11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Slava 24.9.2007 11:12

Re: Re: Jako poslanci EP jste si, pane Cabrnochu, hlavně zlepšovali stav svého konta

Smysl vaší poznáky mi uniká.  U voleb do EP jsem byl a Cabrnocha a spol. nevolil. Nevím proto,  jak by ten pán mohl být v EP gíky mě. Ostayně nejde jen o EP poslance za ODS. A tomu, oč v této pseudoreformě jde, rozumím velmi dobře.

pf 24.9.2007 1:39

tak bych rekl mily Cabrnochu

ze jim, jako dojice penez z VZP projekterm tech internetovych zdravotnich knizek,tak trochu chybi moralni kredit poucovat verejnost. Asi tak bych to videl.

věřící 24.9.2007 8:48

Re: tak bych rekl mily Cabrnochu / kapitalismus / Vaše podpora solidarity ?

Kapitalismus má určité přednosti, ale přesto cílevědomě vytváří chudé, nezaměstnané, bezdomovce a prostitutky (žijeme ve 21. století). Sytý hladovému nevěří. Boží mlýny melou....

Bývalý papež z Polska řekl: 

                       kapitalismus je zlo, zvýhodňuje malou část lidí a odírá ten zbytek. 

PS  - dotaz : Jaký je Váš podíl na zlepšování solidarity bohatých s chudými (jeden z cílů EU) ?

F2 24.9.2007 9:53

Re: Re: tak bych rekl mily Cabrnochu / kapitalismus / Vaše podpora solidarity ?

Že vy jen tak žertujete ...

Jura Jurax 24.9.2007 16:44

Re: Re: tak bych rekl mily Cabrnochu / kapitalismus / Vaše podpora solidarity ?

Jaký je Váš podíl na zlepšování solidarity bohatých s chudými ...

No že platím jak mourovatej ... :-( ... a to zdaleka nejsem bohatý ... :-( ... a připlatit na lepší si můžu akorát u zubaře (jak to, že tam to jde?) ...

plesnivy pes 24.9.2007 1:35

PRAVICAKUV ORGASMUS

me vzdy dojme... - pane cabrnochu netreba obhajovat poplatky a mit z toho radost prevelikou - je to tak jak to je - mira unosnosti se pozna casem - pokud to bude vetsina lidi akceptovat tak je to v poradku no a pokud ne tak prijde nekdo kdo je zrusi - to je vsechno co se stane - podstatne je ale to ze ony poplatky nepredstavuji ani dobro ani zlo - proste jsou a jenom cas ukaze zda to bylo dobre - prilezitostne si prectete nejakou historickou knizku: dejiny nejsou to co jsme chteli ani to o cem si myslime co je spravne dejiny predstavuji jen zpetne ucetnictvi a jeho ideologicky audit - znate to: kazdy kdo se povysuje bude ponizen a kdo se ponizuje bude povysen...

Vilém 24.9.2007 1:00

VOLNO pro devastaci zdravotnictví

V podání ODS přirozený rozvoj zásadně znamenal ve všech oblastech úplnou a totální devastaci veřejné regulace a návrat do přirozeného stavu, který Hobbes označoval za válku všech proti všem, a věděl proč.

Zatímco při přibližně stejné síle stran vznikne trh, slabší létají přes palubu. Přesně to byl důsledek ekonomické transformace v podání ODS, která skončila přirozeně přirozenou krizí, a celý vývoj odnesli řadoví občané a profitovala klika kořistníků s ostrými lokty.

Ve zdravotnictví bude nemocný člověk samospádem trhu sedřen z kůže a po ožebračení vykopnut na ulici "přirozeně" chcípnout s tím, že nemá čím platit, jako by byl vyhozen z hotelu. Hlavně že "bude smět" platit.;-)

Jura Jurax 24.9.2007 16:41

Re: VOLNO pro devastaci zdravotnictví

Ach jo - a kdo dnes platí za Vás? Platíte si sám - tedy pokud nejste nějaký vykuk. A když v systému nejsou prachy, ani se nedovíte, co všechno byste teoreticky mohl dostat a co nedostanete, protože holt nejsou ty prachy. A sám si to legálně zaplatit nesmíte, i kdybyste byl bohatec.