26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emil 24.11.2006 15:57

Pane Zaorálku

to máte ještě tu drzost povídat o vstřícnosti ČSSD, která od jara letošního roku vše neustále neguje ? Ani prohru ve volbách ten váš nafouklý předseda nechtěl uznat. Najednou, když vám teče do bot a máte preference o 15% menší oproti ODS, najednou jste vstřícní a sedíte u stolu. Když byste od stolu vstali, bylo by vidět, že máte hnědý flek vzadu na kalhotách, že jste strachy po....., že si už neukradenete ani korunu. Paroubkův strach o odsunutí z funkcí je tím motorem, proč chcete jednat.

Žulový Aston 24.11.2006 16:43

Re: Pane Zaorálku

Kdyby už dávnotopolánek sestavil vládu, takby neměl Zaorálek co psát..ale protože Topolánek je....Topolánek, tak vládu nemáme pořád...

jepice 24.11.2006 15:54

čekáme, pořád čekáme

"Můžeme buď pokračovat v barvitých metaforách, že náš soupeř „si máchá držku v blátě“ a je ideální chvíle ho dorazit, a dále se vyžívat v nenávisti, kterou jsme sami vytvořili a která zavaluje veškerou odpovědnost. Anebo se můžeme probrat, sednout ke stolu, najít řešení a začít pracovat."

Skvěle řečeno. Tak teď ještě musíme počkat, až si troufnou říct to předsedovi.

huhu 24.11.2006 15:52

nejdříve jsme čekali až se zvolí předseda sněmovny

jeden z prolhaných šibalů Zaorálek zahajuje své žvanění lží. Nejdříve se čekalo, až bude zvolen předseda sněmovny. K této volbě velice svérázně by zbaběle přistupovali poslanci čssd, kteří se jak za totality báli jít tajně volit "za plentu". Prezident pomohl tuto volbu odblokovat a přijal demisi paroubka a jmenoval nového premiera první den, kdy to dle Ústavy bylo možné. Šibal Zaorálek, bývalý předseda sněmovny nezná Ústavu ? spíše jen vědomě lže.  Mají články takového lháře nějaký smysl ? Snad jen to, aby bylo stále jasno, s kým máme co do činění....;-€

huhu 24.11.2006 15:56

Re: nejdříve jsme čekali až se zvolí předseda sněmovny

ještě bych dodal, v hodnocení šibala Zaorálka se Zeman nemýlil :-P

BuBu 24.11.2006 16:05

Re: Re: Čeština je stejně krásný jazyk !

ŠIBAL - jak hezké slovo pro demagoga, lháře, podvodníka, vyčůránka a vlezdoprdelku ! ;-DR^

Martin 24.11.2006 16:05

lzete

ustava nijak nezabranovala klausovi jmenovat radne premierem topolanka drive, opakujete stale klausovskou lez ackoliv i samotna ods mnohokrate rikala ze klaus mel paroubkovu demisi klidne prijmout

Pavel 24.11.2006 17:21

Re: lzete

A jak by to pomohlo? Byla by vláda v demisi a stav by se nezměnil. Je to prašť jak uhoď. Jak může jmenovat vládu, když jí nemá kdo dát důvěru?

huhu 24.11.2006 17:54

Re: lzete

dosavadní vláda podává demisi po ustavující schůzi nové sněmovny tj. po zvolení předsedy. Pokud by Klaus jmenoval Topola předtím, nemohl by Topolánek splnit ústavní povionnost předložit žádost o důvěru sněmovně, protože ta byla neustavena...pochopit Ústavu je pro hňupa složité, ale šibal Zaorálek to ví, a lže a blbne hňupy..

bruno 24.11.2006 18:48

Re: lzete

Martine,je mi vás skutečně líto. Buďto jste takové naivní a důvěřivé telátko, které tady meká nějaké odposlouchané nesmysly nebo jste totálně vymytý mozek nahrazený rudooranžovým viděním světa. Je to Váš problém, ale nechejte si ho na doma. Tady si nedáte nic vysvětlit, skutečně zatěžujete ostatní, kteří by chtěli diskutovat, ne blekotat ideologické slátaniny s umanutým a neúnavným tvrdoněm.

Pavel 27.11.2006 10:42

Re: lzete

A jak by to pomohlo? Byla by vláda v demisi a stav by se nezměnil. Je to prašť jak uhoď. Jak může jmenovat vládu, když jí nemá kdo dát důvěru?

