6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Volby bez tématu

Předvolební klání se zatím nese v duchu hloupostí a trivialit. Koalice Spolu vyfoukla soupeři slogan Až do rotrhání těla a teď se všichni předhánějí až do roztrhání těla, co legračního vykonají až do roztrhání těla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Mach 9.9.2021 11:19

No tak to jo!

F. De Winter 9.9.2021 7:23

Tak pro mě to téma je. Proto budu volit SPD. [>-]

V. Mokrý 9.9.2021 7:35

R^

P. Kubáč 9.9.2021 6:40

Každou další a další komunistickou pětiletku jsme ukončili nejlépe za 4 roky a nejlépe na 110% - přesto se komunistický východ hospodářsky propadával hlouběji a hlouběji.

Havlíčkovy výroky nejsou "neposlušnost vůči EU" - ale pragmatické konstatování nové verze již zažitého fenoménu.

V. Mokrý 9.9.2021 6:20

Astone, téma je - buď nadále Babiš ( a s kým ), jenž trochu vizi má a nebo další svazáci/Piráti a spol.

V. Mokrý 9.9.2021 6:20

Ondřeji Neffe

K. Machala 9.9.2021 3:57

Zcela jistě to neovládá ječení Gréty, ona není původce, ale nástroj. A strany dříve pravicové téma greendealu nezvedají ne proto, že si to neuvědomují, ale protože nesmějí, vědí, že by je zničili. Pochopili, že už se v ČR nevládne z ČR, a že dokonce ani v Bruselu se nevládne z Bruselu. A ve Washingtonu se nevládne z Washingtonu.

P. Milan 9.9.2021 8:21

A Solnohrad je hlavní město Solnohrad. :-P

V. Petr 9.9.2021 17:25

Lze se opřít o jiné mocnost a odpoutat se od loutkovodičů. Absolutní zlo je Brusel, ať iž ho řídí kdokoliv! A co zmohou USA ukázaly v Afganistánu!

P. Hatina 9.9.2021 2:25

Tak ono, sportovním žargonem, řada závodů se vyhrává až závěrečným spurtem blízko cíle. A řada favoritů se do té doby v chumlu hlídá mezi sebou a šetří síly.

Takže, z toho pohledu, volby jsou až za měsíc, a ty nejtvrdší předvolební údery nás teprve čekají. Třeba připomeňme, že pan státní zástupce odložil rozhodnutí o žalobě na p.Babiše seniora o 14 dní - čili toto téma se ještě před volbami vrátí. Stejně jako že "náhle se zjevený Babiš junior stále jen slibuje že půjde vypovídat na policii (ještě tam nedošel), ale že ani do médií zatím neřekl nic, než co už se dávno probralo. Ale i to se může do voleb změnit.

Ovšem i řada dalších věcí i z jiných partají . Mimo jiné, i třeba ten Afghánistán přišel v (ne)pravý čas, takže nemnohé skupiny uprchlíků (těch co se nenacpali do letadel), pospíchající přes nás do Němec, jistě zvědavé kamery stačí zachytit.

A abych zbytečně nestrašil, ono totiž taky může stát, že přijde (už vlastně přichází) nová silná vlna covidu, takže se i ty volby se ze zdravotních důvodů dočasně odloží... ;-D

J. Pospíšil 9.9.2021 0:33

Na předvolební mítinky nechodím, ale při čekání na děti před školou na náměstí na našem malém městě jsem dnes vyslechl z mobilních reprosoustav celou řadu dobrých volebních témat, včetně onoho Green Dealu, o kterém jiné strany opravdu moc nemluví. Byl to předvolební stánek koaličního hnutí Trikolóra/Svobodní/Soukromníci. I když jsem myšlenky Svobodných znal i dříve, byl jsem opět mile překvapen, že i když jsou pod pomyslnou hranou zvolitelnosti a tedy jim není v médiích dáván žádný prostor (jaký to podivný zvyk, ke kterému se v poslední době přidává i Aston), nesnaží se o trapnosti typu “až do roztrhání těla” a mluví opravdu věcně.