28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

POLITIKA: Volby a marketing

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
standa 21.10.2008 9:42

Re: ALE

R^R^R^;-D

Však to taky byla uměle vyvolaná mediální kampaň v roce 2006, kdy se z Paroubka stal v médiích ze dne na den prznitel nezletilých, manžel Marfušy, vedoucí RAJ, paroprase, bradavice, mafián s kočkou atd, zatímco předchozí část roku to byl pan premiér a nikoho nenapadlo o něm říci křivé slovo. Nelichotivá kampaň se táhla dva roky a volič na to odpověděl po svém. Srdečně se těším na to, jak se bude Drtinová pokoušet být k němu nestranná (ale pak si dobře umýt ruce a vyvětrat, paní Drtinová, s ďáblem ve studiu, no hrůza!).;-D

Jiří K. 21.10.2008 10:35

Re: ALE

Přesný postřeh.

Český volič už zase zkrátka čte mezi řádky a informace si vyhledává mimo oficiální propagandu. Má v tom bohatou praxi - celá desetiletí. Vůči virtuální realitě, kterou se ho snaží média obklopovat, je již dostatečně imunní.

Ti promodralí hujeři v médiích si doteď evidentně neuvědomují, jakou medvědí službu pro slušnou českou pravivi tím ve skutečnosti konají.

Jan houšť, vážení pánové a dámy. Budete se divit čím dál více. Překvapení, jakými pro vás byl výsledek těchto voleb, určitě budou následovat.

SUZUKI 21.10.2008 6:35

Na hrubý pytel hrubá záplata

Bendl v diskuzi s Ráthem vypadal jako žáček, který čeká z které strany dostane facku. Pro ODS - na hrubý pytel hrubá záplata.

zajíček8 21.10.2008 7:48

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

Kdykoliv zaslechnu pana Ratha mluvit, mám pocit, že se musím jít umýt, protože jeho projev je špína sama.

Kritizuje čísi milenky a sám si vydržuje milenku v téže ulici jako manželku. Kritizuje podnikání ve zdravotnictví a sám vlastní zdravotnická zařízení. Kritizuje klientelismus a sám si držel milenku v Zentivě za dob svého ministrování. Kdekoho napadá za  změnu názoru a sám je politický turista, jehož názory připomínají kohouta na obrtlíku.

Abyste s ním v diskuzi uspěl, musíte použít zbraně téhož nebo těžšího kalibru. A na to dokonce ani politici nemají žaludek.

Ne Rath je chucpe, eklhaft člověk, kterému nevěřím ani nos mezi očima.

norbert clai 21.10.2008 8:20

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

no,ale je naprosto zřejmé,že takových jako jste Vy je ve středních čechách míň ..... než těch,kteří Rathovi věří...:-D:-D:-D:-D

Cricket 21.10.2008 8:24

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

Ano ano ano, tedy si zasloužíme takové lidi, jaké jsme si ve volbách většinově vybrali, nicht wahr?

Eva D 21.10.2008 20:15

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

A to je argument pro jeho kvalitu, že je jich víc?

Petr 21.10.2008 8:56

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

Už dávno se říkávalo v lidu obecném, že feudálové a páni jsou zlí, jen císař pán je laskavý. proto vede v popularitě p.Klaus a p. Sobotka. Takoví milí lidé. A přidal se i p. Ráth. A protože všechna moc pochází z lidu, jak praví už prastará moudrost filosofů , musí příslušný lid dostat své - chléb a hry a ti ostatní moc, aby to bylo možné zařídit. A bude to tak i nadále.  Lid obecný nemusel pracovat a starat se, obilí přišlo ze severní Afriky a otroci z provincií. Na frak tomu dali až barbaři.....

fidorka 21.10.2008 8:58

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

!!RvSouhlasím s vámi. Já odcházím od televize, když vidím Rátha. Předevčírem dávali s ním všechny jeho vejšplechty. Prostě hnus..hnus..RvRvRv!!!!!!!!

