15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

POLITIKA: Vánoce s Paroubkem

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 22.12.2008 11:53

Re: Modrý svázáčku

R^R^R^

Mistr Jan Hus 22.12.2008 11:52

Re: Pane Procházko

R^R^R^

Mistr Jan Hus 22.12.2008 11:52

Re: Procházko, ty jsi takový modrý Pavel Kohout, viď ?!

Nejsem vázán žádnou ideologií, to ti asi vadí, straý modráku. :-) Hodnotím svět takový jaký je.

Gonzales 22.12.2008 11:38

Re: Pane Procházko

Já se také nemohu rozhodnout, kdo se mi jeví jako impozantější postava naší současné politiky, jestli Paroubek, Filip nebo Zaorálek?

Vocílka 22.12.2008 11:33

Re: Bravo autore

To,že je čistá jsem napsal já. Vy tomu snad nevěříte? Já o žádných neřestech současné vlády nevím, vy snad ano? Je však potřeba aby současná vláda o svých přednostech přesvědčila většinu voličů. Mne nemusí já ji věřím.

Ivan 22.12.2008 11:32

Bohapustá propaganda.

Protože Institut K.H.Borovského je jen krycí název pro spolek politruků ODS placených za to, aby dělali propagandu tzv. pravicovým názorům, neudivuje článek Procházky na psu. (A když se mluví i o víře,  K.H.Borovský byl bezvěrec, víře ho odnaučil pobyt v kněžském semináři.)  Jakpak se pozná podle Procházky mafiánský profil?  Mimochodem, vrah, který Kočku mladšího zastřelil, Ďuričko, byl milencem Talmanové, současné to favoritky Topolánka. Takže pokud se v okolí Paroubka vyskytuje někdo s "mafiánským profilem", tak v případě Topolánka se s ním nachází, obrazně řečeno, ve stejné posteli. Proč se o tom autor "zapomněl" zmínit?

To, že čeští vojáci (byť se jedná o žoldnéře bojující za prachy) vraždí Afghánské partyzány bojující za osvobození své země od USA okupantů, to je zločin!  Talibán a mudžahedíni byli vycvičeni a vyzbrojeni USA aby bojovali proti sovětské okupaci. V USA nějak zapomněli na to, že ani američtí okupanti nejsou vítáni. Afghánci vyhnali Brity, sověty, vyženou i US army. Takže českým jednotkám prospěje nejvíc to, když budou co nejdříve z Afghanistánu staženy. (Původně se tam taky vysílala polní nemocnice, to by se ještě dalo pochopit. Nějakým zázrakem se z ní stala jagdkomanda, která po vzoru SS jednotek pronásledují partyzány, kterým taky po vzoru SS jednotek říkají teroristé.) Jak se prolitá krev nevinných Afghánců, kteří jsou vražděni jednotkami NATO, srovnává se svědomím údajně věřícího Procházky? Nebo to zpověď a pár otčenášů spraví?

Lahvac 22.12.2008 11:30

Re: Bravo autore

Tato vlada urcite neni schopna a nejlepsi, ale v dane situaci moc vychodisek nebylo, ODS svoje sliby nemohla splnit jelikoz ji to koalicni partenri nedovolili, to co vzniklo neni jen vinou ODS, ale predevsim KDU a SZ

Vocílka 22.12.2008 11:26

Re: Pane Procházko

Víte kdo vás rozsoudí? Pravděpodobně až voliči. Ale nemáte tak docela pravdu v tom, že Paroubek začal. Již dříve vyhlásila ODS nulovou toleranci a Topolánek sliboval po volbách "Noc dlouhých nožů","Příjde den.." atd. Je však pravdou,že Paroubek to přehání.

Starý J. 22.12.2008 11:21

Re: Bravo autore

Já jsem napsal že je čistá?

Já jen čeká na nějaký příklad afér této vlády, podobných těm, které jsem vyjmenoval já! Zatím to jen okecáváte a dáváte mně do úst něco, co jsem neřekl!

Tak sem s tím. Přece když tato vláda je jen "NAHRABAT SI" a jak cikáni lhát, pak nemůže být žádný problém pár skutečných příkladů obou neřestí zde vyjmenovat. A ne mě přisuzovat něco, co jsem neřekl!

Stále čekám na ty mraky těch příkladů!

Starý J. 22.12.2008 11:15

Re: Pane Procházko

Každý má svoje kamarády a favority. Totéž si zřejmě myslí pan Procházka o Paroubkovi, Rathovi, Haškovi, Zaorálkovi, permanentně "mírně povzneseném blekotajícím" Škromachovi a dalších.

