26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
fox 10.3.2008 7:21

Varuji vás! Neposlechli jste mne! Všeliké hrůzy nastanou

Já jsem prorokoval,že měsíc po volbě po Švejnarovi neštěkne pas.Skoro se to vyplnilo.Tento článek to naboural.Ale přesto s ním souhlasím.

historik 10.3.2008 7:21

Václave Vlku st. - nezbývá ti nic jiného

než vlézt čestnému předsedovi ods do zadele ,Na Švejnara nemáte , jemu takoví jako jsi ty nestojí za diskusi.Tak ho nechte v klidu a kochejte se  skutečností, ale ta není na věky. Až budete padat, bude to pěkný držkopád

BuBu 10.3.2008 7:26

Re: Vypláchni si hubu . . . vyměň pemprsku . . .

. . . a zalez - nebo Ti "mrskne" . . . a bolševikům ubyde jeden hlas ! ;-D

BuBu 10.3.2008 7:16

Nikdy jsem neměl o Švejnarovi dobré mínění . . .

. . . ale po přečtení jeho článku "Klaus odvádí pozornost od svého selhání " jsem nucen suše konstatovat : Na věhlasné Michiganské universitě vyučuje minimálně jeden Kretén !

kritik 10.3.2008 8:09

Re: Nikdy jsem neměl o Švejnarovi dobré mínění . . .

kdežto na NP jich je nepočítaně ;-D

RomanL 10.3.2008 10:36

Re: Re: Nikdy jsem neměl o Švejnarovi dobré mínění . . .

... ovšem většina z nich nekandiduje na prezidenta, že?

Pavel 10.3.2008 6:41

Levicoví intelektuálové

a jejich "třetí" cesty - hraběcí rady jsou tím nejhorším, co nás mohlo po pádu socialismu potkat. Bohužel tomuto činění dával hodně prostoru Veškrna svými hesly "nepolitická politika", "pravda a láska" a hbitě toho využívala skupina bolševiků a "levicových intelektuálů". Motorem všeho je touha po moci a osobní zášť a zaprděnost. S článek souhlas.

eTony 10.3.2008 6:25

pane Vlku,

Švejnarovi se nedivte, že nedokáže své vzletné pitomosti zdůvodnit kokrétně - JAK. To z tohoto zvláštního slepence, kde se míchá Paroubkův despotismus, kavárensko-revoluční socialismus s jakoukoli tváří, zelený mrmel a hlubokomyslné úvahy z per havloidů, nevypadlo nikdy. Probůh, hlavně nikdy nic konkrétního, co kdyby ...... a není nad čistý kádrový posudek a nálady lidu, že. Stačí jim položit dotaz na konkrétní záležitost. To zase já vsadím "vošoupanou" pětikábli proti pytli diamantů, že tázaný nikdy nic konkrétního ani nenapadne, natož aby i o něčem blafnul, jen do nekonečna omílání frází a klišé.

historik 10.3.2008 7:25

Nevadí vám že Klaus vyhrál o jeden hlas

zaprodance  a zrádce voličů ? O co je tedy Švejnar horší  ? O ten jeden koupený hlas ? Tak to o něčem mluví .

eTony 10.3.2008 7:29

Re: Nevadí vám že Klaus vyhrál o jeden hlas

človíčku, Klaus vyhrál o jeden hlas ? A jen tak bikem, kdože to zradil voliče ?

J.M. 10.3.2008 8:54

Re: Nevadí vám že Klaus vyhrál o jeden hlas

Asi jste stejný historik, jako matematik, co?

Nomen 10.3.2008 6:21

Komouši slavili Vítezný únor v trenclích, ale oteplení neexistuje....tzv modrá slepota...

hamar 10.3.2008 6:14

Říká se tomu úmění odejít ...

... a to někteří sebestřední jedinci neumí. Tak holt budeme ještě pět let poslouchat, jak jsme  byli neomylně přivedeni ke kapitalismu, že ledovce opravdu, ale opravdu neroztávají, .... a další tristnosti. Ale je to nahraženo ekonomickým benefitem, nemusí se měnit portréty ve školách a institucích, takže vlastně jsme na tom všichni vydělali, a to je fajn. Berme pana profesora na Hradě jako součást ekonomické reformy...

HOBBO 10.3.2008 5:55

Hrdina ze zamori

Diky tomu svemu FANTASMAGORICKEMU clanku se hrdina Svejnar odstrelil sam;-D.Jenom vice Vasich udernych myslenek pane profesore!Cely narod padne na(Y);-D

Mona 10.3.2008 5:42

Výborný článek!

Díky,autore,mluvíte mi z duše a nemám co dodat.

sergeant 10.3.2008 4:55

A jeste bych rad dodal

jsem rad, ze na ma slova doslo>-

mirek 10.3.2008 4:43

Ano ! S výhradou...