Pavel 30.11.2006 14:17

Re: lzete

A jak by to pomohlo? Byla by vláda v demisi a stav by se nezměnil. Je to prašť jak uhoď. Jak může jmenovat vládu, když jí nemá kdo dát důvěru?

Pavel 4.12.2006 10:32

Re: lzete

A jak by to pomohlo? Byla by vláda v demisi a stav by se nezměnil. Je to prašť jak uhoď. Jak může jmenovat vládu, když jí nemá kdo dát důvěru?

svet 24.11.2006 15:24

Jednoduché řešení

Vyhrňme si rukávy růžové košile pro budování naší drahé vlasti nebo znovu do ulic avšak trochu více zostra.

jeff 24.11.2006 15:01

Zaorálek se klepe hrůzou

že občanstvu české kotliny dojde, že se klidně obejde nejen bez pravicových politiků jak si myslí Zaorálek, ale klidně i bez těch levicových a to ho pěkně děsí. Jak se zdá velká část nevděčného obyvatelstva by se s radostí vzdala péče, kterou jim Zaorálek se svými rudorůžovými kumpány za jejich peníze už pěknou řádku let vnucuje. 

Mard 24.11.2006 14:16

No my všichni víme že ČSSD už čeká na koryta!

Nám nemusí bývalý učitel marxismu-leninismu připomínat že ČSSD už čeká na nabídku koryt aby se zase mohli pakovat ve jménu ochrany slabších a udržení sociálního smíru.

čtenář 24.11.2006 14:41

Re: No my všichni víme že ČSSD už čeká na koryta!

Ač volič ODS,tak s ní končím. Ožrlej 30ti letej ODesák-v roce1989 mu bylo 14-ja horší než oni: Ministr financí místo aby loboval u Evropské komise za prachy pro republiku ho v podstatě vykopne neboť on je střed vesmíru a nemá mu co říct. Silná slova. ale půl roční bezvládí. které vyhovuje dobytku veškerému a zvláště přebujelému úřednictvu všech stupňů, pošlapávání ústavy a úprava zákonů dle momentální potřeby- odcházím z této republiky s pocitem studu.

svet 24.11.2006 15:22

Re: Re: No my všichni víme že ČSSD už čeká na koryta!

Rad bych se připojil

AeroKarel 24.11.2006 13:58

"V polovině prosince bude zasedat Evropská rada a Česká republika v tuto chvíli zřejmě není schopna plnit konvergenční program pro přijetí společné měny a ani k tomu zaujmout stanovisko."

A kdo má na té neschopnosti lví podíl, není to ČSSD a jistý Sobotka, vydávající se za ministra financí?

ČSSD to způsobila, tak šoupejte nohama v koutě a neotravujte a nezdržute!

jd 24.11.2006 13:55

zloděj křičí chyťe zloděje

vrhněme se do spárů bolševiské čssd (Y)

gerontusinza 24.11.2006 13:48

Pane Zaorálku, to jste nemusel.

Tento článeček je totiž totálně zbytečný. Nevím koho chcete přesvědčovat.

Voliče ODS - k smíchu

Voliče ČSSD - k pláči, bez 3.pokusu ztratíte v příštích volbách jakýkoli kredit.

Voliče KSČM - huronský smích i pláč

Ostatní - je jim to jedno

Malý Aston 24.11.2006 13:27

Proč to nepřiznají, milují KSČM!

Já v řešení politické situace nevidím žádný problém.Miluje Paroubek soudruha Filipa? Miluje.Má také soudruh Paroubek 99+1 poslance? Má,tak proč pořád čeká na nějaké milodary od pravice.Pěkně svolám tiskovku a řeknu.Vážení občané,já a já soudruh Paroubek a zde přítomný soudruh Filip jsme uzavřeli dvoukoalici proti modrému ptáku,nebylo jak za Jakeše a tak vytvořím vládu z ČSSD+KSČM+ jsem zajistil 2 nebo 3 přeběhlíky.A je vymalováno.On neví,jak to říci.Pořád se vymlouvá na termíny voleb,program takový nebo onaký ale cíl je jasný vláda komoušů a socáků.Já nemám rád,když se lže. Mají se rádi? Mají,tak ať uzavřou registrované manželství a nestydí se.

