16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

POLITIKA: Vánoce s Paroubkem

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 22.12.2008 17:11

Re: Narodil jsem se na konci války

Modrá lůzo, táhni do Ameriky.

jirka.s. 22.12.2008 17:10

Re: Procházko, ty jsi takový modrý Pavel Kohout, viď ?!

No, jen aby Vás Huaskarane po příštích volbách ten smích rychle nepřešel! Mistr Hnus bude první  ve frontě u vrat na třídě Politických vězňů, kde se budou lidovým milicionářům zase vydávat flintičky!!! Doporučuji Vám, abyste se pak kvůli vlastní bezpečnosti vyhýbal Českým Budějovicům! ;-(

Karel 22.12.2008 17:09

Samý modrý opeřenec

až na světlé vyjimky.

No tak opeřenci, začněte se houfovat a můžete vyrazit do Afganistánu. Žádný souhlas parlamentu k tomu nepotřebujete a tedy nic vám nebrání. (Snad jen , že zadarmo modré kuře nehrabe a když si nemůže nakrást, tak raději zůstane sedět na zadku.)

Že jste staří, blbí, neschopní - nevadí. Tam se nějak dostanete a zpátky do ČR se vracet nemusíte. Oni už se tak o vás Afgánci postarají. Američtí žoldáci vás naházejí do spalovacích jam a polijí leteckým benzínem. Poletíte jak ptáčci..

Mozek 22.12.2008 17:09

Co jste to za lidi?

Když v Afganistánu bojovali Rusové proti stejnému nepříteli - teroristům, tak jste je odsuzovali . Talibánci pro vás teroristé nebyli. USA v té době naopak cvičily talibánské bandy a dodávaly jim zbraně, aby měly proti Rusku čím bojovat. Najednou se situace otočila proti USA, z talibánců jsou teroristé i když jsou to ti samí, co bojovali proti Rusku. Kdo to jen trochu sleduje, ten ví, že je to čistě ameriká záležitost, do které USA vtáhly NATO. Naši vojáci tam nemají co pohledávat, protože  obhajují americké zájmy. Nakonec bychom nebyli sami, kdo z členských zemí NATO nebude mít vojáky v Afganistánu. A pokud se týká jejich ohrožení, tak nejsou o nic víc ohroženi talibánci, nežli "spojenci" z USA, kteří již dokázali zaútočit i na spojenecké vojáky. Doma budou v bezpečí.

jirka.s. 22.12.2008 17:03

Re: Milý Procházko,

No, pokud někdo nase/re tebe, není to jen na bobříka dobrého skutku, ale i na finanční odměnu! ;-P

??? 22.12.2008 16:53

Re: Vánoce bych raději bez Paroubka

Ko-ko-kokdák

Kiri 22.12.2008 16:25

Narodil jsem se na konci války

A teď konečně chápu, proč v tomto národě mohlo dojít k Únoru 48. Styďte se čeští voliči, kteří jste vyměnili svobodu za 30 Kč !   Upocenému splupracovníku STB, pinglovi 4. cenové skupiny a jeho nohsledům jste naletěli! FUJ ! !

standa 22.12.2008 16:07

Re: Vánoce, Nový rok, příštích 40 let s naším předsedou

Možná jsi to tak zcela nepochopil,čti pořádně!

Větší vlastenec 22.12.2008 16:05

Souvislost Varšavské smlouvy s poplatkem a radarem

Ach Matko Přírodo, kdo všechno dnes má přístup k internetu...  :-/

Já volám, spolu s drtivou většinou našeho lidu, po bezplatném zdravotnictví, a pan Milan si očividně myslí, že 30 Kč poplatek hájím.  8-o  Má takovým lidem cenu něco vysvětlovat ? Asi ne, že ?

