11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

POLITIKA: Vláda servíruje opravdový guláš!

Současná tvorba proticovidových opatření, příkazů, zákazů a nařízení mi trošku připomíná pohádku O pejskovi a kočičce – konkrétně situaci, kdy spolu tvořili (či spíše patlali) dort. Také do něj strčili, co je napadlo, a výsledek podle toho vypadal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Dvořák 15.12.2020 7:33

Jistě by bylo víc než správné, aby také drobní živnostníci a podnikatelé seděli v parlamentu a měli přímý vliv na tvorbu zákonů a chod naší země.

Jenže oni nemají čas se prohrabávat hnojem, špínou a dělat intriky v době, kdy se tvoří seznamy věrných, které se nazývají "volební listiny".

No a umí si někdo představit Moravce, jak si zve do studia "drobné živnostníky a podnikatele" a vede s nimi svoji řízenou (rozuměj - cenzurovanou) diskusi? 8-o

V. Heidlerová 15.12.2020 11:05

Představte si sebe v pozici moderátora VM. Co byste tam asi blekotal. Někdo musí tu diskusi řídit a nikdo není lépe připraven než pan Moravec. Jenže dokáže vytrvalé klást nepříjemné otázky těm, kteří na ně nechtějí odpovídat, jimž lezou pod kůži. Nebo musí hovořit s naprostými pitomci. Také má přesvědčivé argumenty a informace, které by mnozí rádi zatajili. Pan Moravec je jeden z nejlepších moderátorů, mediálních pracovníků, které máme. Komu to není po chuti, hned mluví o cenzuře, háááááááááá, ale co když účastníci nechtějí nebo neumějí odpovídat konkretně na konkretní otázky, mlží, lžou, breptají.... Klasikové v tomto směru jsou Babiš, Faltýnek a další Onanisti, vždy se těším, jak jsou vyvedení z míry a vztekAJÍ SE.

R. Langer 15.12.2020 11:15

;-D ;-D ;-D

D. Zwyrtková 15.12.2020 12:03

Možná je dobře připraven, ale jako někdo kdo vede diskuzi by mněl být hlavně nestranný. To neumí.

J. Jurax 15.12.2020 12:27

Zábavný názor ... srandy není nikdy dost!

P. Dvořák 15.12.2020 14:05

Moravec přímo systémově již předem předpokládá, že "účastníci nechtějí nebo neumějí odpovídat konkretně na konkretní otázky, mlží, lžou, breptají....".

Aby je toho ušetřil, má připravené ty správné odpovědi a nenechá je trápit. Málokdy nechá diskutujícím víc jak půl minuty.

Pravda je, že poslední roky už si tím blbcem nenechám kazit nedělní poledne, ale že by tomu za tu dobu bylo jinak, jsem dosud neslyšel. Naopak.