete snít o reformách, ale když je komunistů polovička, a k tomu ještě Paroubkova ražení, tak můžete jen pokračovat v zadlužování země, které nastartovali sockomunisté... a prudce narůstá.

Mirek Šejna 23.1.2007 10:41

Re: Re: Aleši, nesouhlasím s Vámi

no tak to se omlouvám. Já myslel, že volič ODS opravdu chce předčasné volby co nejdřív. Ale Křupak mě teď okřikl. Takže nejspíš volič ODS chce volby až v roce 2010. V tom případě nejsme ve sporu, protože voliči ČSSD chtějí volby také až v roce 2010.;-D;-D;-D

Malý Aston 23.1.2007 10:40

Re: Re: K článku

Co není,může ještě být.Lucerna je k pronajmutí všem takže Firlinger=Paroubek a máme zase jednu pořádnou levicovou stranu.:-D

Malý Aston 23.1.2007 10:37

Re: Diktatura malých stran

Napište to na papír a pošlete to Paroubkovi.Měl možnost udělat to,co udělal Melčák.Neudělal a malé strany vydírají. Zelení a KDU vydírají ODS a KSČM vydírá Paroubka. Pročpak Paroubek před podpisem smlouvy s ODS podlehl mámení,že On+KDU+KSČM budou vládnout?:-D

KUBA 23.1.2007 10:33

Diktatura malých stran

Pořád se mluví o Topolánkovi a ODS jako vítězi voleb. Ale podívejte se na složení vlády. Vždyť Topolánek ani v ní  nedokázal zajistit ODS většinu. Tato vláda je klasickou ukázkou vydírání a "diktatury" malých stran. Tyto 2 strany získaly dohromady 13,5 % hlasů ve volbách do PS parlamentu a mají 50 % ve vládě !!! Složení této vlády považuji nejen za rezignaci ODS na provádění reforem, ale také za zradu na vlastních voličích. Navíc jsme od p. Topolánka po volbách slyšeli mnohokrát, že složí vládu pouze do předčasných voleb. Dnes už nic takového od něj neslyšíme. Vyměnil snad místo premiéra na 3,5 roku za volební program a prosazování reforem?

A proč opět přizval do vlády tak nespolehlivého partnera jako je KDU-ČSL (Kalousek, Čunek) nebo nevyzpytatelnou a diletantskou SZ ( Kuchtová,Schwarzenberg), která má navíc diametrálně odlišné vidění světa se zaváděním nebezpečných experimentů v tak strategickém odvětví jako je energetika. Myslím, že kdyby se teď udělal seriózní průzkum mezi voliči ODS, asi by z toho Topolánek příliš vítězně nevyšel.

A propos o reformách. Např. o té důchodové slyšíme od našich politiků asi 15 let, ale na to prý musí být vláda se silným mandátem. Ano, ale kolik jsme jich tady za tu dobu měli. Neměli bychom konečně uvažovat o změně volebního systému, tak aby takto silná reformní vláda mohla vzniknout ?

Mirek Šejna 23.1.2007 10:32

Re: Re: Ladislave,

asi jsme na stejně, že?;-D;-D;-D

Křupan 23.1.2007 10:24

Re: Re: Re: Re: Jsem spokojen,komouši a socani řvou a pomlouvají!

Mimochodem, peníze se nedávají, peníze se vydělávají. Nebo si představujte pod pojmem "když nedáte lidem peníze". Čí peníze? z čeho???

Křupan 23.1.2007 10:21

Re: Re: Re: Re: Jsem spokojen,komouši a socani řvou a pomlouvají!

Když to přeženu, můžu vaši poznámku chápat takhle:

a) Zákazníci  u mne nakupují zboží za peníze, které mi stát sebral (a ještě) na daních.

b) Pokud platí a), nakupují za mé peníze

c) Z toho vyplývá, že pokud by mi stát žádné neníze na daních nebral, mohl bych své zboží rozdávat zdrarma.

To je přece blbost, jakýsi pokus perpetuum-mobile v ekonomice.

jura 23.1.2007 10:16

Re: Re: Re: Jsem spokojen,komouši a socani řvou a pomlouvají!

A nemáte třeba zákazníky, kteří u Vás utrácejí státní peníze ? Ono to není tak jednoduché, když nedáte lidem peníze, nebudou utrácet a ekonomika jde do .... Zkuste si představit vyrovnaný státní rozpočet a uvidíte.

