30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Vlajka EU nad Hradem?

Vztyčení vlajky Evropské unie na Pražském hradě bude jedním z prvních kroků po uvedení do úřadu, řekl Zeman deníku Právo s tím, že na slavnost pozve i předsedu Evropské komise Manuela Barrosa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 7.2.2013 1:44

Moc s vámi souhlasím,

ale kdybych uměla zařídit petici, tak bych to jako první záležitost preferovala.

A ještě přidám odkazy na informace, ze kterých se mi dělá šoufl -  Fízlovací systém, o kterém se mlčí. Přečtěte si, co všechno o vás mohou vědět - http://jdem.cz/x6y27

a info z EP - Ivo Strejček - Včera vystoupil v Evropském parlamentu francouzský prezident Hollande. Byla to pestrá směsice evropského socialismu smíchaná s novodobým francouzským euroimperialismem. Korunu všemu ovšem nasadil předák evropských liberálů Verhofstadt, když řekl, že "vytvoříme řísi dobra od Atlantiku po Ural".  Překvapivě přesná výpoveď o současné EU.

J. Hruška 7.2.2013 6:31

Re: Moc s vámi souhlasím,

Od Stalingradu po Paříž, přes spáleniště, přes krvavé řeky, jdou mstící pluky neochvějně dál..... Stali nebo Hitler, Putin nebo Ollán, do Prahy, pod praporem revoluce, HURÁÁÁ. Škoda, že je modrý s hvězdami a ne rudý se srpem a kladivem. Čest práci.

S. Netzer 7.2.2013 9:21

Re: Moc s vámi souhlasím,

Kdy konečně padne to euro, paní Kanioková?

T. Šmilauer 7.2.2013 10:22

Re: Moc s vámi souhlasím,

Pní Kanioková!

 Za 28!!!

P. Pavlovský 7.2.2013 4:11

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Vtip je v tom, že právě tohle těm 45%, kteří volili K. Schw., vůbec nevadí, naopak.

Vadí to jenom vám, Klausovcům a pak ještě KSČM - euroskeptikům.

Dobře vám tak!

J. Heincl 7.2.2013 7:04

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Pane Pavlovský, Vy se snad nenávistí k lidem, kteří nevolili K. Schwarzenberga, jednou udusíte. Dokážete pochopit, že občan může kritizovat skutky politika, kterému dal hlas ve volbách? Víte, co je to tolerance vůči lidem s jinými názory, v tomto případě politickými?

P. Pavlovský 7.2.2013 7:11

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Zvolili  jste si ho, tak teď nebrečte!

Nám právě v tomhle (vztah k EU) M. Z. nevadí.

A neberte jméno Boží nadarmo!

J. Heincl 7.2.2013 7:25

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Nepochopíte. Já nebrečím, já teď protestuji proti jednomu konkrétnímu úmyslu. A nevím, proč o sobě a mluvíte v plurálu a mě oslovujete také plurálem. Co máte jménem Božím na mysli, to opravdu nevím. Já jsem o Bohu nic nepsal.

P. Pavlovský 7.2.2013 8:09

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Pokud vím, pro křesťany Ježíš Bůh je, není jenom pro židy a to vy asi nebudete :-).

Nemluvím jenom za sebe, mluvím za všechny, kteří volil S. Shw. a teď mají škodolibé uspokojení, že vy, euroskeptici, jste si zvolili eurofederalistu.

Ovšem moc jiných šancí jste neměli, jediným euroslkeprikem mezi 9 kandidáty byla Bobšíková, která dostala pár procent. Nezdá se vám, že je vás zoufale málo?

M. Moravcová 7.2.2013 9:33

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

avlovský, já jsem KS volila  a zdaleka jsem nesouhlasila se vším, co měl  i neměl ve volební kampani. Prostě jsem si vybrala jedno ze zel. Jednou byl Zeman demokraticky zvolen, bude prezidentem a tečka. Můžu ho kritizovat. Můžu proti jeho krokům protestovat, podepisovat petice. Ale určitě  nebudu lomit rukama a oplakávat KS. To je totiž taky vejlupek. Ať se Vám to líbí nebo ne. A nemluvte prosím za ostatní voliče. Za co se to považujete?

