30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Vlajka EU nad Hradem?

Vztyčení vlajky Evropské unie na Pražském hradě bude jedním z prvních kroků po uvedení do úřadu, řekl Zeman deníku Právo s tím, že na slavnost pozve i předsedu Evropské komise Manuela Barrosa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Matuška 7.2.2013 11:01

Re: Jsem Evropan. Mluvím evropsky...

tak snad do třetice: byla jména...

V. Pavelek 7.2.2013 9:03

Je pěkná blbost.

Říkám si, že nějaká vlajka nad hradem v Praglu je naprosto nepodstatná věc. Nějak mě ale zaujala poznámka autora o poslední jiné, než české vlajce. Pak jsem se podíval z mého okna domu stojícího ve městě, které se do roku 1920 jmenovalo Oderfurt. Na parkovišti, kde do roku 1939 stávala místní synagoga, parkují auta vyrobená fabrikami s majiteli v zemi, jejíž politici budují novou říši a zase chtějí k Uralu. Jak říkám, vlajka jako vlajka a z toho mého okna ji neuvidím.

L. Matura 7.2.2013 8:48

Úsměvná tečka.

Pane autore, eurofob vašeho ražení byl mezi kandidáty pouze jeden a skončil beznadějně poslední. To o něčem svědčí. To že nakonec největším eurohujerem na Hradě bude ten, koho jste viděli jako svoji záchranu a použili jste pro jeho zvolení všechny možné odporné prostředky, je už jen taková úsměvná tečka.  

J. Forman 7.2.2013 9:07

Re: Úsměvná tečka.

Souhlas.

V. Mlich 7.2.2013 9:39

Naštěstí tam není kníže

Ten by nad hradem nechal jen jednu vlajku a hádejte kterou

T. Šmilauer 7.2.2013 10:17

Re: Naštěstí tam není kníže

Hlavně, že víš, co by nechal kníže vyvěsit na Hradě, vševědě. Vlajku s hákovým křížem jako na Erdeggu, viď?

P. Rajman 7.2.2013 7:58

Stačí ty volené

E. Heusinger 7.2.2013 7:29

Vážení eurofobové,

kdy a kde budete protestně pálit vlajku EU? A TV NOVA pozvete?

J. Barto 7.2.2013 8:39

Re: Vážení eurofobové,

Je to takovy hezky zvyk v arabskych statech.Pali vlajku a jeste ji pri tom daji narez. V pozadi Hradcany, bude to nadhera.

P. Zeman 7.2.2013 8:43

Re: Vážení eurofobové,

Proč by ji měl hned někdo pálit? Napadlo to vás, eurofila, což o vás dost vypovídá :-/. Nám stačí, když tam nebude viset.

J. Barto 7.2.2013 8:56

Re: Vážení eurofobové,

Kdyz uz davate nalepky, kam se radite Vy?

M. Moravcová 7.2.2013 9:40

Re: Vážení eurofobové,

Jaké nálepky, Vy jste nečetl nadpis příspěvku, na který reaguejte?

M. Stuchlik 7.2.2013 7:27

Autore

zeptejte se "pravičáků" z klausjugend, ti vám vysvětlí proč je správné, aby prezident byl EUhujer, který provádí to co u soupeře kritizoval. Na ideologické veletoče jsou zvyklí.

J. Mannheim 7.2.2013 7:34

Re: Autore

nebojte, ještě se to tady dočteme od Matějky, Streita (od toho to bude obzvlášť expresivní - nepoužívám výraz vulgární), Hurvínka a dalších jim podobných. Věřím, že nás všemi těmito články redakce psa obšťastní.

P. Lenc 7.2.2013 8:27

Re: Autore

Jistě, kopnout si do prezidenta Klause, nejen že to je IN, ale foukáte si tím na vaše minnráky a bolístky.Jsem občanem České republiky a tak jako Klaus nejsem zvědavý, aby mně nějaký úředník s Bruselu nařizoval jak si mám utírat zadek.A to modré co má viset na Hradě?Ať visí, o to víc lidí bude znechuceno.

J. Forman 7.2.2013 9:08

Re: Autore

Myslíte tolik, kolik volilo Bobo?

P. Lenc 7.2.2013 9:25

Re: Autore

A máte dojem, že je málo lidí znechucených politikou EU?Pokud ano, tak žijete trochu mimo realitu.

J. Mannheim 7.2.2013 11:06

Re: Autore

Tak za prvé bych rád věděl, kde jsem ve svém příspěvku použil slovo Klaus, a pokud to není o Klausovi, jaký je pak modus operandi kopání do něj. Dále Vám doporučuji se naučit psát (úředníci jsou z Bruselu) i číst (o Klausovi můj příspěvek opravdu, ale opravdu nebyl) česky, pokud už chcete být echt českým nacionalistou.

