29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kún 4.9.2010 9:07

Autor je exhibionista, podvodník nebo "jen" naivka?

Autor pan Floryk neví, co chce. Určitě v jiných svých článcích brojí proti - konzervativec je jinak nenazve - parazitům, příživníkům a nemakačenkům, kteří už ani své děti neposílají do školy a co že nás to stojí peněz - a tady se rozčiluje, že vláda právě zde chce kontrolami a sankcemi zasáhnout. Pan autor by měl vědět, že například kontroly na pracovištích včetně přepadovek, kdy se zajistí všechny východy z haly nebo ze staveniště a kontroloři zkontrolují doklady a smlouvy všech přítomných, jsou na Západě běžná věc, stačí si zajet do Německa. Ono se to nakonec vyplatí jak vládě, tak té "utiskované" společnosti.

Ba řekl bych, že rozčilování se pana autora vypadá spíš na to, že sám načerno v nějaké montovně nebo na stavbě zaměstnává třicet Mongolů a bojí se, že po kontrole by musel doplatit hezkých pár milionů.

V. Pavel 4.9.2010 9:02

Re: Vsaďte se,

Pane Berko! Souhlasím! Ale revoluci přece nechceme? A buďme především sebekritičtí! Já si o sobě např. často myslím, že bych nutně musel být kvalifikovanější, než leckterý známý politik, ale na druhou stranu, jsem ani do žádné politické strany, které jsou "výtahem" do vyšších pater politiky, pro odpor k politikaření a schůzování, nevstoupil! Mám pak právo kritizovat? Odpovídám za sebe na svou vlastní otázku! Určitě mám! O tom přece nepochybně demokracie je! Proto zde vyjadřuji své názory, velmi často kritické, avšak s vědomím, že sám pro nápravu dělám minimálně. Zdravím!

K. Berka 4.9.2010 8:55

Re: Vsaďte se,

Srdečně zdravím, mne strašně štve, že všechna opatření ( hlavně zlatoústého Kalouska), dělají lidé, kteří nás předešlým konáním přesvědčili, že to dělat neumí!

V. Pavel 4.9.2010 8:39

Re: Vsaďte se,

Pane Berko! Na jednu stranu s vámi souhlasím! Neustálé reformy pro nás, nešťastné obyvatele Kotliny, byly aktuální již za Husáka! Druhou věcí je, jaký hlavní program asi může Nečasova vláda po nástupu k moci deklarovat? Samozřejmě, že ČR srazila ekonomicky "do kolen" Klausův darebácký Big Tunneling, který dokonce cynicky vydává za "Úspěch"! S tím ale nyní již žádná vláda nic nenadělá. Dobré by bylo Klause postavit před veřejný demokratický soud, aby se občané aspoň dozvěděli pravdu o našich novodobých dějinách!

K. Berka 4.9.2010 8:26

Vsaďte se,

že klišé o rozpočtové odpovědnosti je jen červený hadřík, kterým současný establishment mává před námi voly, kteří tuto vládu volili i před těmi, kteří ji nevolili. Čas trhá oponami a jednou trhne i tou oponou, kterou se zakrývají debilní záměry současné vlády a skutečnost o její naprosté neschopnosti zůstane nahá, na jevišti, před veřejností. Ložil bych se, že tato vláda naseká dluhů a bude se vymlouvat na povodně v Pákistánu. Reforma, dle slovníku, je konání ke zlepšení stavu čehokoliv. Toto slovo by neměla současná vláda používat!