1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 26.4.2006 4:06

REDAKCE-NEBO NEVIDITELNY PES NECHCE SLYSET, CO PISU

DOSTAL  JSEM  TED  JASNY  VZKAZ  OD  REDAKCE,  NEBO  NEVIDITELNEHO PSA,  ZE  SI  REDAKCE  NEPREJE,  ABYCH  POSLAL  ZAVERECNY  PRISPEVEK .  PRY  JE  TAM  NECO,  CO  NECHTEJI,  ABYCH  POSLAL  !     To  me  spehovali, co  pisu  ?  To  je  ta  objektivita  ?  Vazeni, jste trapni !  

voice 26.4.2006 0:01

ODS není politická strana, ale mafie

ODS se snaží ztotožnit pojem sociálního státu s komunismem. Sama sebe přitom označuje za pravicovou stranu. Takže rád bych to uvedl na pravou míru.

Sociální stát je až dosud nejoptimálnějším komprpmisem mezi potřebou osobních svobod občanů a nutnou mírou solidarity silnějších a odolnějších se slabšími a méně odolnými.

Mimo tento kompromis existuje uspořádání primitivní džungle na straně jedné a totální diktatury rovnosti na straně druhé.

ODS nepředstavuje žádnou autentickou pravici.Jde o zájmovou skupinu , která se přerodila z komunistcké totality a jejím autentickým zájmem je udržet z té doby mocný státní aparát, kterým by udržovala nakradený majetek ve svém vlastnictvví a zajistila si imunitu pro členy těchto uskupení.

Označovat ODS jako politickou stranu není přesné. Nemá žádný autentický program, tím méně pak pravicový. Jde jen jakýsi "soubor opatření" k získání moci prostřednictvím voleb tak jak jsou daným systémem nadefinonovány.K tomu potřebují oblbnout potřebný počet voličů populistickými hesly označovanými jako program.

Joska 25.4.2006 23:28

Kritika Paroubka je na místě

Problém je, že ODS je ze stejného "těsta". Nevolit parlamentní sr..e!!!!!

Venkovan 25.4.2006 22:02

Pan PEHE

reagoval tak jak to od něho každý očekává.Jura svojím výrokem o primitivech,kteří ho dávajů do spolku s KSČM dal jasně na jevo co pro něj znamená jiný názor než ten jeho.

Bubeník 25.4.2006 21:20

dnes pravičák

v normalizaci bolševický novinář. V současnosti poskok tunelářů a tzv.pravicové elity, která nás přivedla do situace, kdy stát nemá ani kapitál, ani finance a tak musí vše hodit na stále nic netušící blbečky-mladou generaci.

franta 25.4.2006 18:46

Vážený autore

Čím se liší Paroubkova "modrá diktatura" od Topolánkova "policejního státu" ? Paroubek mluví o možné budoucnosti, Topolánek o současnosti. Kdo víc lže ? A kdo tento slovník začal používat jako první ? 

nobody 25.4.2006 21:24

Re: Vážený autore

A jak nazvat stát kde se na videu koukáte na to jak 4 policisté mlátí bezbranného svázaného mladíka a státní zástupkyně nám oznámí že postupovali v souladu se zákonem? ;-O

BuBu 25.4.2006 21:31

Re: Vážený blbe . . .

. . . USA má cca 200 miliónů obyvatel a měla za minulý rok asi 400 povolených policejních odposlechů. Nás je 10 miliónů a povolených odposlechů u nás bylo v minulém roce několik tisíc. Tobě se to nejeví, jako policejní stát ? Asi ne. Asi se Ti za socáku tak špatně nežilo což ? Rohlíček za třicetníček, máslíčko za deset, pivečko 2 korunky . . . . frontičky na televize, na autíčka, na masíčko, na vložtičky, na mandarinky - panečku to byl živůtek. Místo do ciziny - do prdele . . . panečku to bylo pošušňáníčko ! Je mi z vás komačů na blití - že máte ještě po tom všem tu drzost slušným lidem kázat ! Rv(Y)

mira.le 25.4.2006 21:41

Re: Re: Vážený blbe . . .

BLBE NA XTOU.

BuBu 25.4.2006 22:08

Re: Re: Re: Parádní argument !

Jen houšť Rv

wer 25.4.2006 21:33

Re: Vážený autore

Nemílím-li se, tak policie bez soudního povolení Topolánka odposlouchávala a prověřovala jeho bankovní konta. Topolánkova slova jsou tedy dostatečně odůvodněná.

