28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tatina 13.1.2006 9:54

Re: Aby vám nepraskl žlučník

No Vy jste mne doktore rozesmál.Jestli má soudruh Rath nějakou koncepci,tak jedině někde hluboko zastrčenou v šuplíku,ale neví v kterém.Co krok,to prd,říkával můj dědeček.Přesně takto vypadá "koncepce"toho STBáckého synka.Jestli jste zdráv,tak se začněte modlit,aby Vám to vydrželo co nejdíl.Já mám za poslední měsíce s Rathovou koncepcí značné zkušenosti a musím podotknout,zlatá Emmerová.
StandaT 13.1.2006 9:43

Re: Aby vám nepraskl žlučník

Doktore, za celých šestnáct let zde byly představeny pouze dvě koncece - Mackova a Julínkova. SocDem žádnou koncepci nemá. Nikdy nic nepředstavila, natož v předstihu. Nic ve stylu až budeme ve vládě, tak budeme dělat to a to a to. Ministři za SocDem pouze v rámci 100 dní narychlo cosi smolili a většinou ani nedosmolili. Rath se ani o to nesnaží. Pouze odkazuje na několikaodstavcový text. Dejte sem link na koncepci!!! Na materiál koncepční, s definovanými cíly, se strategií jak k těm cílům dojít, s termíny, a s propočty jak finančních tak dalších zdrojů.
pavel 99 13.1.2006 9:18

Re: Re: Samozřejmě, že Rath ví co dělá - programově zestátňuje zdravotnictví

to se narcisním despotům stává často.
ferry 13.1.2006 9:14

Re: Aby vám nepraskl žlučník

Je třeba zabít Sekala!
ferry 13.1.2006 9:13

Re: Klid na práci.

Jsem gynekolog, mohl bych vás celkově vyšetřit a ošetřit?
liberal shark 13.1.2006 9:10

Rathova koncepce

Zablokovat veškeré (i)legální toky peněz ze zdravotnictví ve prospěch ODS a nahradit je (i)legálními finančními toky prospěch ČSSD.
Andy 13.1.2006 8:57

takže vás možná z milosti uloží na chodbě na spartakiádní lehátko

že vy jste za komunistů někdy ležela v Motole
 
Jo, po tomhle se zřejmě Renatce stýská.
gerontus.inza@seznam.cz 13.1.2006 8:57

Pane Ladislave nemlžte:Re: Re: "...Nadefinoval snížení marže lékáren o 3% body z 32 na 29%. ..."

Marže je jen přirážka konkrétní lékárny, nikoli přirážka distributora. Distributor poskytyje cenový (slevový)rabat podle svých možností lékárnám ( čím vyšší, tím pro lékárny lepší). K tomu lékárna dosazuje svou marži, kterou potřebuje k svému provozu. Když ovšem lékarna využívá této své max. povolené marže (tj nejvyššího příjmu za lék) buď tedy má asi vysoké platby režijní, např na exkluzivním místě, nebo ho využívá k tvorbě zisku. Dále lékárna vzhledem k max. procentní marži nemá zájem maximalizovat poskytnutý rabat.
ilna 13.1.2006 8:52

Re: Klid na práci.

Teda Renato, vám však nezávidím. Každý váš příspěvek je tak žlučovitý, zapšklý až nenávistný, že vás z toho jednou klepne. A až se to stane - pak  se budete divit, že doktor má zrušenou ordinaci, lékárna je jen ve fakultní nemocnici a nemocnice je přeplněná, takže vás možná z milosti uloží na chodbě na spartakiádní lehátko a protože překročili stanovené limity v léčbě mrtvice na daný měsíc, tak vám dají klystýr. Ale vaše dušička bude jásat, protože  bylo zameteno s těmi darmošlapy a vyžírkami, že?
ilna 13.1.2006 8:45

!!!

Každým svým procezeným slovem mne Rath znovu a znovu přesvědčuje, že je to vych*aný hajzl.
Renata D. 13.1.2006 8:45

Klid na práci.

Jako OSVČ bych také chtěla od svých odběratelů trvalé nevypověditelné smlouvy za garantované ceny. Bude to ODS také prosazovat?
Když se podnikatelské nejistoty "soukromým" doktorům nelíbí, ať se nechají zaměstnat a budou mít klid na práci.
Saša 13.1.2006 8:35

Rath chce navrátit zdravotnictví zpět do sociálismu.

O tom přeci nelze vůbec pochybovat. Všechny jeho kroky k tomu směřují zcela přímo a nezakrytě.
Takže je to socdemácká politika bez servítků. Socdemáci také chtějí socialismus, na rozdíl od jim bratrských komunistů ho nechtějí dosíci revolučně, ale evolučně.
Jediné řešení je nevolit žádnou marxistickou stranu - ani ČSSD, ani KSČM.
 
Stredocech 13.1.2006 8:30

Re: .... autor článku

Jenže, já si nemyslím, že levice bude trpět lékařům příjmy cca 60 tisíc měsíčně. Viz doba minulá. Samozřejmě, část lékařů si bude přivydělávat korupcí od pacientů, jak to dělali za komunistů i dnes.
Brekeke 13.1.2006 8:28

Re: Dělají si z nás kašpárky

Lékárníka z toho vynech; to co doplácíš stanovuje vyhláškou ministerstvo. Lékárník po tobě může chtít jen méně ne více než říká vyhláška. Méně bude chtít jen tehdy když bude mít za prdelí konkurenci. Pokud ne tak nasadí maximálky (pro neznalé to jsou maximálně možné doplatky pacienta). Jediná možná cesta k nižším cenám ve zdravotnictví je konkurence. Každá regulace vytváří prostor pro korupci a kamarádšofty. DRath jen štve pacoše a  jednotlivé skupiny zdravotníků proti sobě. Jo už staří Římani říkali "Rozděl a panuj".
dulcibelka 13.1.2006 8:17

