16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jirka1 27.5.2009 9:17

Re: Tak tak, realitni mafie ...

Ohledně postupu realitek máte pravdu, ohledně toho, že za to může převod bytů z družstev do OV ovšem ne. Představenstvo družstva sice musí souhlasit s převodem, ovšem je to záležitost zcela nepoužitelná pro zamezení těchto kšeftů. Nesouhlas totiž musí být zdůvodněn a můžete se proti němu odvolat a soudit. Takže nesouhlasit s přistěhováním Cikánů se vám nikdy nepodaří, protože ještě budete obviněn z rasismu.

MLOK 27.5.2009 9:16

Re: 80 % lidí nenávidí cikány, proč asi?

Mistře, jste velmi skromný!  S těmi 80% se držíte opravdu HODNĚ při zemi.

NeP 27.5.2009 9:11

Re: Skutečně goebelsovská slátanina

Jo jo - tohle už se Urban naučil, když lhal a lhal a ještě jednou lhal o Kosovu ve prospěch Šiptarů. Urban je prostě placený propagandistický lhář... (Y)

františek 27.5.2009 9:09

Hloupý a falešný článek

Autor patrně nebude idiot a zřejmě tuší, že až dosud žádné akce, o kterých se zmiňuje, neměla pozitivní výsledek. Chomutovská primátorka se chová tak, jak to vyhovuje daňovým poplatníkům.  Jejichž penězi se jinde tolik mrhá

Vaněk 27.5.2009 9:06

Re: Potrefené husy se ozvou.

1. Nevím z čeho usuzujete, že jde o "modré ptáky". Urbanovi kritici očividně nemávají žádnou stranickou vlajkou

2. Urbanovy fakta a jejich hodnověrnost jsme viděli v oné diskusi s Jílkovou

3. Ř si dělá volební kampaň, ovšem přichází s aspoň nějakým řešením

4. Víte-li o podvodu podejte trestní oznámení. Pokud vím, o podvod se nejednalo.

5. Pro odvolání koholiv seženete tisíce podpisů, najmě je-li důvod k závisti, či nenávisti jsem-li postižen vymáháním práva___6. Odborník zpravidla nebývá dobrý manažer____7. Exekutor by prospěch neměl, kdyby neměl co vymáhat____8. Cynismus a bezohlednost je diskriminace pracující většiny_____9. Ničím jste neprokázal, že Řápková je darebák____ODS jsem nevolil a nebudu

Pejsátko 27.5.2009 8:58

Pod vlivem přečteného článku mě napadá,

jestli pan Urban náhodou tak trochu sám nevrtí psem. ;-)

Už to, že považuje vznik nové komise za zbytečný, jen proto, že už něco podobného existuje, je zvláštní. Sám říká, že Svaz měst a obcí + několik ministerstev se tím zabývá už 10 let. Není to dostatečně dlouhá doba na to, aby zavedli do praxe alespoň částečná opatření? Zatím jsme si nevšimli žádné činnosti - kromě keců samozřejmě.

Niky 27.5.2009 8:57

Re: jasně p. Urbane,

Bolševik jste vy Štváči,stejně tak soudruh Urban,stačí si připomenout uměle vyvolanou vzpouru v ČT a kdo od té doby tuto televizi ovládá,že pravdoláskaři tehdy nerespektovali zákony ČR,to jenom podtrhuje,že soudruhu Štváči!

Ivan 27.5.2009 8:57

Re: Tak tak, realitni mafie ...

Pane, především poslanci ODS, kteří prosadili zákony o "převodu družstevního bytu do osbního vlastnictví" a "družstvech vlastníků" jsou na vině. Zákony byly vytvořeny podle předem promyšleného scénáře. Když jste v bytovém družstvu (ne vlastníků) a chcete byt směnit nebo "prodat", tak s tím musí souhlasit družstvo, tedy fakticky ostatní obyvatelé domu, kde je váš byt. Takže ti směnu nepovolí, když zjistí, že byste byt "prodal" cigánské rodině. Když jste ale vlastník bytu, tak prodáte komukoliv a ostatní v domě s tím nic nenadělají. (Jakou radost mají pravičáci z této svobody - neptat se na mínění okolí!)

Realitka pak postupuje tak, že vytipuje v domě vhodného vlastníka bytu a tomu za byt nabídne přemrštěně vysokou cenu. Kdo by odolal? Do bytu pak realitka nastěhuje vhodnou cigánskou familii s mnoha členy a početným příbuzenstvem a pokud možno kriminální minulostí. Často taková familie bydlela dříve ve zdevastovaném bytě v jinak atraktivní nemovitosti ve středu např. Prahy. Cena bytů ostatních nešťastníků bydlících ve stejném domě tím prudce klesne. Realitka tak získá dvě výhody. Nemovitost v atraktivní poloze a možnost odkupovat levně ostatní byty v domě s cigánskou rodinou.

