6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honza 27.11.2006 8:12

Pane Zaorálku, děkuji Vám

za tento článek! Je vidět, že socanská svoloč není zastoupena pouze Ing. Paroubkem, ale i takovými jako jste Vy. Vaše strana skutečně není stranou jednoho muže, ale stranou mnoha lhářů, pokrytců, šibalů a gaunerů. Ještě jednou díky za to, že otevíráte lidem oči.

Zoro 25.11.2006 22:56

Zaorálék, zaorálek,

nazor na tebbe blokuje neviditený nebo snad rudý pes.

penzista 25.11.2006 11:40

To nám radí ten pravý.

Pro rudé Právo dobré, ale pro psa pod psa!!Rv

Esmerald 25.11.2006 0:12

HORŠÍ než cikáni .

Cikán alespoň nepředstírá, že se mu pracovat nechce, jen brát dávky. Vy, darebáci a gauneři pracovat nechcete rovněž, ale svoje mnohonásobně vyšší dávky si neodřeknete. Republika bez vlády nezanikla a přikláním se k názoru, že jste, politikové, jen na obtíž. Zůstaňte doma, ale peníze za nicnedělání nechejte v pokladně. ODEJDĚTE !!!!( Bez toho "prosíme" ). 

Nezodpovednosti 24.11.2006 23:51

A vy nemate odpovedneho redaktora!??

Aah, vy jste od novin? Jezismarja, kde?

SUZUKI 24.11.2006 23:20

Farizejství

Pane, myslím že Vás pan Topolánek ve svém projevu na posledním zasedání parlamentu odhalil a to úplně. Konečně i Váš pan Zeman nemá o Vás to nejlepší mínění. Vím, že Vám jde o chleba ale skuste to jinde.

Richard 24.11.2006 21:25

Soudruhu Zaorálku, máš plnou hubu řečí!

Měls na to půl roku, moh´jsi prosadit nějaké řešení, které by dosadilo do Strakovky aspoň trochu efektivní vládu. Místo toho jsi jen žvanil. Byls jedním z těch, co blokovali snahu jiných. Tak, prosím, aspoň teď už přestaň.

zvědavec pravý 24.11.2006 20:40

ach, ta licoměrnost

Partoubek ve svém  neobolševickém povolebním projevu prohlásil, že  " bez nás si ani ruce neumejou "  . Od té doby se chová v tomto duchu. Pokud to autor nevidí, ten quazi Musoliny dělá obstrukce, jak jen může a výsledek se dostavil ODS změkla. Kde že její předvolební sliby jsou.

Objevná je jiná skutečnost - ekonomika fungovala jak za vlády ČSSD, která reformy dělat nechtěla a do budoucna ani dělat nechce, tak za současné vlády bez mandátu, která je dělat nemůže.   Že za stávajícího provizoria  nedostojíme nějakým závazkům k EU kvůli  nějakému předsednictví ? No a co ?  Bude státní bankrot ? Maximálně mezinárodní ostuda. Ustáli jsme jiné, ustojíme i tuhle. Však on by to někdo rád vzal místo nás.  Současnou situaci lze popsat paralelou výroku Holmese k Dr. Watsonovi - měl byste se, doktore, urychleně vrátit ke svým pacientům, aby se náhodou neuzdravili sami bez vás. Politici se však ke svým voličům nevracejí, řeší si v duchu Parkinsonových zákonů mezi sebou nicotné problémy a snaží se už půl roku spočítat, která ze dvou polovin je větší. Protože jsou reformy dohodou mezi ODS a ČSSD neprůchodné, na správu země klidně stačí nevolené úřednictvo. K čemu platit ze svých daních žvanivé politiky , pro které je jistý poslanecký příjem tou největší prioritou a kteří plodí v parlamentu každý den další a další paskvilové zákony ? K čemu asi dojdou po zkušební jednoroční době společného vládnutí ve čtyřkoalici ? No, že se jim to s prebendami v dozorčích a správních radách náramě zamlouvá a budou z toho roky čtyři. Vsadím boty, že to tak dopadne.

divana 24.11.2006 20:03

pane zaorálku,

nechcete to už zabalit? ono to funguje i bez vás. i bez vašeho paroubka. jen mi v čt1 chybí to jeho, já to zařídím a já na to dohlídnu. tak by ale na čt1 mohl dál pokračovat se svou estrádou místo těch pořadů typu možná přijde i kouzelník.