Martin 24.11.2006 14:48

Ano Mirek miluje Vojtu

kazdy to videl a proto uz brzy tady bude ODStB

jeff 24.11.2006 15:11

Re: Proč to nepřiznají, milují KSČM!

R^ já bychj jim to i posvětil, klukům menšinovejm

honza 24.11.2006 12:27

vládu?

Vládu přece máme. I když je v demisi. A novou vládu budeme mít, až se Topolánek s Paroubkem dohodnou. To musí pochopit především Paroubek. Takže pevný v kramflecích může být a dle mého soudu také je Topolánek, a Paroubek ať se snaží, aby druhý pokus byl dotažen do konce s nějakým malinkým podílem ČSSD na moci. Jinak ten druhý pokus můžeme kliďánko protahovat až do řádných voleb v r. 2010. A to by ještě p. Klaus mohl přijít s nějakým požadavkem cca 150 podpisů pro příští vládu, než ji najmenuje :-)

Milena 24.11.2006 11:53

Zaorálek je stejně hnusný lhář jako Paroubek

Když píše:  "Nejdřív jsme dlouho čekali, až pan prezident, tak jak mu přikazuje ústava, provede první řádnou nominaci na premiéra." tak by měl především přiznat, že nejdříve jsme po volbách měsíc čekali, než Zaorálek (jako předeseda minulé sněmovny) vůbec svolal ustavující schůzi sněmovny a pak jsme až do srpna koukali na to, jak socani blokují volbu jejího předsedy tím, že nerespektují základní demokratické principy (tajnou volbu podle svědomí ) a jejich poslanci se chovají jako stádo tupých ovcí bez vlastní vůle a bez vlastního svědomí. Důvod tohoto chování je zřejmý: co nejdéle udržet u moci Paroubkovu vládu ( která už dávno neměla mandát), aby mohla zametat stopy po svých šibalstvích. Pro své připitomělé voliče k tomu ještě sehráli trapné divadýlko s Paroubkovou demisí. Přitom si stačí vzít do ruky ústavu, ze které jasně vyplývá postup při střídání vlád po volbách:

1. Je svolána ustavující schůze nové sněmovny, která musí (mimo jiné) zvolit svého předsedu

2. Po skončení ustavující schůze musí vláda povinně podat demisi

3. Prezident jmenuje nového premiéra

Vyčítat prezidentovi, že nejmenoval premiéra dříve, než skončila obstrukce, kterou Zaorálek s Paroubkem uměle vytvářeli, je odporné pokrytectví. Kdyby prezident přijal Paroubkovu předstíranou demisi, znamenalo by to, že nová vláda by v rozporu s ústavou vznikla dříve, než byla ustavena sněmovna. A ve chvíli, kdy by (z Paroubkovy vůle) sněmovna konečně ustavena byla, by tato nová vláda povinně musela podat demisi. Neboli Paroubek se zcela protiústavním mechanismem pokoušel odstřelit novou vládu ještě dříve, než vůbec vznikla.  A ještě má spolu se Zaorálkem tu drzost opakovaně vyčítat prezidentovi, že s nimi tuto jejich odpornou hru nehrál a trval na dodržení ústavou předepsaného postupu.

Malý Aston 24.11.2006 13:15

Re: Zaorálek je stejně hnusný lhář jako Paroubek

Problém je ten,že to všichni znají,jen Zaorálek a Paroubek předpokládají,že si to nikdo nepamatuje.:-D

Žulový Aston 24.11.2006 13:53

Re: Zaorálek je stejně hnusný lhář jako Paroubek

Milostivá paní, problém je v tom, že si 5 měsíců oficiálně i neoficálně 2x pověřený rádoby premiér Topolánek bez soc. dem. ani ruce neumyje....Ale chlapec nám již pomalu začíná chápat...

A jak moudře pravil Topolánek na posledním kongresu ODS: my, členové ODS, máme svého prezidenta...sancta simplicitas....

Malý Aston 24.11.2006 13:57

Re: Re: Zaorálek je stejně hnusný lhář jako Paroubek

Máte pravdu,ODS má svého prezidenta a soudruh Paroubek svého soudruha Filipa.Takže máme 100 komoušů proti 100 ostatních.Jak z toho ven? Nové volby.:-D

Žulový Aston 24.11.2006 14:00

Re: Re: Re: Zaorálek je stejně hnusný lhář jako Paroubek

Já nemám pravud, tu má Topolánek..čti to troubo pořádně....