27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hovorka 31.3.2006 13:02

Re: Re: Re: Re: o vojenské základny USA může stát akorát naprosté hovado

Pane tzv. "demokrate",
oko za oko není dost účinné, zvláště pro etnika, kde je cena lidského života velice nízká. Správná míra by měla být o několik řádů drsnější.
demokrat 31.3.2006 13:40

Re: Re: Re: Re: Re: o vojenské základny USA může stát akorát naprosté hovado

pane Hovorka, nejste fašista ? Jeden takový už tady byl, jmenoval se Adolf Hitler, který také lidi dělil na podlidi a nadlidi. My jsme přili k těm prvním s malou cenou života, se kterými se patřičně zacházelo. A všichni víme, k čemu to vedlo. 
Sch.glosátor 31.3.2006 15:14

Ne. Adolf Hitler nebyl fašista. Ta a další tvrzení jsou na úrovni politického školení mužstva na úrovni "Když nám němečtí fašisti upálili soudruha Žižku"

Nejde o dělení na nadlidi a podlidi ale o to, aby těm, kteří jiným dělají ošklivé věci, když už to nejde jinak, a ono to mnohdy nejde,  byly dělány ještě ošklivější věci, které by je od dělání ošklivých věcí odradily, nebo jim v tom účinně zabránily. Každý si cenu svého života stanoví sám svými činy. Když po mě drban  s kudlou bude požadovat mobilní telefon a  peněženku a já budu mít pistoli, věru nebudu ochotný s ním diskutovat o demokracii, humanismu a jeho lidských právech. A pokud mi to zákon dovolí, nechám ho pověsit. Dokud nebude mrtev, mrtev, mrtev. Protože nic jiného si nezaslouží. Pak nebude problém s recidivisty s trestním rejstříkem jako telefonní seznam.
Na zneužívání slova demokracie tak jak  v nejrůznějších a nejnemožnějších souvislostech je vyprázdněné používá kdejaký vohnout,  tak jako kdysi slovo socialismus,  jsem čím dál alergičtější. Demokracie je výlučně forma vlády. Nic víc. Nic o tom zda je vládnuto moudře, špatně, humanisticky či krutě. Demokracie je jako nádoba, která může mít rozličný obsah. Teoreticky. Protože demokracie ve velkém měřítku, na úrovni států, neexistuje. "Reálná demokracie" ano. Podobně jako kdysi "reálný socialismus".
demokrat 31.3.2006 15:39

Re: Ne. Adolf Hitler nebyl fašista. Ta a další tvrzení jsou na úrovni politického školení mužstva na úrovni "Když nám němečtí fašisti upálili soudruha Žižku"

No, když pro vás má mobil větší hodnotu než lidské zdraví nebo život, tak byste se měl nad sebou zamyslet, zda jste ještě vůbec člověk.
Hnidopich 31.3.2006 18:40

Re: Re: Ne. Adolf Hitler nebyl fašista. Ta a další tvrzení jsou na úrovni politického školení mužstva na úrovni "Když nám němečtí fašisti upálili soudruha Žižku"

No pro me ma muj mobil vetsi cenu nez zdravi nekoho kdo jde na mne s kudlou aby me o ten mobil, popripade o me zdravi pripravil.
noragh 2.4.2006 8:12

Re: Re: Re: Ne. Adolf Hitler nebyl fašista. Ta a další tvrzení jsou na úrovni politického školení mužstva na úrovni "Když nám němečtí fašisti upálili soudruha Žižku"

naprostej souhlas
Borek 31.3.2006 10:11

Re: o vojenské základny USA může stát akorát naprosté hovado

.....................vždy jsem měl problém pochopit pojem nekonečna, až nyní, dík tomuto demokratovi, ač i jeho idiocie konce nedohlédneš, pojem je zlidštěn a má jasnější kontury.
Stručně  řečeno, většího hňupa nenajdeš světa kraj.
F. Čech 31.3.2006 11:39