Franta 24.11.2006 19:51

Zaorálek zaorává

Pan Zaorálek vyzývá k ukončení nezodpovědnosti a "zaorává" nezodpovědnost jeho partaje respektive Paroubka (neb on STRANA jest) a jeho neschopnost přiznat že ON volby nevyhrál a jen díky matematice přepočtu mandátů je to plichta. Kdyby hned na začátku neblokoval volbu předsedy parlamentu   a při vyslovování důvěry vládě odešel mohli jsme být dnes úplně jinde. Vždyť přece s komunisty mohl jakýkolov vládní návrh ve sněmovně zastavit a ODS několikrát  znemožnit a po té jí vyslovit nedůvěru. Nevím jestli by Klaus potom lehce znovu pověřil někoho z ODS sestavením vlády. Možná ano - viz. Špidla, Gross, Paroubek. Podle stejného scénáře mohly v rychlém sledu proběhnout další pokusy a hurá k volbám. JE NUTNO ROZDAT ZNOVU KARTY. Tenhle nový druh mariáše se nesmí ujmout

A jen tak na okraj. Koho neděsí Parobův hysterický křik a rétorika po volbách a o vládě s Marťany , tak toho nechápů. Ještě chybí Mečiarovo "ti taků tresněm cez papulu"

drbydrby 24.11.2006 19:51

Ukončeme stav neodpovědnosti

Voni jeden nohsled, vzpomenou si na povolební projev svého Duceho a přestanou nás masírovat frázemi typu: "pojďme si sednout ke stolu v zájmu této země" atd. O to jim vůbec nejde (už komunisti masírovali sloganem "pracující chtějí klid ke své práci..."), jde jim všem o hrůzu z  opuštění koryt! Republika a občané - co to vlastně je za otravný póvl??? První ze všech zájmů je přece ten o tom, co prospívá MNĚ, ostatním je po tom H..., JÁ jsem přece ten papaláš a spasitel(P.S. nemáte někdo pro J. P. Tatru 603, na fotkách by mi spolu docela pasovali).

Josef 24.11.2006 19:12

Aby bylo jasno

 za tento stav mohou američtí imperialisté a jejich staronová zbraň, mandelínka bramborová!

honzak 24.11.2006 19:10

to je slovo do pranice,

voni expředsedo!Skočej do žumpy, tím situaci pomůžou nejvíc.

asociál 24.11.2006 18:42

Ten nám to tedy vysvětlil

Jestli je nědo nezodpovědný, tak jsou to špičky ČSSD. Když něco prohraji, tak se nahandrkuji o to, jestli by to náhodou nemělo být jinak, nevymýšlím  jak dodatečně opravit pravidla. Když se nemou dohodnout, tak nové volby co nedřív a ne třeba za 2 roky, za rok a půl atd. atd. ČSSD mi připadá jak malé dítě, kterému vzali hračku. Je to ostuda. Asi by měli všichni navštívit psychiatra....

Zderadíček 24.11.2006 19:14

Re: Ten nám to tedy vysvětlil

No, víte, ono je to tak: ostrá rétorika obou předsedů (tedy ODS a ČSSD) je jenom divadlem a proto je potřeba je odstranit a dát tam normální lidi. Pan Zaorálek patří podle k těm normálním, za ODS je normální  např. pan Tošenovský.  Kdyby  v těch špičkách  byli normální lidi, pak by museli uznat, že má-li být vláda  stabilní a býti vládou všech občanů a ne jen nějaké části, pak musí najít společný provaz, za který potáhnou stejným směremm byť by ten provaz byl třeba trichu kratší a ne tak pevný, muselo by se táhnout pomalu a byl by ten směr.Ale jestli se bude věčně hrát přetahovaná, nedojde se nikdy nikam, leda tak do záhuby.

AeroKarel 24.11.2006 21:59

Re: Re: Ten nám to tedy vysvětlil

Ráčíte mít nějaký návod na rozeznání těch "normálních lidí"?

Pokud ano, jak se vám tam dostal Zaorálek, normálně nic jiného než vyžírka a politický analfabet?  Ale možná je to normální ......

Ken 24.11.2006 18:32

Ukončeme stav neodpovědnosti.

Stav neodpovědnosti zde nastolila ČSSD v čele se svými vůdci po červnových volbách. Zklamání občanů je z toho, že není jasné jak se vyspí představitelé ČSSD. Musím přiznat, že bez ČSSD se to nepohne, ale ...