M. Moravcová 7.2.2013 9:34

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

oprava oslovení- pane Pavlovský.

P. Pavlovský 7.2.2013 9:42

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Jste si jistá, že " byl Zeman demokraticky zvolen"? Pak ale máte dost divné představy o demokracii. Konečně, A. Hitler byl také zvolen demoraticky, že?

M. Z. bude prezidentem, navzdory vší té špíně, kterou ve volbách použil. Jaká demokracie, takový president!

Pokud jde o oplakávání, tak ani náhodou! Teď se pouze zanáším příjemnými vyhlídkami na brzké volby a na to, kolik z těch 45% voličů, kteří volili K. Schw., zavolí TOP 09.

A kolik z těch, kteří volili Dienstbiera bude volit prozemanovskou, Haškovsko - Škromachovskou ČSSD.

A koho budou volit zoufalí euroskeptici? Bobo?

M. Moravcová 7.2.2013 9:48

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Jsem si jista, že byl zvolen demokraticky. Volila ho nadpoloviční většina volících. Můžete se z toho třeba pos.at, ale je to tak.  Nikdo nám ho ani z Brusele ani z Moskvy  nedosatil. To Vy  a někteří hysteričtí příznivci KS nejste demokrati, když nejste schopni uznat vítězství protivníka. A nepleťte do toho prosím ostatní neúspěšné kandidáty. V druhém kole jsme voliti pouze ze dvou. Ti ostatní už jsou loňský sníh.

M. Moravcová 7.2.2013 9:53

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Ještě k jednomu: Proč Vy  superdemokrati tak často mluvíte a přirovnáváte k Hitlerovi, když nejste s něčím spokojení? Úchylka?

Proč si myslíte, že lidi, co volili KS budou volit TOPku?  K smíchu.

O Dintsbierovi a Bobo je úplně zbytečné mluvit. Ten první nemá program, pouze nadává na ty druhé, a ta dáma na tom bude tak, jako doposud.

J. Heincl 7.2.2013 10:05

Fanatismus

S panem Pavlovským nemá diskuse smysl. Jeho vidění světa je černobílé ve stylu Kdo nejde s námi, jde proti nám. Tomu se říká fanatismus.

P. Pavlovský 7.2.2013 10:38

Sorry, ve vaší větě chybí přemět:

" Proč Vy superdemokrati tak často mluvíte a přirovnáváte k Hitlerovi..."

Co přirovnáváme? A o čem mluvíme?

Není vám rozumět!

M. Moravcová 7.2.2013 13:43

Re: Sorry, ve vaší větě chybí přemět:

Proč bych Vám vysvětlovala Vaše vlastní slova. Že si prd pamatujete, nebo po sobě neumíte číst, je jen Váš problém.

R. Langer 7.2.2013 12:18

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Když už sem taháme toho Boha, tak pro mě je Ježíš jenom přes 2000 let mrtvej truhlářův syn a nějakou jeho spojitost s Bohem jsem doposud nevysledoval, a žid tedy určitě nejsem. Ale každej holt nakonec věříme nějakejm těm pohádkám, že?

R. Langer 7.2.2013 12:10

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

Jediný, kdo tady furt dokola fňuká jste vy... :-P

M. Moravcová 7.2.2013 9:28

Re: Je třeba hlasitého protestu

naprosto souhlasím.

M. Kopřiva 7.2.2013 0:51

Pane Polanecký...

..spadlo Vám na hlavu lešení ? Vzbuďte se. Jen před několika dny jste rozjařeně psal proč budete volit Zemana i když se Vás na to nikdo neptal. Psal jste:

"Volba prezidenta není o politických stranách.........Je to volba osobnosti a zde si dovolím tvrdit, že Zeman je větší osobností než Schwarzenberg."