Re: Re: o vojenské základny USA může stát akorát naprosté hovado

Že je "demokrat" naprosté hovado a nekonečně debilní monstrum to je úplně zřejmé. Blbci se to ale dneska přímo hemží .A nejen dnes, blbci a mnichované se začnou rojit vždy když jde o USA. Jak říká Jerzy Lec: "Žádný učený z nebe nespadl, ale hlupáky jako by shazovali". Bolševismus v Česku prostě trval příliš dlouho a v myšlení lidí je to znát.
F. Čech 31.3.2006 11:02

"demokratovi"

Jak můžete soudit cokoliv o americké armádě na základě tisíckrát znova a znova promítaných snímků dnes už uvězněné dementní americké vojandy hlídající vězně v Abú Graib. A máte opravdu pocit, že teroristé ohrožující celý svět by místo na Quantanámu měli být ve výcvikových střediscích v Talibánském Afganistánu , kde byli předtím než USA tuto oblast ohrožující celý svět pacifikovali? Čtětě méně bulvární plátky a zajímejte se o fakta, ne o tisíckrát opakované polopravdy šířené levicovým tiskem.
demokrat 31.3.2006 11:11

Re: "demokratovi"

Kdybyste se o událostech v Abu Graibu a jinde zajímal hlouběji, tak byste věděl, že to nebyl jen rozmar jedné úchylné vojandy, ale že to bylo prováděno  systematicky na rozkaz nadřízených a že stopy vedly až k ministru obrany USA, který schvaluje pravidla, jež toto umožńují. Takže nadřízený, který toleruje úchyláctví je také úchyl.
F. Čech 31.3.2006 12:13

Demokrate, příliš čtete noviny

Vaše tvrzení, že "stopy" vedou až na nejvyšší místa si vycucali z palce levicoví odpůrci presidenta Bushe, kteří se s jeho znovuzvolením nikdy nesmířili. Tyto "stopy" mají asi stejnou hodnověrnost jako "stopy", které vedou k britské královské rodině pokud jde o smrt princezny Diany. Okolnost, že zahynula v autě řízeném opilým a nadrogovaným šoférem, který byl členem ohranky jejího egyptského milence a fakt, že tento nepříčetný šofér jel ve městě místo 50km/h 120 km v hodině atk dlouho až se rozbil o pilíř v podjezdu, jim přitom nijak nevadí. Oni chuďátka pronásledované přece utíkali před "strašlivými novináři a fotoreportéry" - týmiž novináři a fotoreportéry, kteří primitivní a promiskuitní Dianě vyrobili image světice a moderní "mučednice" trpící v královské rodině do níž se ale přivdala z vlastní vůle. Kdyby ji ti lotři dohonili, kdoví co by chuděrce Dianě všechno provedli. Snad by ji nedej Bůh třeba i vyfotili. To jistě byl pádný důvod k riskování života osádky vozu i ostatních účastníků silničního provozu v Paříži. Ale ty "stopy" vedoucí k britské králoovské rodině, ty se budpu jistě prošetřovat ještě za 50 let. Stejně je to i ze "stopami" vedoucími z Abu Graibu do Pentagonu a snad i do Bílého domu - že demokrate!  
Hovorka 31.3.2006 13:10

Re: Re: "demokratovi"

Tzv. "demokrate" jsem si naprosto jist,
že by se z vás stal také tzv. "úchyl", nebo ještě něco horšího, kdyby někdo zákeřně zavraždil někoho vašeho blízského. Nebo byste se na něho přes mříže usmíval, platil mu pobyt a podával mu stravu?
Marat 31.3.2006 11:23

