28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 13.1.2006 20:42

z ratha je jen na blití

a stejně tak z Paroubka, Krause, Bublana a celé té sebranky. Jinak je komentovat nelze a ani to nemá cenu..
huhu 13.1.2006 20:41

Re: příměr odjinud

trh je přesně to čeho se socani ve zdravotnictví bojí. Trh ve zdravotnictví neexistuje takže vy píšete blbosti.
frd. 13.1.2006 20:32

Re: Re: Rath to ví až moc dobře co dělá

Taky souhlas.Hejtmani měli dnes kliku že Paruba není cimprlich.U Kramářů dnes muselo být veselo!
Stachanov 13.1.2006 19:56

Re: urcite vi

problém je, že i minulá socanská vláda sama přiznala, že situaci ve VZP zapříčinilo ministerstvo zdravotnictví a jeho vyhlášky. Toto přiznání, které by teď Rath nejraději sprovodil ze světa a při jehož připomenutí skřípe zuby, staví jeho hledání vnitřního nepřítele ve VZP (samozřejmě s příslušností k ODS) nevyhnutelně do kategorie šaškáren typu bojů Dona Quijota s větrnými mlýny
Renata D. 13.1.2006 19:52

Re: Re: Re: Re: Milá Ilno, vy využíváte nebo zatracujete svátost volného trhu jak se hodí.Re: Re: Klid na práci.

Ale hochu, nerozčilujte se. Vím dobře o čem píšu a možná do mého příspěvku chybí pro ujasnění "... které ošetřili podle dosud platných smluv". Za to se omlouvám a doufám že Vám je to už snad jasný.
ziralek 13.1.2006 19:22

urcite vi

to zaprdeny teplicko v nasem zdravotnictvi chce zbourat. proto tolik hysterie.
pavel 99 13.1.2006 19:10

Re: Re: Re: Milá Ilno, vy využíváte nebo zatracujete svátost volného trhu jak se hodí.Re: Re: Klid na práci.

"...To že by měli soukromí lékaři dostat zaplaceno za pacienty kteří si je vybrali a které ošetřili by mělo být samozřejmostí..." - no tak to tedy zatraceně vůbec samozřejmostí není a právě o tom jsou ty smlouvy, které kritizujete. Možná by chtělo nejdřív pochopit, o čem se píše.
pavel 99 13.1.2006 19:09

Re: Re: Re: Klid na práci.

no Vy jste tedy génius. Vy snad osobně "...pujdete do něčeho na čem byste měl prodělat.."? Pokud ano, tak je škoda Vám vyplácet plat, ne?
mira.le 13.1.2006 17:47

Re: Re: Klid na práci.

Tkhe to dopadna až budou nemocnice s.r.o docela přesně jste to vystih,přece nepujdeme do něčeho na čem by jsme mněli prodělat.
mira.le 13.1.2006 17:42

Re: Re: Klid na práci.

Takhle to dopadne až budou mít nemocnice statud s.r.o a budou jim vládnout známí pánů hejtnamů.
Pravá Míra 13.1.2006 16:56

Re: !!!

Uvedu to na pravou míru - není to hajzl, je to "Z" .Lidí kategorie Z ,zdá se, přibývá. Slovo jednoslabičné, krátké, vystihující.
Čumil 13.1.2006 16:23

Racku, nefňukejte předčasně - víte dobře, že ODS moc šancí vyhrát tyhle volby rozhodujícím způsobem nemá.

Takže Modrá šance nejspíš nebude a v důsledku toho se uvidí až zase za ty čtyři roky. :-))
Renata D. 13.1.2006 16:08

Re: Re: Milá Ilno, vy využíváte nebo zatracujete svátost volného trhu jak se hodí.Re: Re: Klid na práci.

