19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
promirul 22.2.2007 23:45

Re: Problém politických stran.

Ať kulhá náš dnešní režim třeba na obě nohy,pořád je lepší a stravitelnější než ta levicová banda.Pokud to dneska někdo nechápe,není mu už pomoci.

promirul 22.2.2007 23:43

Pan Douša

Pane Douša,v Německu mají také komunisty,ještě horší než jsou naši,bohudík ale uspěli jen ve východním Německu,jsou ale i v parlamentu.Chovají se stejně možná ještě víc drze,než naši bolševici.

Joska 22.2.2007 23:40

Docela úlet

Já být novinářem, dokonce ředitelem univerzity, tj. svobodně uvažujícím člověkem z podstaty, nemohl bych pro pana Paroubka ztratit dobré slovo. A hle, přesně takový se našel. Takový, co neumí rozpoznat demokrata od člověka s diktátorskými sklony, kterému zřejmě voní stranická manipulace, kterého neodradí ani dehonestace lidí s odlišným míněním, jejich zatracování, zesměšňování, urážení doprovázené všemožnými podlými bolševickými praktikami. No hlavně, že se máte soudruzi rádi....

promirul 22.2.2007 23:35

Masarykova škola rudých

Pan Jelínek ,ředitel Masarykovy polokomunistické školy,nechápu jak se taková škola může jmenovat Masarykova,ten by se v hrobě obracel,kdyby to viděl.Neměl rád soc.dem a bolševiky,teď se zaštíťují jeho jménem,jaká bezmezná drzost.

PetrH 22.2.2007 23:28

Re: Re: místo Pehe či Vízka slouží jako červený hadr na NP Jelínek

to je to Topolánkovo gesto, jo?;-D

Franta 22.2.2007 19:46

Čtyři v (think) tanku a pes

Hrají : Paroubek, Sobotka, Rath, Škromach a  .... Jelínek

BuBu 22.2.2007 19:14

Ať dělám, co dělám, vždy když . . .

. . . .napíšu-li něco o Jelínkových geniálních schopnostech - tak mi to po odeslání napíše " Litujeme, ale Váš příspěvek nebyl uložen . . . .atd." - a já si mohu ztěžovat akorát tak na lampárně ! Takže vlastně ten socialistický myslitel je ochuzen o můj vřelý citový vztah k jeho filosofickým genitálnostem ! ;-D;-D;-D

VL 22.2.2007 17:29

Re: Paroubek a hordy mladých voličů....

Myslíte, že se hrnou pod upraveným heslem ze starých dob: "My jsme mládež nová, mládež Paroubkova" ?

Možná by ale mohl přilákat vetší množství mladých "přátel" tím, že jim nabídne koryta po starších osvědčených, třeba inzerát: "Hledá se mladý perspektivní kandidát na předsedu ČSSD, zručen postup do vyšších zákonodárných a vládních funkcí. ZN. IQ max 90" ?

zrusksc 22.2.2007 16:36

Proboha kdy mu zavřou tu jeho lživou hubu

Kojzar má důstojného nástupce(Y)Rv

František I. 22.2.2007 16:27

Re: Re: Paroubek a hordy mladých voličů....

U mne obdobné. Po Paroubkově projevu se mne mladší potomek zeptal:"Takhle se chovali komouši?" Když jsem přitakal a poznamenal, že je to jen slabý odvar minulého, poznamenal:"To jste museli žít v hrozný době!" Nevymlouval jsem mu to.

huhu 22.2.2007 16:24

Re: místo Pehe či Vízka slouží jako červený hadr na NP Jelínek

jo a ještě - soudruh Jelínek je "jednička" !! ;-)

František I. 22.2.2007 16:22

Re: Re: Re: Zelení za bukem

Mají ho. Zaplať Pán.

huhu 22.2.2007 16:21

Re: Paroubek a hordy mladých voličů....

obdobně moje "mládež" - nejprve měli z Paroubka legraci, ted se jim přímo hnusí...

huhu 22.2.2007 16:20

místo Pehe či Vízka slouží jako červený hadr na NP Jelínek

přiznám se, že již první moudro, že "politolog či komentátor musí umět odstoupit od osobních sympatií a antipatií..." v článku od soudruha agitpropa Jelínka mi odradilo od toho číst dál...místo Pehem je dnes NP zaneřáděn ob den Jelínkem...(Y)

LV 22.2.2007 15:16

Paroubek a hordy mladých voličů....

Je nejvyšší čas rozevřít náruč, soudruzi a hodně doširoka!!! Hordy "mladých, vzdělaných, městských" voličů se již řítí!!!

Nepatřím, Jelínku, mezi mladé. Mám 2 děti ve věku 22 a 23 let. Je-li jim však něco z duše odporného, pak image Vašeho Vůdce. Jeho styl, projev i reálná politika, kterou tu tak dlouho, bohužel, provozoval. A Vaše slavná partaj je jako on. Koho to máte proboha v čele?? Krom toho hnusáka ještě Rátha a comp... To naláká mladé?? Že by mladí, vzdělaní a sebevědomí lidé toužili po kuratele státu a strany, po direktivním usměrňování všech odvětví života, po vládním nařízení i na délku toaletního papíru, tvrdě kontrolované policajtem v každé ložnici a ledničce??!! Že by?? Že by jejich nedostižným snem byla preventivní a striktní "ochrana" každého občana, proti jakémukoli projevu jeho případné samostatnosti? Že by to bylo povinné státní vyssávání příjmů (těch mladých a vzdělaných) ve prospěch podivných, nebezpečných individuí zjevně parazitujících? Že by fakt toužili se vrhnout do náruče moudrého Vůdce a jeho strany, protože se o ně postará?? Že by dospělý, vzdělaný a městský člověk mohl zatoužit po poručnictví a správném "vedení"??