Tak vypadá kapitalismus v praxi.  (Je paradoxní, že v USA by tento postup většinou nebyl možný, tam se totiž většinou i ke koupi rodinného domu musí vyjádřit sousedé a pokud nesouhlasí, svoboda nesvoboda, dům si nekoupíte.)

ctenarvk 27.5.2009 8:50

Opet se hleda vinik jinde

Pan Urban stejne jako slecna Abbasova velmi zduraznuji, ze Chomutov se provinil nevymahani dluhu v predchozich letech. To muze byt pravda. Ale je to pouze druhotne. Hlavni a nejdulezitejsi problem je postoj dluzniku. Ten je umyslne snizovan (vlastne vubec nezminovan) a znovu a znovu se hleda vina nekde jinde.

V celem clanku jsou viny "rozdavany" na vsechny strany, ale o skutecnych vinicich (a soucasne dluznicich) tam neni nic.

Clanek je klasickou ukazkou odvadeni pozornosti jinam.

tk 27.5.2009 8:44

Re: Pan

Jasný, všem to nandal! :-P Go Urbane Go.

Ivan 27.5.2009 8:43

Potrefené husy se ozvou.

Samozřejmě, že duševně méně schopní modří ptáci okamžitě začnou napadat Urbana za to, že "je to komunista" atp., ale k jim uvedeným faktům budou mlčet. Ať už pan Urban má jakékoliv názory, zůstává faktem, že Řápková si dělá volební kampaň a chce, aby občané zapomněli na její grandiozní podvod s Kamencovým jezerem a na jiné sprosťárny ODS v Chomutově.  (Petici za odvolání Řápkové v Chomutově neorganizovala žádná PR agentura a přesto se pod ní sešlo několik tisíc podpisů, o těch se ovšem mlčí.)  Odvolání mezinárodně uznávaného odborníka Rabase z funkce vedení ZOO je jen jednou z mnoha kapek akcí ODS v Chomutově.

Řápková si z hlediska propagandy správně vybrala pro své zviditelnění problém cigánů na sídlišti. Je to něco, co zajímá mnoho lidí. Stejně tak si správně vybrala postup, který je (zdánlivě) razantní a proto imponuje stejné skupině lidí, na kterou se obrací i Dělnická strana. Funkčně je postup Řápkové nesmyslný, přináší peníze jen exekutorovi,  ale propagandisticky bude úspěšný. Urban poukazuje na fakta PR kampaně a to se modrým ptákům nelíbí, protože se jedná o odhalování triku použitého ODS.

Už jenom za ten vrcholný cynismus a bezohlednost by Řápková měla ve volbách propadnout. Tvrdost vůči "nepřizpůsobivým" je žádoucí a měla by být prosazovaná a realizovaná. Měli by ji ale dělat úplně jiní lidé, Řápková jen vyvolá nedůvěru v používání jinak správných postupů, protože její osobní vlastnosti absolutního darebáka důvěru vyvolat nemohou. Na tom nemění nic ani skutečnost, že se jedná o inteligentního člověka (o to víc je nebezpečné to, co dělá).

Petr 27.5.2009 8:34

Pan

Urban uhodil hřebíček na hlavičku, soudě podle reakce diskutujících.

Ivan 27.5.2009 8:28

Re: Pane urbane !

Jeden z významných  českých současných matematiků, profesor na Slezské univerzitě, je cigánského původu. Je to všestranně nadaný člověk. Cigánů jako jsou v Chánově atd. se samozřejmě nezastává a nechce s nimi mít cokoliv společného.  S rasismem v ČR (dříve ČSSR) neměl nikdy žádné problémy - s žádným se nesetkal.  Existují tedy i jiné příklady, než kriminálníci cigánského původu.

petr 27.5.2009 8:24

Skutečně goebelsovská slátanina

Pane Urbane, z Vašich pisání by bylo možné mít legraci, kdyby ty Vaše "články" nebyly cílevědomou goebelsovskou propagandou podle zásady, že do zblbnutí opakavaná lež se stává pravdou. Tak jen dál! Když bude lhát do nekonečna, máte velkou šanci i pár slušných lidí přesvědčit že neplatiči chudáci řádně platili, ale Chomutovská radnice jim jejich platby posílala celé roky zpátky.

Janda 27.5.2009 8:24

Pane bývalý Urbane!

I Vy se vezete na vlně aktivismu. Je-li opak Vašich tvrzení pravdou, proč jimi dávno pan Kocáb neargumentuje? Proč důrazně netrvá na jejich aplikaci - je ministr, ne? Že by ty znamenité analýzy a metodiky sám neznal? Pan ministr? Nebo že by je sám považoval za nepoužitelné? Proč za sebe do všech ožehavých střetů nastrkuje Abasovou, která nemá na nic vliv? A proč Vy sám - zjevně jste odborník na problém - nevypracujete návrh účinného a korektního postupu? Proč se nepostavíte do čela týmu kvalitních řešitelů? Ne paní Řápková - lidé jako jste Vy eskalujete problémy! Svou neschopností něco s nimi udělat vytváříte podmínky pro fungování různých těch DS a NS, které nabízejí zoufalým občanům aspoň něco, třebaže to "něco" je špatné. Nabídněte lepší a hlavně účinné! A hlavně neříkejte lidem, kteří léta žijí v ohrožení zdraví, majetků a života, že nesmějí spěchat, že tyto problémy nejde řešit naráz!