To že by měli soukromí lékaři dostat zaplaceno za pacienty kteří si je vybrali a které ošetřili by mělo být samozřejmostí. To že nedostanou zaplaceno včas je ovšem riziko podnikání jako všude v jiných oborech. Lékaři ale protestují proti tomu, že jim pojišťovny nechtějí automaticky prodloužit smlouvy nejléle na dobu neurčitou To už ale s kalitalismem nic společného nemá a že se k tomu ODS připojuje jen svědčí o jejím volebním populismu.
pepe 13.1.2006 15:50

Re: příměr odjinud

běž do prdele
dolmina.dolmina 13.1.2006 15:48

Re: Milá Ilno, vy využíváte nebo zatracujete svátost volného trhu jak se hodí.Re: Re: Klid na práci.

Geronte,už vás mám.Vy jste Olejár!! jiný takový blbec negramotný/zopakujte si příčestí minulé/
už asi není
dolmina.dolmina 13.1.2006 15:44

Re: Milý sharku, Re: Rathova koncepce

Pane geronte,to je poprvé, co s vámi souhlasím.Rath=Golem.Fakt dobrý.I přístupk řešeni problémů mají stejný.Kde se ale tomuto vyndavá šém? Už by to bylo potřeba.
pavel 99 13.1.2006 15:27

Re: Milý sharku, Re: Rathova koncepce

ten golem je vážně dobrý. Nějakými promyšlenými koncepcemi právě neoplýval.
Pavel2 13.1.2006 15:19

Re: Rath to ví až moc dobře co dělá

Naprostý souhlas
Stachanov 13.1.2006 15:15

Rath to ví až moc dobře co dělá

zajišťuje hmotně kamoše a sebe, pořádá hon na modré čarodějnice a odhaluje všude protistátní spiklenecká centra ODS. Sekeru ve VZP zaplatí z kapes lékárníků a dalších podnikatelů, stejně ČSSD nevolí, tak co, alespoň se prohnou. Je to ostatně v zájmu dlouhodobé strategie ČSSD - zlikvidovat střední třídu a nechat lidi závislé na dávkách a několik průmyslových oligarchů. A když se to nepúovede, tak ho Paroubek hodí prostě přes palubu. Právě proto si Rath musí nakrást i pro sebe.
Pavel2 13.1.2006 15:11

Re: příměr odjinud

Hm, jiný příměr : Když budete mít na šatech špinavou, mastnou skvrnu, použijete na ní kyselinu sírovou ? Je to velmi účinné !
Stredocech 13.1.2006 14:56

Re: Milá Ilno, vy využíváte nebo zatracujete svátost volného trhu jak se hodí.Re: Re: Klid na práci.

Pokud má lékař pacienty na "paušál," nevezme si, pokud je zodpovědný, více pacientů, než kolik dokáže rozumně zvládnout.
 
Doc 13.1.2006 14:54

Re: Re: Re: Klid na práci.

////.na tyhle vykopávky není zvědavý ani poslední nejhůře placený dlaždič ///////  ... 
 
...VSADÍM se s Vámi o bednu (6 lahví) vína, že levice tj. ČSSD a KSČM dohromady ovládne po volbách parlament a samotná KSČM bude mít více poslanců než má nyní. Tento fakt vyplývá ZE VŠECH průzkumů a rozborů, ať jsou dělány "zleva" nebo "zprava"   ....  
Stredocech 13.1.2006 14:52

Re: Milá Ilno, vy využíváte nebo zatracujete svátost volného trhu jak se hodí.Re: Re: Klid na práci.

Pozor, soukromí lékaři nechtějí mít zaručené příjmy ve smyslu platů. Chtějí jen, aby pojišťovny proplatily léčbu pacientů, kteří si je SAMI ZVOLÍ.
Zaručené platy chtějí lékaři nemocnic bez ohledu na to, kolik lidí ošetří. Jenže to jsou zaměstnanci, u kterých je to pochopitelné. Není ale vůbec pochopitelné (resp. je to pochopitelné až příliš dobře) když zvyšování jejich platů nařizuje ministr.
 