1. povolební trapný až odporný projev pana Paroubka. 2.výzva ke spolupráci s KSČM. 3.obstrukce při volbě předsedy parlamentu. 4.za tento stav může jen a jen ČSSD přestože se to se špidlovskou houževnatostí snažíte vyvrátit a za 5. zdá se mi, že Vám při psaní tohoto článku opět radil pan Jelínek

Pokud však čekáte u jednacího stolu, pak řekněte kde a pozvěte sdělovací prostředky ať si i my občané uděláme obraz o tom kdo a jak jedná.

Kočkodlak 24.11.2006 17:59

Ukončeme stav neodpovědnosti ....?

Bláboly bláboly bláboly bláboly! Blábolečky, blábolečky, blábolečky blábolečky, bláboly! Zazpívejte si to na notu živjó, živjó!    Vážení, nechte politiku politikou a pjďte raději na pivo!

Magor Milda 24.11.2006 17:09

Tak on Zaorálek čeká u stolu...

a ta sviňa pinkl z RaJe nejde a nejde... Asi zase vymýšlí nějaký nový podraz.

zm 24.11.2006 16:46

máte pravdu pane Zaorálku

už pár měsíců tu nebyl žádný další skvělý předpis či zákon nařizující vyplňovat nějaké další potřebné lejstro, balit kromě koblih i rohlíky, možná by šlo zakázat řízení motorových vozidel osobám nad 55 let a zvýšit hranici pro odchod do důchodu na 70 let a k tomu možná osobám do 30 let zvýšit povalečné na trojnásobek.Ale Vy to pak doženete.

V. 24.11.2006 16:43

Zloděj...

Zloděj křičí, chyťte zloděje!

MUDr Jiří Kilian 24.11.2006 16:24

:-))

Tedy, pan Zaorálku, ta Vaše poslední věta mne pobavila.  Tak vy čekáte u stolu ? No to je fajn, to skutečně pohne světem. 

Jeseter 24.11.2006 22:19

Re: :-))

To fakt, ceka u stolu, hrat marias o nase zivoty !

StandaT 24.11.2006 15:58

pojdmě raději na pivo

Sakra chlapi,

vy jste tedy asi chyběli, když nám to tady s tou ústavou vysvětloval Jičínský, nebo co!?!?

Takže: Martin a spol. mají pravdu! Opakuji mají pravdu! Chlap s koženou brašnou neprojede!

No, a my ostatní poďme na pivo. Tady nám pšenka nepokvete;-(.

Martin 24.11.2006 16:11

mimochodem jicinsky podle vas furt prekrucuje

ustavu jak chce

je to hezke ze se to pripomina v teto souvislosti :)

protoze jicinsky stejne jako klaus zastaval nazor ze demisi by se nemelo prijimat ze to zpusobi ustavni krizi, cast cssd a ods zastavala nazor opacny :))) no ale je to jasne, jicinsky stale lze, takze lhal i tady :-D

BuBu 24.11.2006 16:24

Re:Martine, já Vám poradím !

Napište rovnou, že jste volič KSČSSD a že Vám Ta korupce, zlodějiny a nájemné vraždy, které tu 8 let na vládní úrovni prováděli socani, nevadí . . . a bude jasno - s kým máme tu čest ! Ušetříme všichni hodně času nesmyslným vysvětlováním ! :-(

Martin 24.11.2006 16:29

Re: Re:Martine, já Vám poradím !

blebleble

vy jste volic odSS a nevadi vam nacismus, nasili, kradeze, najemne vrazdy, kutalove atd. to tak at si povidame na vasi inteligencni urovni, o nejakych vecnych tematech s vami nema smysl asi mluvit

Magor Milda 24.11.2006 17:07

Re: Re: Re:Martine, já Vám poradím !

Ale vadí, blebleble Martine... proto nevolíme ani "Paroublbův tzv. demokratický, ani "nacionální", ani žádný jiný socialismus...

Ale OK, souhlasím, pojďme se věcně bavit na vaší úrovni... Kolik berete na dávkách a co nového zase závidíte sousedovi ???

Pete Brich 24.11.2006 22:09

Re: Re:Martine, já Vám poradím !

Pletete se. To není Martin, ale vzývaný Marťan.

PB

StandaT 24.11.2006 16:37

Re: mimochodem jicinsky podle vas furt prekrucuje

Nafabulujte. Vyprošuji si, aby mi někdo vkládal do úst, co si sám domyslí;-€

Jičínský, nám modrým nevzdělancům a zabedněncům, tak usilovně vysvětloval ústavu, až to Cepl nevydržel, a jal se uvádět věci na pravou míru, nemluvě o dalších lidech z právnických fakult (jména si nepamatuji a v archivech se odmítám hrabat, kdo bude chtít ať si najde sám).