Re: Samozřejmě, že Rath ví co dělá - programově zestátňuje zdravotnictví

A škoda, že si ještě ke všemu myslí, že stát je on.
pacient 13.1.2006 7:58

Dělají si z nás kašpárky

Včera jsem byla v lékárně-na lék,který jsem nedoplácela jsem doplatila l4O Kč a vo tom to je,Sníží marže a dostanou to na ruku od lidí okamžitě s receptem.Hrají na nás divadýlko jak lékarníci tak i ostatní lékaři spolu s Ráthem divadýlpimprlátkové divadlo.
mike 13.1.2006 7:30

Re: Re: Re: ...on je první, kdo určitou koncepci zdravotnictví má...

Vlastne spis tady: http://reflex.cz/Clanek22279.html. Obrazek v levem dolnim rohu.
mike 13.1.2006 7:27

Re: Re: DrRád je krystalická esence ČSSD

Fuj, to bylo osklive. Chudak stetka.
Andy 13.1.2006 7:24

Re: DrRád je krystalická esence ČSSD

DrRath býval v ODS. Byl by i v NSDAP, kdyby se mu to hodilo a stihl to. ČSSD jen použila to, co se jí hodí. Vy se taky neptáte štětky na E55, koho volí.
Cebik 13.1.2006 6:56

DrRád je krystalická esence ČSSD

Mají být na co hrdi, toho si snad stvořili,  ten se nemohl narodit
mike 13.1.2006 6:47

Re: Re: ...on je první, kdo určitou koncepci zdravotnictví má...

Byla. Tady: http://reflex.cz/Clanek22349.html
EVa 13.1.2006 5:52

Re: Re: ...on je první, kdo určitou koncepci zdravotnictví má...

Obávám se, že Drát je doktorem spíš omylem - v první řadě je to politický šíbr s ostrými lokty, který se dere velmi agresivně na světlo a teď dostal příležitost. Je ze stejného těsta jako Paroubek a jestli ten si nedá pozor, tak mu Drát rychle přeroste přes hlavu.
Rpuť 13.1.2006 5:38

Samozřejmě, že Rath ví co dělá - programově zestátňuje zdravotnictví

Ladislav N. 13.1.2006 3:42

Re: "...Nadefinoval snížení marže lékáren o 3% body z 32 na 29%. ..."

Škoda že se o marži, její výši a komu ve skutečnosti náleží a kolik, píše a mluví od poloviny prosince 2005. Autor si není schopen srovnat a přesně reprodukovat základní fakta. Tedy - 29% ROZHODNĚ není marže (ve smyslu přirážka k nákupní ceně) lékáren, ale celková přirážka včetně velkoobchodního distributora. Lékárnám tedy zbývá přirážka zhruba 19%. Jestliže z této přirážky lékárny musí pokrýt veškeré provozní náklady a vytvořit zisk, pro mnohé (na méně výhodných lokalitách) to může být cesta k likvidaci, protože pokles o tři procentní body (velkoobchod už níž jít nemůže - viz snižování marže v minulosti) je v přepočtu na příjmy lékáren po odečtu nákladů pokles větší, než -10% ze základu... (základem je oněch 19% jako přirážka k nákupní ceně).
Ladislav N. 13.1.2006 3:27

Re: Levice u vlády po volbách...

Docela to těm vašim komunistům přeju, aby si museli před svými voliči sami vylízat, co natropili... ;-)
Ladislav N. 13.1.2006 3:25

Re: ...on je první, kdo určitou koncepci zdravotnictví má...

Ha, ha, ha! Byla někde Rathova koncepce zveřejněná? Vždyť on byl nabídkou ministerského místa tak překvapen, že na 100% žádnou "koncepci" dohromady dát nestihl. Jediná "koncepce", kterou nelze Rahovi upřít, je jeho ekonomická negramotnost, lež, ostré lokty, demagogie a neschopnost dohlédnout konce vlastních rozhodnutí. Koncepce nesmiřitelného boje proti lidem, kteří se mu postaví a (byť jen) naznačí, že s ním nesouhlasí, protože se (ON, veliký Rath) mýlí. ...
Dick 13.1.2006 2:32

Re: Aby vám nepraskl žlučník

Jasně, doktore, už je mi jasné to, co mi dřív nebylo - proč si příslušníci váženého lékařského cechu zvolili takového xindla kdysi až do čela.... Ono to asi s tím čapkovským středostavovským konzervativním a vlídným panem doktorem nebude tak žhavé. Ve své většině lze dnes nazvat zaměstnance státních zdravotnických organizací BÍLÝM PROLETARIÁTEM!
Jan 13.1.2006 2:26

Neměli bychom se nechat manipulovat bezobsažnými články, ale diskutovat o tom, co je podstatné: DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vl

Neměli bychom se jako občané - daňoví poplatníci nechat manipulovat bezobsažnými články, ale diskutovat o tom, co je podstatné:
DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
Jan 13.1.2006 2:23

Ví ministr Rath, co dělá? Ví české politické "elity" co dělají? Určitě ano! Viz: "CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ":

Ví ministr Rath, co dělá? Ví české politické "elity" co dělají? Určitě ano! Viz: "CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ":
Doc 13.1.2006 2:20

.... autor článku

mně připomněl klasické přísloví : " psi štěkají, ale karavana jde dál" ... 
Jak bude asi vyvádět, až po červnových volbách bude OPĚT parlament a tedy i VLÁDA v "rukou" LEVICE   ....