16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
drak 27.5.2009 13:29

Re: odpudivost na první pohled

Napadení osoby opnenta aniž by byl vznesen jediný argument je ubohost. Zkrátka mutant jste Vy, sprostý a ubohý.

františek 27.5.2009 13:25

???

Vždy, když čtu podobný blábolivý text, si kladu otázku, zda autor rozumí problému. Rozumět problému neznamená uvěřit tomu, co čtu v novinách, co mi někdo navykládal, co říká člověk, který o sobě tvrdí, že je odborník. Rozumět problému znamená se do problému ponořit. Článek pana Urbana by měl začínat slovy.."Nedávno jsem si k sobě nastěhoval rodinku Olašských Romů. Proto si myslím, že mám právo psát o jejich problematice"...Takoví žvatlalové, jako on klidně tvrdí o prohlášeních odborníků na problémy nepřizpůsobivých občanů, že jsou rasistické. Za odborníka považuju paní Řápkovou, protože ona přichází s nepřizpůsobivými do styku.

Ptejme se Urbanů tohoto světa, proč se domnívají, že by měli mít právo psát o něčem, čemu nerozumí.

quido 27.5.2009 13:20

Re: Lidi, zvykněte si konečně na to,

R^R^R^

wiki 27.5.2009 13:16

Re: SLOVA-SLOVA-NIC NEŽ SLOVA

Přesně !!! R^R^R^

MLOK 27.5.2009 13:16

Re: odpudivost na první pohled

A jak to nemilý jachtíku souvisí s daným tematem diskuse???

wiki 27.5.2009 13:15

Re: Sám velký Jyrka v Teplicích

Jo, Teplice a fousatá Brožová rulezzz !

wiki 27.5.2009 13:11

Re: Urban

Ale jděte, možná, že Řápková dělala chyby, ale tenkrát Kocáb s Urbanem nic proti tomu neměli. Teprve když začala být úspěšná, řvou jako protržení! A to mají plnou hubu žen v politice. Ale nesmějí ty "správné" ženy v politice nic užitečného dělat, jen se hezky usmívat a papouškovat politicky "korektní" fráze !

wiki 27.5.2009 13:07

Re: Myslí, že pan Urban sám velmi intenzivně vrtí psem.

Přesně ! Řápková totiž působí, že všechny ty "NGO", co berou dotace na boj o práva cikánů (rozuměj - na tahání prachů z blbců daňových poplatníků) vypadají, jakože jsou nap/rd. Teda podle skutečnosti !R^ Fuck-off, pane Kocábe!

wiki 27.5.2009 13:03

Re: odpudivost na první pohled

Jste pra se, pane !!!

wiki 27.5.2009 13:02

Aha, takže Kocáb vyhazuje prachy

na "studie", které mají nasadit psí hlavu Řápkové. Efektivitu jeho řešení je vidět na tom, že i mnozí "nepřizpůsobivci", kteří začli dluhy splácet, tak přestali... :-/Rv

Jakub S. 27.5.2009 12:54

Re: odpudivost na první pohled

No tak takhle ne!

jachtík 27.5.2009 12:51

odpudivost na první pohled

řápková janáčková - dvě frigidní neatraktivní ženštiny, toť upocenost a ubohost sama, to každý soudný člověk vidí i bez těchto informací. dle nich je slušný ten, kdo nemá žádný orgasmus, jako tyto dvě "kosti" a jejich kohorta stejně postižených sexuálních mutantů

rony 27.5.2009 12:37

Re: Pan

to myslíte "go home and shut up!"?

MLOK 27.5.2009 12:35

Re: Článek se mi zdá poněkud postavený na hlavu

Vážený "j"! O "cigoších" se tu zmiňujete Vy!

       Já osobně a pravděpodobně i většina zde diskutujících nemá nic proti občanovi jenom z toho důvodu, že je cigán! Bytostně ale nesnáším agresivní, bordelářské, práci i vzdělání se vyhýbající parazity - rasisty, kteří mě i ostatním znepříjemňují život! Navíc za mé peníze!!!

       To, že výše zmínění parazité jsou velmi často - NE VŽDY!!! cigáni - to je jiná otázka, která má jen velmi málo společného s rasismem.

      

rony 27.5.2009 12:31

Re: SLOVA-SLOVA-NIC NEŽ SLOVA

Řešení není a není ani žádoucí. Čím by se pak živila spousta lidí na problému závislá, kdyby byl vyřešen?;-D

rony 27.5.2009 12:27

zbytečné starosti

Vrtěti psem byl skvělý film, ale pro české země tyto praktiky neplatí 100%. Už dob rekatolizace hledají Češi za vším co se jim předkládá pozadí a skvěle nás v tom vycvičila éra komunistů.

Všude je slyšet, že pí Řápková nevyužila všechny prostředky, které jí zákon umožňuje, ale ani jeden konkrétní příklad!!!!!!Kdybyste byl pane Urbane tak laskav a doplnil ( např.: zákon umožňuje obstavit konto - pí Řápková nevyužila. = toto je ovšem špatný příklad, protože tito lidé konto nemají. Prosím o lepší příklad, ale konkrétně!!)

JKKK 27.5.2009 12:07

Jsem svobodný a hrdý občan této země.

Nikomu nehodlám nic určovat, nemám to zapotřebí. A požaduji stejná práva ale i povinnosti pro všechny!!

Jakub S. 27.5.2009 12:06

Re: Článek se mi zdá poněkud postavený na hlavu

Přesně, nelze shrnout líp. Tečka.

magi 27.5.2009 12:00

Re: Mezi těmi třemi ženskými, tedy Řápkovou, Janáčkovou a Abassovou, jedině Abassová potěšila oko i srdce muže. Jinak neskonalá nuda a klišé.

pane,jak si říkáte Karel Holomek,vy máte šedej zákal ! Je třeba navštívit očního lékaře. Kocáb a ta vaše kráska Abassová,jsou jako brhlík a sojka !