J. Mannheim 7.2.2013 11:09

Omluva Hurvínkovi

mělo tam být Hermánek, tím se omlouvám Hurvínkovi, kterého považuji za tisíckrát většího vlastence než všechny nacionalistické eurofoby.

P. Pavlovský 7.2.2013 4:08

Zeman to udělá z titulu vítěze v přímé volbě!

My, kteří jsem ho nevolili,  se můžeme jenom smát.

Pokud jde o zahr. politiku, půjdou oba finalisté světem jako jednovaječná dvojčata za potlesku P+L.

A vy, Klausovci, kteří jste pomohli Zemana dostat na Hrad se teď pod tou vlajkou EU můžete na  Hradčanech shromáždit a zazpívat starou komunisticko-dělnickou: Teď když máme co jsme chtěli, do rachoty z vesela:-)

J. Mrázek 7.2.2013 6:01

Raději by jste měl Čechy,Morava a Slezsko?

Podepsané Káárlem ? Je to menší zlo, Zeman . Byla prostě volba mezi tím, jestli chcete ptačí chřipku (víte, jak na ní a co od ní čekat), nebo prasečí chřipku, kdy si nemůžete být jistý mičím....lidi si vybrali logicky to lepší špatné. Vaše posměšné zpívání mohlo taky dopadnout "...uber Alles..."

M. Stuchlik 7.2.2013 7:28

Re: Raději by jste měl Čechy,Morava a Slezsko?

Nikoliv, lidi si vybrali to horší špatné. Od KGBáckého poskoka lze čekat jen to nejhorší. Nebyl zákeřnější, podlejší kandidát než Zeman.

P. Zeman 7.2.2013 8:49

Re: Raději by jste měl Čechy,Morava a Slezsko?

Servilitou k EU si oba nezadají, jak nyní M. Zeman předvádí. Kníže na rozdíl od něj není křivák. A posměšné zpívání? Jestli nějaké bude, tak leda "Vstaváj strana agromnaja...". Která z obou je lepší už nechám na vás.

J. Mrázek 7.2.2013 6:06

S Kárlem se mohlo zpívat německy...

...lidi zvolili jistotu a známou "ptačí chřipku" namísto nejisté a nečitelné "prasečí chřipky"... takže radši lepší známé zlo, než nejisté a mnohem  potenciálně horší neznámé dobro....

E. Sevrát 7.2.2013 7:21

Re: Zeman to udělá z titulu vítěze v přímé volbě!

Smát se prohře svého kandidáta je opravdu neotřelé.Zřejmě jste se těšil jak budete zpívat s Karlem a Kalouskem na Hradčanech "Ach synku,synku" pod protektorátní vlajkou Euroříše.

P. Pavlovský 7.2.2013 8:03

Re: Zeman to udělá z titulu vítěze v přímé volbě!

To si teď přece budeme s chutí zpívat s Milošem!

 Ten a celá ČSSD si  přece pořád věší nad hlavu obraz T.G.M!

"Ach synku,synku" , byla  oblíbená píseň T. G. MASARYKA, KE KTERÉMU SE MILOŠ HLÁSÍ!

P. Maleček 7.2.2013 2:36

Vlajku EU nad hradem vyvěsila ODS

jo, jo p. Polanecký, kdyby jste vy i s tou vaší ODSkou tak divoce a posměšným šklebem na tváři nerozkrádali stát, tak na hradě by vlajka EU nevlála. Stejně jako by komunisté neseděli ve vládách krajů - zatím jen krajů.

Jak to říkaly naše babičky - nejdřív je potřeba zamést si před vlastním prahem.

D. Švik 7.2.2013 0:55

Je třeba hlasitého protestu

To není Zemanův hrad, jak se zřejmě domnívá. Není to (jen) jeho země. Není to země Unijních fašistů z Brusele. Českými státními symboly jsou vlajka, znak, hymna, tuším prezidentská standarta a pečeť. Nevím nic o tom, že již nejsme Českým státem. Takže ať ten ožrala z vysočiny nesere a strčí si ten modrý hadr do řiti. Je to třeba říct zatraceně nahlas a jsem zvědavý, jestli se ozve uměleckoelitářská fronta, která tak ráda podepisuje všeliké petice.

J. Kanioková 7.2.2013 1:03

Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

jak jste na to přišel.... ta bude tleskat...

D. Švik 7.2.2013 1:11

Re: Ježišmarjáááá...."jestli se ozve uměleckoelitářská fronta"

také to byla ode mne ironie...je třeba se ale, zvednout a prostě to tomu opilci nedovolit. Dnes tu jeden blb diskutoval, že je jedno jaký hadr visí na hradě. Ne, není. Je to naprosto zásadní věc. Je v tom symbolika, jestli jsou lidi ještě vůbec schopni vstát od kompů a něco udělat a nebo si již jen nechají s.át na hlavu.