Stredocech 13.1.2006 14:45

Jde o to, KDO je odběratel? Rath nebo konkrétní pacient

Rathova koncepce je "občánku plať a o tom co za to dostaneš, a dostaneš-li vůbec něco rozhoduji já. Platy mých kamerádů mají obecně přednost před tvou potřebou dostat léčbu, to až podle toho, kolik zbude. Samozřejmě, o tom, kdo Tě bude léčit rozhoduji rovněž já. Na volbu lékaře zapomeň."
 
Jarda Musil 13.1.2006 13:00

příměr odjinud

Fakt je, že když po nástupu trhu řeší manažeři svou neschopnost zajistit zakázky tím, že propouštějí zaměstnané, je to pro tržně orientované logické a v pořádku - nikdo nenapíše, že s menším počtem lidí to nepůjde. A najednou když seshora sám nejvyšší manažer postupuje v podstatě stejně (jen nepřímo), tržně orientovaným to dělá problémy ... co vy na to - prďolové
Jarda Musil 13.1.2006 12:56

ferry >

jste vystudovaný nebo samouk
MLOK1 13.1.2006 12:26

Re: Re: Re: DrRád je krystalická esence ČSSD

Neurážejte ta děvčata na E55! Ta aspoň někoho potěší :-)
gerontus.inza@seznam.cz 13.1.2006 12:25

Milý sharku, Re: Rathova koncepce

nemáte na víc? Tohle generalizování je mělké a hloupé. To je podsouvání vlastní malosti člověku který nad vámi ční jako golem. Hezký den.
gerontus.inza@seznam.cz 13.1.2006 12:19

Milá Ilno, vy využíváte nebo zatracujete svátost volného trhu jak se hodí.Re: Re: Klid na práci.

Já samozřejmě nemám nic proti smlouvám na dobu neurčitou. Ale tak, jak je to v tržním hospodářství zvykem. Výpovědní doba pojišťovny je pak 6 měsíců a bez udání důvodů. To pání lékaři chtějí? Pochybuji. Daleko výhodnější je pro ně sepsání smlouvy na dobu určitou (cca 5 let) s prodloužením po oboustranné dohodě podmínek.Pokud chtějí ale sociální jistoty, musí se nechat zaměstnat a nepracovat jako OSVČ. To bychom taky mohly mít ordinace kde je 5 živých a spokojených pacientů jisté pojiš%tovny (VZP). Samozřejmě že mohou být výjimky, kdy jsou pacienti ošetřováni bez smlouvy, na základě skutečných výkonů pro danou pojišťovnu. Jsou lékaři kteří ani nechtějí rozšiřovat svoji klientelu a jiní, kteří mají pacientů málo. Nelze tedy zrušit ordinaci a pacientům sdělit "někoho si najdete". A o tom mluví správně MUDr,Rath.
www racek 13.1.2006 10:31

Re: Re: Klid na práci.

sakra, jak to na tom západě dělají, že mají tu vytíženost lůžek dvojnásobnou?!
rath utahuje šrouby seshora. dobře, asi nemůže dělat nic jiného ale to řeší jen trochu problému (pochopitelně, za mohutného řevu postižených ... ) ale řešení je v utahování šroubů zezdola. tenhle řev ustát, tohle si netroufnou ani socani ani náhle se sociálně cítící ódeesáci pár měsíců před volbami..
holt to bude chtít do toho říznout po volbách. ale socani to nebudou, komouši po volbách nebudou komouši dnešní, ochočení, realističtí ale sebranka šílenců typu exner či semmelová ... co si navolily jejich základní organizace. s těmi ani paroub nenajde společnou řeč právě tam, kde by to potřebné bylo. a ods zase bude pohodlně proti všemu ... a nebo naopak. proti všemu budou socani a komouši ...
ale jedno je jisté. po letošních volbách nastává rychlá snmrt komoušů i u nás. na tyhle vykopávky není zvědavý ani poslední nejhůře placený dlaždič (chvála dlaždičům, je to úctyhodné a těžké povolání, rozhodně výše na společenském žebříčku než politik nebo bankéř...)
takže předvídám 4 roky chaosu a zmaru a pravděpodobně předčasné volby ...