26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I-Worm 20.9.2006 9:21

Re: opravdu pěkné

to určitě - sám jsem na vlastní uši slyšel Zemana, jak cituje v televizi: "Důvěřuj, ale prověřuj!"

Halama 20.9.2006 6:36

Další z mnoha Paroubkobijců se nám otevřel ...

už je to klišé - bez významu.Jen tak pro zajímavost,pro níže nadávající " diskutéry ".Ministr financí Tlustý vstoupil do KSČ v září roku 1989.To mohl udělat jenom velký vůl nebo kovaný komouš.Vychcánek to být nemohl - už nebylo proč.Řitolez to být také nemohl - nebylo kam.Takže jakého máte ministra Paroubkobijci a zapřísáhlí antikomunisté -- co ??? Kdo z Vás mě odpoví alespoň trochu souvisle,bez nadávek,hulváctví a sprostot ?????????:-P:-P:-P:-P:-P:-P

jerry 20.9.2006 7:26

Re: Další z mnoha Paroubkobijců se nám otevřel ...

No prosím-takže ať je Tlustý jaký je, má aspoň nějakou vizi a chce řešit rozpočet s odborníky a ne se zasloužilými  funkcionáři. Jinými slovy- chce skutečně řídit své ministerstvo a ne politikařit a to mi přijde sympatické. A jaká je vize Paroubkova, kromě toho, že chce být předsedou na věčné časy a schvalovat zákony třeba s marťany, když to bude ve prospěch této země? /zřejmě to myslí jako Ludvík XIV. se svým výrokem:,,Stát jsem já.", jenže po něm nám zbylo aspoň Versailles/ Kde je nějaká Paroubkova vize, program? Proč ten chlap chce vlastně vládnout?

I-Worm 20.9.2006 9:22

Re: Re: Další z mnoha Paroubkobijců se nám otevřel ...

ten odborník je jako Zeman?

Jope 20.9.2006 9:30

Re: Re: Další z mnoha Paroubkobijců se nám otevřel ...

Nezlobte se, vážený, ale soudruh Tlustý je právě takový hovězí kastrát jako pan Dr. Rath. Nic,nežli prázdná palice a rozeřvaná tlama plná arogance!

jouda 20.9.2006 7:39

Re: Další z mnoha Paroubkobijců se nám otevřel ...

no ministra máme takového, co alespoň natolik rozumí ekonomice, že je schopen odhalit ty Potěmkinovy vesnice Paroubko-Sobotkovské. To, že ten hloupý adolescent zadlužil republiku jako prase, a to ještě neplatím ty jeho "jasně vyhrané" arbitráže, to je přeci nabíledni. To, že kukaččí vejce rozpočtu si teď, díky nenažranosti a touze po moci vyžírají jeho autoři a ne ti, na které bylo nastraženo, to jen ukazuje že ten Tlustý není až takový blbec, jak by se mohlo zdát. A buď rád, bolševiku, že Tlustý existuje. O kom byste kluci psali, kdyby ho přejel autobus. Když i "kauza" Topolánek plynule přechází v kauzu Paroubek v rámci akce Naběhnutí na vlastní vidle.

www racek 20.9.2006 11:53

Re: Re: Další z mnoha Paroubkobijců se nám otevřel ...

joudo, tys fakt jen takový jouda. kdybys něco věděl o ekonomice, tyhle blbosti bys nekecal. a slušnost, toť výzbroj pravého pravičáka. víš, milý joudo, tys jen konzument stranických demagogií. nic víc.

Semiramis 20.9.2006 7:42

Re: Další z mnoha Paroubkobijců se nám otevřel ...

Hele Halamo, bojovat proti Puchejřovi má stále obrovský význam!

Mirek Šejna 20.9.2006 12:41

Kdo je to Puchejř?

nějak nemohu najít žádného politika jménem Puchejř. Kdo to je? Nebo, že by to byla nadávka? Acha. Asi to je nadávka. Tak to Puchejř bude asi nějaký politik z řad pravice kterému tady levicová lůza nadává. Slušný a inteligentní pravicový volič by se totiž k nadávání a urážkám přece nesnížil. To levičácká lůza ano.

Semiramis 20.9.2006 15:06

Re: Kdo je to Puchejř?

Pěkná, ovšem nesprávná odpověď od pravidelného účastníka diskusí na Psu.

honcek 20.9.2006 16:13

Re: Kdo je to Puchejř?