"Prezident musí hájit státní zájmy a v tomto ohledu bude Zeman rozhodně lepší než Shwarzenberg. Zeman má kritický pohled na Brusel, byť nedosahuje úrovně Václava Klause, zatímco Schwarzenberg je nadšeným eurofederalistou". No, a ta poznámka, že "...budete na Klause vzpomínat a litovat, že mu skončil mandát", to je jako další facka lidem, kteří do té EU chtěli vstoupit, TAK JAKO JÁ !  

Pokuste se sám sebe pořádně kopnout do kostrče, když sám nevíte co vlastně chcete, děláte a píšete. Pijte raději hodně čaje, pročistit si system.  

J. Vyhnalík 7.2.2013 1:09

Re: Pane Polanecký...

Tak ta vlajka se mi nelíbí, ale KS by ji vyvěsil jistě také a navíc by prosazoval fiskální pakt a to je daleko významnější ústupek. Fakticky jde o rezignaci na samostatnou rozpočtovou politiku a o přenesení pravomocí do Brusele. Ministerstvo financí by se tak redukovalo na centrální berňák.

D. Švik 7.2.2013 1:14

Re: Pane Polanecký...

Pokud vím tak kníže říkal, že by modrý hadr vyvěsil, jen při oficiální bruselantské návštěvě...což samozřejmě není o mnoho lepší. S fiskálním paktem máte naprosto pravdu.

J. Kanioková 7.2.2013 0:48

Demokracie je tam,

kde se většina lidí cítí být  svým vlastním  pánem.

Jestliže někdo touží dát najevo svou podřízenost, je to jeho problém.  Ale pak není stoprocentní  demokrat, když tak chce činit za všechny.  Je ovšem na nás, abychom mu to dali vědět !  Mudrováním na netu to jistě nesvedeme...

"Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři.  Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat."  Benjamin Franklin

D. Švik 7.2.2013 0:57

Re: Demokracie je tam,

Přesně.

P. Pavlovský 7.2.2013 4:13

Re: Demokracie je tam,

Volili jste ho přes naše protesty, podporovali jste ho v jeho darebácké kampani! Tak si teď nestěžujte!

J. Mannheim 7.2.2013 7:42

Re: Demokracie je tam,

jsou ovšem různé úhly pohledu, a ten, jež se mnohým jeví vlkem, může se jiným jeviti jako jehně a naopak. I když, aligátor bude spíš patřit mezi vlky, na tom se asi shodneme, ale na vlčím nebo jehněčím faktoru jeho předchůdce asi stěží.

T. Pansky 7.2.2013 0:36

Nazorna ukazka ceske malosti. Autor to napsal velmi ...

... dobre.  Ac se pan Zeman holedbal v predvolebnim boji, co vsechno neudela, jak se postavi proti socialisticke EU, hned od pocatku ukzuje pravy opak.  Ale mame to, co jsme si zvolili.  Evropa je plna socialistu (predevsim evropsky parlament), ze by se jim nas budouci prezidetn vzeprel?  Ale ne, volby skoncili.  Pujde ke svym.  Uz nam to dochazi, kdo pan Milos Zeman je?

J. Kanioková 7.2.2013 1:00

No.... můžeme mudrovat nad tím,

že tuto informaci máme z tisku a bylo by dobře zjistit, nakolik je ta informace relevantní. Naším médiím už nevěřím prakticky ani dobrý den. A pokud to tak skutečně je, tak musíme  proti tomu něco dělat ...

A jestli nám něco dochází.....  no, tak Zeman se nikdy netajil, že jisté sympatie k EU má, tudíž mi nemá co docházet, s tím rizikem se dalo kalkulovat, že něco možná jo, možná ne...  Ovšem že u p. Schwarzenberga by bylo už vůči Bruseli téměř stoprocentně všechno jen ano, tak to jsem si naprosto jistá..

T. Pansky 7.2.2013 3:50

Re: Nazorna ukazka ceske malosti. Autor to napsal velmi ...

Omluvam se " volby skoncily ".