Jedině snad ... Pane Milane, až budeme opět členy Varšavské smlouvy (nebo její moderní obdoby, záleží na smyslu, nikoli na jméně), žádné poplatky u lékaře nebudou. A taky nebude v naší vlasti žádný útočný americký radar.  Rv

Budeme mít opět naše skvělé socialistické zdravotnictví, a v Brdech ruské mírové rakety.

R^ VV >-  Pod vedením prvního leninovce, přítele Jiřího Paroubka, vpřed ke konečnému vítězství socialismu v naší vlasti !  >- VV R^

kerob 22.12.2008 15:58

Pravda a lze ji vyuzit

Klidne bych sel natvrdo proti  Paroubkovi.Klidne bych prosazoval zdravotni poplatky dal a sel bych na holport s nim.Rika ze za poplatky vymeni vojenske mise.Dobre, sel bych do toho s tim,dej mi poplatky Paroubku,jestli nelzes a mise stahneme.Co se stane.Zdravotnictvi dostane penize,ktere tak potrebuje,vojaci je nedostanou,no netreba jim je navysovat.je mi lito spojencu.A ci to bude ostuda? -kliky socanu a komancu,ale na mezinarodnim foru.Topolanek delal co mohl.Dal prednost lidu teto zeme a jejimu zdravi,pravda nepomohl stejne trpicim lidem za sedmero horami.Ale on chtel a mel na oboji ale  soudruzi  ze soc dem. milujici internacionalni pomoc jim nepomohli.Co vy na to,to by slo? Ne?

Tomas 22.12.2008 15:51

Re: Bohapustá propaganda.

Mě by jen zajímalo, zda tito lidé by mluvili stejně, kdyby např. někdo z jejich blízkých byl závislý na Avgánském heroinu, nebo kdyby se na celkem nevinné cestě na dovolenou jejich letadlo díky blbovi v turbanu se rozmázlo o nějaký panelák, místo toho, aby bezpečně přistálo v cílové destinaci.

Milan 22.12.2008 15:42

Re: Vánoce, Nový rok, příštích 40 let s naším předsedou

Tak ta posledí červená"" věta,to už je výbuch zuřivosti a skoro projev demence......Varšavská smlouva :-D:-D co všechno si dokáže v kebuli přeházet na obranu poplatku u doktora..

Blanka 22.12.2008 15:25

Vánoce bych raději bez Paroubka

Kam jsi se to dostala sociální  demokracie - no přece do sociální totality pod vedení bezpáteřního člověka spojence Marťanů před ním se třesou strachy poslanci ČSSD nechtějí přece přijít o koryta. Bohužel hloupých lidí,kteří je volí je stále více stýská se jim po totalitě. Vždyť to bylo tak pohodlné. Co na tom, že nás dovedla z průmyslové významné země k úrovni banánové republiky. Zapomněli,že před volbami  v roce 2OO6 ČSSD chtěla zavést poplatky, ale jak říkal Dr Rath necáme to až po volbách. Nechcete se zaslepení voliči ČSSD a KSČ zajet podívat na Kubu, stojí to za to.

Nalim 22.12.2008 15:23

Vánoce s Paroubkem

Plně s Vámi souhlasím! Paroubek a spol  jsou ostudou České republiky.  Ti kdo trochu se cítí vlastenci musí být zdrceni  slepotou našich občanů.  Uvědomují si, kam se řítíme? Další volby  po těch co vyhraje Paroubek a KSČM  už nemusí být!!  Probudte se ! Vzpomeňte na Žižkův vzkaz: " Až zase budou řvát a psát, na každý kousek místa, že jsem byl jejich předákem , že jsem byl   socdem komunista, o tehdy  kéž bych z hrobu vstal a národe  buď jistý, že palcátem bych vymlátil  ze všech míst  soc dem i komunisty!"

Figel 22.12.2008 15:17

Re: hodnotíce váš kus, autore

Pokles obliby křesťanství a nárůst obliby islámu v Evropě je v celku logickým důsledkem obrovské vlny přistěhovalců, klesající porodnosti původního obyvatelstva. A přestaňte už konečně s tím trapným sebemrskačstvím typu "Je to už skoro milénium nazpátek, ale naši předci vám udělali něco moc ošklivého, proto vy si k nám můžete dovolit daleko horší věci."

