28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Vláda servíruje opravdový guláš!

Současná tvorba proticovidových opatření, příkazů, zákazů a nařízení mi trošku připomíná pohádku O pejskovi a kočičce – konkrétně situaci, kdy spolu tvořili (či spíše patlali) dort. Také do něj strčili, co je napadlo, a výsledek podle toho vypadal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Nevrkla 15.12.2020 8:42

Včera jsem zaslechl v televizi jednoho z autorů PES. Řekl, že to modelování není žádná raketova technika, že o Vánocích můžeme očekávat 10-15 tisíc nakažených denně. Mám dojem, že ti lidi dokáží jen extrapolovat vývoj za poslední čtyři dny. Teď už ovšem máme tři dny pokles...

J. Jirka 15.12.2020 8:41

V době parlamentních voleb bude ANO už dávnou minulostí, svědci Babišovi rozlezlí ve všech možných politických stranách a podnikatel Andrej Babiš se nám bude při tahání za nitky chechtat ve své luxusní kanceláři.

J. Tulejová 15.12.2020 8:31

Velmi by mne zajímalo, jak by autor příspěvku řešil situaci, kdyby, nedej bože, vládl.:-/

P. Selinger 15.12.2020 8:16

Na to je jediný lék . Na podzim příštího roku budou volby a ANO nesmí dostat naše hlasy. Pošleme už Babišovu firmu do propadliště dějin !

J. Jirka 15.12.2020 7:36

> Právě živnostníci, malé a střední firmy jsou totiž pomyslnou páteří ekonomiky a tvoří její největší podíl.<

Tato vláda si to ovšem rozhodně nemyslí:

Jan Mládek (ČSSD): Živnostníci parazitují...

Andrej Babiš (ANO): Malé firmy, to jsou kecy a klišé...

P. Dvořák 15.12.2020 7:33

Jistě by bylo víc než správné, aby také drobní živnostníci a podnikatelé seděli v parlamentu a měli přímý vliv na tvorbu zákonů a chod naší země.

Jenže oni nemají čas se prohrabávat hnojem, špínou a dělat intriky v době, kdy se tvoří seznamy věrných, které se nazývají "volební listiny".

No a umí si někdo představit Moravce, jak si zve do studia "drobné živnostníky a podnikatele" a vede s nimi svoji řízenou (rozuměj - cenzurovanou) diskusi? 8-o