Pozor Jelínku, pozor socani!! Už se hrnou!!!

Semiramis 22.2.2007 15:05

Re: Re: Re: Soudruh blekota si nedá pokoj. To, že svoje bláboly uvádí na stránkách Neviditelného psa považuji za provokaci, neboť i při své nízké inteligenci musí vědět, že zde jiný účel nemají

Výborný nápad, MK, gratuluji !!!  :-D:-D:-D

nepolitik 22.2.2007 14:35

Další JELBLABO na webu Neviditelný pes

Další zbožné přání Paroubkových šibalů se nesplnilo a to tě žere frajere. ;-P

MK 22.2.2007 13:53

Re: Re: Soudruh blekota si nedá pokoj. To, že svoje bláboly uvádí na stránkách Neviditelného psa považuji za provokaci, neboť i při své nízké inteligenci musí vědět, že zde jiný účel nemají

V tomto pripade nevrhuji Chechtavy jelen :)

emil 22.2.2007 13:48

Krátké hodnocení Jelínka

Paroubkův anální zpravodaj. Paroubek geroj, všichni ostatní plebs. Ubožák Jelínek, chudák Masaryk se musí v hrobě obracet.

jerry 22.2.2007 13:37

Vy čtete jen názory lidí, které jsou stejné, jako ty Vaše?

A není to pak ztráta času?:-)

František I. 22.2.2007 13:17

Re: "Ale ani Jiřímu Paroubkovi nerostou rohy. Třebaže s chybami, drží se šlépějí svých přátel Gerharda a Tonyho."

Přiznám se, že jsem pana Plesla dlouho vnímal jako zarytého Klausobijce. Dokonce jsem kvůli jeho článkům a materiálům pana Macháčka (nyní v HZ)LN přestal kupovat. Že by i on prozřel?

AeroKarel 22.2.2007 12:32

"Ale ani Jiřímu Paroubkovi nerostou rohy. Třebaže s chybami, drží se šlépějí svých přátel Gerharda a Tonyho."

Tak pevně doufám, že už je pro něj místečko v Gazpromu. Gerhard za ropovod, on za odpor vůči radaru.

A jak je Plesl občas magor, zmiňovaný článek se mu povedl.

Jelenovo les 22.2.2007 11:52

Natvrdlí politici a natvrdlí voliči...

K pousmání je konstatování rozdílů v politických stranách, když je naopak spousta věcí spojuje. SZ i ČSSD mají zřejmě stejná kritéria na členství: co nejhorší znalosti a co nejtlustší kůži, jednotný krok a vzhled, jednotný přezíravý postoj k otravujícím voličům kverulantům, kteří chtějí plnění volebních programů a ne pravý opak...a tak by se dalo pokračovat donekonečna. Když k tomu přidáte slovník pingla páté cenové skupiny a "odborné znalosti" rádoby ekologických poslanců, se znalostí, jak se jaujau dostali do sněmovny, tak člověka přejde chuť se s tímhle póvlem vůbec zabývat. Bohužel jsou voliči, kteří milují hospodskou atmosféru a podle toho také volby dopadají.Navíc, tahle skupina voličů se množí rychlejším tempem, než inteligentnější část a tak dojdeme ke smutnému výsledku: Ne pravda, ale hloupost zvítězí . Kdo může, jde odsud pryč . Po kolikáté v dějinách ? Jelene, jsi škodná a škodné sloužíš . :-/:-PRv

Vasekpasek 22.2.2007 11:12

Re: Dostihnout a předstihnout, neztratit stopu

Viléme, já s Vámi budu snad i souhlasit...8-o

Vasekpasek 22.2.2007 11:11

Re: No já bych řekl, že Sládkovci se americkými republikány srovnávali sami, ne?

To jistě, ale mohlo to být jen jejich zbožným přáním. Rozhodně bych americkým republikánům nedával za vinu, že se k nim přirovnávají nějací neofašisti...

Flieglova M. 22.2.2007 11:09

Edelmanová na to šla chytře ale Bursík byl obratnější v získávání (či uplácení?) zmanipulovaných průzkumů veřejného mínění ...

... a některých novinářských šibalů ...

Škoda. Byla tady volná cca 6-7% voličská obec. Ted´ na 3 roky ne.

Douša Josef 22.2.2007 11:05

Re: Soudruhu Jelínku

R^R^R^

dph 22.2.2007 11:00

Jelínku

jak koná Paroubek pro mladé voliče jsme viděli na Ćekteku

Douša Josef 22.2.2007 11:00

Re: Re: Zelení za bukem

Pokud by Zelení neměli svého Bursíka, byli by se svým 1% preferencí tam, kde byli pod komunisty Patočkou a beránkem doposud. Sockomunisté v naší republice volí své strany, t.j. Komunisty, nebo Paroubka, na nějaké Zelené jim už nezbývá, protože naštěstí má každý jen jeden hlas.

A navíc - neustálé srovnávání Zelených s evropskými zelenými neobstojí, protože na západě nemají fundamentalistické komunisty (KSČM) a komunisty (ČSSD). Tam mají jen levicovou socíální demokracii, která nemá s komunisty pranic společného. Čili Zelení tam asi posilují jen levicové křídlo politiky, ale s komunisty nemají nic společného. U nás by jim jen padli do náruče, jak za časů Patočky a Beránka!

PetrK 22.2.2007 10:59

Tak se nám Jelen otelil.

To ostatně u něj není nic nového, jen to tele má možná víc rozumu.