Re: o vojenské základny USA může stát akorát naprosté hovado

Demokrate,ty nejsi demokrat.Hovado jsi ty! Považují za nemravné,že se USA zapletlo do Europských válek.Jsem rovněž proti vojenským základnám v ČR.Jsem proti tomu aby ČR byla členem NATO.Jsi zřejmě velice mladý.Ještě nedávno jsi byl býčkem.Teď už nějaký čas jsi  volkem.Kdyby jsi nebyl volkem,tak by jsi tady tak blbě neslintal. Zeptej se pamětníku,jak se chovala v 45 roce Armáda Rudáv Čechách.Ostaně po srpnu 68 se také nechovala skvěle.Co kdyby jsi se trošku rozhlédl po vlastech Českých? Zřejmě jsi ještě nebyl ani býčím spermatem v 68 roce,Tehdy televise a všechen tisk denně přícházely s děsivími zážitky politických vězňu s českých komunistických kriminálu a koncetráku.Já vím.Díky Havlovi a havloidum,po vymiškované psedorevoluci se nic o minulosti ČSR a ČSSR už nesmělo nic psát.Škodilo by to snaham toho lidského samolibého čuněte a nedostal by tolik čestných doktorátu.A především českému vlastenectví,kdyby se národ dozvěděl o sobě. Jistě ale máš možnost si dostatek literatůry  o té hnusné době opatřit.Potom by jsi se dozvěděl,že ve shovadilosti ani ti Američtí vojáci na české báječníky nestačí.Velice bych ti přál,aby jsi se ty dostal někdy do ruk takovích českých vyšetřovatelu,aby ti ukázali na tobě,co je to rajský protlak,nebo také telecí béčení.Mizero!
jirka 31.3.2006 11:33

Re: Re: o vojenské základny USA může stát akorát naprosté hovado

lépe bych to neřekl, děkuji
justMe 31.3.2006 8:51

opakovani dejin

Bozinku... hlavne ty teroristy nijak neprovokovat... a vubec se radeji tvarit, jako bychom ani nebyli. ZLU SE NESMI USTUPOVAT. To ale generace oslavujici Benese a myslici hlavne na sve pohodli a bezpeci nemuze nikdy pochopit. Nedej boze, aby se neco stalo a my pak museli skemrat, aby se nas nekdo zastal.
Ludva 31.3.2006 8:50

Ideální by bylo,

kdyby nás okupovalo alespoň pět mocností a podmocností. Ekonomická prosperita by nás určitě neminula.
Skepticus Maximus 31.3.2006 8:41

Uf

Milane J. Hamerský nenapadlo Vás náhodou, že to naopak teroristy přitáhne a že to silně omezí naši suverenitu, cenu nemovitostí atd.?
IS 31.3.2006 17:18

Re: liberál nemá nápady, liberál má svobodu - prázdnou hlavu

Em 31.3.2006 8:26

Tohle je přeci placená agitka.

A taky "průzkum bojem".
MF 31.3.2006 7:37

Souhlas.

Já bych US základnu uvítal a to co nejblíže k mému bydlišti.
Em 31.3.2006 8:25

Re: Souhlas.

Dodej souřadnice...
Pavla B. 31.3.2006 8:37

Re: Re: Souhlas.

A ajjatoláh Ti to tam napálí.
F. Čech 31.3.2006 12:27

víte Pavlo B co je appeasement

Appeasement je ubohé, v Evropě zavedené, ustupování zlu a pasivní přihlížení likvidaci jiných v naději, že se bestie nažere a dá pokoj. Appeasement - to je mnichovanství, které pomohlo tehdy ještě slabému Hitlerovi do sedla. Myslíte, že smířlivý postoj k Hitlerovi Francii a Británii zachránil od války. Možná to nevíte, vbaše vzdělání nepřeceňuji, ale od války je nezachránil. Francie byla brzy také napadena a to mimo jiné také zbraněmi patřícími původně našemu státu, který mu hodili do chřtánu. I další zbraně proti Francii a Anglii pak Hitlerovi vyráběli také češi - podle Heydricha "nejlepší dělníci Říše". Jste jen hloupá pacifistická husa, která neví, že zlu se má čelit důsledně a zavčas. Když podřezávají stádo ovcí dostane se nakonec na řadu i ta která se drží nejvíc stranou.
IS 31.3.2006 17:10

Re: a už se Britové omluvili za appeasement ?

Alex Juchelka 31.3.2006 6:31

Díky autore...

Jsem zvědav, kolik se zde opět ozve levičáků, trockistů, SHJ a čekatelů na dovolenou v Guantanamo. Jen houšť s takovými nápady - ať komouši puknou vzteky! ; )
IS 31.3.2006 17:11

Re: jen aby se neozval souhruh AK, to by pravičáci běhali jako zající

zalozak 31.3.2006 1:27

Autor vazne zesilel...