Tak tohle je pro mé ucho částečně perfektní čtení, souhlasím s názorem na Paroubka, souhlasím s tím, že se nám vcelku daří, souhlasím s tím, že se Havel dodnes neoprostil od svých "nepolitických" zásahů do politiky, přičemž nejméně jeho spolehnutí se na komunistické pomocníky po 89 se nám stejně tak dodnes mstí. Už méně souhlasím s tím, že na nás pracuje milion gastarbaitrů, protože skutečnost je taková, že než přidat čechovi, dovezu si ukrajince, či jiné "ochotné" a to při prezentovaném tučném zisku takřka všech firem je zhovadilost, bohužel obecná. Nicméně je to ukázka toho, kterak odbory, tahající  za politický provaz, neumí vytřískat pro české občany lepší podmínky, protože se zajímají hlavně o podporu Paroubka a jeho melodyboys a to za prachy svých oveček, čili českých pracujících, které nechrání ani v nejmenším. Samozřejmě je nutno při jednom vzpomenout ty odborové bosse, kteří za práva pracujícího lidu sedí v orgánech společností za supertučné milionové odměny. Nějak postrádám výstupy jejich práce za tu odměnu. Pokud tím výstupem není účelové mlčení. To bych pak pochopil i to ticho v odborářském éteru vůči firmám a strašlivý lomoz vůči vládě, jako politickému cíli číslo 1 ve snaze skrytých komunistů opět ovládnout středoevropský prostor. A pan profesor Švejnar jim k tomu ochotně slouží.

Pavel Kořenský 10.3.2008 4:30

No já nevím pane Vlku,

jakkoli jsem rád že presidentem ČR je opět V. Klaus, nemohu se zbavit dojmu, že psát tenhle článek byl naprosto zbytečné.

Jednak je presidentská volba dávno odbytá věc. Za druhé, po prof. Švejnarovi neštěkne ani pes, pokud ho nebudete vyvolávat ze záhrobí.

A za třetí (a to hlavně), nemyslím že by bylo nutné prof. Švejnara jakkoli tupit články v libovolném médiu. Ať je to jak chce, sláva vítězům, čest poraženým.

Kdyby pan prof. Švejnar kandidoval za pět let a bez podpory Paroprasete a komunistů, asi by mu nebylo  nadáváno a byl by považován za lehce potrhlého leč nadějného kandidáta na post presidenta ČR.

sergeant 10.3.2008 4:59

Re: No já nevím pane Vlku,

Ale vic bylo zbytecne aby Svejnar "analyzoval" situaci, kde ztratil a kde nemel sanci. Tenhle clanek je IMHO spravedlivou reakci na Svejnarovo knourani:-/

honzak 10.3.2008 7:08

Re: No já nevím pane Vlku,

když článek někoho přinutí k reakci, tak jeho psaní nebylo zbytečné, že?

sergeant 10.3.2008 4:13

Pane Vlku

to sediiiR^

Jan Švejnar, bývalý kandidát na 10.3.2008 3:11

Klaus je zlo!

Klaus je zlo!Klaus je zlo!Klaus je zlo!Klaus je zlo!Klaus je zlo!Klaus je zlo!Klaus je zlo!

P.S.:Klaus je zlo!

medikus 10.3.2008 8:21

Re: Klaus je zlo!

autore, Ty zřejmě máš o opravdu mnoho více procent vody v Tvém mozku než obvyklých 80%. Takový blábol nedokáže vyprodukovat žádná neuronová buňka šedé mozkové hmoty.

medikus 10.3.2008 8:27

Re: Re: Klaus je zlo!

doplňuji - autorem myslím autora příspěvku "Klaus je zlo" !!

Jiří Bakkal 10.3.2008 2:42

Pane Vlku st.

 při čtení Vašeho článku sem si vybavil příměr zesnulého s. Lenina o  "užitečných idiotech". Nestačí Vám, kolik škody napáchal Váš guru Klaus a kolik pohrom nás během "jeho" 5 let  ještě čeká? Pan Švejnar byl opravdu světélkem na konci tunelu

hulwat 10.3.2008 2:58

Re: Pane Vlku st.

To světlo na konci tunelu by byla hořící zápalná šňůra...;-D

Pavel 10.3.2008 7:16

Re: Pane Vlku st.

Jest-li toto bylo to světýlko?  To snad ne.  Tak neupřímneho člověka je Švejnar bych jako presidenta nechtěl.

wombat 10.3.2008 9:28

Re: Pane Vlku st.

.....................pan Svejnar svetelkem na konci tunelu, na stesti pouze vyhasinajici vajgl...........

Alenka v říši divů 10.3.2008 10:43

Re: Pane Vlku st.

Jiří Bakalo! Nemám ve zvyku užívat sprostá slova, ale pan Svejnar a světélko v tunelu? Leda tak na konci tlustého střeva.Vždyť neřekl vůbec nic konktétního, jen papouškoval slova Pravdolásky a miliskoval se s Paroubkem. A  že ho obdivovala ta příšerka Kateřina Jouvalka není nic překvapivého! Tak o čem je řeč??? A ten článek vystihuje přesně situaci, ať ječíte jak chcete!!!

Viktor 10.3.2008 2:37

článk je scestný

Přečteme-li si vyjádření prof.Švejnara, musímemu dát za pravdu - to ovšem vyžaduje inteligenci a soudnost, kterou mnozí čtenáři nemají a tlachají nesmysly. Co říká prof.Švejnar je pravda, naši demokracii Václav Klaus jen znešvaří, je to člověk, který rozděluje  a sám stagnuje. Za hranicemi nám dobré jméno pokazil až dost. Naštěstí už dále nemůže být zvolen - a poté se odebere do propadliště dějin, nevstoupí do historie jako prezidenti Masaryk a Havel...