Eva D 21.10.2008 20:11

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

R^R^R^VV

Xury 21.10.2008 8:28

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

Zkuste někdy vést smyslupnou diskuzi s pavlačovou hysterkou a uvidíte, jak uspějete.

Eva D 21.10.2008 20:13

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

R^R^R^

Pavell 21.10.2008 6:16

VELMI DOBRÉ

Hvížďalu nemusím, ale tohle se mu MOC povedlo.

Mejla 21.10.2008 5:06

Nemelte nesmysly, Hvížďalo. Lidi už měli plné zuby Téčka, Íčka, Mrázka, Sekyry, Moravy,

Topolánkova ožralství a hulvátství a hraní si na VIP, mejdanů pro majitele hodinek nad 150 000 Kč atd. Vedení ODS prolezlé lidmi jako Bém, Íčko atd. je nutné vyměnit, včetně Bendla s vizáží i pověstí vyčůraného hloupého Honzy.

Nomen 21.10.2008 5:26

Dle včerejší zprávy ČT náš všeobecně oblíbený nomenklaturní kádr OV SSM Kladno,

pan ingeneur soudruh Bendl požádal pana doktora Ratha, zda-li by (ing Bendl) nemohl setrvati ve funkci krajského hejtmana SČ kraje. Přesto, že pan doktor Rath je známý jako skromný, zcena nenarcistní,  tichý a vstřícný politik, tomuto pánovi kupodivu nevyhověl...

norbert clai 21.10.2008 8:22

Re: Dle včerejší zprávy ČT náš všeobecně oblíbený nomenklaturní kádr OV SSM Kladno,

....kupodivu,kupodivu .......;-D;-D;-D;-D;-D

standa 21.10.2008 9:43

Re: Dle včerejší zprávy ČT náš všeobecně oblíbený nomenklaturní kádr OV SSM Kladno,

:-D:-D:-D:-D:-D

Xury 21.10.2008 8:26

Re: Nemelte nesmysly, Hvížďalo. Lidi už měli plné zuby Téčka, Íčka, Mrázka, Sekyry, Moravy,

Tak teď se aspoň mohou těšit na jemného a uctivého Ratha, poctivce Palase a Zgarbu a to vše ještě futrováno upřímnými a vždy na štěstí všech myslícími komunisty.

chytrý horák 21.10.2008 1:24

Hvížďalu většinou nečtu, ale tohle se mu docela povedlo.

Myslím, že ODS si nemůže dovolit to, co pro ČSSD je normou, protože její voliči jsou (levičáci prominou, ale je to tak), vzdělanější, náročnější a vnímavější vůči faulům všeho typu. Krédem levicových voličů je přerozdělení a pokud funguje, nad vším ostatním lze přimhouřit oko. Dokonce i nad komunisty u moci, o nějakých klukovinách v podobě mafiánských přestřelek ani nemluvě. V tomto pragmatismu tkví jejich jednota i jejich síla, proti níž přecitlivělí pravicoví intoši se svou potřebou kultivovat a vychovávat volebními políčky lídry své strany mají malou šanci.

jos 21.10.2008 2:20

Re: Hvížďalu většinou nečtu, ale tohle se mu docela povedlo.

Ti tví "přecitlivělí pravicoví intoši" jsou nějak podezřele necitliví na př. na podlé zneužití policie Topolánkem a ODS ve volební kampani 2006, na vulgární nahnědlé násilnictví Topolánka,na Bendlovo rozkrádání regionálního majetku, na Bormana Dalíka a asi tak tisíc dalších věcí.Já bych řekl , že ti "přecitlivělí pravicoví intoši" se už zcvrkli na party hokynářů, dojících ve velkém obecní rozpočty. Ostatně ti tví "přecitlivělí pravicoví intoši se svou potřebou kultivovat a vychovávat volebními políčky lídry své strany" dokázali opravdu hodně. Zatímco Klaus kultivoval politickou scénu slabomyslným ječením o  mobilizaci, Topolánek vyrostl k nocím dlouhých nožů a s mnoha meziepisodami, sám sebe překonal dnes, kdy se demokraticky rozhodl dát všem neposlušným přes držku.Pravým hákem. Víš co chytrej vzdělanče, vezmi si své přecitlivělé pravicové intoše i s jejich potřebou kultivovat a vychovávat volebními políčky lídry své  strany a jděte si to vyřídit někam do tramtárie. Tady jste už nanic a děláte jen škodu. Vzdělanče arogantní.