Ne ne, zadna nadavka, to je jenom jeho presna charakteristika! Nejdriv nic, potom takovej puchejr (otlacenina) pekne nabobtna, stava se z nej neco neobycene odporneho a odpudiveho, potom praskne, splaskne a je z nej zase nic :o)

jirka.s. 20.9.2006 10:21

Re: Další z mnoha Paroubkobijců se nám otevřel ...

Je velmi rozkošné když individum, které na necelých pěti řádcích stačí nakumulovat velkého vola, vychcánka a řiťoleza (a to vynechám kovaného komouše, což je též škaredá nadávka), se domáhá souvislé odpovědi bez NADÁVEK, HULVÁCTVÍ A SPROSTOT!!!!!!

Bobo 20.9.2006 6:06

Manévry na Vysočině

Ač exsoudruha Tlustého opravdu nemusím, fandím mu v jeho snaze probudit některé členy ČSSD. Opravdu jste ovce, které tupě poslouchají a jdou za svým beranem? A pokud jste již zvoleným poslancem - nemohl byste se řídit svým vlastním rozumem? Nebo zase při hlasování o důvěře poslušně odevzdáte hlasovací lístek aby Vás předseda nevyhodil? Snad se dá žít i pez přízně Napoleonka.

I-Worm 20.9.2006 9:28

Re: Manévry na Vysočině

no, to by to teda pěkně zmastili, kdyby je odevzdali Paroubkovi! To by se Topolánek zasmál. Kdepak, budou chodit po dvojicích a budou si je ukazovat!

Mard 20.9.2006 11:14

Re: Re: Manévry na Vysočině

A pak házet do urny ..... V tom je ten rozdíl, který jste nepochopil. Poslanci za ODS, Stranu Zelených a KDU ČSL (a myslím že i komunisté) své lístky do urny hodili. Ale zřejmně socanům to Paroubek dovolit nemohl. Volby ty jsou asi v jeho očích pěkné nedemokratické svinsvo.

P._Kajzar 20.9.2006 0:41

Co se to děje mimo strategii politické strany, jako je ODS?

Ano, to že se tak děje jsme mohli zaznamenat v přiznání jednoho z členů ODS, který tento výrok sdělil tuším že v pondělí novinářům deníku MF Dnes, i když si nepřál zveřejnění jména. To, že ještě na konci týdne se psalo o možné kriminalitě Topolánka v souvislostí s jeho podnikáním ve firmě VAE, a.s. a také nově po zahájeném šetření v jinak zpolitizované kauze Unipetrol, lze zaznamenat i výroky  Doležela, typu: je to hra na četníky a zloděje....., je vskutku zvláštní, s blížícími se komunálními a senátními volbami, že je náhle s počátkem tohoto týdne konec všemu politickému hašteření. Téměř to vypadá, že Topolánek (pro tentokrát opravdu) čelí vícenásobnému podezření z trestných činů v souvislosti s jeho předchozím podnikáním ve firmách jako VAE,a.s.......Tím by padla celá dosavadní politická strategie ODS, jako celku a hledá se v rámci politické strategie náhradní řešení.

Aquagenic 20.9.2006 2:58

Re: Co se to děje mimo strategii politické strany, jako je ODS?

Soudruhu Kojzare z Paroubkova internetovýho komanda, přestaňte plkat hovadiny a vraťte se do Haló novin.

li 20.9.2006 8:13

Re: Co se to děje mimo strategii politické strany, jako je ODS?

O ceně a vlastnostech pragmatismu

martin 20.9.2006 9:39

Re: Co se to děje mimo strategii politické strany, jako je ODS?

vazeny pane, ocekavam, ze me tedy blize seznamite s obvinenimi vznesenymi proti panu topolankovi, s vysetrovacimi spisy a s dukaznimi materialy, pokud jste tak informovany, jak zde udavate. dekuji.