H.K. 22.12.2008 15:16

Re: No když děláte vše proto aby se zjevoval...... co naděláte?Re: Na Vánoce bývá k vidění zlaté prasátko,

Človíčku, človíčku, Vy jste skutečně jednoduchý modrý 3,14čus.

Lepší než nemít názor. To je vidět, že mám alespoň část mozku v hlavě. O Vás se to říct nedá. Vy jste jenom hulvát.

Figel 22.12.2008 15:14

Re: Bohapustá propaganda.

Mě se opravdu líbí, jak lidé, z nichž bolševizmus, závist a komunistická upachtěnost jenom odkapávají, vždycky křičí o politrucích, soudruzích, prolité krvi a totalitě. Jste špína, Ivane. Tenkrát v listopadu jsme vás měli pověsit.

hank bukowsky 22.12.2008 15:13

hodnotíce váš kus, autore

nevím, kde jste přišel k ničím nepodložené drzé myšlence - zařadit se mezi hrstku intelektuálů? Nejsou náhodou pýcha, povyšování se, posměch, pomlouvání, lži a zlaté tele smtelnými hříchy ideologie, k níž se hlásíte?

No jsou, jen vy nejste, za koho se tak pyšně vydáváte.

Ani blížící se výročí příchodu vašeho mesiáše vám nebrání být takovým, jakým jste pořád. Ale to už jsme si zvykli, že také křesťanským plédeme se dají halit úmysly zcela nekřesťanské.

Zkuste se zamyslet nad příčinami poklesu obliby představitelů strany křesťanů a to i u samotných křesťanů. Důvod je stejný u vás, politruků, jako i u vašich apologétů. JAksi donekonečna počítat s mantrou, že ostatní kolenm budou pořád blbí a pořád budou působit stejní bubáci, je už kontraproduktívní. Ale to je vaše věc a kdo chce kam, pomožme mu tam.

Figel 22.12.2008 15:12

Re: ach bože a co doma .........?Re: Pane Procházko no tak, tolik silných slov o Paroubkovi........

Specielně pro Vás mám jeden dobře míněný poznatek.

Smajlík nezvyšuje vtipnost textu.

Figel 22.12.2008 15:11

Re: pane Procházko

Je pravda, že současná opozice ráda a bez hlesu přenechává veškerou zodpovědnost vzniklou za své vlády do rukou koalice, pak do té zodpovědnosti kope, štípe a křičí, jak je taková podlost možná. Prostě typická levice.

Figel 22.12.2008 15:08

Re: No když děláte vše proto aby se zjevoval...... co naděláte?Re: Na Vánoce bývá k vidění zlaté prasátko,

To už je za horizontem vnímání socialistických uslintanců. Pro ně je nejdůležitější, že je Jíra chlap z lidu. Neni to žádnej takovej ten... jako to... vzdělanej hajzl, žejo, mámo, a hlavně přece nebudem platit 30 korun, mámo, dyť to je zlodějina donebevolající!

Nikoho z těch jelimánků už nezajímá, že na všechny ty třicetikoruny kraje ani nemají peníze, že ČSSD netuší, kde je vzít, že to drasticky zhorší dostupnost zdravotní péče, protože nedotované nemocnice začnou krachovat, že se zase nacpou čekárny, že se zase budou muset (a hodně) zdražovat léky... kdepak. Hlavně že teď a tady nezaplatím 30 korun.

Už nemám sílu pokoušet se levicovým vypatlánkům cokoliv vysvětlovat. Pravda je taková, že Paroubka si nejvíc vyžerou právě sociálně slabší lidé, pracovití a úspěšní se už o sebe nějak postarají, až na plno dorazí krize přiživovaná socialistickým rozdáváním. Nojo, socky. A až to zas bude s naší ekonomikou totálně v řiti, nezapomeňte vykřikovat o tunelářích a modrých strakách, tak jako vždycky.