Jura Jurax 25.4.2006 15:00

No,

předvolebního klání kultivovaného, věcného, bez nadávek a lží se nedočkáme nikdy - na to je v banku příliš velký balík peněz a příliš mnoho lukrativních koryt pro vítěze voleb a jeich blízké, věrné a přicmrdovače. To se už vyplatí být hajzlík - za ty peníze - zvlášť když v tomto klání není bystrooký sudí trestající prohřešky baštonádou. Protože kdyby byl, veškeří naši politikové by museli být imrvére nošeni.

challenger 25.4.2006 14:15

Milý pane Neffe:

souhlasím s Vámi ohledně používání expresivních výrazů politiky. Jistě si vzpomenete, kdo s tímto expresivním vyjadřováním začal: například takové pojmy jako "noc dlouhých nožů", "grosstapo" a podobně patří do zlatého řečnického fondu jisté - vám velmi ideově blízké - strany a ještě do většího hnoje, než slovo "diktatura". Navíc - slovo diktatura má logický základ v tom, že jsou všechny instituce obsazeny členy jedné politické strany - a jak sám správně uvádíte, není to tak dávno, kdy tomu bylo stejně - čímž samozřejmě nechci naznačovat, že manýry komunistů a ODS jsou stejné - jsou jen skoro stejné, především co se týče ideologizace řešení problémů a hledání vnejšího a vnitřního nepřítele.

Pozor, abyste se sám nestal obětí vlastní rétoriky: vy snad vězíte v hnoji? Pokud je mi známo, pak celkem úspěšně soukromě podnikáte, disponujete nezanedbatelným majetkem, zvete své příznivce na rauty, jezdíte na dovolené. Dokonce, když jste blahé paměti ukradl autorovi jednoho weblogu tento článek - http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004022801, ani jste za neautorizovanou publikaci nemusel nic zaplatit, ani Vás nikdo nepotrestal, přestože jste neoprávněně a v rozporu s autorským právem manipuloval s duševním vlastnictvím cizího člověka. A když Vás na to upozornil, prý jste se mu ani neomluvil. Že by toto evidentní porušování platných zákonů bylo tím hnojem, o kterém mluvíte? Nebo jak to my - "sockokomoušské vyžírky" - máme chápat? Máte nějaký konkrétní důkaz o tom, že - jak tvrdíte - vězíme v hnoji po nosní dírky?

Blumfeld 25.4.2006 16:57

Re: Milý pane Neffe:

V hnoji vězíme. Jestliže pomineme mizerné hospodářské výsledky, které až na růst HDP srovnatelný s rokem 1995 jsou slušně řečeno mizerné, korupci a neúnosné podmínky k podnikání pod úrovní Malajsie a zaměříme se na politickou rétoriku o které je řeč, považuji např. slovník ministra kultury mezi soustružníky v továrně na hydrauliku, tolik podobný slovníku přiožralého normalizačního papaláše po schůzi ROH, za hnůj. Za hnůj považuji i rétoriku současné premiéra i ministra zdravotnictví a koneckonců i vulgární předvolební kampaň divadelního spolku voskových figurín z oranžových plakátů. Na toto téma by se dalo popsat hodně stran.

www racek 25.4.2006 17:02

Re: Re: Milý pane Neffe:

že bys příteli se neblížil slovníku tak zvalého lenina, jemuž taky prohnilé trosky zahnívaly ... bože, člověče, vždy´t vy jste sprostější než dlaždič ... kterej ovšem má na to po celodenáí fakt těžké rachotě na mrazu či slunci právo ...

Blumfeld 25.4.2006 17:10

Re: Re: Re: Milý pane Neffe:

Jestli mi, příteli (nebo soudruhu?), cituješ jediné sprosté slovo, které jsem podle tebe uvedl vyhráváš předvolební telecí, tolik oblíbené u předvolebních dýchánků ČSSD, a desítku k tomu.

www racek 25.4.2006 17:21

Re: Re: Re: Re: Milý pane Neffe:

nejsem žádnej tvůj soudruh, příteli. tvůj text jest neobyčejně sprostý, což snad nepopřeš. není tam sice žádný shit ale nešť.

BuBu 25.4.2006 21:22

Re: Vážený soudruhu Racku !

Blumfeld se musel moc a moc krotit, aby nepoužil výrazy hodné toho hnoje o kterém mluvil. Zřejmě jeho vrozená slušnost mu zabránila říci o tom zasmrádlém vládním hnojníku plnou pravdu ! Ale i kdyby tak učinil - tak žádné české slovo zdaleka nevystihne skutečnost, že prasák nejtvrdšího ražení je ten, kdo ještě dnes hájí metody práce bolševiků a jejich soc-demáckých poskoků.

dvd 25.4.2006 19:54

Když ono to Grosstapo

poněkud zavání realitou. Co se terminologie týče: již Miloš Zeman sliboval vázaní stranických legitimací (aby bylo jasno - legitimací ČSSD) do kůže členů ODS.

BuBu 25.4.2006 13:52

Díky pane Neff !