Tak zaprve... cele ty uvahy a nesmyslna politizace tohoto tematu ruznymi rektalnimi alpinisty a lidmi kteri udelaji absolutne cokoliv pro sve zviditelneni je zcela nesmyslna. USA nepotrebuje (a nikdy nepotrebovalo) mit zakladnu v CR, oni potrebuji pokryt zcela jiny operacni prostor. (Zakladny v Posku maji smysl pro sve "severovychodni umisteni" a zakladny v Rumunsku jako nahrada ztraceneho prostoru v Turecku. Cili - tato otazka ve skutecnosti nikdy neexistovala.
 
Za druhe. Autorovi pri jeho slaboduche agitaci zcela evidentne chybi jakakoliv predstava o tom co provoz takove zakladny je a jak to v jejim okoli vypada. Ze  v male CR vytvorit zakladnu USA znamena alokovat pomerne obrovsky prostor prez ktery bude take dost vyznamna letecka, vrtulnikova doprava. Dale vojaci (i ti americti) neni zadna banda Rychlych sipu a okolni mesta a vesnice na celem svete s tim maji znacnou zkusenost. Predstava ze si pujde american ze zakladny nakupovat do supermarketu nedaleke vesnice je hovadina prvniho radu (snad jeste by tam zasel s nejakou babou), protoze USA dodava temer vse do kantyn primo na zakladnu. (Je to mimochodem velky business pro radu US firem ktere se ho tezko zreknou).. A tak dale a tak dale....
 
Duvody jako ze v pripade eliminacniho utoku na takovou zakladnu by take mohla zarvat tretina republiky jsou sice take padne a v kontextu dalsiho jiz celkem zbytecne. A hlavne - pane kandidujici radoby politiku .... ta otakza NIKDY REALNE NEEXISTOVALA 
jirka 31.3.2006 2:16

Re: Autor vazne zesilel...

naprosto s Vámi souhlasím. Jen bych byl zvědat jak by jsme přesvědčovali Německo, že musí některé zrušit, když už teď uměle udržují zaměstnanost i v některých soukromých firmách.  
Jap 31.3.2006 4:49

Re: Re: Autor vazne zesilel...

Zvanite nesmysly, zakladny USA , toho typu jako v Nemecku, byly pozehnanim pro mistni ekonomii, protoze vojaci dnes vydelavaji dost penez, a i kdyz jim nejake zbozi Pentagon dovazi, tak toho hodne nakupuje na miste, jako potraviny a zadavji zakazky na sluzby v miste. Pocet rodinnych prislusniku v Nemecku byl vetsi nez pocet vojaku. Nema smysl z vojenskych duvodu stehovat zakladny z Nemecka do Ceska, ceny jsou v CR sice nizsi, ale je to vnitrozemska zeme daleko od oblasti zajmu, blizkeho vychodu, jen se do CR dostat museji USA zadat nekoho o povoleni k preletu, letadlo se sotva otoci a uz je blizko hranic, neni pristup k mori pro nakladani a dopravu tezke techniky, to uz Polsko je lepsi. Rumunsko je idealni , je blizko stredniho vychodu, ma pristup k mori, ma lepsi pocasi pro letani, ma velice nizke ceny , a proti zakladnam nebude odpor jako v CR. Zakladny v Rumunsku budou jineho typu, nez ty v Nemecku, budou to predsunuta skladiste, hlavne tezke techniky, s malou posadkou, pulrocne rotujici od materske jednotky , ktera zustane v USA , rodinni prislusnici zustanou v USA, cimz se snizi naklady. V pripade krize jenom priletnou vojaci s USA nalozi techniku na lode a za necely tyden mohou byt v Suezu. A pro Rumuny bude pobyt Americanu pojistkou do budoucnosti, kdyby se nekdy Rusi zblaznili Rumunsko bude take dobre pro ruzne pruzkumne lety a pozorovani blizkeho vychodu.
jirka 31.3.2006 6:47

Re: Re: Re: Autor vazne zesilel...

možná to nevyplynulo z mého názoru, ale já jsem chtěl napsat , že ekonomicky je to pro hosttelskou zemi, hotové požehnání a že se jich dobrovolně nevzdají, i kdyby to byli malé předsunuté základny. ( pokud to z toho nyvyplývá mám jedinou omluvu, mozek už měl noc)