1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kajik 13.4.2009 14:01

Re: Svítá,bude lépe!

Krasný blábol Malý Astone. Jste opravdu malý. Malý duchem, intelektem, nadhledem.

jirka.s. 13.4.2009 15:11

Re: Svítá,bude lépe!

Ale no tak, maříku, to neřeš, pochopit něco z toho co napsal MA je naprosto mimo hranice tvého intelektu! Pokus se spíše, když už tě pustili k tomu internetu, si najít nejbližší kontaktní místo k vyplácení sosáckých dávek, zkus si dát ještě dva tři rumy a jít brzo spát! ;-(

jan 13.4.2009 12:07

Modrej

pisálek nějak nezaznamenl, že po vlobách v 2002 socani žádné přeběhlíky nekupovali ani nevdírali měli s KDU a US 101 poslanců, kdežto Topolánek 101 neměl a Dalík mu to doplnil...................

Marat 13.4.2009 12:34

Re: Modrej

A kde by váš miláček Paroubek sehnal 101 poslancu bez skorumpovaných přebehlíku? To by jeho vláda byla bez skvrnky? Ani jedna strana nemohla postavit vládu bez přeběhlíku a nové volby se Paroubkovy příčily. Tak jak by ste to vy, vy chytrolíne vyřešil? To by ste v případě přeběhlíku k Paroubkovy říčel slastí?

jan 13.4.2009 12:36

Re: Modrej

nikoliv, výsledek voleb předurčil velkou koalici a ta by vládla celé 4roky 

Pája 45 13.4.2009 11:46

Studente a předsedo v ODS, Michale Sláničko

Po přečtení vašeho článku /a není to první článek, který jsem od vás četl/ jste mne jen utvrdil v přesvědčení, že spíš než studentem, jste politologem /myšleno spíše - demagogem/ v ODS, pracujícím v mládežnické organizaci ODS /?viz předseda MS ODS?/. Souhlasím, že politici /a to napříč politickým spektrem/, jsou ochotni se nechat korumpovat a i korumpují jiné /třeba i přes ty "dalíky", "šloufy" atp./.

Myslím si, že na obou školách jste již asi rok /a nechci uvedené vysoké školy podezírat, že učí špatně/, takže vás tam snad naučili základům analýzy. Buď nenaučili, ale spíše platí druhá varianta, nehodí se vám to do krámu modrého, demagogického klvaňování. Proto jste jakékoliv metody zavrhl, mimo té "geblsovské".

Chceteli pomlouvat jednoho politika, jednu stranu, musíte porovnávat porovnatelné. Musíte minimálně porovnávat situaci postupně /vy však porovnáte Kotta s Melčákem a Pohankou - jedno jest - není!/. V příspěvcích k vašemu článku je jen málo použitelného"materiálu" /jde většinou o demagogii a to napříč politickým spektrem/. Protože na vás reagují i straníci, voliči nebo sympatizanti ODS a jejich více něž těch ostatních, mohlo by to pro nezasvěceného vypadat tak, že modrá má pravdu, ale není to tak. Víte, možná je to vašim mládím, opravdu, ale opravdu ta nejhorší lež, je lež vůči sobě samotnému a horší je jen to, když tomu sám uvěříte.

vasekpav 13.4.2009 12:06

Re: Studente a předsedo v ODS, Michale Sláničko

Nevolil jsem ODS , ale rozhodně nebudu volit Paroubka na jehoš narozeninách se střílejí sřátelení Kmotři ještě s dob RaJe a kdy byl léta na KORUPCÍ prolezlé pražské radnici !!Rv

Karolus 13.4.2009 13:15

Re: Studente a předsedo v ODS, Michale Sláničko

to vasekpav - Nevolil jsem ODS , ale rozhodně nebudu volit Paroubka - dobře, ale proboha proč si máme nechávat srráti na hlavu od takých, jako je pan M. Slánička? Který lže scela vědomě a záměrně?