Malý Aston 23.1.2007 10:06

Re: Re: Re: Jsem spokojen,komouši a socani řvou a pomlouvají!

Za komančů jsem nic neměl,nikdo mi nic po roce 1989 neukradl,dnes mám kulové s přehazovačkou a jen se snažím,aby jsme viděli situaci jaká je.Pokud bude tříkoalice nebo ODS vládnout 8 let,ihned začnu psát proti nim.To co udělal Melčák,měl udělat Paroubek a dnes mohl sedět jako předseda parlamentu a společně s komanči uhlazovat radikální reformy.Ty ceckoně prachů ze státního rozpočtu mohl klidně vyhodit a v příštích volbách pěkně vyhrát.Mohl zajistit likvidaci komančů a všechno co udělal je naopak.Posílil vliv KSČM,snížil preference ČSSD a doufám,že nebude zvolen jako šéf parlamentu.Občané vše odpusí,odpustí milenky,malé krádeže ale neodpustí hulvátství a podrazy,lži a pomlouvání.Takže žádná nenávist,jen malé přehánění protože normální stanovisko zde nikoho  nezajímá.:-D

Křupan 23.1.2007 10:05

Re: Re: Jsem spokojen,komouši a socani řvou a pomlouvají!

Jo a na tu "pomoc" si socani napůjčovali hromadu peněz. A mně nepomohli, já jsem si pomohl sám, svou prací, kterou mi žádný socan ani nepřidělil, ani nezprostředkoval.

Křupan 23.1.2007 10:02

Re: Re: Jsem spokojen,komouši a socani řvou a pomlouvají!

Paroubek je typ naprosto příšerného politika, který nejenže nezvládá své emoce, ale je přímo nebezpečný, nevyzpytatelný, názory mění jak ponožky. Ani bolševik v 70-letech nebyl tak arogantní. Možná tak v padesátých. 

To, že vám socanům imponuje jen dokazuje, že nejste žádní socani, ale tvrdí komunisté, papežštější, než papež. Filipovatější, než sám Filip.;-P

jirka.s. 23.1.2007 9:57

Re: Nesouhlas

Mortimere, píšete:"Je potřeba zásadní reforma penzijního systému, reforma ve zdravotnictví a také reforma daňová." Obecně s Vámi samozřejmě musím souhlasit. Ale opravdu se domníváte, že "v současné době" (opět Vaše slova) a současném personálním obsazení nejvyššího vedení jsou socani schopni se na čemkoliv s kýmkoliv dohodnout bez toho, aby jejich potenciální partner v koalici nebyl připuštěn pouze jako hlasovací šašek?

vita 23.1.2007 9:53

Re: Re: Jsem spokojen,komouši a socani řvou a pomlouvají!

V tom je ten problém - pomoct si měla jen elita, k níž Malý Aston samozřejmě patří.

Nebo se aspoň počítá...

jirka.s. 23.1.2007 9:45

Re: Ladislave,

Ty máš dneska, lejno, ale opravdu prd na práci viď?

jirka.s. 23.1.2007 9:43

Re: Re: Re: A nakolik nás asi přišli tihle?

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, Ivo

Svoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý

pepe 23.1.2007 9:37

Re: K článku

Pokud autor Aleš P.cituje Paroubkův výrok o únoru 1948,měl by si prostudovat dějiny.To ostatně bych doporučoval i Paroubkovi.Ve volbách v r.1947 zíslaly strany-KSČ 40,17%,ČSNS 23,66%,ČSL 20,24% a ČSD 15,58%.A  tak se komunisti spojili s Fierlingerovou soc.demokracií a společně udělali v únoru 1948 puč.Čest práci soudruhu.

jura 23.1.2007 9:35

Re: Jsem spokojen,komouši a socani řvou a pomlouvají!

Co Vám ten Paroubek provedl tak hrozného, že z Vás ta nenávist jen prýští ? Mám dojem, že za 8let vlády socdem si spíše většina lidí pomohla, Vy ne ?

souhlas 23.1.2007 9:33

Re: Nesouhlas

Naprosto souhlasím, pochopil to i pan prezident, který ví určitě lépe, co je pro tuto zemi potřebné. Bohužel pravicová média si vidí jen do své peněženky přes prizma nízkých daní a tuto přirozenou a spravedlivou možnost odstřelují jak se dá. Takže se udělají pravicové reformy, které další levicová vláda smete jako na Slovensku. Proč pořád musíme kopírovat vývoj sousedních zemí a nedokážeme se domluvit ve prospěch většiny občanů ?

pepe 23.1.2007 9:26

Re: K článku

Je zde ale velká otázka-bylo možno věřit Paroubkovi?Nesledoval jedno?Souhlasit naoko,ale potom se nedohodnout a s ukřivděnými zelenými utvořit spojenectví?Moc bych zato nedal,že to sledoval.