Je to jen přetlačovaná. Vy si myslíte, že gaunerem je Langer, já že Rath je daleko a daleko větší šíbr. A kdo nás rozsoudí?

Jediným kriteriem by mohlo být rozpomenutí se, že před příchodem Paroubka a Ratha na politickou scénu nic takového neexistovalo. Nic takového, jako permanentní, vrcholně zákeřný boj, plný lží a pomstichtivosti. Už situace hned po vyhlášení výsledků voleb 2006 varovala. Ovšem že nabere po nesplnění mocenských choutek jednoho chorobně superegoistického politika, co se nikdy nesmíří s porážkou, co neumí prohrát,  tak tragických a zoufalých rozměrů, snad nečekal nikdo. Už jen ten povolební projev byl tvrdým varováním. Nebyl jediný den, jediný okamžik náznaku klidu. Permanentní útoky, jak menstruace pravidelné odvolávání vlády od samého počátku, kdy ještě vůbec nebylo jasné, jakým směrem se bude co ubírat. Zabejčenost , pomstichtivost a netrpělivost čekání na moc. To je to jediné, co zcela ovládlo naši politickou scénu.

Vocílka 22.12.2008 11:14

Re: Bravo autore

Máte pravdu současná vláda je křišťálově čistá, schopná a vůbec nejlepší. Jen lidi to nějak nechtějí pochopit. Ale nezoufejme do voleb zbývají ještě skoro dva roky, možná ti blbci voliči pochopí, že Topolánek a spol. pro ně chtějí jen to nejlepší.

Starý J. 22.12.2008 11:00

Re: Autor

Takže to je Váš "argument". Vynikající.

Jistě budou vynikající i ty ostatní. Tak se prosím převeďte, buďte tak laskavý. Jistě bude i ta "sposta dalších argumentů" stejně kvalitních, jako tento jediný a obohatí nás. Protože ten jediný je skutečně skvělý, obsahuje hluboké a moudré myšlenky. Nedovedu si představit, že byste napsal něco laciného, povrchního a nekvalitního. Škoda každé vynikající myšlenky, která není vyslovena!

Jenom jedné věci nějak nerozumím: proč je článek "společenskou žumpou"? Proč "společenskou"? Vůbec - co znamená spojení "společenská žumpa" vztažené na nějaký článek?

Vocílka 22.12.2008 10:58

Re: Bravo autore

Křivdíte Topolánkovi,Langrovi,Vondrovi.

Starý J. 22.12.2008 10:54

Re: Procházko, ty jsi takový modrý Pavel Kohout, viď ?!

Vaše příspěvky jsou zcela odzbrojující. Všechny co vypotíte!

A co Vy? Vy jste zase rudý Kohout. Jaký je tedy ve Vás rozdíl?

Starý J. 22.12.2008 10:51

Re: Pane Procházko.....

Vojska do misí poslala vláda ČSSD. A vždy proto potřebovala i hlasy ODS, protože i poslanci v jejich straně nezvedli pro misi ruce. Někteří to odůvodňovali pacifismem, i když pacifismus nebyl pravým důvodem. Ale jen nesouhla s členstvím v NATO.

Takže se nedivte, že někteří poslanci z koalice (Tlustý+spol.) nehlasovali z důvodu pomstít se Topolánkovi, no a Hovorka+"zelené žabičky" jsou zcela názarově na levé straně - tedy nesouhlas s NATO.

ČSSD ve věci zahraniční politiky státu měla stejným způsobem doplnit hlasy, tak, jak je v minulosti činila ODS a ne se vysmívat koalici, že na to nemá dostatek hlasů. ČSSD je také neměla, v této věci s ní nikdy komunisté nehlasovali!

Ovšem fanaticky po korytu toužící Paroubek takových úvah není schopný a jeho voliči mu za to freneticky tleskají!

Gonzales 22.12.2008 10:47

Re: Opět " inssssstitut K.H.B. " .......

že by Věra Pohlová?

Čistič Jiří 22.12.2008 10:43

Pane Procházko

... a kdo vám konvenuje? Topolánek, Langer, Gumový Ken Vodrážka, Tluchoř - tahle partička gaunerů non plus ultra? Pardon, pan Topolánek na gaunera nemá, to je jen takový chlap se scvrklýma gulama.