Peman 13.4.2009 13:51

Co snese takový řadový socan

To si radši necháváme "srrát" na hlavu (respektive do dutých socdemáckých hlav, pak to v nich podle toho vypadá a proto z nich lezou výplody, jako má Páka,Karolus a spol.) od Pingla a jeho bandy. Ten (Pingl) ovšem nelže scela (ať žije pravopis !) vědomě a záměrně, ten by se jen udávil, kdyby omylem řekl pravdu. Naštěstí jeho nebývale inteligentní socanské publikum sežere prakticky všechno (korupci a Grosovské zázračné bohatnutí, Kočky a jiné vrahouny, Ráthovské porušování zákonů, Paroubkovské kašlání na zájmy státu a jeho spojenců, paktování s následníky komunistických zločinců, rekordně rychlé vyžrání státní kasy, lze pokračovat dlouho a dlouho)jen když to dělá a říká správný předseda. A 30 kaček, co přidá z cizí peněženky, taky není k zahození. Dospěla nám nejstarší demokratická strana do pěkného stavu.....

Pája 45 13.4.2009 13:31

Re: VASEKPAV

Pane Vašku Páve, já jsem nikomu neradil, aby volil ODS nebo ČSSD, já jsem jen "studentíkovi" napsal, co si o úrovni jeho článku myslím, tak nevím proč vy reagujete tak jak jste mi odepsal. Doporučuji přečíst článek a porovnat jej s mojím příspěvkem. Dobré odpoledne.

-F 13.4.2009 14:07

Re: Studente a předsedo v ODS, Michale Sláničko

Vy jste asi nečetl co pan Slánička napsal. Jinak by jste nemohl takto blábolit. Slánička jen rozebírá Paroubkovo vystoupení na Primě a polemizuje s jeho výroky. Vy jste asi jeden z jehozklamaných obdivovatelů a proto ho tak vehementně hájíte. V podstatě jde o to, že siocialisti aťrudí nebo přebarvení na oranžovo mají socialistickou morálku a to znamená, že si ji vykládají jak jim to momentálně vyhovyje. My,co máme morální zásady bez přívlastu tomu to vidíme jako pan Slánička. ;-D

Marty 13.4.2009 11:31

Co takhle volit někoho jiného?

Není už dost vzájemného osočování příznivců ODS a ČSSD? Je evidentní, že obě strany mají dost korupčních skandálů a jiných afér. Tak proč proboha nevolit jinou stranu, která prosazuje odvolatelnost politiků, naslouchá voličům a jde jí o zavedení přímé demokracie? Znáte třeba stranu Věci veřejné? 

vasekpav 13.4.2009 12:11

Re: Co takhle volit někoho jiného?

ČSSD ano ale bez Paroubka !Škromach je tam tuším nejslušnější?!!Že neumí moc anglicky?vůbec nevadí!!!!

karel-smichov 13.4.2009 14:43

Re: Co takhle volit někoho jiného?

Marty souhlas, nejvyšší čas udělat výměnu,proč nám mají vládnout stále Ti kteří vládnou

15-20let, nic jiného si nezaslouží,už aby skončili >-

R.J. 13.4.2009 15:05

Re: Co takhle volit někoho jiného?

Neznám, Ty ano ? Tak se trošku rozepiš. Neupejpej se. Ale jak tam narazím na bolševika tak si mě nepřej Marty.;-D Jo teď mě to asi došlo, Cibuka, to ta odvolatelnost politiků a přímá demokracie. Ale to musíme vyměnit polovinu voličstva. ;-DJinak jsem volil Cibulku ,dostal jen nějak kolem O,5% potom DEU a US. Ta poslední mě zklamala. Pak již jen ODS, se sebezapřením. 

jirka.s. 13.4.2009 15:32

Re: Co takhle volit někoho jiného?

Zajímavé, R.J., patříme do naprosto stejného elektorátu, dokonce i s naprosto stejným vývojem volebních "preferencí" !!! ;-D;-D;-D

R.J. 13.4.2009 16:00

Re: Co takhle volit někoho jiného?