Harry 27.5.2009 11:48

Myslí, že pan Urban sám velmi intenzivně vrtí psem.

Měl by jasně říci, jestli mu jde o problém nepřizpůsobivých nebo spíš o to zničit starostku Řápkovou. Takhle to motá dohromady a ještě k tomu ten odporný slovník. Pokud by mělo jít o ty nepřizpůsobivé, tak jsme svědkem podpásové argumentační techniky "ad personam", kdy se argumentující soustředí na diskreditaci protivníka místo na argumenty k danému tématu, které mu obvykle chybí.

IH 27.5.2009 11:34

Pane Urbane, chtělo by to nějaké řešení tzv. romské či cikánské věci

Váš článek je zcela mimo. Je možné, že Chomutov zanedbal vymáhání dluhů, ale nevím co to má dělat s tím, že si zde nějaká parazitující skupina převážně cikáni dělají co chtějí resp, že se válejí a dělají dluhy. Stačilo mi Vás vidět v televizi ve střetu s paní starostkou a je jasné, že jste s panem Kocábem naprosto k ničemu.

Malý Aston 27.5.2009 11:03

Místo psaní si může vzít domů jednu rodinu!

Autor zřejmě nikdy žádného cigána nepotkal a nebydlí v jeho sousedství. Jsou sice vlaštovky kteří žijí normálně ale těch se to netýká.ˇAť nám předvede osobním příkladem včetně Kocába jak se to má řešit a vezme si domů jednu cigánskou rodinu na stravu a byt.Pokud to neudělají a nepůjdou příkladem, jsou to báchorky co píší i co říkají. Na základě jejich pitomostí které hlásají, se každý normální občan velkým obloukem vyhne každému cigánovi a v obchodech je nechají i volně krást neboť i jen pohled může být kvalifikován jako urážka této verbeže. Cigáni utiskují většinu obyvatel a to jen proto že je musí na základě takových debilů jako je autor živit,šatit a ještě si nechat nadávat.;-)

MARBAL 27.5.2009 11:02

souhlas

Naprosto s Vami souhlasim, je to cele humbuk na odlakani pozornosti, a strasne sprosta predvolebni kampan, jde z toho hruza na jake urovni pracuje nase vrchnost, kdyz podporuje ty nejnizsi pudy. Fuj.

ale ale 27.5.2009 11:01

Re: Urban

a myslite, ze ten clanek je skutecne proti ODS? nevim, mne to spis prijde jako clanek proti nekterym praktikam, v nasich zemich pouzivanym, ktere (doufejme ze shodou okolnosti a ne programove) pouzivaji i nekteri lide, kteri se snazi v politice uchytit/udrzet/zvyraznit s pomoci visacky ODS. jakkoli jsem spise priznivec ODS, tak praktiky danych primatorek fakt nemusim a z duse se mi hnusi ...

Prorok 27.5.2009 10:59

Bylo. Viz výše.

magi 27.5.2009 10:59

Re: Pane urbane !

pro ,map a Ivan. Pánové,nespadli jste z Marsu ? Jestli pan profesor ze Sleský univerzity je cikánskýho původu,je mi šumafuk ! Já mluvím sám za sebe. Věřím,že jste viděli cikána jen v televizi a to byl Ščuka,nebo Gińa. Vím o čem mluvím,žiji s nima ! Jestli u vás takovej případ existuje,nevím,ale já ho za 64 let nezaznamenal. Prosím,zeptejte se spisovatelky Kohoutové. Vy dva,jste perfektní teoretici,ale je třeba se ptát lidí,kteří s nima žijí. Pánové,oni vylejzali z pelechu tehdy,když já přicházel z práce.Perfektně se rozmnožujou,protože na to mají čas ! Já vidím,že vy dva máte pomatený představy o životě s cikánama. Myslím,že je třeba mlčet a naslouchat lidem,kteří chtějí něco udělat,aby nemusela DS řešit to co není schopen vyřešit ten pomatenec Kocáb a Urban !

ale ale 27.5.2009 10:58

Re: nepodstatné okecávání

vety typu "kazdy rozumny clovek musi ..." diskvalifikuji vzdy cely prispevek k nim se vztahujici.

protoze neni nic snazsiho nez na ten vas projev napsat, ze "kazdy rozumny clovek musi vasi tezi odmitnout a postarat se o to, abyste ji nemohl dale hlasat".

nedovolavejte se vsech rozumnych lidi a nerikejte za ne, co musi delat ... jinak se jednoznacne vyclenujete ze vsech rozumnych lidi a nema cenu s vami diskutovat ;-)

Klaudius 27.5.2009 10:58

Kde jsem to už četl?

.... ponižování od pohůnků a píáristů mocných regionálních oligarchií, které se teď ve volbách snaží urvat ještě větší podíl na řízení celého státu.

To je slovník New York University nebo Rudého Práva, blahé paměti?

Karel Holomek 27.5.2009 10:57

Re: Mezi těmi třemi ženskými, tedy Řápkovou, Janáčkovou a Abassovou, jedině Abassová potěšila oko i srdce muže. Jinak neskonalá nuda a klišé.

Ty dvě ošklivé ženské nemají žádné řešení. Chomoutovské problémy Řápkové i předtím problémy Janáčkové jen dokazují, že jejich cesta nikam nevede.

Nový 27.5.2009 10:50

Re: Článek se mi zdá poněkud postavený na hlavu

Souhlas. Ono  všeho  moc  škodí.  I  lidských práv.  Pokud  nejsou vyváženy povinnostmi!