J 22.12.2008 10:40

Modrý svázáčku

Chce se mi vykřiknout "Styď se pabl be,že tak píšeš",ale piš dál Ty pisálku z Modrého ústavu vytvořeného pro manipulaci s veřejným míněním.Lidé mají té arogantní,modré sebranky dost.Je to podobné jako v Řecku,jen bez násilí.

anonym 22.12.2008 10:36

Autor

 Nejprve jsem chtěl napsat spoustu argumentů, kterými bych vyvrátil autorova tvrzení, ale stačí jediný - AUTOR JE NEBETYČNÝ VŮL. Více se rozepisovat o podobné společenské žumpě nemá smyslRv

Starý J. 22.12.2008 10:34

Re: Myslitel Procházka, další mudrc z arzenálu Neviditelného psa

Jestli voliči Paroubka potřebují takové divadlo proto, aby za ním šli jak stádo, pak to vykřikování „Styď se, český voliči, že tohle strpíš!“ je nanejvýš na místě a potřebné. Svědčí to totiž o tom voličském zázemí, o tom že schvaluje kupčení, prachobyčejné sprosté kupčení misí za poplatky. Stává-li se takové věci předmětem kupčení, pak opravdu není opodstněné ani to, ani to. Žádný předmět kupčení nemá své opodstatnění. Potom i předstírání "práce pro voliče" je prachsprostým divadlem!

DS 22.12.2008 10:32

Ja mi líto

že v našem národě je tolik hlupáků,sobců a závistivců.těm zřejmě bylo v tom komunistickém bahně dobře a touží se tam vrátit.Tam se beztrestně kradlo,trávila pracovní doba v hospodě,většina lidí neměla nic a když člověka někdo naštval, něco si na něj vymyslel udal ho stb a měl od něj pokoj.To byly časy pro domovní důvěrníky,sodruhy,lidové milice atd.Dnes se jim stýská a tak doufají,že jim Paroubek pomůžs vrátit se do komunistického RÁJE

věra 22.12.2008 10:29

Re: Opět " intitut K.H.B. " .......

Opět ta instituce povězte nám něco o ní s čeho žijete co děláte pro lidi.Nejsem vůbec Paroubkova je to stejný blb jako Topolánek a ostatní ale proč tolik hnoje z úst zástupce organicace nesoucí tak krásný název,Jste asi mladý nebo tak nenávistný k nám voličům a všem čechům přímo to z vás čiší,Všichni ostatní krásné a pohodové Věnoce,>-

Mistr Jan Hus 22.12.2008 10:27

Procházko, ty jsi takový modrý Pavel Kohout, viď ?!

;-D;-D

Starý J. 22.12.2008 10:27

Re: Bravo autore

On by stačil nějaký příklad toho "nahrabání si", milá paní s příznačným jménem. Třeba jen jeden příklad, kdy tato vláda předvedla úplatkové aféry typu Gripeny, nebo Unipetrol, nebo kdy nějaký ministr šel ve stopách Zgarby, Lachnita, Fencla, nebo poslanec ve stopách Krause, či Rath ve spojení s Klimkovičovou, no anebo takový tajemník premiéra Doležel, Péťa, spolek z biolihu atd.Umíte si představit, co by se dělo, kdyby měl Topolánek na mejdanu mafiánské kamarády, co se střílí?

A taky těch příkladů cokánských lží znáte jistě stovky, jen jste nám žádnou jaksi nepřiblížila. Takže jen Paroubkovy a Rathovy kecy, kecy, kecy.....

Haui1 22.12.2008 9:58

Re: Bravo autore

To se v Praze vyhlásí rovnou kontumace psů a koček :o)))

ascari 22.12.2008 9:57

Re: Jak víte, že lidem nevadí přátelský odstřel p.Kočky

lidem kočky třeba vadí..

ascari 22.12.2008 9:56

Re: Bravo autore

na druhou stranu mejdan umí Jirka udělat skvělej, to se mu nedá upřít.A to zatím křtil jen knihu,nechci to vidět až bude oslavovat volební vítězství.

klasik 22.12.2008 9:47

Pane Procházko.....

Pane Procházko,udivuje mě,že se nepozastavujete nad chováním koaličních poslanců.Jestli někdo odstřelil mise,byli to právě oni.

Svatopluk 22.12.2008 9:32

Re: Tento národ

Žádný ze všech dvou jim není dost dobrý...

Co je to za Astonovskou větu? Copak si při dnešních nákladech na volební kampaně (daných 5 %) může někdo dovolit politickou nezadluženost ?

Svatopluk 22.12.2008 9:29

Jak víte, že lidem nevadí přátelský odstřel p.Kočky

Nato, aby se to projevilo ve volebních výsledcích, to bylo příliš krátce před volbami...nebo ještě zajímavější úvaha: Co když se to projevilo ?