Křupan 23.1.2007 9:26

Re: Aleši, nesouhlasím s Vámi

Vaše péče o voliče ODS je dojemná. Starejte se raději o vašeho totalitního vůdce a jeho noshledy.

Křupan 23.1.2007 9:24

Re: Re: Re: ...po osmi letech vládnutí je místo ČSSD v opozici, a má-li se Jiří Paroubek nadále podílet na vládě, mají mu v tom pomáhat komunisté a nikoli ODS

Mám vyjmenovat komunisty z čssd? Bude to mnohem více než tři jména. A vůbec, co zrovna vám sockomům vadí na komunistech? Vždyď váš duce s nimi na 100% počítá.

Malý Aston 23.1.2007 9:12

Jsem spokojen,komouši a socani řvou a pomlouvají!

To co měl udělat Paroubek,udělal Melčák.Nic více a nic méně.Vláda jedné strany a to trvalá,jak si představoval soudruh Paroubek s podporou KSČM je pro občana nevýhodná a není v jeho zájmu.Oni ti naši politikové se musí pěkně střídat.Jednou nahoře,podruhé dole.Jinak podlehnou myšlence,že jsou nepostradatelní.Takových snaživců jsem za celý život viděl mnoho počínaje Gottwaldem a konče Paroubkem.Oni nejsou ale my ostatní pořád jsme se všemi svými obyčejnými starostmi.To že se dohodl Melčák a ne Paroubek,je jasný případ nemocného politika jako je Paroubek,podporovaný Sobotkou,Rathem a Tvrdíkem.Jen debil může svou politickou karieru spojit a postavit na podpoře KSČM.A tak doufám,že nebude Paroubek zvolen ani na funkci předsedy poslanecké sněmovny.Jeho politika vydírání,nadávek a likvidace svých straníků,jen když mají jiný názor patří do slovníku prokurátora Urválka.Ještě štěstí,že trest smrti byl zrušen a pana Melčáka nečeká osud paní Horákové.:-D

Mirek Šejna 23.1.2007 9:00

Ladislave,

z Vašeho tvrzení plyne, že nepochybujete o tom, že "jakákoli vládní (programová) spolupráce s Bursíkovými Zelenými, Čunkovými Lidovci, Melčákem a Pohankou je (pro ODS) cesta do nebes a zisk důvěry podstatné části voličů". ;-D;-D;-D;-D

Stredocech 23.1.2007 8:52

Naopak, nejlepší by bylo provést to, co se Klausovi se Zemanem

vinou Václava Fischera nepodařilo, totiž udělat nějakou variantu opoziční smlouvy či velké koalice a ZMĚNIT VOLEBNÍ SYSTÉM NA VĚTŠINOVÝ.

Teď by ODS a ČSSD na to měly dost sil a neohrozilo by to úmrtí jednoho senátora (tehdy Václava Bendy). Pak bycho byli uchráněni podivných koalic jako je tato a jako byla i ta minulá Špidlova (o něco lepší, než tato).

Mirek Šejna 23.1.2007 8:52

Aleši, nesouhlasím s Vámi

Vláda založená na kolaborantech je určitě lepší než velká koalice. Aspoň pro socany určitě. Tahle "kočkopsová" vláda se brzy znemožní. Ne snad proto, že bude dělat blbosti, ale proto, že nebude dělat žádné reformy, protože k nim nebude mít sílu.

Většina voličů ODS si myslí, že tahle vláda je jen dočasná a že je předstupněm pro předčasné volby. Netuší, že ty předčasné volby budou až v červnu 2010. Do té doby tady bude vládnout modro-zeleno-hadovitá vláda. Dobře jí tak.

Mirek Šejna 23.1.2007 8:44

Re: Re: K článku

Zkuste si po sobě zkontrolovat gramatiku. Ten Váš diktát by byl na střední škole oznámkován pětkou. A nebo si pište jak chcete, ale nekritizujte ostatní, že dělají chyby.

fox 23.1.2007 8:29

Re: K článku

Aleši P,jste blázen a nejen v tomto příspěvku.Jdětě se vycpat a vemte sebou bradavici!!