20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
?? 29.7.2006 6:34

Re: TUPÁ ZATVRZELOST TOHOTO PISATELE JE JIŽ PŘÍSLOVEČNÁ !

Jen klid přátelé ! Žádný strom neroste do nebe a na každou svini se někde vaří voda a najde se i řezník ......  Ve slušné verzi : Boží mlýny melou pomalu, ale jistě !!! :-D:-D:-D  

?? 29.7.2006 6:26

Re: Re: Hodnocení článku

Ten senilní dědeček  asi zapomněl, kdo je autorem Ústavy !

arch.JJ 29.7.2006 5:53

TUPÁ ZATVRZELOST TOHOTO PISATELE JE JIŽ PŘÍSLOVEČNÁ !

Veškeré jeho myšlení je zkostnatělé, dogmatické a ve své podstatě lidsky zlé. Zastupuje  skupinu myšlenkové retardovaných lidí, která má pouze jediný zájem a cíl :  DOKLEPAT SVŮJ  ŽIVOT ZA JAKOUKOLIV CENU PŘI ZACHOVÁNÍ VŠECH VEŠKERÝCH VÝHOD, KTERÉ SE JIM ZA TUTO AKTIVITU ZE ZÁKONA DOSTÁVÁ A  POKUD MOŽNO SI JEŠTĚ POLEPŠIT! Odporné je přežívat na myšlenkové chudosti  či intelektuální nedostatečnosti velké části lidí v této zemi a ještě hůře, pokud se jim těchto poct dostává za hájení vší lenosti, pohodlnosti a povalečství. Tento program není sociální a lidský, je to program LIDSKÝCH PARAZITŮ, uskutečňovaný tak, jak je naučila nedávno minulá doba. Paroubkova stranická špička, ke které se lísá tento učenec, je obyčejná parta pokrytců a prospěchářů. Uměním je odejít včas a jako slušný člověk. To se jim ovšem nikdy nemůže podařit. Jejich chamtivost je bezedná. Boží mlýny stejně melou a proto : " čím hůře, tím lépe". Dost možná přes své škromachovské pupky, paroubkovské oplzlosti a ráthovské škodolibosti  brzy pochopí, co je tím myšleno.FUJ PANE JIČÍNSKÝ.

Hudec 29.7.2006 3:40

Demagogický článek

Pane Jičínský ! Předložte prosím jakýkoliv doklad o koaličním potenciálu ČSSD, než začnete psát o jednání "rovný s rovným". A zapomeňte přitom, pokud možno, na komunistickou stranu, kterou jste si sami několika usneseními opakovaně (a správně) zakázali. Nebo nám alespoň vysvětlete, co vlastně vede všechny poslance vaší strany k takovému ponižování, jako je kontrola osobní volby jednoho každého z vás nejvyšším papalášem. Já bych totiž něco takového nesnesl. ČSSD za jediný rok ztratila poslední atributy demokratické strany, které ještě měla. To všechno jistě víte. A proto se jistě nedivíte, že se zbytek stále ještě demokratické společnosti brání nechat si vámi vládnout. Mohli byste o demokracii připravit i nás. Jenže pro nás to je hodnota, na rozdíl od vás, víte ?

Strider 29.7.2006 3:09

Jak pravi klasik

Zlodeji a vrazi z osmactyricateho nas ted budou ucit demokracii Cetlo by se to pekne jen kdyby stejne maslo na hlave ktere soudruh Jicinsky vytyka ODS nemela take jeho rodna strana.

Ladislav N. 29.7.2006 1:34

Komunista Jičínský zase prudí...

Škoda času...

exulant 29.7.2006 1:29

koalice a koalice

Pan Jicinsky se myli - v demokracii je nutne respektovat koalici. A koalice je vic nez samotna CSSD. Kdyz se ji to nelibi, at si udela koalici take a pak to bude teprve rovne s rovnym. Pokud ta druha koalice neni koser, pak tedy ma CSSD smulu.

old 29.7.2006 1:26

bolševik

Je tragedií tohoto národa, že v ještě v roce 2006 zde může psát tento bolševik a navíc senilní posranec, který je spolutvůrcem bolševické ústavy v roce 1960 a další normalizační ústavy v roce 1969.

roz 29.7.2006 1:01

Ale, ale pane Jičínský!

Že prý:

"Soc. dem. může jednat s ODS jen jako rovný s rovným a nemůže se nechat majorizovat trojkoalicí."

Jen si vzpomeňte, jak v minulém parlamentu společně válcovali ČSSD a KSČM ostatní! Není to tak dlouho a vy jste o majorizaci ani neceknul!

Kotas 29.7.2006 0:59

Dopisovatel Jicinsky

Jicinsky, proc stale presentujes tu svoji debilitu a zaujatost? Mel bys jiz konecne prestat otravovat a ty svoje zvasty posilej snad jen Paroubkovi a jeho kumpanum. Ti to jiste oceni.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 29.7.2006 0:58

pane Jicinsky

Nevim, zda ctete diskuze pod svymi clanky, ale pokud ano, mohl byste proste napsat neco na trochu jine tema. Napriklad, proc v poslednich nekolika letech vladla CSSD a predsedou snemovny byl clen CSSD a jak to jde dohromady s vasim volanim po fair play. No a vase tvrzeni, ze "Zároveň však neuznává právo druhé nejsilnější strany, aby v rámci ústavní procedury tří pokusů o jmenování nové vlády měla prostřednictvím předsedy komory aspoň třetí pokus" je zcela nepravdive. Je to prece tak pruhledne. Pri situaci 100:100 staci Paroubkovi nedelat vubec nic a pokud by predsedou PS byl clen CSSD, tak treti pokus by byl jediny, ktery by mel jakousi nadeji na uspech. Myslite, ze jsou vsichni tak hloupi, jak vy jste chytry? ;-P

xxx 29.7.2006 0:38

Re: Re: Hodnocení článku

Ale copak, najednou vam ustava vadi?Mela jste milostiva radeji chtit euroustavu.

Bruner 29.7.2006 0:30

Re: Hodnocení článku

Nejde přece o zlou nebo hodnou ODS, ale o to, že její představitel je slabý vyjednavač. A když není schopen si ani vyjednat pozici pro sebe, jak by asi denodenně vyjednával pro nás.

janabok 29.7.2006 0:29

Re: Hodnocení článku

nikoliv ODS, ale jakýsi bolševický kretén, který se měrou vrchovatou podílel na paskvilu zvaném ústava...

Bertík 29.7.2006 0:17

Hodnocení článku

Ach jo... Osobně vidím situaci zcela opačně, ale takhle jednostranný článek bych si napsat nedovolil. Že by opravdu za všechno mohla zlá ODS? :-/