Mirek Šejna 20.9.2006 12:25

martine

vazeny pane, ocekavam, ze nas tedy blize seznamite s obvinenimi vznesenymi proti panu paroubkovi, s vysetrovacimi spisy a s dukaznimi materialy, kdyz pan topolanek a cela ODS vcetne jejich priznivcu tvrdi, ze paroubek je zlocinec a je spojen s mafii.

martin 20.9.2006 16:33

Re: martine

mirku sejno, ja se nedusuju tim, ze o tom neco vim, a jelikoz nevim, tak vas o tom nemuzu informovat. nicmene si nemyslete, ze kdyz topolanek rika, ze paroubek je spojen s mafii, ze si take nepreju, aby to dokazal. zaroven ocekavam dukladne vysvetleni jeho tvrzeni a vykladu ustavy, ze je mozne vladnout i bez vysloveni duvery vlade. to mi prislo skutecne podivne a nevim proc rika takove veci, ktere zavaneji snahou obejit ustavu. to abyste si nemyslel, ze nekomu stranim. ja si preju v cele korektniho politika a korektni vladu. tak to je asi vse co jsem k tomu chtel dodat. uvidime se v dalsich prispevcich.

jerry 19.9.2006 23:19

Paroubka nechápu

čím chtěl Rusnokovi vyhrožovat? Vyloučením ze strany? A ono je to nějaká pocta být dneska v Paroubkově straně? Musí tam být fakt zajímavá diskuse, jak nám tvrdí Škromach.Jestlipak se taky dovolují pana předsedy, když chtějí na záchod a on má zrovna sáhodlouhý projev? A musí každý z předsednictva přečíst jeho sebrané projevy? Pan Rusnok mohl udělat laciné gesto dnešních politických šašků -vrátit legitimaci před sezvanými novináři. Neudělal to a to je sympatické.Že by někdo chtěl skutečně věcně řešit problémy? I od pana Tlustého to překvapilo. Ale nebuďme přehnanými optimisty,možná je všechno jinak.

F.Vízek 19.9.2006 23:14

Když dva dělají totéž ...

Takže bude normální a slušné a zcela omluvitelné, když bude mít případně ČR vládu drženou nad vodou opět nějakým tím dalším "Wagnerem", "Teplíkem", najde-li se nějaký úspěšný  "Kořistka" či "Ploc"?  Prostě: Co dělá k udržení se u moci kdokoli z tábora ODS je čisté..., cokoli dělá ČSSD je  - podlé.

PS: Dzurinda na Slovensku volby dvakrát  "projel" (čili jak by řekl Topolánekk nebyl vítězem) a přesto celá dvě volební období premiérem byl. Nenechal vládnout vítěze voleb a byl a je kamarád ODS. Když se chce o totéž pokusit  v ČR šéf ČSSD, je to velké "svinstvo" a důkaz jeho mocichtivosti, diktátorství a sand i bolševismu.

hornet 20.9.2006 0:08

Pane Vízku,

musíte vycházet z toho, že už více než rok se ČSSD rovná Paroubek. Vzhledem k tomu, že Paroubek je hnusný podrazák bolševických manýrů vylezlý z normalizační krčmy, lze o něm v klidu prohlásit, že jeho počínání je podlé. Vrátím-li se k úvodu, pak je správné tvrzení že ČSSD = Paroubek, a tedy co dělá ČSSD, to je podlé.

Vasekpasek 20.9.2006 2:46

Re: Pane Vízku,

Zato tohle bylo dobré:-DR^ Připomněl bych ovšem, že s bolševikem F. Vízkem není nutno diskutovat, v jeho případě se jedná zřejmě o nemoc

aljav 20.9.2006 3:28

Re: Když dva dělají totéž ...

 myslim si ze vetsine lidi, z obou nazorovych taboru, nevadi DEMOKRATICKA CSSD, ale vetsine rozumnych lidi vadi PAROUBKOVA CSSD, a to je ten problem. Myslim ze to neni potreba vysvetlovat.

Semiramis 20.9.2006 7:39

Re: Re: Když dva dělají totéž ...

Perfektní shrnutí celého problému - výborně a souhlasím!  R^

jirka.s. 20.9.2006 10:25

Re: Re: Když dva dělají totéž ...

Soudruhovi Vízkovi je potřebné vysvětlovat cokoliv, třeba i proč prší ze shora dolů, ale uznávám, že jest to naprosto zbytečné.

Pavel 20.9.2006 6:36

Re: Když dva dělají totéž ...

Ale soudruhu Vízku(Y), lepší vláda držená jedním Wágnerem než rudými a oranžovými tupouny, kterou máte Vy na mysli. A stále čekám od Vás přesné údaje,kdy jste vstoupil a ukončil své členství v KSČ. Díky.:-D

dulcibelka 20.9.2006 7:21

Poprvé musím s Vízkem souhlasit

cokoli dělá ČSSD je  - podlé. R^