17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Volební pat 2010?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Láníček 17.4.2010 15:00

Ano, poměr se brzy změní !

Ovšem v ještě větší ztrátu pravice. Holt když se někdo rozhodne dělat politiku pro malou skupinu lidí, nic jiného očekávat nemůže ! A vůbec ta jejich bible o neomylnosti trhu má čím dál větší thliny, takže co nám tady chce Kalousek s Kocourkem kázat ? Jak to vypadá v praxi nám předvedly American Idols modrých ptáků. Ti už to dopracovali tak daleko, že je musí živit svými půjčkami čínští komunisti. Teď je otázka, kdo je hlavní viník a komu především by měly být ordinovány ty úsporné balíčky. Že by to zas byli ti nejméně majetní, svoloč jedna ? Takže já zas radši budu volit ČSSD !

P. Schon 17.4.2010 17:25

Re: Ano, poměr se brzy změní !

Láníčku inženýre samozřejmě. Socani s komunisty v čele s agentem StB Filipem dají naše hospodářství do pořádku. Vzor mají v Řecku, Španělsku, Portugalsku...............jen to mizerní Maďaři se nějak šprajcli. 

J. Láníček 17.4.2010 18:13

Nějak ty nízké preference psychicky nezvládáte !

Odkud máte informace, že si socani jezdili pro rozumy do vámi zmíněných krajin ? Pokud vím, tak naši modří boys tady nedávno něco meldovali o vzorech Lotyšku a Estonsku, pokud mě paměť nešálí. To jsou ty časy, kdy tady opruzovali s tou příkladnou  rovnou daní, kdyby jste si náhodou nemohl vzpomnět.

P. Schon 17.4.2010 18:46

Re: Nějak ty nízké preference psychicky nezvládáte !

Inženýre já napsal, že jezdili do Řecka? Teprve budou. I ve Venezuele budou mít vzor. Hugo zárodňuje. Námi všemi milovaný Rath, hejtman, poslanec, majitel dvou manželek,  špitálu, soukromém praxe a několika činžáků v Praze, budoucí ministr zdravotnictvípry chce také znárodnit pojišťovny. A tím to možná začne.

Pracující Nové hutě Jiřího Paroubka uzavřeli socialistický závazek : na počest slučovacího sjezdu KSČM a ČSSD vyrobí 100 tun surového železa nad plán !  [>-]

J. Blažek 18.4.2010 0:24

Re: Nějak ty nízké preference psychicky nezvládáte !

Závist jer nepěkná vlastnost. Snad ji může omluvit jen hloupost

M. Prokop 17.4.2010 22:04

Re: Ano, poměr se brzy změní !

Dopadnete Goebbelsíčku stejně jako váš vzor. Josef Goebbels.

J. Láníček 17.4.2010 23:35

Práve jsem se vrátil ....

... ne sice z Hradu, ale z celkem dobré zábavy. Zahrál jsem si slušně bowling, něco dobrého popil, poklábosil s Leninem a Gottwaldem, nakonec přišli i Marx s Engelsem - zkrátka ideální večer. Nic nenasvědčuje tomu, že bych měl nějak špatně skončit, ake vy Prokope, jestli to budete nadále tak prožívat, s vámi to nevidím moc dobře. A to vás ještě brzy čeká  to hlavní  zklamání. Trénujte radši nervy, jestli teda v tom mozku nějaké máte !