Znáš to, svůj k svému, to platí pro všechny bez výjímky. ;-DJseš z Prahy ?

jirka.s. 13.4.2009 16:12

Re: Co takhle volit někoho jiného?

Ne, ale chceš-li, napiš si adminovi (Wagnerovi), měl by mít můj e-mail!!! ;-)

R.J. 13.4.2009 16:36

Re: Co takhle volit někoho jiného?

Tak jestli pojedeš někdy do Prahy, zvu Tě na pivko či vínko, jseš bezva "kousek" podle mého gusta. A já jsem hajzlík vybíravý, mě tak všechno nevoní.  ;-D Jo,napíši Ti.

Hrad 13.4.2009 16:46

Re: Co takhle volit někoho jiného?

To máš opsané od Karla IV.? ".. jsem hajzlík vybíravý", ... to tak přímo Neruda nemohl napsat. S Yrkou jste se již dávno vpili. Možná si budete společně doufat .. "no vidíš brachu, tak náš lid, má duši modrou, trochu drsná zdá se, však kvete po svém v osobité kráse".. ... ta idyla!!! ;-((Y)Rv.... v tomto věku je to běžné. 

R.J. 13.4.2009 17:20

Re: Co takhle volit někoho jiného?

Hele Hrade podhraničníku, napiš nám koho volíš Ty, ať se zasmějeme, tam na Znojemsku co žiješ vyhrávají bolševici, tak již psát nemusíš. Je to jasné. Že chodíš oprašovat do Znojma toho Rudoarmějce s partyzánem? Vidíš, znám Tě jako své boty. ;-D

jirka.s. 13.4.2009 18:18

Re: Co takhle volit někoho jiného?

Dobrou chuť, koprofágu!!!;-D   http://www.volny.cz/topitsch/log/kase-hned-1.jpg

jirka.s. 13.4.2009 18:11

Re: Co takhle volit někoho jiného?

Tak panu Wagnerovi jsem již napsal a slíbil mi, když požádáš, že Ti tu moji adresu pošle! R^

R.J. 13.4.2009 18:12

Re: Co takhle volit někoho jiného?

Bezva, hnedka po fotbale, teď jdu vařit kávu a musím ještě pro cigárka do hospody.

PETR 13.4.2009 10:49

NECHÁPU,

proč se stále hovoří o panu Paroubkovi jako o  možném budoucím premiérovi. Proboha, copak může stát v čele vlády člověk,  na jehož mejdanech se vraždí ? Kdysi se říkávalo, pověz mně, s kým se stýkáš a já ti  řeknu, kdo jsi. TOHLE  MUSÍ PLATIT PLNĚ O PŘEDSEDOVI VLÁDY !  Prosím média, aby s nim nadále nekomunikovali; pokud chce ČSSD mít svého předsedu na nějakém státním postu, tak si musí zvolit jiného !

Herakleitos 13.4.2009 14:54

Re: NECHÁPU,

Nečtěte tolik Blesk a AHA a budete v pořádku. Ušetříte za lékaře!;-D

Dolly 13.4.2009 10:42

Pane autore

uvědomte si, že v Česku volby pravděpodobně opět dopadnou 50-50 na což si ne tak špatně placení politikové musí zvyknout a řešit a my obyčejní občané si musíme zvyknout na to, že krást a korytařit budou bez vyjímky všichni. Všechno ostatní jsou pouze folklórní spekulace.

Pája 45 13.4.2009 13:35

Re: DOLLY

Milá "dolly", že by nová Sibyla? Nebo další prognostik (kolegyně Zemana a Klause).

karel-smichov 13.4.2009 14:49

Re: Pane autore

Dolly--tak nám nespokojeným radíte zase jim odpustěte oni  nám ve volbách něco

slíbí ,a jede se dál postaru, pak můžeme opět nadávat,ale jen sobě >-

Vítek 13.4.2009 10:26

Pane chytrý,

pouze tady hloupě žvaníte,ale když jste byli u moci,prohráli jste všechno.nyní pouze pomlouváte a špiníte,protože je to vaše politika a proto jste taky museli od válu, hlupáku.