Martin 21.10.2008 2:34

Re: Hvížďalu většinou nečtu, ale tohle se mu docela povedlo.

odpoved mozna prilis tvrda ale s pravdivym jadrem. ten kdo svoji porazku omouva tim ze je nejchytrejsi a nejdokonalejsi a proto prohrava, je ve skutecnosti prihlouply slaboch

chytrý horák 21.10.2008 3:26

Re: Hvížďalu většinou nečtu, ale tohle se mu docela povedlo.

zatímco ty jsi přihlouplý silák, viď

Nomen 21.10.2008 5:09

Můžete mi ukázat pravicového přecitlivělého intoše, kterému imponuje komiunistickej lampasák??

Nepochybuju o Vašem horáctví...

Nomen 21.10.2008 5:54

Re: Můžete mi ukázat pravicového přecitlivělého intoše, kterému imponuje něžné heslo: Na levý hák odpovíme pravým hákem???

Myslím, že Vám pan ing. Topolánek trošku nakakal do Vaší kuchyně...

chytrý horák 21.10.2008 3:05

Re: Hvížďalu většinou nečtu, ale tohle se mu docela povedlo.

Plácáš páté přes deváté, zřejmě v rozčilení nestačíš myslet tak rychle, jak píšeš. Pytel hesel z Práva, kterým pravděpodobně příliš nerozumíš. Zkus to napsat ještě jednou a místo těch hesel (podlé zneužití policie Topolánkem - vulgární nahnědlé násilnictví Topolánka - Bendlovo rozkrádání - tisíc věcí na Dalíka - slabomyslné ječení Klause- neposlušným přes držku atd.) použít argumenty, alespoň v rámci tvých možností zdůvodněné. A pro jistotu (když píšeš o partách hokynářů, dojících ve velkém obecní rozpočty) abys aspoň rámcově pochopil, o čem je řeč... tedy řeč je o voličích, primitive arogantní.

chytrý horák 21.10.2008 3:34

Re: Hvížďalu většinou nečtu, ale tohle se mu docela povedlo.

ještě na okraj - včera jsem hovořil se známým, který kritizoval nový Topolánkův slogan o pravém háku, protože prý se určitě objeví mraky levicových imbecilů, kteří ho budou interpretovat tak, že Topolánek chce mlátit lidi. Pochopitelně hlavně slušné a sociálně potřebné. Já jsem tomu nevěřil, ale zdá se, že jeho odhad míry imbecility v populaci byl přesnější. Tož musím se ještě učit. A ty piš, ať se můžou učit všichni.

Nomen 21.10.2008 5:10

Slogan je opravdu hloupý - ten hák si dala ve volbách do kraje ODS sama..

viz Hvížďalův článek...

MK 21.10.2008 22:56

Re: Hvížďalu většinou nečtu, ale tohle se mu docela povedlo.

Chytrý horáku, nerozčiluj se, vždyť se jen ozvaly potrefené husy . Souhlasím s Tebou, ale raději bys neměl vozembouchům šlapat na kuří oka. Tím se jim totiž v hlavách nerozsvítí. Ale vystihl jsi to dobře. Úroveň pravicových voličů je na zcela jiné palubě, než sockomoušů.  A na to topol nemá.

karas 21.10.2008 6:38

Re: Hvížďalu většinou nečtu, ale tohle se mu docela povedlo.

R^!!;-D

Eva D 21.10.2008 20:17

Re: Hvížďalu většinou nečtu, ale tohle se mu docela povedlo.

R^