Ivan 27.5.2009 8:21

Re: Elitáři a sociální inenýři, spojte se

Zato JKKK není žádná holota, protože on je ten spasitel světa. On určí, co je správné a kdo je holota.

Haui1 27.5.2009 8:18

Re: jasně p. Urbane,

Opravdu jste měl takový barvitý život? :o)

Štváč 27.5.2009 8:14

jasně p. Urbane,

ale bolševičtí hlupáci to nechtějí chápat a škodit je jejich program. A tak má u nich každý lidský zmetek větší hodnotu, než člověk, který se osvědčil v dobách, kdy primitivové škodili, chlastali, udávali a podělali se před každým komoušem.

yt 27.5.2009 8:13

Re: Vážení spoludiskutující, to chce klid

Pravda potřebuje PR?

yt 27.5.2009 8:12

Re: Urban vrtí psem až se mu od jeho ulhané huby práší.

Něco konkrétního k článku by nebylo?

Prorok 27.5.2009 8:10

On ten vůl Urban kritizuje i úsporu finančních prostředků

"neznalosti základních metodik Ministerstva práce ... absolutním úbytku

poskytovatelů sociální péče, poklesu počtu terénních pracovníků i

pedagogických asistentů pro romské děti."

Neznalostí trpí Urban a zřejmě i ministerstvo pro vyžírky. Zajímaly by mě úspěchy té sociální péče distribuované terénními pracovníky a pedagogickými asistenty. Nemluvě o tom, že jde o rasismus, kdy je upřednostňována jedna rasa před ostatními.

chouan 27.5.2009 8:03

Re: Čau

Jo, i když Kocáb byl o několik tříd lepší ;-D.

chouan 27.5.2009 8:03

Vážení spoludiskutující, to chce klid

Figurky jako Urban, Pehe, Kocáb, to jsou jen Havlovi lidé na špinavou práci, aby se jeho Veličenstvo osobně nemuselo příliš snižovat.

Je naprosto lhostejné co konkrétně píší nebo říkají, buď dělají PR pravděalásce nebo očerňují její oponenty.

map 27.5.2009 8:02

Re: Pane urbane !

Vezměte si z děcáku cikáně a dokažte,že z něho vychováte slušnýho občana. Zatím se to nepodařilo co já vím nikomu - nedělejte prosím závěry jen z omezeného okruhu svých informací. Já několik takových případů znám.

Prorok 27.5.2009 8:02

Ještě jste zapomněl, že jsou nadprůměrně inteligentní.

Projevuje se to hlavně tím, že se odmítají učivo a vůbec docházku do gadžovských škol. No a v praktickém životě dokazují, že se bez nich docela dobře obejdou a nemusí vyvíjet téměř žádné úsilí.

Prorok 27.5.2009 7:56

Urban vrtí psem až se mu od jeho ulhané huby práší.

Naštěstí to dělá idiotsky, takže mu na to málokdo skočí.

JKKK 27.5.2009 7:53

Elitáři a sociální inenýři, spojte se

Nakonec skončíte vždy u problému, že volební právo je všeobecné a... proboha... koho si ta holota zase vybere. Banda prolezlá diktátorskými manýrami, která by se chtěla pasovat na spasitele světa. Seberte si tu svou pravdu a lásku a chcípněte už konečně v houští.(Y)

tk 27.5.2009 7:46

Čau

Urbane, nejlepší PR práci pro Řápkovou jsi udělal Ty sás s kámošem Kocábem v pořadu M. Jílkové. A zadarmo, osle.

Gogol 27.5.2009 7:40

Re: Je to ten Jan Urban

Urbane Urbane, kam jsi rozum dal? Milostivá králi, s cikánama jsem ho promr(h - d?)al;-D

Frank 27.5.2009 7:34

Pane Urbane, jestli všichni bývalí disidenti jsou takoví pitomci,

tak dotatečně děkuji minulému režimu, že nás od blbců chránil. Jste jenom žvanil, který ví o problému kulové. Proboha, co vy tak můžete učit na škole a co za "odborníci" tuto školu opouštějí? V TV diskuzi s Řápkovou jste sice stál s rukama v kapsách jako děsný frajer, ale  stačila na vás jedna ženská a i s Kocábem jste byli nuly. A víte proč? Protože nenabízíte řešení, jenom hloupě žvaníte a žvanění ještě nikdy nic nevyřešilo. A protože nevíte, co je to poctivá práce, tak se zastáváte těch, kteří o práci nikdy nezakopli, protože ani nemuseli. Kolik jste věnoval svých prostředků těm tmavým chudákům, kteří jsou tak diskriminováni? Kolik jste si jich nastěhoval do svého okolí? Nic a nikoho? Tak mlčte hubu!