Z Vašeho článku plyne zcela jednoznačný a pravdivý závěr: Jediný, kdo potenciálně ohrožuje demokracii v této zemi - a tudíž od koho zde potenciálně hrozí "rudá diktatura", je Velký Vůdce ČSSD (KSČSSD) Paroubek. Ten se otevřeně paktuje s bolševiky, zaštiťujíc se debilními prohlášeními typu: V Kremlu už není Brežněv, nebo KSČ už "nevelí Gottwald" . . .  ) To my všichni víme. Víme také že, ačkoliv v Kremlu už nesídlí Brežněv - tak v Bělorusku si klidně vládne "pěkně po bolševicku" Lukašenko. To je pro všechny demokraticky smýšlející lidi jasný signál, že totalitní bolševická hydra má ještě nějaké hlavy schopné kousat ! Paroubkova činnost v jeho vlastní straně velmi připomíná čistky v KSČ z 50-tých let. Pouze s tím rozdílem, že lidi nevěší - ale pouze, na základě svých paranoiních představ, vyhazuje ze strany. Jeho "spravedlivě Paroubkovsky vyhození" mi dávají za pravdu. (Samozřejmě potichu - to aby to sám Velký Vůdce a jeho noshledi neslyšeli . . . )

OBČAN XY 25.4.2006 13:30

JE TŘEBVA SKONŠIT S POSTBOLŠEVICKÝM NEŘÁDEM

 V nemž občané stále těžce hledají spravedlnost a solidní jednání....Armády zpupných úředníků a většina uchvatitelů moci si vylepšují svá privilegia a příjmy a hodlají začlenit se mezi nepostižitelné....Lež,ohlupování a švindl se stal běžnou normou,čemuž je nutné udělat přítrž....

         Řešení nabízí   PRAVÝ  BLOK  Petra Cibulky   WWW.CIBULKA.NET

Volič 25.4.2006 13:41

Re: JE TŘEBVA SKONŠIT S POSTBOLŠEVICKÝM NEŘÁDEM

Správně blbečku,ale marníš svůj čas.Jdi už držet na čtvrtek flek Cibulkovi do večerních Moravcovin.Už si nedovedu představit Moravce bez Cibulkova xichtu v pozadí.Tvůj gurů si není schopen už několik let do pořádku a funkčnosti ani svou www stránku,.Jak mu věřit,že by snad dal do pořádku chlívný stát. 

OBČAN XY 25.4.2006 14:12

Re: Re: JE TŘEBVA SKONŠIT S POSTBOLŠEVICKÝM NEŘÁDEM

  Důležité jsou činy, nikoliv tak slova i když mohou být mocná.....Klidně bych Petru Cibulkovi místo držet šel,protože je jedním z mála, kdo opravdu bojuje s nastoleným postbolševickým neřádem a to , ze všech sil....Jak jsi přišel na to, ty mudrlante, že jedinec může napravit , jak správně píšeš chlívný stát.....Nikdo není pochopitelně bez nedostatků, u tebe mne zaráží malichernost a nesoudnost.......

www racek 25.4.2006 17:55

Re: JE TŘEBVA SKONŠIT S POSTBOLŠEVICKÝM NEŘÁDEM

no, zase příspěvek petra cibulky.

OBČAN XY 25.4.2006 18:26

Re: Re: JE TŘEBVA SKONŠIT S POSTBOLŠEVICKÝM NEŘÁDEM

 Nikoliv, ale sympatizant s Petrem Cibulkou.....

scurra 26.4.2006 17:04

Re: Re: Re: JE TŘEBVA SKONŠIT S POSTBOLŠEVICKÝM NEŘÁDEM

Cibulka nebo sympatizant, spamujete do všech diskusí a pěkně s tím otravujete.

Malý aston 25.4.2006 13:01

Třetí cesta

Plně souhlasím se všemi,kteří zcela oprávněně útočí na pravičáka pana Ondřeje Neffa.Jeho nehorázné tvrzení že u nás nebyla demokracie za komunistů je lež. A co Národní fronta,a co uliční organizace KSČ,ROH to byla ta čistá demokracie.Vždyť se nám tak dobře žilo.To Havel a jeho pomahači zlikvidovali vedoucí úlohu naší milované Komunistické strany.My jsme Havla zvolili,on přísahal na ústavu Československé socialistické federativní republiky a svou přísahu porušil.Je možné to hodnotit jako velezradu.My jsme chtěli budovat kapitalismus pod vedení Komunistické strany tak jako v Číně nebo v svobodné Kubě.Jen se podívejte na jejich ekonomické výsledky.My Vás všechny po volbách poučíme,pod vedením naší nové obrozené strany KSČM za lidové podpory všech mas,odborů a naší milované ČSSD nastolíme diktaturu proletariátu,my Vám ještě ukážeme. Ať žije Vítězný červen 2006.

scurra 25.4.2006 13:14

Re: Třetí cesta

A znáte rozdíl mezi demokracií a socialistickou demokracií? Asi jako mezi aktem a pietním aktem.:-)

jeff 25.4.2006 13:17

Re: Třetí cesta

A komu se to nelíbí tomu nakope Jandák prdel a rozbije dršku

Malý aston 25.4.2006 13:29

Mimo jiné

To je ono,dnes jen slibují po volbách budou realizovat.