Öman 22.12.2008 15:01

Re: Modrý svázáčku

R^R^R^

Větší vlastenec 22.12.2008 14:53

Vánoce, Nový rok, příštích 40 let s naším předsedou

Omyl, pane Procházko ! Náš předseda přítel ing.Jiří Paroubek V se nezměnil ani trošičku. Je pořád stejný, už od puberty (jedině snad - za tu dobu, co už nehraje fotbal, poněkud vyrostl horizontálně).

Taky nemá žádný důvod se měnit. Náš předseda je jednička ve všem, co dělá. Vždycky byl, a vždycky bude. Náš předseda je nejlepší na věčné časy a nikdy jinak !    :-)    Změnili se naši spoluobčané. Už nepovažují našeho předsedu za hrocha, za normalizačního šíbra, za prohnaného vyžírku, za sprosťáka a nafoukance vůči podřízeným, za zdatného lezce do zadelí mocných. 

Náš lid pochopil, že náš předseda je jediným, kdo nás může ochránit před 30 Kč poplatkem a radarem. Jinými slovy, před kapitalismem a demokracií. Náš lid se nechce starat o své zdraví, na to jsou doktoři-údržbáři. Náš lid se nechce starat o svou bezpečnost, na to jsou naši ruští bratři.  Náš předseda to všechno zařídí, pro dobro našeho lidu a naší vlasti.    

R^ VV >-  Volte návrat bezplatného zdravotnictví a Varšavské smlouvy ! Volte ČSSD a KSČM !  >- VV R^

VH 22.12.2008 14:43

Děkuji

pane Procházko! Už jsem si v poslední době myslel, že jsem se zbláznil, že vidím něco co ostatní nikoliv. Zařadil jste mě a mnoho jiných podobných do davu mezi "ostatní  horko těžko přežívající občany všímavého typu".  Nechcete založit s tímto davem potencionálních voličů novou politickou stranu, která by se místo handlířství věnovala politice?

mene tekel ufarsin 22.12.2008 14:35

Re: No když děláte vše proto aby se zjevoval...... co naděláte?Re: Na Vánoce bývá k vidění zlaté prasátko,

Človíčku, človíčku, Vy jste skutečně jednoduchý modrý 3,14čus.

mene tekel ufarsin 22.12.2008 14:32

Re: Milý Procházko,

Jen se s tím Svojsíkovým pionýrem nepo...... Zdecháte na úbytě. Modrý život byl i u Foglara. Stávající modráci ho praktikují v podobě: "Každý den alespoň někoho nas... nebo mu ublížit.

fox 22.12.2008 14:32

Re: Pane Procházko

Pane,starý,děkuji,přesné.

Honza II 22.12.2008 14:28

Re: taky se netěším z toho, že bude mít levice ústavní většinu ale co naděláte, Re: Křivdíte Proubkovi!

Přesně - nikdy není tak špatně,aby nemohlo být ještě hůř.....anebo,hůř už bylo a je,teď už bude jen líp...:-D:-D:-D veselé vánoceR^

fox 22.12.2008 14:25

vánoce s Par...

Ani se mi nechce napsat celé jméno.Článek je přesný.Zrovna jsem dostal rozvrh zájezdů.Jezdívám od roku 92 zejména do Normandie.Oslavy v r.94 byly úchvatné.Příští rok je 65 výročí invaze,poslední možnost potkat několik přeživších veteránů.Co myslíte,vezmu si na sebe bundu s našitou vlaječkou,jako dosud?nebo už zas budou dráty na hranicích,soudruhu(Paroub a Zavorál)

Huaskaran 22.12.2008 14:19

Re: Milý Procházko,

To mě taky... Nebude vědět, která bije.