8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
viktor čistič. 5.2.2009 7:51

Afgánistán

nyní je to "naše mise", když tam byli v 80. letech Rusové v podstatě ze stejných pohnutek jako USA+spojenci, tak to byla okupace.

yx 5.2.2009 7:51

Re: souhlas, až na tu Lisabonskou smlouvu

myslíte, že by referendum dopadlo podle průzkumů???? Referenda se schvalují na úrovni jednotlivých států, ale ani v těch jednotlivých státech EU nebyla referenda a podle náznaků by v mnoha z těchto zemí LS referendem neprošla. Proto ta schvalování pouze parlamenty.

novaz 5.2.2009 7:51

Re: Válka

Stanik by nejraději viděl naše profesionální vojáky ležet v kasárnách a čekat na nějakou tu povodeň, nebo vlakové neštěstí. Voják se nejlépe vycvičí v boji, víme Staniku? Pak také tomu klukovi ušatému uniklo, že naši vojáci v Afghánistánu zajišťují bezpečnost pracovníků, kteří tam staví školy, silnice, hloubí studny atd. etc. zkrátka plní své humanitární aktivity pro obyčejné afghánské obyvatele. On ten Stanik bude takový méně znalejší a bystřejší. O to více, samozřejmě, tady plácá. Inu rudoši, či jejich béčka oranžády, co by po nich člověk mohl chtít, že.

yx 5.2.2009 7:48

Re: Válka

Raději se vraťte na lůžko a nechte se ošetřit doktorem Chocholouškem, magore.Rv;-€

Dr. Chocholoušek 5.2.2009 7:40

Re: Válka

Standa byl vycvičen ke kydání špíny a ne k tak obtížným operacím jako je čtení. K tomu by se musela jeho mozková soustavička upgradovat. A to by možná ani Standa nezvládl. :-P  Zdraví Chocholoušek.

Hanyz01 5.2.2009 7:19

Re: Válka

Při promořenosti Afghánistánu zahraničními novináři (jak na straně teroristů, tak na straně vojsk Aliance) bychom se to dozvěděli velmi rychle - byla by to tučná munice pro média.

Holt se smiřte s tím, že naši vojáci tam odvádí perfektní práci - a pokud si vojenskou misi představujete jako vraždění civilistů (btw civilista s kalašnikovem a RPG pro mne, ani pro zbytek normálního lidstva, civilistou není), tak si o roli našich vojáků v A. nejdřív něco přečtěte (a proboha ne Blisty a Halonoviny), než začnete na někoho kydat špínu. Rv

Standa 5.2.2009 7:11

Válka

v Afghánistánu není naší válkou. Byli jsme do ní zataženi a hájíme tak cizí zájmy. "A neselhali vojáci riskující své životy, selhali politici riskující svá privilegia. " Věta sedí, ale naši žoldnéři tam nemají být, nemluvě o tom, že vojáci jsou placeni za riskování svých životů, které ani neriskují kvůli nám. Dovíme se snad kolik zavraždili nevinných civilistů?

Herakleitos 5.2.2009 1:58

Re: souhlas, až na tu Lisabonskou smlouvu

U nás ano a přesvědčují nás o tom opakované průzkumy veřejného mínění!Referenda se schvalují na úrovni jednotlivých států, nikoliv centrálně na úrovni EU. Pozor na demagogii!A když si položíte otázku kdo vždy zabije návrhy na referendum, tak je to ODS!

strejda 5.2.2009 1:58

Re: souhlas, až na tu Lisabonskou smlouvu

Nedávno jste horoval proti referendu o radaru. Změnil jste názor?

Jirka 5.2.2009 1:20

Re: souhlas, až na tu Lisabonskou smlouvu

Divné, že ?Proč divné,v referendu by ji neschválili skoro nikde.:-D

Nový 5.2.2009 1:11

souhlas, až na tu Lisabonskou smlouvu

Zkusme se  zamyslet, proč  je LS napsaná zcela nesrozumitelně. Doposud  nebylo vydáno konsolidované znění, ač  už uběhlo mnoho  měsíců.   A proč  se  nesmí  schvalovat v národních referendech, když zásadně omezuje suverenity států !?  Divné, že ?

alfa.BCS 5.2.2009 0:23

Alláhu akbar!!! odVšechOranžBezp.ExpertůTejcůStrejcůTamášůAjHladovkářů- necháme-li se vléct, kam až nás zavlečou? Kde jsme byli?Tam už to známe-je tam jednohlasně levně prázdno a řadě občanů se mocně stýská a co je mladých s čegetrikem na totéž zvěd